Fincanı taştan oyarlar ,Taraftara böyle
Anlayan anladı...
Fincanı taştan oyarlar ,Taraftara böyle
Anlayan anladı...
Sahaya giren adamları önlemenin tek yolu onları stadın yanına bile sokmamaktır ama yönetimler taraftar kaybetmemek için bunu yapmıyorlar. Böyle bir yönetim gelene kadar Galatasaray'a desteğimi yarı yarıya çektim. Madem ki 20 milyon(!) taraftarımız var 3-5 kişinin stada alınmaması bizi etkilemeyecektir.
Gelelim maça... İlk yarıda uzun yıllardır görmediğimiz bir takım vardı. Arda muhteşemdi. İkinci yarıda ise küçük bir takım vardı sahada; rakipten önde olmasına rağmen korkan, bize Kone'nin her an gol atabileceği hissini veren, Arda'yı 3 kişiyle tuttuklarını bile bile hala bir müdahale yapmayan bir teknik direktörü olan bir takımdı. Fatih Terim'in söyledikleri o kadar doğruydu ki bi an dedim ki keşke Fatih Hoca takımın başında olsa.
Yönetim; futboldan zerre kadar anlamıyor, taraftarın beklentisini bilmiyor ama hoş bu borç yükünü sırtlayacak bir adam da çıkmıyor, yani zengin Cem Uzan gibi biri. Tabi Cem Uzan gibi çalmamış olacak. İlk fırsatta petrol işletmeleri açılmalı ki bizden de bir Abramovich çıksın. GS ya böyle kurtulur ya da çok ciddi projelere imza atarsa. Bir yolu daha var Arda'yı Chelsea isterse![]()
ilk yarı süper oynadık ama 2. yarı bitmiş bi şekildeydik ve yenildik
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Maçın ilk yarısını izledim ve sabah kaltığında babam skor'u söylediğinde pek inanmadım G.Saray yazık oldu beklemediğim bir skordu sanırım Mondi hatalı oynamış.
gerets ne yapsın?60 dakika başkası mı yönetti maçı?gol olmasa yine yemezdi sağolsun mondragon.maç öncesi psv logosu imzası kullanan arkadaşları kutluyorum başarılarının devamını diliyorum.peki şunu düşünüyorlar mı bizi dünya da fb nin şl de 0 çekmesi mi diğer başarısızlıkları mı tanıttı?yoksa gs mi?birini karalamak için birşeyler koyun ortaya sonra konuşun.niye bjk liler yapmıyor bunu?ben bir bjk liyim sadece gs sempatizanıyım hemen söyleyeyim 3 büyükler arasında avrupa da en başarısız takım fb ve yarası olan gocunuyor!ufak işlerle ufak insanlar ilgilenir demiş düşünür ne kadar da doğru söylemiş.bırakın o nu bunu biz yapılanlara üzülelim bir gerçeği kabul etmemek o nun kadar yalan olmaktır demiş bir başka düşünür.ya herşey ortada siz psv logolarını bozmayı sonra diğer takımlarınkini alırsınız.imzanızı da koruyun.buraya ağzınızın suyu akarak biz demiştik diye mesajlar atın.sizin gibi olmayacağız umarım fb bu akşam yener bunu gerçekten istiyorum.
gerets ne mi yapti ilic gibi mactaki en iyi oyuncumuzu cikarip yerine necatiyi aldi,ilic orta sahada müthisti ayhan ve inamotodan paslari alip ümite tasiyodu ama bizim futboldan anlamayan gerets ilici cikarip necatiyi aldi.neyse artik gerets ve yönetim derhal istifa etmeli yoksa bizi büyük bir tehlike bekliyo,tarihimizin en kötü dönemimizi yasiyoruz bu adamlarla.Originally Posted by scolari12111
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
cok sinirliiiiiiiyiiiim cooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkk
![]()
![]()
![]()
bir söz var ne kadar ekmek o kadar köfte durum bu.yine de beklenenin üstünde performans göstermeye devam edeceğine inanıyorum çünkü üstlerin de gs forması var.Originally Posted by arda_ultraslan
yazık oldu gs ye .bu arada mondragona da tbr.![]()
Öncelikle Mondragon'un maçdaki kabiliyetli(!) oyununu kutluyorumHani maç oynanırken bir yorum yapılmıştı ya: ''PSV bizi ancak, biz attırırsak yener.'' diye. İşte aynen öyle oldu. 1.golde zaten malum Mondi topa adeta buyur geç kardeş dedi. 2.golde zaten diycek söz bulamıyorum. Bırakın defansı ORTA SAHADA dahi adam yoktu. 3'e 1 yakalanınca tabi öyle gol olmaması mümkün değil.
Rüzgara karşı oynadık ve 1-0 öndeydik. Avantajımızı kullanamadık yenildik. Ayrıca taraftar gerçekten ayıp etti. Takımın en çok desteğe ihtiyacı olduğu zamanda takım yuhlandı, istifa sesleri yankılandı. Üstüne üstlük kendi taraftarımız sahaya girerek 3-4 dakikamızı yediler. 1 beraberlik golü gelceksede gelmedi. Bu davranışları gerçekten çok kötüydü
Sağlık olsun. Artık 2.tur şansımızın az olduğunu düşünüyorum. 3 maçımızın 3'ünü de kazanırsak belki anca öyle çıkarız. Ama oda çok çok zor.
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
galatasaray hem kendini hemde benim iddayi yakti...