Sayfa 9 / 12 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon
241 ile 270 arası toplam 336 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Dinamo Kiev

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Bu maçta tek suçlu vardır o da Aziz Yıldırım'dır.Ne Zico dur ne de futbolculardır.

Zico elindeki kadroyu tam anlamıyla kullandı.Daha fazla bişey yapamaz zaten.

Daha 21-22 yaşında olup,şampiyonlar ligi tecrübesi olmayan 3 tane futbolcumuz vardı ilk 11 de.

Bunların yerine Avrupa'da oynayan Şampiyonlar Lgi tecrübesi üst düzeyde olan futbolcular alamaz mıydık?Alırdık.Ama neden alamadık.Çünkü Aziz Bey'in nazlarıyla uğraştık.Yok "istifa ediyorum" yok " vazgeçtim" .Nedir bu kardeşim. Senin kadar tükürdüğünü yalayan bir insan görmedim ben Aziz bey."Takımı yıldızla dolduracağım" dedin inandık,"Şampiyonlar liginde büyük başarılar elde edeceğiz" dedin inandık.

Yeter artık SABRIMIZ KALMADI.

Quote Originally Posted by Andriy
    Bu maçta tek suçlu vardır o da Aziz Yıldırım'dır.Ne Zico dur ne de futbolculardır.

Daha 21-22 yaşında olup,şampiyonlar ligi tecrübesi olmayan 3 tane futbolcumuz vardı ilk 11 de.

Bunların yerine Avrupa'da oynayan Şampiyonlar Lgi tecrübesi üst düzeyde olan futbolcular alamaz mıydık?Alırdık.Ama neden alamadık.Çünkü Aziz Bey'in nazlarıyla uğraştık.Yok "istifa ediyorum" yok " vazgeçtim" .Nedir bu kardeşim. Senin kadar tükürdüğünü yalayan bir insan görmedim ben Aziz bey."Takımı yıldızla dolduracağım" dedin inandık,"Şampiyonlar liginde büyük başarılar elde edeceğiz" dedin inandık.

sabahtan beri demek istediğim olay..

Bazı kendini bilmezler (her ne kadar arkalarından konuşmak istemesem de), "Dinamo Kieeev oleeyy... Dinamo Kieeev oleeeyy... Avrupa dedim mi önünü ilikleyeceksin. 100.yıl demiyip HADDİNİ BİLECEKSİN!!!" diyorlar, MSN'de nicklerine yazıyorlar. Yazıktır. En büyük sorun bu. Sportmenliğe aykırı. D.Kiev taraftarı pankart açıyor, bölücülük yapıyor, hakaret ediyor; ama bizim Türk ve Galatasaraylı arkadaşlar, yapacağını yapıyor. Onlara KOCAMAN ALKIŞ!!!

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Bu maçta hiçbir suçlu yoktur.. Can Arat denmiş ama onun gücü ortada.. Böyle maçlarda, ondan başarı mı bekliyorsunuz ..? Her neyse FB gibi yıldızlarla dolu bir kadronun Kiev i eleyememesi düşündürücü.. Avrupa da hiç ama hiç bekleneni veremiyor. En azından evinde yen be ..! Gerçi hakemin de çirkefliği çok.. Kısacası çok üzüldüm Fener'e.. Onu da gruplarda görmek istiyordum..

Quote Originally Posted by eGowiCh
    Bazı kendini bilmezler (her ne kadar arkalarından konuşmak istemesem de), "Dinamo Kieeev oleeyy... Dinamo Kieeev oleeeyy... Avrupa dedim mi önünü ilikleyeceksin. 100.yıl demiyip HADDİNİ BİLECEKSİN!!!" diyorlar, MSN'de nicklerine yazıyorlar. Yazıktır. En büyük sorun bu. Sportmenliğe aykırı. D.Kiev taraftarı pankart açıyor, bölücülük yapıyor, hakaret ediyor; ama bizim Türk ve Galatasaraylı arkadaşlar, yapacağını yapıyor. Onlara KOCAMAN ALKIŞ!!!
    Bunu bende yanlış buldum ve gerçekten sinirlendim.. Keşke bazı Türk ve Galatasaraylı arkadaşlar deseydin.. Ben bugün gerçekten Fenerbahçe'yi gönülden destekledim, sinirlendim, heyecanlandım..

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

arkadaşım ok aziz yıldırım suçludur ama yapma zico elindeki kadroyu kullandı deme bana bu nasıl taktik 5. dak 2 stopher orta yuvarlakta böyle taktik mi olur ayrıca bir inat uğruna fb yi seçen tümer böyel miydi bu adam bjk deyken samsun dan gelmeden önce herkes istemiş ama bjk liyim diyerek gelmişti ve dikkat edin attığı her golden sonra bjk amblemini öpüyordu formada ki daha fb yle imzalamadan bir ay önce kupada yine aynısını yaptı ama sonra bjk yönetimi tarafından medyaya verilen demeçler ve sergen yüzünden yani sadece bir inat uğruna fb yi seçti o hala en fanatik beşiktaş lıdan daha fanatik bir taraftar ve asla mutlu değil.

Nesil
    2006

Küçücük bir çocuk ne olduğnu bile tam bilmiyordur ama anlamıştır ki Güle Güle Şampiyonlar Ligi;

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

katılıyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by WishbonE
    Bu maçta hiçbir suçlu yoktur.. Can Arat denmiş ama onun gücü ortada.. Böyle maçlarda, ondan başarı mı bekliyorsunuz ..? Her neyse FB gibi yıldızlarla dolu bir kadronun Kiev i eleyememesi düşündürücü.. Avrupa da hiç ama hiç bekleneni veremiyor. En azından evinde yen be ..! Gerçi hakemin de çirkefliği çok.. Kısacası çok üzüldüm Fener'e.. Onu da gruplarda görmek istiyordum..
    Abi yapma yaw.Ne geçen sene ilk 11 olmayıp bu sene olnalar kimler?
    Semih,Can Arat,Kerim Zengin, bi de Tümer.. Hani yıldız?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Futbolun, daha doğrusu sporun acı yüzü.. Malesef bu böyle.. Bunu herkes yapıyor, bazı Fener lilerde.. Zaten böyle yapanların karakteri ortada.. Ne diyeyim..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by scolari12111
    arkadaşım ok aziz yıldırım suçludur ama yapma zico elindeki kadroyu kullandı deme bana bu nasıl taktik 5. dak 2 stopher orta yuvarlakta böyle taktik mi olur ayrıca bir inat uğruna fb yi seçen tümer böyel miydi bu adam bjk deyken samsun dan gelmeden önce herkes istemiş ama bjk liyim diyerek gelmişti ve dikkat edin attığı her golden sonra bjk amblemini öpüyordu formada ki daha fb yle imzalamadan bir ay önce kupada yine aynısını yaptı ama sonra bjk yönetimi tarafından medyaya verilen demeçler ve sergen yüzünden yani sadece bir inat uğruna fb yi seçti o hala en fanatik beşiktaş lıdan daha fanatik bir taraftar ve asla mutlu değil.
    Zico,Şampiyonlar Ligin de oynayan bir stoperi, maçın başında orta yuvarlağa kadar açılma diye mi uyaracak? Bunu futbolcunun anlaması,bilmesi,görmesi lazım değil mi?

Eğer gerçekten Zico bu maçı kazanmak isteseydi bugün Anelka'yı geçmişte her ne olursa olsun oynatmalıydı diye düşünüyorum.. İlk maçta oynatıp, böylesine 2 kat daha önemli maçta oynatmıyor.. Neyin ne olduğunun farkındayım ama en azından takım ve gelecek için bunu düşünebilirdi..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Abi yapma yaw.Ne geçen sene ilk 11 olmayıp bu sene olnalar kimler?
    Semih,Can Arat,Kerim Zengin, bi de Tümer.. Hani yıldız?
    Bütün yıldızlar oynadı.. Daha kalmadı. Ellerinden gelen bu kadar. Fakat 5-0 yenseydiniz diyelim; bunların bu kadar üstünde duracak mıydınız ..?

Bazı Türk ve Galatasaraylı arkadaşlar diyeyim. Aranızda BJK'li veya GS'li olup da Fenerbahçe'yi destekleyenler var Ama bu tip insanları şiddetle kınıyorum. Hadi Fenerbahçe'nin Avrupa'daki diğer rakiplerini destekleyin, ama o pankarta rağmen Kiev'i destekleyenlere ben Türk demem!!!

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

Zico,Şampiyonlar Ligin de oynayan bir stoperi, maçın başında orta yuvarlağa kadar açılma diye mi uyaracak? Bunu futbolcunun anlaması,bilmesi,görmesi lazım değil mi?

öyleyse zico nun ne işi var nasıl olsa onlar bilir o çeklisin aradan!!öyle şey mi olur arkadaşım elbette o uyaracak önlemini alacak belli değil mi kontra yapacakları ona göre bir düzen kurması gerekmez mi?

Anelka kesinlikle oynamamalıydı. Çok kaliteli ama sebepleri var :

1. İlk maç berbat oynadı.
    2. İdmana çıkmıyor, idmansız oyuncuyu oynatmak felakettir.
    3. Sakatlığım var diyor, sakat oyuncu da oynatılmaz.

Buna rağmen Anelka oynatılsaydı, yararı değil zararı olacaktı. İyi ki oynamadı. Keşke ilk maç da oynamasaydı.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

maçtan önce serkan (sekopej) bugün işallah "yer gök sarı lacivert olcak" demişti, olmadı. yer gök sarı kırmızı oldu yanına birde lacivert eklemek istemiştik ama olmadı sağlık olsun

maça gelince staddaydım furr doluydu tribünler ve herkes çok inanmıştı. maça da çok iyi bir başlangıç yaptık o dakkalarda her an gol atabilcek gibi oynuyorduk ardın bir serbest atış oldu alex kullandı defanstan döndü hızlı çıkıp golü attılar zaten orda bitti bir çok şey. en başta o gol taraftarı susturdu belkide en önemlisi buydu gerçekçi olmak gerek arkadaşlar ilk golü yedikten sonra 4 gol atmak kolay bir şey değil ister istemez oyuncuların morali de alt üst oldu.

Defans çok komik goller yedi özellikle ikinci gol gerçektende çok komikti ben o golü yedikten sonra ufak çapta bir sinir krizi geçirdim neyse bu takımın şampiyonlar ligi için yetersiz olduğu belliydi ama bu takım kiev karşısında bu kadar aciz duruma düşüyor bu kadar kolay gol yiyorsa değil uefa, türkiye ligi için bile yetersizdir.

2 aydır yapılamayan transferleri kalan 6 günde nasıl ya***aklar bakalım merakla bekliyorum. açık söylemek gerekirse taraftarımızın kandırıldığını düşünmeye başladım bugünden sonra 100. yıl diyerek çok güzel para kazandırdık bu klübe ama o karşılığı alamıyoruz.

bu arada galatasarayımıza şampiyonlar liginde başarılar

S-B-Z Misafir

Bazı Türk ve Galatasaraylı arkadaşlar diyeyim. Aranızda BJK'li veya GS'li olup da Fenerbahçe'yi destekleyenler var Ama bu tip insanları şiddetle kınıyorum. Hadi Fenerbahçe'nin Avrupa'daki diğer rakiplerini destekleyin, ama o pankarta rağmen Kiev'i destekleyenlere ben Türk demem!!!
    kievi desteklemedim kendi adıma ama feneride desteklemedim çünkü ruhuyla oynamayacağını biliyordum,nitekim öylede oldu.inşallah bu sefer yanılırım dedim ama yine yanılmadım,herzamanki gibi yine hüsran ve avrupada oynayacak kulüp sayımızın artmasını baltalamak,tekrar ediyorum,GS hariç diğer takımlarımız maalesef bu hakkımızı baltalamaya ısrarla devam ediyor.
    ve ben çok kı-zı-yo-rum.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

öyleyse zico nun ne işi var nasıl olsa onlar bilir o çeklisin aradan!!öyle şey mi olur arkadaşım elbette o uyaracak önlemini alacak belli değil mi kontra yapacakları ona göre bir düzen kurması gerekmez mi?
    Bi stoper 4-5 metre arkasında ki adama geçiliyorsa Zico ne yapsın.Neyse Lugano umarım defans sorunumuzu çözer.Ama daha bir sürü sorun var.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by şampiyon
    kievi desteklemedim kendi adıma ama feneride desteklemedim çünkü ruhuyla oynamayacağını biliyordum,nitekim öylede oldu.inşallah bu sefer yanılırım dedim ama yine yanılmadım,herzamanki gibi yine hüsran ve avrupada oynayacak kulüp sayımızın artmasını baltalamak,tekrar ediyorum,GS hariç diğer takımlarımız maalesef bu hakkımızı baltalamaya ısrarla devam ediyor.
    ve ben çok kı-zı-yo-rum.
    hiç bir takım ne feneri ne beşiktaşı ne trabzonu yabancı takımlara yenilmek için çıkmıyor ellerinden geleni yapıyor sen buna haklarımızı baltalıyor diyemezsin

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

Bi stoper 4-5 metre arkasında ki adama geçiliyorsa Zico ne yapsın.Neyse Lugano umarım defans sorunumuzu çözer.Ama daha bir sürü sorun var.

yazık bu kadar basit mi sıradan bir takıma uçup giden paralar ülke adına toplanacak puanlar büyük bir işmiş gibi tümer i aldılar tümer en has bjk lidir bunu herkes bilir buna rağmen aldılar ne oldu onunla uğraşana kadar bir forvet alsalardı da bu semih oynamasaydı.lugano eğer çözümse daha önce getirselerdi sonra uefa izin verdi geri aldı demeselerdi son günde.

S-B-Z Misafir

Quote Originally Posted by Jesus_FB
    hiç bir takım ne feneri ne beşiktaşı ne trabzonu yabancı takımlara yenilmek için çıkmıyor ellerinden geleni yapıyor sen buna haklarımızı baltalıyor diyemezsin
    yıllardır dünya kadar para akıtıp yapılan transferler,karşılığında adı sanı duyulmamış takımlara,yada ikinci sınıf takımlara karşı basiretsiz oyunlarla mağlup olunuyorsa ben derim arkadaş.
    geçen yıl aynı şeyi trabzon yapmadımı,gerçi saymaya kalksak sayfalar yetmez.
    karşımızdaki rakipler gerçekten güçlü takımlar olsa tamam derim ama bu şekilde bir oyunla bu takımlara gidip tüm türk takımlarınıo ilgilendiren maçlarda eleniyorsan ben buna baltalamak derim başkada bişey demem.
    ne diyeydim?
    başarımı?

yazık bu kadar basit mi sıradan bir takıma uçup giden paralar ülke adına toplanacak puanlar büyük bir işmiş gibi tümer i aldılar tümer en has bjk lidir bunu herkes bilir buna rağmen aldılar ne oldu onunla uğraşana kadar bir forvet alsalardı da bu semih oynamasaydı.lugano eğer çözümse daha önce getirselerdi sonra uefa izin verdi geri aldı demeselerdi son günde.
    lugano libetadoresin sonuna kadar oynama isteğini yönetime kabul ettirip gldi yani gelmeyişinde yönetimin suçu yok ama tümer konusunda haklısın sanırım...

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

yıllardır dünya kadar para akıtıp yapılan transferler,karşılığında adı sanı duyulmamış takımlara,yada ikinci sınıf takımlara karşı basiretsiz oyunlarla mağlup olunuyorsa ben derim arkadaş.
    karşımızdaki rakipler gerçekten güçlü takımlar olsa tamam derim ama bu şekilde bir oyunla bu takımlara gidip tüm türk takımlarınıo ilgilendiren maçlarda eleniyorsan ben buna baltalamak derim başkada bişey demem.
    ne diyeydim?
    başarımı?
    sahya kimse kötü niyetle çımıyor hiç bir başkan art niyetle transfer yapmıyor herkes başarılı olmak için çalışıyor ellerinden geleni yapıyor haa ama yetersiz kalıyor yada şansızlık oluyor ama bu kesinlikle bilhassa yapılmış bir şey değildir o yüzden senin buna baltalamak diye bir tabir kullanman yanlıştır

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

ne diyeydim?
    başarımı?

arkadaşa bir şekilde katılıyorum fb nin sorumlu bir oyun ortaya koyduğuna inanmıyorum ya da oynayamadı bilmiyorum ama biraz daha hırslı olması lazımdı diye düşünüyorum.

Adı sanı duyulmamış kime elendi Fenerbahçe?

Dinamo Kiev, 2. sınıf takım mı? Veya geçen sene grubundaki PSV, Schalke, Milan?

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

Adı sanı duyulmamış kime elendi Fenerbahçe?

Dinamo Kiev, 2. sınıf takım mı? Veya geçen sene grubundaki PSV, Schalke, Milan?
    yapma arkadaşım şu kiev in neresi iyi sıradan bir takım klasik kontra takımı başka hiçbir meziyeti yok ne yarataıcılık ne oyun hakimiyeti fb de ki appiah ın yarısı yok bu adamlarda.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

yapma arkadaşım şu kiev in neresi iyi sıradan bir takım klasik kontra takımı başka hiçbir meziyeti yok ne yarataıcılık ne oyun hakimiyeti fb de ki appiah ın yarısı yok bu adamlarda.
    Ukrayna Ligi 1.si Dynamo Kiev den mi bahsediyorsun?

abi yapma ya sen maçları iizlemedin heralde bi kere bu takımın yönlendiricisi rebrov fb forması görmüş bir adam... üstelik performansını 2ye 3 e katlamış..yani fb forması görmüş bir adamın yönlendirdiği takıma 2. sınıf takım deme... bu durumda fb yi de 2. sınıf yapmış olrsun sanırım...

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Sayfa 9 / 12 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon

Mesaj Yetkileri