Hocam gözümüz kulağımız sende. Bizi şampiyon yap!
İkinci olan, ilk kaybedendir.
Ayrton Senna da Silva
Şampiyon GÖZTEPE
33.Hafta
Şampiyonluğumuzu ilan ettiğimiz maç.
34.Hafta
Yardımcım da iyi bir iş çıkardı bu maçta şampiyon olduktan sonra oynamadık bu maçı.
Puan Durumu
Oyuncu Genel Bakış
Göztepe Oyuncuları
Kadrodaki dikkat çeken isimler = Josh Murpy , Enes Ünal , Görkem Sağlam , Abraham , Juan Sayas.Önceliğimiz bu oyuncuları kadroda tutmak.Abrahamın Serbest kalma maddesini kaldırdık ama Juan 3 milyona serbest kalabilir.
Transfer ve Maaş Bütçesi
Transfer ve maaş bütçemiz çok iyi ama fazla transfer yapmayacağım.Giden olursa yerlerini doldururum ama önceliğimiz Sağ bek ve Forvet.
7. Yılın Sonunda Oluşan Oyun Durumu
İnanılmaz bir sezonun ardından Şampiyon olduk.Asıl serüven şimdi başlıyor.Bu şampiyonluğu korumak ve Avrupa da Başarı elde etmek.Mali durumla ilgili gelişmeler de birazdan.
Mali Durumu İlişkin ve Diğer Haberler
Reklam ve Sponsorluk
Kulübümüz bu sene 68 milyon avro kar yaptı!!!
Yeni Yönetim ve Yaptıklarımız
Yeni Yönetim geldiği gibi kulübün borcunu sildi.Şuan sadece 13 milyonluk bir kredi borcumuz var ve buda bizi aylık 200b etkiliyor.En kısa sürede bu borcuda bitireceğiz.
Yurt Dışından Bir Pilot Takım
Alt Yapı Tesisleri
Yeni Sözleşme
Yeni Transfer Bütçesi
Önümüzdeki sene Şampiyonlar ligi gruplarına direk katılım elde ettik.
Tebrikler hocam
Ayrton Senna da Silva
Tebrikler,mali durumundan iyiye gitmesiyle 1 seviye daha atlarız
Tebrikler dostum, transfer bütçeside çok iyi maaş bütçeside, yeni stad da cabası. Artık bu saatten sonra türkiyede şampiyonluğa ambargo koyarsın onun kaçarı yok, hedef avrupa.
metehan ın profilini sormuşsun,
![]()
Transfer Özeti
Transfer Geçmişi
Kiradakiler
Hazırlık Maçları
Bu sene Transferde fazla para harcadık ama bunları yatırım olarak görüyorum.Gidenlerden Juan Sayas dışında üzüldüğüm oyuncu yok. Kadrodakileri tatmayı başardık kaleci hariç.Kalecimiz Grabara bizi bırakıp İspanyaya gitti.Bizde Romadan Stefanoyu aldık 4 Milyona istersek kadromuza katabileceğiz henüz çok genç.Gelenlerden Forvet Minelliyi geçen sene kiralamıştık beğenmeyip göndermiştik ama bu sene bonservisi ile aldık.Alper ise Görkem ile ileride iyi işler yapacaktır.Aldığımız bazı oyuncuları da geri kiraladık pişsinler diye.Profilleri ve Şampiyonlar Ligi Ön eleme maçları da birazdan.
Transferlerimizin Profilleri
Alper Ademoğlu
Orta alanda Rotasyonda kullanabileceğimiz iyi bir oyuncu.
Giuseppe D'Addario
Genç sağ bek bu sene ilk 11 de mücadele edecek.Yedeği Barış Yardımcı.
Maximilliano Marinelli
Bu sene Josh Murpyi kesemeyeceği için Rivera geri kiraladık.Seneye kadroda Josh gitmezse eğer rotasyonda kullanabiliriz.
Sergio Minelli
Geçen seneki performansından daha iyisini vereceğine eminim.İleride Enes ve Matheus ile dönüşümlü forma giyecek.
Stefano Lunghi
Daha çok genç.Romadan kiraladık bu sene kalemiz ona emanet.Performansından memnun kalırsak eğer 3.7 Milyona kadromuza katabiliriz.Bir Buffon değil ama olabilir.
Zlatko Simunic
Teknik özelliklerini biraz geliştirirse eğer çok iyi bir Stoper olacaktır.Dönüşümlü forma giyecek.
Transferlerimiz bu şekilde.Bence çok iyi bir transfer sezonu oldu bizim için.Çok fazla iyi oyuncu var ama hepsini almıyoruz.Giden olursa yerlerine alabileceğimiz adamların listesini de hazırladım.Takımda çok fazla para kazandırabilecek oyuncumuz var.
Şampiyonlar Ligi Play-Off
1.Maç
2.Maç
Daha ilk maçtan işi bitirip Şampiyonlar Ligi Gruplarına kalmayı başardık.
Gelen Paralar
Şampiyonlar Ligi Grubumuz
Şu aşamada bizim için oldukça zor bir grup.Bari bizim ayarımızda bir takım olsaydı da Avrupa Ligini zorlasaydık.Şimdi de zorlayacağız.Bu grupta 3. olmak başarıdır bence.
Lig Hazırlıklarımız Tamamlandı.
Hocam ben çekerdim böyle grupları ama sende bi yanlışa düştün sanırımUEFA'dan devam etmek dediğin gibi başarı olacaktır.
Ayrton Senna da Silva
O zorlu süreç dönemlerini düşme korkusu yaşadığımız zamanları hatırlayarak sıkı çalışıp güzel işler yaparak STSL kazandık. Tebrikler.
Şampiyonun bile direk gruplara gidemediği STSL liginde yeni stadyumunda tekrardan kupa kaldırman olcak![]()
ADANA DEMİRSPOR
Yakmışız İzmirimizi beee helal olsun, 5 6 sene önce 3.lig çankırıspor maçındaydı Atatürk stadında şampiyon yap bizi ..... bizi diye bi tezahüratı vardı yankilerin umarım sanada bulaşmamışlardırşaktarla güzel bi 3.lük yarışı olacak gibi avrupada ama neden bir süpriz olmasın ? evimizde 1 puan alırsak en azından monaco ve leverkusenden 2.çıkarız gibime geliyor benim gruptan
Şampiyonluk için tebrikler Kardeşim.![]()
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
Çıkabilirsek iyi olur ama kadro kalitesi belli bu düzeyde çıksak bile elimizden bir şey gelmez.UEFA Avrupa ligi bizim için en hayırlısı gibi bakalım artık
Lige iyi başlayamadık ama yeni stadyumda illaki kupalar kalkacaktır.Bizim hedefimiz kupanın dışarıdan gelmesi
Yankilere bulaşmıyoruz hocam![]()
Gruptan çıkmak güzel olur ama bu kadro ile devam edemeyiz gibi geliyor bana 3.olmak daha avantajlı gibi ama şansımızı deneyeceğiz maddi olarak gruptan çıkmak çok iyi olur.
Teşekkürler hocam sağolasın![]()