Dostum Tottenhamla Mutlaka Oyna Çk Süper Kadroları var... Şu anda ben oynuorum vee ligde 1. sıradayım chelsea arsenal manchester hepsine kafa tutuorum![]()
Kardeş erzurumspor iyidir.Ben erzurumluyum.Tavsiye edrim.Hadi seni göreyim erzurum'u uçur...
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
Arkadaşlar bunun için sabit başlığımız var lütfen orayı kullanalım.
Konu taşınmıştır....
"YÜCE ATATÜRK"
portsmouth. taktigi oturtugun anda zaten yenmeye baslarsin. 45 milyon sterlinde var harca harca bitmez
en iyisi bence fiorentina luca toni çoşuyo her maçta iki gol kesin atar
kesinlikle katılıorm..yönetim senden çok büük şeler istemio..bütçe de ii..borç ta yok..yaptıın ii transferlerle takımı götürürsn..bi de taktik çektin miOriginally Posted by ultrasker
ama yabancı takım istiosan Fiorentina tek geçerim..forwette Luca Toni seni uçurabilir..yanına genç Gianpaolo Pazzini yi çektin mi
ii fm ler..
Ewet arkadaslar yabancı bii takımla kariyerime tekrar baslamak istiyom özellikle serie a ve premiera (spanish) den orta düzey ama büyük takımları gıcık edebilecek takım yardımcı olursanız sewinirim
palermo,fio,udinese,atl.bilbao,deportivo,betis
fenerbahçe
Bu TÜr Konular Mevcut
Kardeş;Palrmo,Fiorentina,Atletico Madrid,Sevilla,Lazio....
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
Burayı bir incele
istediğin Ligkler dışında ama Ajax var. İspanyadanda Betis
Palermo,
Fiorentina,
Atletico Madrid (su an ben oynuom transfere gerek kaLmadan lıgı rahat ıLk 2 de bıtıorun)
Sevilla,
Tottenham,
newcastLe Unıted
atl.bilbao ne süper takım dır o bir bilseniz yonetmeyenler cok sey kayıp etmislerdir
schalke müthiş yav ben onu al
Ososuna yı al hem kucuk bır kulup hemde uefaya gidiyor tam basarıya ac takım bu takımı dene pısman olmucaksın
sunderland ı al birinci lige cıkart oyuncuları super ama istemezsev sampdoria var mukemmel bi takım
napoli seri c de başlıyor ama başkan adeta para dışkılıyor!seri a ya 2 sezonda çıkarsın gerisi sana kalır
baba bu ne herkesi çekmişin..Originally Posted by zionnais
![]()
futbol ve fm muhabbeti yapmak isteyen herkesi msne beklerim... [email protected]
iide fiorentina güçsüz bir takım diilki kardeşOriginally Posted by ederson
![]()
anderlechten azından hiç defans problemın olmaz
![]()
lütfen bana dedigim ülkelerden güçsüz bir takım söylermisiniz
BELARUS,DANİMARKA,FİNLANDİYA,NORVEJ,İZLANDA,SLOVEN YA,İRLANDA
bu ülkelrden
1)avrupa kupalarına katılmasın en az uefaya katılsın
2)kadrosunda en az yıldızı parlıcak bir genc olsun
3)avrupada bilinmemiş ve basarıya aç olan bir takım olsun
2. madde dışında söyleyebilirim. Helsinki diğer adı Inter Turku olabilir.
kardes bu helsinki finlandiya demeee nasıl denedinmi senn
Inter Turku finlandiya takımı 93te kuruldu. Evet Avrupa kupalarında fazla yer almamış bir takım. Başarıya aç zayıf bir takım
arkadaş desene mahalle takımı istiom ayrıca gir iskandinav ligi veya balkan ligine ordan bulursun zaten orda iyi takım yokOriginally Posted by anakonda52
![]()
kardes bakarım ona bir 15 dakika daha beklim bakalım ne cvp lar cıkcak
kardes bakarım ona bir 15 dakika daha beklim bakalım ne cvp lar cıkcak
kardes he mahalle takımıOriginally Posted by ulumemo295
sacma bi konu açılışı.ne gerek var ki bilen zaten biliyosende öğren milleti bilgisini mi sınıyosun..