emin misin??Originally Posted by Archilles_TR
emin misin??Originally Posted by Archilles_TR
abi bendede hep aynı para birimine dönüye girdiğimde
abi hep aynı para birimine kaydedersen geri dönüyo
abi süper fazla puan vermiyo ingilterede olsa 220falan olurdu
ya karşı takımdan biri kırmızı kart görünce daha iyi oynamaya başlıo bu sorun fm 2005 te de vardı.size de oluyo mu yoksa benm oyunda mı bi gariplik var
EEe o çıkan kişi yerine daha iy motive oluyorlar da ondan ...
Bende de futbolu bırakan gençler var....
Bir de Kurtulus Halim i Antrenör yapıyor sadece konuşmada ama...NE saçmalık yaa...
Bunlarda genç yaşda futbolu bırakanlar ...Bana baya saçma geliyor...az dolaşın kardeşim belki sizi alan olur yaw...![]()
Fm nin bazı saçmalıklarıda hiç çekilmiyor heee...![]()
kiralık oyuncu yüzünden 6 yabancıyı alamıyorum fenere çok saçma
buna gerçekten bir çare bulmalı!
adamı fmden soğutuo
Yaw bı oyunda herkese başka sinir bozucu sorun veriyor yaa ... En fazla 10 15 kişi aynı dertten muzdarip... Bazen hiç duymadığım ya da karşılaşmadığım hataları görüyorum... Yani hataları saymakla bitmiyor....BU nedri bee cm 2003-2004 de bile bu kadar hata yok du yaa....En azından bende...
hayatımda oynadıgım en dandik oyun..yemin ediyorum 10 sene evvelki oyunlar daha gerçekçiydi..gerçekçilik 0..
1 ) oyunculara puanlar niye verilmiş anlamıyorum; hızı : 8 , hızlanması: 6 yer tutuşu: 9 olan bir adam hız puanları 17-18 olan bir adamı geriden gelip yakalayabiliyo...saçmalıgın daniskası..
2 ) takımların kaleci transfer etmesine hiç gerek yok; çünkü 16 yaşındaki bütün puanları 6-7 olan bir kaleci bile şampiyonlar ligi şampiyonu takımın avrupa gol kralı forvetlerinin önünde 10 la oynayabiliyor..
3 ) EN BÜYÜK SORUN :: Nedense oyun başladıgımızda başka liglerin büyük takımlarında bazı -gerçekte olmayan- oyuncular oluyor(hani isimleri hafif silik olarak yazılanlar)...hem puanları bütün oyunculardan daha iyi oluyor, hem de bu takımlar, gerçekte ole oyuncular olmadıgı için onlara hiç para odemiyor..bu oyunun müdavimleri nelerden bahsettigimi anlamışlardır.
4 ) 2-3 sene üstüste avrupa şampiyonu bile olsanız bazı meşhur oyuncular size transfer olmak istemiyorlar.
5 ) yıllık 50.000 euro alan bir genç futbolcu bir sezonda 10-15 maç oynayınca aldıgı maaşın 15 katını istiyebiliyor.
6 ) dünyaca meşhur bir oyuncuyu bedavaya satış listesine koydugunuzda bile talibi olmayabiliyor.(örnek: mascherano)
7 ) dünyanın en iyi altyapısına sahip takımı ajax ile başladıgınızda bile altyapıdan hiç oyuncu yetişmezken; adı sanı belli olmayan takımlar süperstar yetiştirebiliyorlar.
bende bu oyunun müdavimiydim..ama artık yüzüne bile bakmıyorum.. çünkü eğer bu oyunda yukarda yazdıgım herşeye ragmen 15-20 sezon başarılı olan veya kafayı yemeyen bir arkadaş warsa aşşagıdaki mail adresine mail atsın da nasıl oluyo anlatsın..
[email protected]
Birde ligde yer alan oyuncu fiyatları çok düşük bence...! Milyon dolar olan oyuncu sayısı düşük? Sizde öyle mi bilemem ama bende durum bundan ibaret.
en büyük ve affedilmez hata ibrahimoviç denilen kazmanın uçuk biçimde şişirilmesi
sen hiç kazma görmemişsinOriginally Posted by Del Piero_10
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
gördüm crouchOriginally Posted by Jesus_FB
ağlamak istiyorum!Originally Posted by Del Piero_10
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ne diyor bu adam![]()
![]()
Arkadas Tamam İbrahimoviç Abartılmış Ama Futbolcu Kötü Degil
oyunda çok surun var hangisinden başlıcağımızı bilemioz artık
Bence En Önemlİ Sorun Bazi Oyuncularin Çok Fazla AbartilmiŞ Özellİklerİ Oldugu Öng 20 Yasinda Sİmon VukÇevİÇ Bu Kadar İyİ Oyuncu Olsa BÜyÜk Takimda Oynar Amaprtİzanda Oynuyor Bu Oyuncunun Özellİklerİ Hep 18-19-20
yukarıda sayılan sorunlara rastladımda benim bir düşüncem var onu sizle paylaşmak istedim ondan cvb yazdım doğrusu sizce nasıl olur?
ya benim oyunların çoğunda hersene bir türk takımı Kıbrıs Rum Kesmi takımlarıyla eşleşiyordu bu arada aklıma birşey geldi abi malumunuz KKTC'ye ambargo uygulanıyor bunu oyunda olsun delme şansımız var mı?
mesala editörden işe yaramaz bir ülkenin adını vs değiştirip daha sonra oyunda o işe yaramaz ülkeyi KKTC olarak görmek mümkün mü oyuncusunun falan görünmesine gerek yok başarı falan da istemiyorum takımı falan da görünmesin yeter ki Kıbrıs Rum Kesminin olması gibi KKTC'de olsun isterim...
yada bu işe yarayacak bir tür yama vs var mı? yada yapılabilir mi?
düşüncelerinizi bekliyorum
walla ben onu bunu bilmem en büyük hata sonradan bazı gençler çıkıyo ya özelliklerine bi bakıyoru nerdeyse tüm özellikleri 20ama bi b.. yaptığı yok tööbe tööbbee adamın frikikleri 11 bana frikikten gol atıyo olur mu böyle bişi
merhaba arkadaslar belki biraz eski bi sorun ama ben halledemedim.oyunu kurdum V.6.0.3 update yaptım.ama oyun hala V.6.0.2 diye açılıyo.para birimi tayland bahtı ve oto kayıt hergün diye gözüküyo.oyuncu satma ise daha bi problem karsıma takım seceneği filan çıkmıyo.
oyunu direk kuruyorum V.6.3 updatesini yapıyorum ve türkçe dil paketini yüklüyorum ama yukamrıdaki hatalar yüzünden oyunu bi türlü ağız tadı ile oynayamadım. çıldırmamak elde diil.hala fm 2005 te takılıyorum.sıkıldım artık.
ne olur bu oyun kurma cahiline bi yardım....
bir keresinde anderson adındaki bir kaleciye arezzo takımı 2011 yılından 2090 yılına kadar sözleşme yapmıştı! yıl 2012 idi.
bir savunma oyuncum da ahmet aylazdı adı dc oynuyordu ama positions a baktığımda o mevkide bile "unconvincing" gösteriyordu yani turuncu renkteydi başka da oynayabildiği yer yoktu!
zenith peterburg'un nikolay larionov adlı çalıştırıcısının en sevdiği kişisine bakın o da nikolay larionov! tıkladım belki aynı adda başkasıdır diye yine kendisi çıktı!
Ben oynamayı İbrahim Üzülmez'in bana attığı 2freekick golünden sonra bıraktım... pes yani dedim...
arkadaşlar bende komik resimler varda bunu nasıl ekleyebilirim
fikstür gelmesi için 1 ay gibi bir süre geçmeyi
arkadaşlar bende almaya vb bazı takımların oyuncularının isimleri değişik ve sönük.mesela ballack var ama almanya milli takımındaki ismi hofman bütün özellikleri aynı.klose yok yerine başka isimde adamlar var özellik yine aynı.benden başka karşılaşan var mı böle bişi ile.varsa nasıl çöze bilirim.????
http://img61.imageshack.us/my.php?image=almanyatd7.png
işte takım ???????????????
arkadaslar merhaba bu siteyi yeni buldum...bendede fm 2006 var!yuklemesini herseyini yaptım oyunu oynuyorum guzelce ama sorun ilk yıl bittikten sonra ikinci yılda fikstur yok lig macı oynayamıyorum sadece kupa amcları var ve samp. ligi ile uefa kupasını takip edebiliyorum...nasıl olacak fikstur nasıl cıkacak bilen varsa aynı sorunla karsılasan varsa cozum yolu solerlerse sevinirim...tesekkurler...
yunus buraya bakarsan sorunu halledersin;
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=14300
yalovakartalı öncelikle hoşgeldin aramıza;
Sen de buradan sorununu halledebilirsin....
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=16359
"YÜCE ATATÜRK"
sekopej tesekkurler...dosyayı indirdim kurucam saolasın...
yaa ben şu editörde liverpool un transfer bütçesini arttırmak istiyorum fakat transfer bütçesini girdiğim yerde ha bire sorun çıkıo
yazıyorum miktarı fakat değişiyo bunun nedeni lütfen yardım edin
ya beyler ben yanı baslıyıcamda fm yaa
turkce yapamadım bı yardımcı olurmusunuz lutfen
ındırdım tukce yamayı olmuyo bı yardım etsenız
ÖNEMLI TURKIYE LIGI SORUNLARI & ISTEKLERI...
- Sezon sonları klüplere ligi bitiriş sırasına göre para ödeniyor ama türkiye liginde şampion bile olunsa "0" lira elde etti yazıyor!
-Türkiyenin ve Türk liginin ünü düşük olmamasına ragmen (oyunun editöründen kontrol ettim) sponsor gelirleri sadaka kadar az!
-Yabancı sınırlaması ve sayısı değiştirilemiyor editörde sadece türk olmak için olan gerekli olan 5 yıl yaşama şartını azaltabiliyoruz.
BUNLAR OYUNUN KENDI EDITORUNDEN DUZELTME SANSIMIZIN OLMAYAN SORUNLAR O YUZDEN ÖNEMLI !! herkesin kendisinin düzeltebilcegi sorunları burada
gelip sormasının anlamı yok.önemli olan böyle düzeltme şansımız olmayan dosyalarla ilgili bir çalısmanın olup olmaması