Sayfa 9 / 27 İlkİlk ... 789101119 ... SonSon
241 ile 270 arası toplam 806 sonuç

Konu: FM 2007 Süper Genç Yetenekler (Türk - Yabancı)

ıkı ısım onercem
    bırı nıkon jetvıc dığeri ise şilili jorge ıntoroza unuversıteıda oynuı ıkısıde gercek hayatta cık onemlı ıkı sılah olcak

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

arkadaşlar bende amerikadan freddy adu öneriyorum çok iyi bir AML

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

oscar ustari geleceğin en iyi kalecisi olacak...

4. Thumbs up Samba yapmak isteyenler için genç yetenekler

Fabio Santos(D,WBL,ML)
    Bernardo(DM)
    Romulo(DM)
    Fred(ST)
    Ramon(AM/FC)
    Rafinha(D,WBR,MR)
    Dani Alves(D,WBR)
    Pinto(D,WBL)
    Simoes(DC)
    Felipe(DC)
    Claudio(FC)
    Carlos Magno(D,WBR,MR,AMR)
    Edilson(D,WBR,MR)
    Marcelo(D,WBL)
    Lima(GK)
    Filipe(D,WBL)
    Celsinho(MC,AMC,FC,AMR)
    Anderson(ST)
    Porcellis(ST)
    Kerlon(AM/FC)
    Lucas Rocha(DC)
    Thiago Motta(DM,MC,ML)
    Cicinho(D,WBR)
    Fernando(AMR)
    Fabio(DL)
    Maicon(DL,DR)
    Jo(ST)
    Antonio Lopez(MC,ML,AMC,AML)
    Amaral(DC)

NOT:Bu oyuncuların hepsi ilk yılda çıkmıyor.Bazıları 1-2 yıl içerisinde,bazıları 6-7 yıl içerisinde çıkıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

1-2 yıl weya 6-7 yıl içerisinde çıkıyor demen regen olduklarını söylemendir... herkesin oyununda aynı şeyler olmaz mesela sende 2 sene sonra çıkan oyuncu dşer bi oyunda çıkmaz weya 5 sene sonra çıkar veya yerine başka bir oyuncu cıkar o yuzden daha garanti olmasını istiyorsan yazdıklarının içinde regen olmamasına dikkat ediceksin emeğine saygı duyuyorum sadece yorum yaptım yanış anlama...

arkadaşım emek harcamısın ama bunları yazmana gerek yok isteyen brazilya 20 alt kadrosundan alabilir genc sambacı ben hep ordan alıyom muhteşem oynuyolar

7. Default

arkadaslar denediginiz super bi defans ariyom

N
    i
    c
    o
    l
    a
    s
    Millan

9. Default

defans arkadaslar denediginiz super bi defans ariyom

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by pascalrego View Post
    defans arkadaslar denediginiz super bi defans ariyom
    Vincent Kompany

Vandan Borre

bakındım biraz göremedim ama waldo ponce ve nik basegno öneririm..

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

dennis boskailo nasil bir oyuncu sizce transfer etmelimiyim deneyen arkadaslar cevap yazsin

14. Default kacti kompany

Quote Originally Posted by Omerdinho View Post
    Vincent Kompany
    vincent kompany alamadimm adami milan-inter-rmadrid-sevilla da istedi sevilla 27 mlyn dlr verdi kacirdim

ya bende kaleci ariorm gercekten ii volkan cok iide yaslandi artik daa genc sole 21-24 arsai ii bi kaleci warmi bildiiniz varsa yazarsaniz sevenrim...

defansa maldonado
    kaleci oscar ustari ve helton

Nesil
    2006
    Yer
    Island

bilgilendirdiğin için saol
    bende yeni oyuncular keşfedersem paylaşacağım

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

sagol ellerine saglik ama cok klasik oyuncular sabit konularda bu oyuncularin hepsi var

guzel bir calisma cok faydali oldu

20. Default

Quote Originally Posted by eneshan View Post
    Ben su an juventusdayim buda benim kesfim insallah yayimlanmamistir.
    arkadaslar yeri burasimi bilmiorum ama bende oyuncudaki degerler rakamsqal olarak cikmior sadece oran var bunu nasil duzeltebilirim yardimci olursaniz sewinirim
    buda benden arkadaslar umarim yazilmamistir

Arkadaslar daha once yazildiysa ozur dilerim..Sao poaulada Diego ama 2009 yilinin 7. ayinda alabiliorsunuz yok boyle bi yetenek beni uefada final oynatti besiktas ile...bu arada arkadaslar lutfen denemeden oyuncu onermeyelim sadece puanlarina qore olmasin lutfen...

22. Default

Quote Originally Posted by ccmustafacc View Post
    cok guzel bir calisma bunlara vitti ve oscar ustari yi ekleyin ikiside super
    çok saol arkadaşım sayende mükemmel bir forvetim oldu bayern munich sayende çoştu ver çoşkuyu ver çoşkuyu
    uğur yıldırım var birde ben böyle mükemmel oyuncu görmedim takımın gözbebeği oldu
    birde şu ss ekleme olayını bana birisi söylese bende bi kaç ss eklicem formda aradım bulamadım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

klavyede F12 tuşunun yanında print screen tuşuna bas sonra paint'e gel düzenden yapıştır(ctrl+v) yap farklı kaydetten jpeg formatında kaydet sonra http://imageshack.us/ a girip gözattan o resimi seç host it'e tıkla Thumbnail for forumsta yazan adresi buraya kopyala

24. Default

aslında ingilterede oynayan arkadaşlar bilir belki ama inanılmaz bir defans oyuncusu bu
    işte ss si

25. Default

yahu arkadaslar ikinci lig a katagorisine gelecek genc yeteneklere ihtiyacim var mumkunse yardimci olun

Arkadaşlar 2012ye girdim yeni Takıma da böyle birini aldım gerçekten potansiyelide mükemmel. İlerki yıllarda sizdede çıktıysa mutlaka alın.

Nesil
    2006
    Yer
    fenerbahçe cumhuriyeti

arkadaşlar benim bi sorum olacak şimdi bu pilot takım uygulaması sayesinde istediğimiz kadar genç ve yabancı futbolcuyu kadroya katabilecekmiyiz? yani pilot takıma gönderince yabancı hakkımızda bir azalma olmayacak değilmi? daha oyuna başlamadım hala yamayı bekliyorum (3 ay oldu oyunu alalı artık bıktık ama her neyse) oyuna başlamadan önce bu konuda cevap yazarsanız sevinirim

28. Default

Eline saglik ama birsey soylemem lazim yazdigin oyuncularin onemli bir kismi 2006 dan bildigimiz oyuncular sadece 2007 yeteneklerini yazsan daha iyi olurdu neyse...Turk oyuncularin gelecegi cok iyi gercekten ozellikle Selcuk Inan her takimda cok rahat oynayabiliyor.Bu arada benim bir tavsiyem olacak Charlie Adam.Bu oyuncuyu kendim buldum fakat her zaman cikmayabiliyor eger cikarsa mutlaka alin ve AMC ye koyun super oynuyor uzaktan cok fazla gol atiyor ayrica frikikleride super atiyor.Nakamura hepimizin tanidigi bir oyuncu olmasina karsin sumu soyleyeyim eger MC-MR yada ML ihtiyaciniz varsa kesin alin cunku zorluk cikarmadan geliyor.Jean Makoun,Joao Moutinho,Nani (Inanilmaz oynuyor ama fiyati cok yukseliyor satmiyorlar),Anderson(Porto) gibi oyuncularda var...

Smile

paylaşım için teşekkürler...

dikkatimi çeken bir husus, GS ve BJK de gençler iyi gibi duruyor!!

Nesil
    2006

Sherman cardenas şu anda bende 7.0.1 versiyon ve türkiye yaması var ama başta belirttiğim oyuncu yok sizde var mı?Bir de oyuncu alırken 3 katı para veriyorsunuz verirken oyuncu değerinin yarısına anca satıyorsunuz bunun sebebi nedir bu bir hata değil mi yoksa takımım fb olduğu için mi?

Sayfa 9 / 27 İlkİlk ... 789101119 ... SonSon

Mesaj Yetkileri