cm 2003'de kezmanı ben buldum
cm 2003'de kezmanı ben buldum
bende cm 2003/2004 arda turanı 2006 yılında kesfettiğimi düşünüyorum çünkü ismiyle soyismini karıştırıdım hep ona turan arda derdim ozman hepsi 20 tabii
Oda bisi mi C.ronaldo bnm amcamin oglu zuhazuhazuha
fm 06 da zigic
2004 robinho(en sevdiği menejerdim)
Bende Andriy shevchenko Ve Beckham ın Eşlerini keşfettim biri iyi frikik atar biri iyi fotograf cekilmek icin poz alır 20 bu gücü snracima cazibe gücleri var kmse gecemiyo onlerine giden gol atiyo fotomodel hesabıBnlarıda ben keşfettim cok zordu fm taş devrin de de bi mağra adam ları habunga - dilebunga maçında hungabundadagalunga yı ben keşfettim !
fm 2005 de robinho yu kesfetmistim ama gercek bu spor haberlerinde gormustum robinho milli takimda die o zamanlar real madrid de diildi fener e almistim .D
bende adrıano yu bulmustum o zmanlar daa 17 yasında am/f c oynuodu![]()
arkadaslar orta sahaya lucas adlı genc oyuncuyu alın mükemmel oynuoyor
kostadinov ST
carlos elias AM/FC
nathan sturgis drlc/dm
thomas mangani dlc/dm
yury petrakov aml
carlos saez
dalle valle lauri
jafar al harbi st
henri saivet st
cristian molner mc
jamie white amrl/st
didier digard dc/dm
aaron niguez am/fc
wang dalei gk
paulo de marcos d/wbr
doudin st
ben bunlari kesfettim diyebilirim en pahalisi 40000pound dur en dusuk pa lisida 172dir an yuksek pa li adam da 199 pa ya sahptir oyun acildiinda hepsi 20 yasin altinda ve buyuk cogunlugu serbest durumdadir tavsiye ederim hepsini ama oynatmaniz gerek iki 3 sezon icinde muhtesem oluyorlar
ßen cm 4 tu sanırım arJen robbenı aLırdım hep takımLarımı o zmanLar bıLe ıyı bı soL kanat oyuncusuydu daha John carew romadaydıhangı cm tam hatırLamıorum ama sanırsam cm4 tu
Ever Guzman forvet. Wang Dalei. GK
montolivo, nicolas millan, matias quintana(şiddetle tavsiye ederim),nizamettin çalışkan bunlar fm 2007 de galatasaray da coştular....
yaw bence kounuyu açan arkadaş en başa burda yazan futbolcuları liste haline getirsin bende bu arada her zaman herkese tavsiye ettiğim oyuncuları yazıyım
modric, corluka, eduardo, lindado, quintana, millan, edu(lyn), mallorcanın altyapısında bir forvet vardı ama son olarak hatırlamıyorum
tsigaLko warDı CMde Ama Fmde Göremedik Sebebi ?
Luis Jiménez
Freddy Adu
Yohan Gourcuff
Nicolás Millán
Klaas-Jan Huntelaar
Bojan
Sergio Agüero
Theo Walcott
Salvatore Foti
Igor Akinfeev
alin size birkac tane gelecegin yildizlari...
en az alex kadar iyi bir amc lazim
cok guzel bir calisma bunlara vitti ve oscar ustari yi ekleyin ikiside super
çok saol arkadaşım sayende mükemmel bir forvetim oldu bayern munich sayende çoştuver çoşkuyu ver çoşkuyu
![]()
uğur yıldırım var birde ben böyle mükemmel oyuncu görmedim takımın gözbebeği oldu![]()
birde şu ss ekleme olayını bana birisi söylese bende bi kaç ss eklicem formda aradım bulamadım![]()
bi aralar freddy adu modası vardı o noldu yaw
iyi oyuncu ben 16 iken tottenham a almistim 2 sene sonra oynatmaya basladim iyi bi kadro oyuncusu