Ben AMC ve DMC'ye koşturuyorum.
Ben AMC ve DMC'ye koşturuyorum.
Rapidshare den indireceğiniz dosyadaki gibi, hiçbir değişiklik yapmadan kullanıyorum.
Sizin dikkat etmeniz gereken , forvetin sağındaki oyuncuyu target man seçmek diğerini de ikinci sıraya target man olarak yerleştirmek.
Forvetin sağındaki oyuncu Oscar Cardozo, Daniel Pancu gibi özelliklere sahip olsun. Yani boyu uzun, kafa vuruşları iyi bir oyuncu olsun.
Cardozo yu kullandığım dönemde 25 maçta 40 gol attı. Ve tam hatırlamıyorum 15-20 asisti vardı. Bunları tek başına gerçekleştirdi. Çok kaliteli bir oyuncu. Tavsiye ederim.![]()
valla helal olsun taktik süper bu kadar değişim olacağını tahmin etmemiştim...yeni sezona başladım ve başla başlamaz bu taktiğe aldım...daha sonra bu taktikte başarılı olacak oyuncuları aldım ve hazırlık maçlarına başladım..öyle sıradan takımlar değil milan,inter,juventus,chelsea,man.unt,liverpool,bar celona,b.munich ve real madridle maçlar yaptım hepsinde mükemmel sonuçlar aldım...süper kupa finalinde galatasarayı 3-0 yendim....ligin ilk maçında da konyayı 3-0 yendim....sırada fener maçı var
aldığım oyuncular
hamit
mehmet topuz
gökhan ünal
oscar cardozo
selçuk inan
alacağım 2 oyuncu var onlar için para kalmadı bütçe 0 ytlonun için büyük takımlarla hzırlık maçı yapıyom...hemde takımı görmüş oldum
çok teşekkür ederim harbiden manyak bi taktik...
FM den zevk alın![]()
bu taktik çok güzel ama ben genelde iki kanadı dana öne çıkarıyorum![]()
Abi indirdim taktiği bakalım bi denim nsl bi sonuc verecek...![]()
Çok güzel bir taktik gerçekten. Bu taktikle ŞL'yi aldım ben.
Yorumlarınız için tşk.ler ark.lar umarım sizler taktikle birlikte fm den zevk alıyorsunuzdur.Genç oyuncu yetiştirin
En zevklisi bu
![]()
bende bu taktikle 29. hafta şampiyon oldum beşiktaşla süper kupayı aldım türkiye kupasını aldım uefadan şansız bi şekilde elendim...kırmzı kartlar ve sakatlıklar üst üste gelince böyle oldu..ama yeni zezonda hedef şampiyonlar ligi şampiyonluğu.. bu arada gençleri yetiştirmeye başladım bile
Bende ındırdım bir süredir bununla oynuyorum gerçekten çok güzel bi taktik işe yarıyo tavsiye ederim bu arada taktıgı gönderene teşekkürler...
acaba diyorum birde antrenman programı da eklesem mi diye düünüyorum..ama taktik bozulur diye cesaret edemiyorum....
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
evet arkadaşlar ilk sene şampiyon oldum işler yolunda 2 sezon yine beşiktaşla ilerliyorum..ilk şampiyonlar ligi maçına çıktım man.united ile maçın yarısını 10 kişi diğer yarısını 9 kişi oyadım 1-0 öne geçtim ama kader işte bırakmıyoki ilerleyelim..90+3 te gol yedim o da ofsayttan maç sonu fırtınalar koptu...maç 1-1 bitti...bunlaın hepsi taktik sayesinde....koskoca manchester la oynuyorum 9 kişi maçı almamada az kalmıştı ama nasip işte...baya üzüldüm ya..
![]()
9 kişi ile başarılı bir sonuç almışsın![]()
Target Man oyun kurucu oluyor dimi
ayrica kanat oyuncularini atak oyuncular bolumune atsam olur mu..
yardimlariniz icin simdiden tesekkurler.
Target man pivot santrafor oluyor forvette uzun boylu hava toplarında etkili oyucukar oluyor oyun kurucu deıl yanı.
Southampton ile denedim ve başarılı sonuçlar aldım.
Forvetin sağ tarafındaki oyuncu ilk sırada target man seçilecek. Taktik için İdeal forvet tipleri ...
forvetin solu-- forvetin sağı.
Tuncay Batuhan Karadeniz
Sezer Ö. Oscar Cardozo
Kezman Can Arat [forvet antremanı ile forvet yaptım]
Kısacası forvetinizin sağ tarafındaki oyuncunun zıplaması ve kafa vuruşu çok iyi olmalı. 38 yaşındaki Hakan Şükür bile bu taktikte çok işe yarıyor.
Arkadaşlar uzun zamandır burada değildim burayıda ihmal ettim ama artık geri dündüm.Forum yine harikalar yaratmış!Neyse asıl konuya geçelim:Arkadaşlar bu taktiği bende kullanıyorum kullandığım ilk maçtan itibaren harikalar yaratıyor.Benim taktikte gördüğüm şey çok zevkli ve akılcı bir futbol anlayışı.Herkeze öneririm.Ayrıca dediklerimi desteklicek ss;
Sadece avrupada romaya yenildim başka da yenilgi yok.
Buda kadrom;
![]()
işte bi kaç ss ligin 27. haftası şampiyonluk garanti..
sadece avrupada pek başaralı değilim o da şanssızlıktan gruptan çıktım chelsea geldi karşıma sakatlıklar felan vardı ilk mç evimde kaybettim...ikinci maç deplasmanda 1-0 öne geçtim ama 85 te bizim oyuncular kendi kalesine gol attı elndim....
size bazı önerilerim....
defans sol oyuncu marcelo brezilya u20 de oynuyo 1 sene sonra avrupanın büyükleri istiyo..
defans orta joao leanardo genç ve süper bi defans
forvet gökhan ünal (32) ve oscar cardozobunlar sakatylanırsa yanına gökhan güleçi (30) alıyorum...(-) gol sayıları
Avrupada başarı için diyor ama avrupada bu taktikle daha başarı yakalayamadım![]()
araştırman için tşkkürler fakar pelukun 4-4-2 taktıgını kullanıyorumyinede saol
Kayserisporla Taktiği kullandığım 8 sezonun bilançosu:
6 şampiyonluk
5 Türkiye kupası
6 Türkiye Süper kupası
1 Uefa
3 Cl
3 Süper kupa
İlk 2 sezon haricinde (kadro-para sıkıntısı) Harikalar yarattı bu taktik,tek kelimeyle muhteşem,oyun çözemiyor bu taktiği,yaptığını ufak,kadronuza uyan değişikliklerle herkesi altediyorsunuz,bu güne kadar kullandığım en muhteşem,hem defans hem ofans yönden,en muhteşem taktik..
Paylaşanın eline sağlık..
Yorumlar için tşk.ler ark.lar. Fm nin en kaliteli taktiği bu oldu sanırım
Yorumların yüzde 95 ine yakını olumlu. Bu da demektir ki şartları yerine getirenler başarılı oluyor.
Evet 7.0.0. verion için çook iyi ama malesef 7.0.2. için çook iyi değil![]()
Kuşkusuz FM07'nin en iyi taktiği.Ben küçük-büyük-orta her gittiğim takımda muhteşem sonuçlar verdi..
@canavar20
Ben 7.2 de kullandım bu taktiği hiçbir zararını görmedim..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Şu anda 7.0.2 yaması ile oynuyorum ve herhangi bir sorun yok. GS yi 7-1 yendim az önce Bursaspor ile![]()
gerçektende en iyi takti bu ligde başarı kesin gibi fakat avrupada başarı istiyosanız biraz kaliteli oyuncularınız olmalı
yav arkadaşlar target man hedef adam demek fakat benim oyun çoğu kişi gibi türkçe ve forvetteki oyuncuyu hedef adam seçmek istiyorum hedef adam şıkkını bulamıyorum Santrafor var fakat hedef adam yok
Türkçe oynayanlar hedef adam nasıl seçiliyor detaylı bir şekilde anlatırsa çok sevinirim![]()