kime aldın
kime aldın
-
2007de Newcastleye Gattusoyu almıştım ama tam bir hayal kırıklığı yaşatmıştı bana
fenere aldım kardes
arkadaşlar ben galatasaray da daha ilk yılımda ugur yıldırım ı 5 milyon euroya getirdim.ugur yıldırımın özelliklerine bakın bakalım kac takımda öle futbolcu var acaba![]()
ben de fb ye emre veron crespo yu aldım ha bi de cacau ile kleberson . . .
lazio daki di canio'yu romaya aldım sırf uyuz olduğum için romaya aldım alt yapıya attım evladı yaşındaki çocuklarla takılıyo orda futbolu bırakcak zaten adam 40 yaşına geldi nerdeyse
alemde tekiz, hepinize yeteriz..
arkadaslar belki inanmıcaksınız ama anelkayı m.uniteda tam 75m dolara sattım.adam cunkı awrupada gol kralı oldu.sampiyonlar liginde 3,olmama ragmen adam 12 gol attı.mesafe dinlemıyo wuruyo cakıyo.75m dolara ne yaptı? diceksınız.totenhamdan ''defoe''yı aldım 22m dolar.psvden ''alexi''aldım 12m dolar. barcelonadan 'messi'yı aldım 19m dolar.yine totenhamdan ''ledley kingi''aldım.takım müthiş oldu.bunların yanında alex,emre,yıldıray,hamit,apiaah..hermac 6 dan asagya atmıyorum..NASIL AMA?
aldıın oyuncular çok pahalı o adamlar o para etmez messi hariç . . .
öle deme.anelkaya sattım.güçlü forwet almak zorundaydım.defans zaten yol gecen hamamı gibiydi..milanı ben deplasmanda 3-0 kendı ewımde 5-2 yendım gollerın toplam 4 tanesını defoe attıı..helal olsun 22m dolar werdım adama.anasını ak sütü gibi helal olsun.ben onu bu sene satarım gine 40-50 m dolara.öle gözüküo.adamın hiç bosu yokk.bence ideal?
evet ama karşılığında aldığın psv li alex vs. o paraya denk gelmez çok vermişsin ama olan olmuş hayırlı olsun . . .
napayım yaa.anelka gitti takımın gucude yarıya indi bende kötunun iyisidr die aldım yani ama sana sunu sölıyım lucıanodan ümitten önderden iyi walla bencee..hadi kolay gelsın
hım hepsini anladık ta lucio bende oyundaki en ii d c oyuncusu . . .
neyse size bol sohbetler ben yatıyom artık dayanamıyom hadi herkese ii geceler . . .
fenere valeri bojinov u sezer öztürk , nuri şahin , evandro roncatto, maxim tsigalko,yasin karaca,gökdeniz karadeniz,ibrahim toraman ,gladstone,f.sonkaya,polat keser'İ aldım 2007 deyım sızce gereksız olan bı transfer varmı ıcınde?
Tuncay Şanlı
tuncay ı kime aldın ? ya da kime sattın ? kaça aldın kaça sattın onu da söyliiver yoksa herkes tuncay ı alıp satıyo . . .
bjk ye aldım 7 milyon a
çok ucuz a almışsın 7 milyon dolar mı euro mu ? bi de onun söylesen sana zahmet . . .
Euro......
ben dolara da alıyorum geliyor zaten her oyunumda tuncay'ı alrım![]()
-
wallahi bravo çok iyi almışsın ben adamları 20 milyon eura ya ikna edemedim sonra da vazgeçtim almaktan nasılsa genç adam kontratının bitmesini bekleyeceğim . . .
yeni bi transfer yaptım dün gece fc bayern den sebastian deisler için barça ile kapıştık 23.5 milyon eura ya aldım . . . hayırlı olsun . . .
tuncay ilk oyunu ilk actıgımda 8,250 yanılmıosam öle bişi di.ama adam 1 sezon içerisinde fırladı.barca,real,m united,milan teklifte bulundu.bende 29m eu yaa barcaya kargoladım..nasıl ama daha sonrada anelkayı 75m dolara m.uniteda sattım
anelka baya bi fırlamış![]()
-
ilic i 4.5 milyon euroya basel e kakaladım nasıl ama?![]()
Bursasporla şampiyon olduktan sonra nelson valdezi getirdim
genelde 2.5 e gidiyor baya iyiye satmışsınOriginally Posted by meric
![]()
-
bende portolu diego yu 10 milyona gs ye getirdim adam sezon bası 15 gol 20 asistle oynuyodu
Rui Costa, Serginho, Materazzi ve Kluivert Bursaspora transfer ettim ne varsa eskilerde var![]()
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
Arkadaşlar aranıza daha yeni katıldım ama inşallah uzun süre burada olacağım.
Ben Galatasaray'la 2009 senesindeyim. İlk sene ufak-tefek transferler yaptım(Badou Kere). İkince yılda Crespo-Pedretti-Karimi'yi kontrattan aldım. 3.sene Crespoyu yollayıp Saviola'yı aldım. Aynı zamanda DeJong'u da aldım. Bi de size bi kaleci söyliyeyim belki bilmiyosunuzdur. Ben ikinci senede Mondi'yi satıp aldım. Adı Rubinho Brazilya'lı ve genç bir kaleci. Çokta ii performans sergiliyo.
gecenlerde ajax tan maduro yu transfer ettim tavsiye ederim cok yetenekli
Brezilyalı alberoni diye bir oyuncu var onun da pesindeyim onu da tavsiye ederim ama acele edin baska bir takıma gidince fiyatı artıyor
Yanlıs hatırlamıosam 2009 da zlatan ibrahmivici aldım ama tarihi tam hatırlamıyorm,sozlesmesi bitiyodu,kimse imzalamyınca sasırdım Galatasaray'a gelmez diye düşündüm,zaten ilk basta gelmiyodu ama ilginctir bostayken bile 1 ay kimse almayınca bana gelmeyi kabul etti,aynı sekilde D'Alessandro,Hlebi transfer ettim,bu sekilde nası oldu anlamadım ama ilginc.Ayrıca Zlatan en fazla 18 milyon euro ya cıkıyodu fiyatı,o zaman artık işler ilerledi kadro iyi olunca 2010 dan sonra 2,3 kere cl yi alınca heralde ligin derecesi artmıs olabilr...