ıkı ısım onercem
bırı nıkon jetvıc dığeri ise şilili jorge ıntoroza unuversıteıda oynuı ıkısıde gercek hayatta cık onemlı ıkı sılah olcak
ıkı ısım onercem
bırı nıkon jetvıc dığeri ise şilili jorge ıntoroza unuversıteıda oynuı ıkısıde gercek hayatta cık onemlı ıkı sılah olcak
arkadaşlar bende amerikadan freddy adu öneriyorum çok iyi bir AML
oscar ustari geleceğin en iyi kalecisi olacak...
Fabio Santos(D,WBL,ML)
Bernardo(DM)
Romulo(DM)
Fred(ST)
Ramon(AM/FC)
Rafinha(D,WBR,MR)
Dani Alves(D,WBR)
Pinto(D,WBL)
Simoes(DC)
Felipe(DC)
Claudio(FC)
Carlos Magno(D,WBR,MR,AMR)
Edilson(D,WBR,MR)
Marcelo(D,WBL)
Lima(GK)
Filipe(D,WBL)
Celsinho(MC,AMC,FC,AMR)
Anderson(ST)
Porcellis(ST)
Kerlon(AM/FC)
Lucas Rocha(DC)
Thiago Motta(DM,MC,ML)
Cicinho(D,WBR)
Fernando(AMR)
Fabio(DL)
Maicon(DL,DR)
Jo(ST)
Antonio Lopez(MC,ML,AMC,AML)
Amaral(DC)
NOT:Bu oyuncuların hepsi ilk yılda çıkmıyor.Bazıları 1-2 yıl içerisinde,bazıları 6-7 yıl içerisinde çıkıyor.
1-2 yıl weya 6-7 yıl içerisinde çıkıyor demen regen olduklarını söylemendir... herkesin oyununda aynı şeyler olmaz mesela sende 2 sene sonra çıkan oyuncu dşer bi oyunda çıkmaz weya 5 sene sonra çıkar veya yerine başka bir oyuncu cıkar o yuzden daha garanti olmasını istiyorsan yazdıklarının içinde regen olmamasına dikkat ediceksinemeğine saygı duyuyorum sadece yorum yaptım yanış anlama...
arkadaşım emek harcamısın ama bunları yazmana gerek yok isteyen brazilya 20 alt kadrosundan alabilir genc sambacı ben hep ordan alıyom muhteşem oynuyolar
arkadaslar denediginiz super bi defans ariyom
N
i
c
o
l
a
s
Millan
defans arkadaslar denediginiz super bi defans ariyom
Vandan Borre
bakındım biraz göremedim ama waldo ponce ve nik basegno öneririm..
dennis boskailo nasil bir oyuncu sizce transfer etmelimiyim deneyen arkadaslar cevap yazsin
ya bende kaleci ariorm gercekten ii volkan cok iide yaslandi artik daa genc sole 21-24 arsai ii bi kaleci warmi bildiiniz varsa yazarsaniz sevenrim...
defansa maldonado
kaleci oscar ustari ve helton
bilgilendirdiğin için saol
bende yeni oyuncular keşfedersem paylaşacağım
sagol ellerine saglik ama cok klasik oyuncular sabit konularda bu oyuncularin hepsi var
guzel bir calisma cok faydali oldu
Arkadaslar daha once yazildiysa ozur dilerim..Sao poaulada Diego ama 2009 yilinin 7. ayinda alabiliorsunuz yok boyle bi yetenek beni uefada final oynatti besiktas ile...bu arada arkadaslar lutfen denemeden oyuncu onermeyelim sadece puanlarina qore olmasin lutfen...
çok saol arkadaşım sayende mükemmel bir forvetim oldu bayern munich sayende çoştuver çoşkuyu ver çoşkuyu
![]()
uğur yıldırım var birde ben böyle mükemmel oyuncu görmedim takımın gözbebeği oldu![]()
birde şu ss ekleme olayını bana birisi söylese bende bi kaç ss eklicem formda aradım bulamadım![]()
klavyede F12 tuşunun yanında print screen tuşuna bas sonra paint'e gel düzenden yapıştır(ctrl+v) yap farklı kaydetten jpeg formatında kaydet sonra http://imageshack.us/ a girip gözattan o resimi seç host it'e tıkla Thumbnail for forumsta yazan adresi buraya kopyala
yahu arkadaslar ikinci lig a katagorisine gelecek genc yeteneklere ihtiyacim var mumkunse yardimci olun
arkadaşlar benim bi sorum olacak şimdi bu pilot takım uygulaması sayesinde istediğimiz kadar genç ve yabancı futbolcuyu kadroya katabilecekmiyiz? yani pilot takıma gönderince yabancı hakkımızda bir azalma olmayacak değilmi? daha oyuna başlamadım hala yamayı bekliyorum (3 ay oldu oyunu alalı artık bıktık ama her neyse) oyuna başlamadan önce bu konuda cevap yazarsanız sevinirim
Eline saglik ama birsey soylemem lazim yazdigin oyuncularin onemli bir kismi 2006 dan bildigimiz oyuncular sadece 2007 yeteneklerini yazsan daha iyi olurdu neyse...Turk oyuncularin gelecegi cok iyi gercekten ozellikle Selcuk Inan her takimda cok rahat oynayabiliyor.Bu arada benim bir tavsiyem olacak Charlie Adam.Bu oyuncuyu kendim buldum fakat her zaman cikmayabiliyor eger cikarsa mutlaka alin ve AMC ye koyun super oynuyor uzaktan cok fazla gol atiyor ayrica frikikleride super atiyor.Nakamura hepimizin tanidigi bir oyuncu olmasina karsin sumu soyleyeyim eger MC-MR yada ML ihtiyaciniz varsa kesin alin cunku zorluk cikarmadan geliyor.Jean Makoun,Joao Moutinho,Nani (Inanilmaz oynuyor ama fiyati cok yukseliyor satmiyorlar),Anderson(Porto) gibi oyuncularda var...
paylaşım için teşekkürler...
dikkatimi çeken bir husus, GS ve BJK de gençler iyi gibi duruyor!!
Sherman cardenas şu anda bende 7.0.1 versiyon ve türkiye yaması var ama başta belirttiğim oyuncu yok sizde var mı?Bir de oyuncu alırken 3 katı para veriyorsunuz verirken oyuncu değerinin yarısına anca satıyorsunuz bunun sebebi nedir bu bir hata değil mi yoksa takımım fb olduğu için mi?