Sayfa 9 / 13 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon
241 ile 270 arası toplam 379 sonuç

Konu: [TSL]Galatasaray Araştırması 2007

Nesil
    2003

Sabri'nin ozellikle hizi'ni biraz daha gelistirmek gerekli. Ilk devre'nin son macinda gol atarken 90 metre'yi 10 saniye'de kosmustu. Yani metre basina 0.11 saniye. Bu 100 metre'de 11 saniye eder. Theo Walcott (oyunda pace ve acceleration 20) 100 metre'yi 11.52 saniye'de kosuyormus.

Teknik ozellikler acisindan bence Sabri olmasi gerektigi gibi, belki biraz dusebilir bile. Ama ozellikle hizi su anki 16'dan yukariya tasinirsa cok dogru olacaktir.

oğuz sabankay daha iyi yapılmalı(ayrıca mc değil amc yapılmalı)

birde şunu düşünüyorum:diğer liglerdeki bazı oyuncular yetenekleri (göründüğü kadarıyla)arda dan aydından ve daha bir çok yıldız olabilecek oyuncumuzdan daha kötü olmasına rağmen 10-15 milyon euro arasında fiyatlara sahipler.ya onlar yüksek yua bizimkiler çok düşük.busadece galatasaraylı veya genç oyunculara dair bir sorun değil.Türkiye ligindeki bir çok oyuncuya dair bir sorun.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by jamboo77 View Post
    oğuz sabankay daha iyi yapılmalı(ayrıca mc değil amc yapılmalı)

birde şunu düşünüyorum:diğer liglerdeki bazı oyuncular yetenekleri (göründüğü kadarıyla)arda dan aydından ve daha bir çok yıldız olabilecek oyuncumuzdan daha kötü olmasına rağmen 10-15 milyon euro arasında fiyatlara sahipler.ya onlar yüksek yua bizimkiler çok düşük.busadece galatasaraylı veya genç oyunculara dair bir sorun değil.Türkiye ligindeki bir çok oyuncuya dair bir sorun.
    Oyuncu degerler bir cok faktor'e bagli.
    1. Oyuncu'nun oynadigi lig.

2. Oyuncu'nun takimi'nin taninirligi.

3. Oyuncunun Kalitesi (daha dogrusu yapay zeka'nin oyuncuyu ne kadar kaliteli gordugu, bu oyuncunun taninirligi - reputation - sayesinde belirleniyor).

4. Oyuncu'nun yasi.

5. Oyuncu'nun potansiyeli.

4. Diger faktorler - ornegin EU vatandasi olmasi.

Ilk asamada oyuncu fiyatini belirleyen ilk unsur, oynadigi lig ve kulup. Eger bir oyuncu ust duzey bir lig'de oynuyorsa ve kulubu finansal olarak iyi konumda ise, oyuncuyu satmak icin nedeni olmaz ve cok yuksek fiyatlar telaffuz edilir.

Turkiye icin sorun (gerci bu diger ligler icin de gecerli) genc oyuncularin cok kolay satilmasi.

Nesil
    2003

Mehmet Topal yere cok saglam basmiyor - balance dusmeli

Orhan Ak'in CA ve ozellikle teknik dusmeli..

Cihan'in teknik, orta yapma vs. dusmeli, bununla beraber CA'da bir miktar dusecektir.

Hakan Sukur'un stamina dusmeli.

Necati'nin özellikleri fazla abartılmış. Benim oyunumda serbest kaldı, bir Avrupa kulübüne transfer oldu serbest kaldığından dolayı ve orada şov yapıyor, fiyatı 6 Milyon £ oldu. Özellikleri düşürülmeli, oyunda gereğinden fazla kaliteli yapılmış.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Necati'nin özellikleri fazla abartılmış. Benim oyunumda serbest kaldı, bir Avrupa kulübüne transfer oldu serbest kaldığından dolayı ve orada şov yapıyor, fiyatı 6 Milyon £ oldu. Özellikleri düşürülmeli, oyunda gereğinden fazla kaliteli yapılmış.
    Hangi ozelliklerinde sorun var onlari da eklersen daha iyi olur..

Fiyatinin 6M GBP olmasi 80% gittigi takim'a bagli. Bir forvet oyuncusu icin onemli olan off the ball, anticipation, heading, 12 veya 13 ki bunlar fena degil. Finishing ve Dribbling'de biraz dusurmenin gerektigini ben de dusunuyorum ve bununla beraber work rate'i de dusurmeyi dusunuyorum.

Esas sorun Necati'nin oyunda gelisme gosterip, bu ozelliklerinin cok daha iyi olmasi ki Necati'de bu potansiyel olmadigini soylemek zor. Herneyse, Necati'nin Pa'da da biraz indirim yapmayi dusunuyordum zaten.

Leoucwhsua Misafir

arkadaslar lutfen biseyi ayiralim.bu adam zaten istikrarli oynarsa avrupadada sov yapar.o potensiyel var.bizim burda yapmamiz gereken potensiyeli dusurmek degil.kimsenin olan potensiyeli dusurulemez.necati o potensiyele sahip ama oynamiyor.bunu oyuna yansitmak istiyorsaniz calisma oranini uyumunu bu gibi seyleri dusururusunuz.yoksa ozellikleri olmasi gereken zaten.deivid kotu oyuncumu hayir ama fenerde bi turlu oynayamadi.performansa gore yetenek belirlemeyelim.o zaman su da kesin degil cem sultan ilerde super olcak bunu garnti edebiliyormusunuz hayir ama gercek hayattada potensiyeli alt yapi oyunculari icinde en yuksek bu yuzden oyundada yuksek olmasi gerekioyr.bazi seyleri maclarda nasil oynadigina gore degerlendirmeyin.sergen muthis teknik ama yan gel yat osman bi donum bostan.fm 2006 da bi aliodum antreman falan kondisyonu yukluodum canavar oluodu.gercek hayatta hic oyle gormemistim.bizim amacimiz zaten potensiyeli olan oyunucuyu oyunda oynatmak.gercek hayatta oynamioyrsa ben oyunda oynatirim .ceza veririrm sozlesme yenilemem kovarim ama oynatirim.oyunun amaci zaten bu.yapmayin gozunuzu sevim

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Leoucwhsua View Post
    arkadaslar lutfen biseyi ayiralim.bu adam zaten istikrarli oynarsa avrupadada sov yapar.o potensiyel var.bizim burda yapmamiz gereken potensiyeli dusurmek degil.kimsenin olan potensiyeli dusurulemez.necati o potensiyele sahip ama oynamiyor.bunu oyuna yansitmak istiyorsaniz calisma oranini uyumunu bu gibi seyleri dusururusunuz.yoksa ozellikleri olmasi gereken zaten.deivid kotu oyuncumu hayir ama fenerde bi turlu oynayamadi.performansa gore yetenek belirlemeyelim.o zaman su da kesin degil cem sultan ilerde super olcak bunu garnti edebiliyormusunuz hayir ama gercek hayattada potensiyeli alt yapi oyunculari icinde en yuksek bu yuzden oyundada yuksek olmasi gerekioyr.bazi seyleri maclarda nasil oynadigina gore degerlendirmeyin.sergen muthis teknik ama yan gel yat osman bi donum bostan.fm 2006 da bi aliodum antreman falan kondisyonu yukluodum canavar oluodu.gercek hayatta hic oyle gormemistim.bizim amacimiz zaten potensiyeli olan oyunucuyu oyunda oynatmak.gercek hayatta oynamioyrsa ben oyunda oynatirim .ceza veririrm sozlesme yenilemem kovarim ama oynatirim.oyunun amaci zaten bu.yapmayin gozunuzu sevim
    Potansiyel'e bakis acisi onemli.

Bir bakis acisi, eger oyuncu potansiyeline her zaman eristigini varsaymak ve one gore oyuncunun ne kadar iyi olabilecegini belirlemek.

Ikinci bakis acisi oyuncu'nun potansiyeline ulasamama ihtimalini goz onune alarak potansiyel vermek.

Oyunda hemen hemen butun oyuncular potansiyeline ulasiyor eger yasi ilerlememis ise. Bu durumda PA dusurmek demek bir oyuncunun ozellikle yasi ilerledikce ve CA'si yukselmedikce (yani oyuncu ilerlemedikce) o oyuncunun olabilecegi kalite de belli limitlerle kistili kaliyor.

Oyun eger potansiyele ulasim'i biraz daha rassal bir hale getirirse, potansiyellerle oynama yapmamak daha dogru olacaktir. Ancak o tip bir sistem ortaya cikana kadar Pa'larla da oynayarak gercekcilige yaklasmak gerekli bence.

Arda'nın sol ayağı sağ ayağı kadar güçlü değil. Bu yüzden sol ayağını biraz daha oyunda zayıf yapmalısınız diye düşünüyorum. Ayrıca Arda'nın WBL, WBR, MC mevkileri gereksiz olmuş diye düşünüyorum, bu mevkilerde Arda oynamıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Arda Either ama Tuncay Either degil cok sacmalamissiniz..

Nesil
    2003

Arda'nın sol ayağı sağ ayağı kadar güçlü değil. Bu yüzden sol ayağını biraz daha oyunda zayıf yapmalısınız diye düşünüyorum. Ayrıca Arda'nın WBL, WBR, MC mevkileri gereksiz olmuş diye düşünüyorum, bu mevkilerde Arda oynamıyor.
    Arda'nin bu diger mevkiilerle oynamisligi var. WBL, WBR'de cok basarili oldugunu dusunmuyorum ve bu nedenle zaten o pozisyonlarda oynama becerisi cok dusuk.

Ayrica Arda'yi gozlemledigim kadari ile sag ayak ve sol ayak ayirimi pek yapmadan iki ayagi ile dripling yapabiliyor, orta yapabiliyor ve pas verebiliyor. Su anda sag ayagi 20, sol ayagi ise 18 seviyesinde.

Omerdinho: Tuncay'a gelince Sag ayak 20 ve sol ayak 13. Yani sag ayagi en kuvvetlisi ve genelde sag ayagini tercih ediyor ama sol ayagi ile pas verme, orta yapma, dripling becerisi var ancak Tuncay genelde sag ayagini sol ayagina tercih ediyor.

Nesil
    2003

Aydin sezonun uzun bir bolumunu sakat gecirdi ve anladigim kadari ile kaslarinda olan bir sorun nedeniyle cok sakatlik gecirecek. Sakatligi uzerinden atamamasi da natural fitness'in dusuk olmasi gerektigini gosteriyor.

ben aydının sürekli nükseden bi sakatlığı olduğunu düşünmüyorum.sadece güçsüzlüğünden dolayı sık sakatlanıyor.yaşı ilerledikçe bu düzelecektir.birde bişey sormak istiyorum,belli başlı oyuncular dışında Türkiye de ki futbolcuların mental özellikleri çok düşük tutulmuş.biraz daha yükseltilebileceğini düşünüyorum.

Nesil
    2003

ben aydının sürekli nükseden bi sakatlığı olduğunu düşünmüyorum.sadece güçsüzlüğünden dolayı sık sakatlanıyor.yaşı ilerledikçe bu düzelecektir.birde bişey sormak istiyorum,belli başlı oyuncular dışında Türkiye de ki futbolcuların mental özellikleri çok düşük tutulmuş.biraz daha yükseltilebileceğini düşünüyorum.
    Bulent Tulun, Aydin'in kaslarinda bir problem oldugunu ve bu nedenle sik sik sakatlandigini aciklamisti.

Turk oyuncularin genellikle zihinsel ozellikleri zaten zayif. Bu nedenle iyi teknigi veya fizigi varmis gibi gorunen oyuncular bu tekniklerini ve/veya fiziklerini Avrupa maclarinda etkili bir sekilde kullanamiyorlar. Ne zaman ki baslarina onlari maclara cok iyi hazirlayan bir teknik direktor geliyor, o zaman basarili oluyorlar.

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Bulent Tulun, Aydin'in kaslarinda bir problem oldugunu ve bu nedenle sik sik sakatlandigini aciklamisti.

Turk oyuncularin genellikle zihinsel ozellikleri zaten zayif. Bu nedenle iyi teknigi veya fizigi varmis gibi gorunen oyuncular bu tekniklerini ve/veya fiziklerini Avrupa maclarinda etkili bir sekilde kullanamiyorlar. Ne zaman ki baslarina onlari maclara cok iyi hazirlayan bir teknik direktor geliyor, o zaman basarili oluyorlar.
    yani demem şu ki,özellikle he henüz pek maçlarını izleyemediğimiz genç oyuncuların mental özellikleri yükselebilecek şakilde düzenlenmeli.ayrıca ardanın da mental özellikleri düşük yapılmış gibi geldi bana.oysa maçlarda pozisyon ve akıllı paslar olarak iyi gözüküyor.cezurluğuda yüksek.

Nesil
    2003

yani demem şu ki,özellikle he henüz pek maçlarını izleyemediğimiz genç oyuncuların mental özellikleri yükselebilecek şakilde düzenlenmeli.ayrıca ardanın da mental özellikleri düşük yapılmış gibi geldi bana.oysa maçlarda pozisyon ve akıllı paslar olarak iyi gözüküyor.cezurluğuda yüksek.
    Tam tersine belki Arda'nin zihinsel ozellikleri Galatasaray'da en yuksek olanlarin arasinda. Soguk kanlilik 14 ki Turkiye icin bu seviye bir hayli yuksek. Yaraticilik da yine 14 ki bu yaraticilik da Turkiye icin bir hayli yuksek.

Karar verme, ve onsezi 12 ve orta seviyede.

Cesaret'in biraz yukselmesi gerekebilecegine katiliyorum zira Arda ilk yarinin bir kisminda her ne kadar cekingen gorunse Arda'yi de ilk yarinin sonlarina dogru ve ikinci yarida biraz daha kendine guven gelmis ve saha icinde biraz daha cesurken gordum. Bu ozellik 1 en fazla 2 puan yukselebilir.

Oyunda genc yastaki oyuncularin genelde en fazla fiziksel ozellikleri gelisiyor. Teknik ve zihinsel ozelliklerde de biraz yukselme oluyor ancak fiziksel ozellikler kadar fazla gelisme olmuyor.

Oyuncunun yasi ilerledikce ve fiziksel ozellikler tekrar dusmeye basladigi zaman fiziksel ozelliklerden dusen degerler, zihinsel ve teknik ozelliklerde yukselmeye yol aciyor. Yani bir bakima oyuncu fiziksel ozelliklerini kaybetmeye basladiginda futbolunu degistirmeye ve ozellikle oyunun zihinsel ve teknik yonune onem vermeye basliyor ve bunun yarsiliginda bu ozellikler gelisiyor. Yani bir bazi futbolcular icin kullanilan yillandikca sarap gibi futbolu guzellesiyor tabiri ile uyusuyor oyunun kullandigi bu model. Model bence 100% dogru degil ancak arastirma SI'in bir oyunda kullandigi model'e gore yapilirsa eger, bir sonraki oyunda model degisirse arastirma'nin tekrar degismesi gerekecektir ve bu da arastirma'in objektifliginden odun vermis olacaktir.

Soguk kanlilik 14 ki Turkiye icin bu seviye bir hayli yuksek. Yaraticilik da yine 14 ki bu yaraticilik da Turkiye icin bir hayli yuksek.
    Neden hep Türkiye'ye göre puanlama yapılıyor? Türkiye'ye göre yüksek, Türkiye'ye göre şöyle, Türkiye'ye göre böyle...

Arda Avrupa'da oynayabilecek kalitede bir futbolcu, bu yüzden o Türkiye'ye göre değil, Avrupa'ya göre değerlendirilmeli, Avrupa'da onun yeteneğindeki oyuncularla kıyaslanmalı diye düşünüyorum.

ben özellikle şuna katılmıyorum.denildiğine göre Türkiye'de futbolcular oyunda daha ucuz.,gerçektende öyle.ama bence aksine pahalı yapılmalı.çünkü üç büyüklere satılan futbolcuları biliyoruz.çok yüksek rakamlar telaffu ediliyor.younda mehmet topuz 2,5 milyon a falan transfer oluyor.oysa şu an piyasada dolaşan rakamlar 7-8 milyon civarı.

Nesil
    2003

Neden hep Türkiye'ye göre puanlama yapılıyor? Türkiye'ye göre yüksek, Türkiye'ye göre şöyle, Türkiye'ye göre böyle...

Arda Avrupa'da oynayabilecek kalitede bir futbolcu, bu yüzden o Türkiye'ye göre değil, Avrupa'ya göre değerlendirilmeli, Avrupa'da onun yeteneğindeki oyuncularla kıyaslanmalı diye düşünüyorum.
    Turkiye'ye gore yuksek seviyede oyuncu, Avrupa'da ortalama bir oyuncu olarak dusunuldugu icin. Yani Turkiye'ye gore yuksek yazdigim yerleri, Avrupa'nin buyuk liglerine gore orta seviyede kelimeleri ile de degistirebilirsiniz.

ben özellikle şuna katılmıyorum.denildiğine göre Türkiye'de futbolcular oyunda daha ucuz.,gerçektende öyle.ama bence aksine pahalı yapılmalı.çünkü üç büyüklere satılan futbolcuları biliyoruz.çok yüksek rakamlar telaffu ediliyor.younda mehmet topuz 2,5 milyon a falan transfer oluyor.oysa şu an piyasada dolaşan rakamlar 7-8 milyon civarı.
    Oyunda Mehmet Topuz'un minimum release clause'i var. Bu deger arastirma sefi Turker Tozar tarafindan girilmisti ve aksini gosteren bir kaynak bulamadigimiz icin degistirmedik ve bu nedenle Mehmet Topuz nispeten ufak bir fiyata transfer oluyor. TSI unoffical update'i yaparken bir denememizde Mehmet Topuz'un bu minimum release clause'i kaldirdik ve Mehmet Topuz bu sefer 8 milyon Euro'ya transfer oldu.

Oyuncu fiyatlarinin belirlenmesini etkileyen bir cok faktor var. Takimlarin finansal yapisi, taninirligi, tesislerinin kalitesi, kontrat suresi, aldigi ucret, oynadigi lig, oyuncu kalitesi vs. vs. gibi bir cok etken var. Bu etkenlerin onemi her oyunda degisiyor ancak ozellikle FM 2007'de Turkiye'de oynayan oyuncular icin istenen rakamlarin gayet gercekci oldugunu dusunuyorum. Mehmet Topuz sadece bir istisna.

Nesil
    2003

Not: Servet Cetin'in kontrati, ilk yil 700 bin, ikinci yil 750 bin ve ucuncu yil 800 bin ABD dolari seklinde yapilmis.

Nesil
    2003

Ozhan Canaydin Kayseri ve Vestel ile pilot takim anlasmalari oldugunu ve bu sayede alt yapi oyuncularinin bu takimlara kiralandigini acikladi.

Ayrica editor'de Yildirimbosnaspor Galatasaray'in pilot takimi olarak gorunuyor. Bunun herhangi bir gecerliligi oldugunu kesinlikle sanmiyorum.

Nesil
    2003

Not: Emre Asik futbolu biraktiktan sonra kutbol icinde kalmayi dusunmuyor.

Leoucwhsua Misafir

evet manisa ve kayseri ile gs nin alt yapı anlaşması var.yıldırım bosnada değil beylerbeyi pilot takım

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Bende Beylerbeyi diye biliyorum. Hatta GS Dergisi'nde de Beylerbeyi hakkında bölüm var.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Çağrı Zorkol View Post
    Bende Beylerbeyi diye biliyorum. Hatta GS Dergisi'nde de Beylerbeyi hakkında bölüm var.
    Beylerbeyi de pilot takim diye oyunda gecmeli ama Beylerbeyi esasinda B takimi. Sonucta Beylerbeyi'nin yonetim kurulu Galatasaray'in yonetim kurulundan cikiyor.

Nesil
    2003

Mehmet Topal bu gunku macta ozellikle top tekniginin biraz daha iyi oldugunu gosterdi, oyunu iyi okudu ve hep bos adami cok cabuk buldu. Uzun boyuna ragmen cevikti. Sol ayagi ile uzaktan sert bir sut cekti, ve isabteliydi ama paslarinda genelda sag ayagini kullandi. Topu saklamak icin vucudunu iyi kullandi.

Defansif acidan gayet kolay gecilenilen bir oyuncu, macta ozellikle ofansif acidan one cikti. Defansif acidan bir kac kere kendisini iyi pozisyona almasi rakibin pozisyona girmesini onledi.

Aykut'un kale aut vuruslari genelde kisa dusuyor ama degajlar uzun dusuyor. Edit: Macta sakatmis bu nedenle vuramiyormus.

Edit: Mehmet Topal ozellikle uzaktan sutlari arayan bir oyuncu, iki ayak ile gayet isabetli sutlar cekebiliyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

arda hakkında çok acayip yorumlar yapılmış yaw bir aklıselim arkadaş demişki arda araya ayağını sokuyor top çalıyor ben galatasaraylıyım ama arda nın topçalması 20 olursa aurelıo nun ki 200 olması lazım yahu aml de ne arasın top çalma top çalma dc dmc de olur bilmiyorum yazan çıktımı ama olursa 20 nin babası soğukkanlılık özelliğinde olur inanılmaz bir özellik asla heyecanlanmıyor ve kaleciyle yada savunmayla bire bir bie kalsa şut çekermiş gibi yapıp savnmayı müthiş yatırıyor bir röpörtajıda çalımı fazla denemesiyle ilgili bir eleştiriye ben o tip bir futbolcuyum bir savunmacıya topu 20 kez kaptırsam 21 . yi gene denerim diyor hakikattende ne gerilimden ne taraftardan hiç etkilenmiyor 19 yaşında kornerleri atıyor dk 90 larda falan bu yoruma karşılık verin arkadaşlar çünkü bence büyük futbolcu olmanın altında önce kendine güven ve soğukkanlılık yatar

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Beylerbeyi de pilot takim diye oyunda gecmeli ama Beylerbeyi esasinda B takimi. Sonucta Beylerbeyi'nin yonetim kurulu Galatasaray'in yonetim kurulundan cikiyor.
    yinede pilot takım bölümüne eklenmeli.bu arada stad resmen yapılıyor.2009 sezonunda açılmak üzere yeni stad eklenmeli.

ben artı oyunda hasanın yedek sabrini as bir oyuncunun özelliklerine sahip olabileceğini düşünüyorum.en azından kontrat düzenlemesi buna göre yapılabilir.

Nesil
    2003

ben artı oyunda hasanın yedek sabrini as bir oyuncunun özelliklerine sahip olabileceğini düşünüyorum.en azından kontrat düzenlemesi buna göre yapılabilir.
    Kontrat duzenlemesi deyince neyi kast ettiniz? Kabze'nin Sabri'den daha fazla para kazanmasi mi yoksa Kabze'nin squad rotation, Sabri'nin ise first team player olarak gorunmesi mi?

Oyuncularin kazandiklari para konusunda eger gecmiste futbolcularin kazandigi para konusunda bir haber bulabildiysem o rakami girdim. Eger bulamadiysam tahmini bir rakam girildi. Sabri alt yapidan ciktigi icin parasal olarak normalde biraz daha dusuk bir rakam girildi cunku Galatasaray'in genelde felsefesi bu bicimde.

Oyuncunun takima onemi ise oyun tarafindan belirleniyor. Sabri'nin CA, Hasan'dan daha yuksek olmasina ragmen oyun Hasan'a daha yuksek bir onem vermis olabilir. Bunu kast ediyorsaniz eger bir goz atarim.

Quote Originally Posted by extensor View Post
    arda hakkında çok acayip yorumlar yapılmış yaw bir aklıselim arkadaş demişki arda araya ayağını sokuyor top çalıyor ben galatasaraylıyım ama arda nın topçalması 20 olursa aurelıo nun ki 200 olması lazım yahu aml de ne arasın top çalma top çalma dc dmc de olur bilmiyorum yazan çıktımı ama olursa 20 nin babası soğukkanlılık özelliğinde olur inanılmaz bir özellik asla heyecanlanmıyor ve kaleciyle yada savunmayla bire bir bie kalsa şut çekermiş gibi yapıp savnmayı müthiş yatırıyor bir röpörtajıda çalımı fazla denemesiyle ilgili bir eleştiriye ben o tip bir futbolcuyum bir savunmacıya topu 20 kez kaptırsam 21 . yi gene denerim diyor hakikattende ne gerilimden ne taraftardan hiç etkilenmiyor 19 yaşında kornerleri atıyor dk 90 larda falan bu yoruma karşılık verin arkadaşlar çünkü bence büyük futbolcu olmanın altında önce kendine güven ve soğukkanlılık yatar
    Arda'nin soguk kanliligi konusunda benim de biraz rahatsizligim var. Yukseltmek isterim ancak bunu yukseltmek demek diger bazi ozellikleri dusurmek demek oluyor. FM 2008 oncesinde tekrar goz atarken soguk kanliligi nasil yukselebilecegine bakarim.

Sayfa 9 / 13 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon

Mesaj Yetkileri