werder bremen süper sarıyoç..
werder bremen süper sarıyoç..
sorulmaya bile gerenk yok tabi eskişehirspor(es-es)
Fenerbahce
Forever
Ya al 6. lig ingiliz takımı oyna çıktıkça zevk veriri çıktıkça güç katar....
sizi bilmem ama beni oyunda en cok heyecanlandıran sey,,takıma yeni kattıgım transferlerin resmi maclarda gösterdikleri performanstır... bu yüzden genelde saglam bi kadroya sahip olmayan ama bütce bakımından iyi durumda olan ve genc yıldız olabilme potansiyeli tasıyan oyuncuları alabilecek kadar popüler olan takımlar daha cok zevk veriyor düsüncesindeyim...örnegin portsmouth, lille, trabzonspor bunlar aklıma gelenler...bütcesi saglam orta sınıf takımları calıstıran arkadaslar bir kac isim yazarsa seceneklerin artar düsüncesindeyim...
siena![]()
cevabım newcastle olur cok iyi kadrosu var aslında yalnız para sorunu olabilir...
fiorentina yada ondan maddi durumu biraaz daa iyi villareal ydaa norwich ydaaaa palermo hem avrupadada oynuo gayet ii kadrosu da var
monco çok iyi takım 6.03 versiyonunda vieride gelmiş
bence sen auxerre'i al...fransa liginde harikalar yaratırsın..altyapısıda saglıklı.....avrupada basarı icinde bi 2 yıl lazım...yetenekli opyuncular cıkıcaktır..onlarla baya is yaparsın...![]()
Evet haklı bence o takımın alt yapısı iyi gibi...
irlanda ligini oynayan var mı acaba cork city yeni oyun açarsam bu irlanda ligi olcak..
Ya ben yeni bir oyuna başlayacağım ve bir anadolu kulübü almak istiyorum.Bıktım Galatasaray'ı seçmektenHangi takımı seçeceğim konusunda önerileriniz varsa sevinirim...
Kardeş Vestel Manisa yı alabilirsin
Kardeş anadolu takımlarında eğer BarceloGS update varsa;antalya ve bursa'yı,eğer o yama yoksa manisa veya trabzonu alabilirsin...
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
westel manisa
Burada çok iyi takımlar var!
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=12939
Kardeş adam türk takımı istiyor...Orada genelde yabancılar var...
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
ben kücük takim olsun die erzurumspor u aldim.
Kardeş erzurumspor iyidir.Ben erzurumluyum.Tavsiye edrim.Hadi seni göreyim erzurum'u uçur...
Arkadaşlar bunun için sabit başlığımız var lütfen orayı kullanalım.
Konu taşınmıştır....
"YÜCE ATATÜRK"
portsmouth. taktigi oturtugun anda zaten yenmeye baslarsin. 45 milyon sterlinde var harca harca bitmez
en iyisi bence fiorentina luca toni çoşuyo her maçta iki gol kesin atar
Ewet arkadaslar yabancı bii takımla kariyerime tekrar baslamak istiyom özellikle serie a ve premiera (spanish) den orta düzey ama büyük takımları gıcık edebilecek takım yardımcı olursanız sewinirim
palermo,fio,udinese,atl.bilbao,deportivo,betis
Bu TÜr Konular Mevcut
Kardeş;Palrmo,Fiorentina,Atletico Madrid,Sevilla,Lazio....
Burayı bir incele
istediğin Ligkler dışında ama Ajax var. İspanyadanda Betis