fener yine bu konuda iyi sayilir trabzonun kirada 3 yabancisi var takimda 9 yabanci gozukuyor![]()
fener yine bu konuda iyi sayilir trabzonun kirada 3 yabancisi var takimda 9 yabanci gozukuyor![]()
bu mateus fenerin brezilyadan getirdii ve gelişmesi için bursaya verdiği,iyi oyuncu olursa geri alacağı bi oyuncu.yani kiralık olmaması lazım.co-owned falan olmalı.Can'ın boyu benim kadar bişi olmuş adam fenerin en uzunu.dier boylar önemli değil birkaç santim.oyuncuların mevkileri tam bir felaket.
Fenerbahçe'nin first option'u da olabilir. Bu şekilde de düzenlenebilir.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
önder a milli takıma çıkamadı benim bildiğim resmi olarak ve olmayacak gibi de görünüyo, ayrıca ben gsli olmama rağmen fb de gördüğüm bazı oyuncular özellikle appiah alex tuncay hatta ümit ozat oyuna başlar başlamaz satılıyo kulüp tarafından, 100. yılında gerçekte asla bunlardan fedakarlık yapılmayacağı düşünülürse burası saçma denilebilir.. birde ziconun oynattığı sistem de bence tam olarak 4-4-2 brazil değil... buraya da eğililebilir...
Maaş bütçesi diğer oyunlara göre daha az aktarışmış yükseltilmesi gerek onun dışında klubun kasasında 150 milton $ olması gerekmekte.
antrenorlerde hollandlilar goruluyor.yanlisim olmasin ama bi sure once gonderildiler bildiim kadariyla.
ve en büyük hata fb şampiyonlar ligide grup kuralarına 1. torbadan giriyo ki 3. torbayı bile görmüşlüğü yoktur..
bi de ugur boral koyu olmus gercek ugur boralla hic alakasi yok
fenerbahçenin değerleri fm 2007 de iyice düşürülmüş gerek ekonomi açısından gerek futbolcu potansiyeli açısından kerim ve can resmen hiçe sayılmış mehmet yozgatlı iyice sıfırlanmış adeta ayrıca futbol federasyonunun yeni kuralı oyuna eklenmemiş mesela Türkiyede 2 yılını dolduran yabancılar kendi ülkelerinde milli takımda oynamamışsa direk milli takıma çağrılabiliyor yanlış hatırlamıyorsam örnek marcıo nobre
hilesiz yapmak istiyorsanız girin editora hem futbolcuları gerçek değerlerine ve mevkiilerine getirin hemde mateusu bursaya kontrat yapın! fm 7 yabancı gösteriyorsa bizimde onu bursanın malı göstermeye hakkımız var!!! ben abartmamak kaydıyla can ve kerimin özelliklerini düzenledim yozgatlı ve tümerin freekick ve korner özellikleri çok azdı onları arttırdım ve mateusu yolladım şimdi gayet memnunum oyunumdan
Rüstü nün bonservisi bizde diye biliyorum...
artik kiralik degil
tuncay berbet olmuş vazgeçtım oynamaktan yama çıkana kadar
tuncay o kadarda berbat degil ya bide kerim wonderkid oalbilir degilse![]()
transfer paralari çok az olmuş normalde fenerbahcenn kasası dolu olması gerekir
Kulübün favori kişisi Oğuz Çetin.Bu bana biraz uzak geldi.Mesela Rıdvan Dilmen olabilirdi...
Volkan'ın geçen oyunlara göre daha iyi olması artı bir değer Fenerbahçe için.Kerim olayı bende de hayal kırıklığı yaşattı.Tuncay'ın fazla abartılmaması da güzel olmuş.Çünkü bir iki senedir çok fazla bi gelişim göstermedi.Bir de benim oyunda Deivid oldukça iyiydi,normalde bu performansının onda birini gösteremedi.Yukarıda arkadaşların belirttiği gibi mevki konusunda baya eksikler var...
Nasıl 2.sınıf yaaaaaaaaa! Bu kadar taraflı yorumlar yapmayın!
FENERBAHÇE Avrupa'nın 2.sınıf bir takımı değildir. İtalya Ligi 2.si takımı ezen takım 2.sınıf değildir! Elinde Kezman-Lugano-Edu-Alex-Appiah-Tuncay gibi Dünya Yıldızı. Tümer vb. Ulusal Yıldızı olan bir takım 2.sınıf değildir! 2.sınıf olsa olsa TRABZONSPOR veya kendini AVRUPA FATİHİ zanneden Bordeoux'ya ezilen GS'dir!
zuhauahu ardaymis, bana gore ugur bu performansiyla ardadan daha basarili, saga sola calim atmaktan baska bisey bildigi yok,
gucsuz vucutu orta acmayi bilmeyen bi oyuncu zaten sutlarida pas gibi gdiyo zuhahuahu !!!
ama UGUR BORAL ne bicim ortalar oyle yawww ufff uffff, super,, yalan mi ha
suan Turkiyenin en iyi orta acan iki futbolcusu FENERBAHCEDE 1 UGUR 2 YOZGATLI
ugur gibi ters calim atan varmi yawwsss adam yukseliste yukselisteee, ama eger bu yeni guncellemeye turksportaldakiler ardayi ondan hizli ondan cevik ondan sert ondan saglam ondan iyi orta yapan bi oyuncu yaparlarsa (yanli taraf olur)
ondan: UGUR BORAL
Ilk olarak burada objektif yorumlar yapacaksan katilmaya devam etmeni, yoksa fanatikligin kabul buldugu taraftar sitelerine dogru yonelmeni rica ederek basliyorum.
Fenerbahce 2. Sinif bir takimdir. Monaco'da 2. Sinif Bir takimdir, Dinamo Kiev'de 2. Sinif bir takimdir, Newcastle'da 2. Sinif bir takimdir, Palermo'da 2. Sinif bir takimdir.
1. Sinif takim kategorisine girecek avrupa'da en fazla 10 takim sayilabilir, bunlarin arasina da Liverpool, Man United, Arsenal, Chelsea, Bayern Munich, Milan, Inter, Real Madrid, Barcelona ve son zamanlarda Lyon girer. Fenerbahce'nin bu takimlar seviyesinde oldugunu iddia edecek kadar fanatiksen bu yazinin devamini okumadan seni taraftar forumlarina geri donmeye davet ediyorum.
Bir oyuncu wonderkid olabilmesi icin kriter CA 140 ustu ve PA 180 ustu ve 21 yasinin altinda olmasi.
4 buyuklerin en iyi oyuncularinin 140 civari CA sahibi oldugu goz onunde tutulursa, Kerim'in wonderkid olma ihtimali....... SIFIR Yani Fenerbahce gibi 2. Sinif bir takimda, yani en iyi oyuncularinin 140 civari CA sahibi oldugu bir takimda eger ilk 11'e bile giremiyorsa, Kerim wonderkid falan OLAMAZ!
Haydi diyelim gelecek surume kadar kendisini gelistirdi ve gercekten 140 CA sahibi olmasi gerektigini kanitladi, ki bence cok dusuk ihtimal, o zaman da yasi tutmayacak.
Ayrica 180 PA sahibi olmak her babayigidin harci da degil. Sadece cok ozel oyunculara ayrilmis bir kriter oldugundan dolayi buradan da tutturamadi..
Son olarak burada fanatik taraftar sitelerinde oldugu gibi rakip takimlarin isimlerini bilerek yanlis yazmak yasaktir, fanatiklige girer ve bunun cezasi vardir. Bu foruma uye oldugun icin forum kurallarini okumus, ogrenmis hatta belki de ezberlemis olman gerekir. Bunlari eger yapmadiysan, bu yaziyi okur okumaz cevap yazmadan ilk isin forum kurallarini okumak olmalidir. Devami halinde ceza alacagindan suphen olmasin.
arda marda diyorlar ama artik anlamislardir Gorunen Koy Kompas(haaha) Istemez...
Ugur Borali duzeltirsininiz artik, cunku suan Turkiyede(galatasaraylilar) Arda diyorlar ama en iyi sol kanat UGUR BORAL !!!!
dribbel, strenght, balance var var da var
acayip ters calimlar atiyo,,, iki ayagida super,,, hele ki ORTALARI, gordunuz demi o falsolu ortalari !!!
evet ama yukarıda söylenmiş 1.torbadan girio diye benimkiler 4 ten girdi ama belki oyundan oyuna değişiyordur yada ben 7.0 kulandığımdandır
Ya zlatana hangi dünya yıldızından bahsediyorsun edu dünya yıldızıysa bırakın bu muhabbetleri allah aşkına edu fb de bile oynayamaz servet ondan iyi hem tsl bir avrupa futbol çöplüğüdür avrupada pili bitmiş bütün eski yıldızlar buraya geliyor ya da katara gidiyorlar, bi hagi bi hooijdonk onlarda yaşlanıp geldiler diğerleri ise anelka, kezman bunlar bitip gelenler
FB eger Man Utd, Chelsea, Real Madrid vs. seviyesinde bir takim degilse, yani 1. sinif bir takim degilse, ikinci sinif takim olmasi neden bu kadar rahatsiz ediyor ki? 2. Sinif Takim olmak kotu bir sey mi? Ne yani Fenerbahce'nin oyuncularinin 160-170 CA sahibi olmasi mi dogru sizce? Eger oyle ise senelerdir neden bu takim SL guruplarindan cikamiyor?
Tartisma ciksin diye bunlari yazmiyorum ama gerceklerle karsilasip, oyle yorum yapmak daha dogru olur. Eger bu Fenerbahce Ingiltere, Italya veya Ispanya'da sampiyonluga oynayacak bir takim degil de UEFA kupasina katilmak icin mucadele edecek bir takimsa eger, Fenerbahce 2. sinif takimdir. Bu da kucumsenecek bir sey degildir. Son 10 yilda ocak ayindan sonra avrupa kupalarinda ilk defa mucadele ediyorsa bir takim, o takimi Real, Chelsea, Man Utd. vs. gibi takimlarin arasinda 1. sinif takim diye nitelendirmek sadece hayalperestliktir.
Ayrica arastirma yapilirken SI games'in liglere gore verdigi belli kriterler vardir. Bu kriterlere gore Fenerbahce 3 buyuk ligde orta siralara ve UEFA kupasina katilmaya oynayan takim seviyesindedir, yani kadro itibariyle 1. sinif takim degildir...
Ozaman BJK ve GS 3., TS 4. sinif....