Sayfa 9 / 21 İlkİlk ... 789101119 ... SonSon
241 ile 270 arası toplam 606 sonuç

Konu: Türkçe FM 2007 / Panel - Kurulum - Çalıştıramama Problemleri

arkadaslar ben fm07 tr i dün aksam yükledm..9gibi fln..aksam hiçbi sorun çıkmadan rahat rahat oynadım tr i..fakat sabah kalktım açtım pc i tıkladm fm07tr e ayarları kont. ettim tmmdı hersey daha sonra calıstr butonuna bastm runtime error"76" path not found yazısı ile karşılaştm..tkrar tekrar yolu gösterdm hatta fmnin kurulu olduğu klasörü baska yere tasıyp tekrar denedim yine aynı hata..daha önceden söylenilenleri yaptm yine aynı şey dvm edio ne yapmam gerekir?

Run time hatası alanlar bu dosyayı indirsinler

Default yama

arkadaşlar 7.01 yuklemeden çalışmıyo mu şimdi

verdigin dosyayida yukledim yine ayni hatayi veriyo

:

Quote Originally Posted by yigitssah View Post
    arkadaşlar 7.01 yuklemeden çalışmıyo mu şimdi
    7.01 e gerek yok

Quote Originally Posted by taylan90 View Post
    ben yamayı indirdim ve calıstırdım ancak oyun yuklemesi bittikten sonra karsıma siyah bi ekran cııyo ve sag alt kosede bulunan top donmesini durduruyo.siyah ekrande bekliyorum ancak oyun acılmıyo neden acaba?lutfen yardım
    bu soruya cevap alabilirmiyim lutfen

Aynı sorun bendede var ..
    Siyah ekran sağ altta da top donup kalıor.... Cvp beklioruz ......

ya şu FM2007 e dalacam bi türlü dalamadım ya.. hevesim kursağımda kaldı...

Arkadaslar ; Turkce FM 'yi indirdim baska bir bilgisayar'a kurum ve orada calisti kusursuz sekilde; sonra geldim eve kendi pc me kurdum. Ama kendi Pc imde calismadi, program aciliyor ve su resimde gorulen HATA MESAJINI veriyor. Ok tusuna tikladigimda program kapaniyor. Oysa FM 2007 yi ingilizce oynayabiliyorum.

Allah rizasi icin lutfen yardim ederseniz cok sevinirim cunku icim icime sigmiyor Turkce oynayamiyorum diye

Tsk ler simdiden..

Iste Hata Mesaji verilen resim :

Nesil
    2006
    Yer
    Island

arkadaşlar bende maus ve klavye kitlenince çok uzun süre kalıyor bazen 3-4 dakika kalıyor halbuki açıklamada max 25 saniye diyordu.bunun çözümü nedir bilen var mı

Actigimda Pc mi Donduruyor 20 Dk Bekledim hala ayni pc donuo bende

Quote Originally Posted by Vieri View Post
    Avast'ı devre dışı bırakarak kaydet demelisiniz.

Kayıt defterine yazıp yazmadığını,

1-) Başlat'a tıkla
    2-) Çalıştır'a tıkla
    3-) regedit yaz (Enter)
    4-) Soldan bilgisayarıma tıkla
    5-) HKEY_LOCAL_MACHINE'i aç
    6-) SOFTWARE'i aç
    7-) Turksportal.net'i aç
    8-) Football Manager 2007 Türkçe
    9-) Setup'a tıkla
    10-) Sağ kısımda Folder isminde bir anahtar olacak, eğer yoksa kayıt defterine yazılmıyordur demektir.

Sevgili Ustadim bendeki sorunda aynen boyle. Sag kisimda FOLDER isimli anahtar yok, nasil yazdiracagim bu anahtari oraya ?

Lutfen yardimci olurmusun..

Cok tsk ederim

Quote Originally Posted by CeZa_06 View Post
    RUN-TİME ERROR ÇÖZÜMÜ
    vbrun60sp6.exe dosyasını indirip kurun ardından Windows Scripting 5.6 update dosyasını da indirin. "Restart atılsın mı?" sorusuna evet diyerek restart atın. ARTIK FM 2007 yi Türkçe olarak oynayabileceksiniz

pardon bişiyi eklemeyi unuttum Windows Scripting 5.6 update dosyası Windows 2000/XP içindir.
    .. .

Ya arkadaşlar yama yükledim oyun bozuldu oyunu uninstall yaptım geri yükledim ama Türkçe yamayı silmeme rağmen oyun türkçe

... Oyunu skini bozduğu için sildim...Oyunu orjinal haline geri getiremiorum.Lütfen yardım.

Ayrıca options a basınca oyundan atıo..

Smile

Quote Originally Posted by albay1905 View Post
    Arkadaslar ; Turkce FM 'yi indirdim baska bir bilgisayar'a kurum ve orada calisti kusursuz sekilde; sonra geldim eve kendi pc me kurdum. Ama kendi Pc imde calismadi, program aciliyor ve su resimde gorulen HATA MESAJINI veriyor. Ok tusuna tikladigimda program kapaniyor. Oysa FM 2007 yi ingilizce oynayabiliyorum.

Allah rizasi icin lutfen yardim ederseniz cok sevinirim cunku icim icime sigmiyor Turkce oynayamiyorum diye

Tsk ler simdiden..

Iste Hata Mesaji verilen resim :

Quote Originally Posted by VoLkaN BaROs View Post
    Sisteminizdeki yardımci DLL,OCX vb. dosyalar güncel değil ise, ve ayrıca bazı ActiveX denetimlerin sisteminizde kayıtlı değilse runtime hataları alırsınız....

Runtime Hatası alan arkadaşlar buradaki linkten indirdikleri yamayı bilgisayarlarına kursunlar.
    Quote Originally Posted by CeZa_06 View Post
    RUN-TİME ERROR ÇÖZÜMÜ
    vbrun60sp6.exe dosyasını indirip kurun ardından Windows Scripting 5.6 update dosyasını da indirin. "Restart atılsın mı?" sorusuna evet diyerek restart atın. ARTIK FM 2007 yi Türkçe olarak oynayabileceksiniz

pardon bişiyi eklemeyi unuttum Windows Scripting 5.6 update dosyası Windows 2000/XP içindir.

Arkadaslar Ozellikle Ceza ve Volkan Baros kardeslerime cok tesekkur ederim.
    Bu mesajlari ozellikle alinti yapmamin sebebi, bundan sonra RUN TIME ERROR yuzunden programlari calismayan arkadaslar yukardaki gerekli dosyalari indirerek bu sorunu cozebilirler; boylece ayni zamanda herkesin bu konuda malumati olacagi icin sorunlar daha hizli sekilde cozumlenir...

Yardimi dokunan butun kardeslerimize cok tesekkurler.
    Oyun kuruldu Turkce olarak Turksportal ekibine yaptiklari hizmetlerden dolayi da ayrica cok tesekkur ederim. simdilik bana musade ben biraz oyun oynamak istiyorum cunku 5 saattir bu problemle ugrasiyordum iyice bitlendim

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by ibarut8907 View Post
    Ya arkadaşlar yama yükledim oyun bozuldu oyunu uninstall yaptım geri yükledim ama Türkçe yamayı silmeme rağmen oyun türkçe

... Oyunu skini bozduğu için sildim...Oyunu orjinal haline geri getiremiorum.Lütfen yardım.
    Oyunu tamamen kaldır.. klasörleri falanda sil. tekrar kurup bir dener misin..

Quote Originally Posted by albay1905 View Post
    Sevgili Ustadim bendeki sorunda aynen boyle. Sag kisimda FOLDER isimli anahtar yok, nasil yazdiracagim bu anahtari oraya ?

Lutfen yardimci olurmusun..

Cok tsk ederim
    O kısımda sağ tıkla.. yeni anahtar de.. ismini folder yap..

Quote Originally Posted by SoNaY View Post
    Actigimda Pc mi Donduruyor 20 Dk Bekledim hala ayni pc donuo bende
    oyun dil klavye ayarlarının ingilizce yapıp denermisin.

Quote Originally Posted by ronnie91 View Post
    arkadaşlar bende maus ve klavye kitlenince çok uzun süre kalıyor bazen 3-4 dakika kalıyor halbuki açıklamada max 25 saniye diyordu.bunun çözümü nedir bilen var mı
    şimdi oyunu ilk defa çalıştırdığında tamponlanmış verileri sil kısmını işaretledikten sonra türkçeyi açarken bilgisayarının hızına göre değişen bekleme süresi normaldir.. Bunu bir sefer oynadıktan sonra ikinci sefer oyunu açmadan önce tamponlanmış veriyi sil seçeneğini kaldırabilirsin...

Quote Originally Posted by baristayfur View Post
    arkadaslar ben fm07 tr i dün aksam yükledm..9gibi fln..aksam hiçbi sorun çıkmadan rahat rahat oynadım tr i..fakat sabah kalktım açtım pc i tıkladm fm07tr e ayarları kont. ettim tmmdı hersey daha sonra calıstr butonuna bastm runtime error"76" path not found yazısı ile karşılaştm..tkrar tekrar yolu gösterdm hatta fmnin kurulu olduğu klasörü baska yere tasıyp tekrar denedim yine aynı hata..daha önceden söylenilenleri yaptm yine aynı şey dvm edio ne yapmam gerekir?
    Türkçe FM yi kurudğun alanda Temp isimli bir klasör oluşturur musun..

Quote Originally Posted by lekoanelka View Post
    abi ben turkce yi yukledim ama skin ler yok yukledigim yeni skinler kayboldu gozukmuyo bunu nasil cozeriz
    tamponlanmış verileri sildiğin için bu kısımlar gözükmüyor.. skinleri tekrar yükletebilirsin...

Quote Originally Posted by sensible View Post
    ya bende run time error 76 hatası var path not found diyor,ne demek bu..,eğer anlamı patch ise 701 i yüklkedim ama oyunu açınca 700 gözüküyo ne yapmam gerekiyo,yardımınız için şimdiden teşekkkür ederim...
    Üstte yazdığım gibi Türkçe yamayı kurduğun alana Temp isimli bir klasör yaratmalısın.

Quote Originally Posted by umgs View Post
    abi spikeri bundan sonraki versiyonda yapicaklarmis.
    Evet Türkçe spiker FM 2006 dan FM 2007 ye aktarıldı. FM 2007 ile eklenen yeni spiker kelimeleri çevrilip gelecek versiyonda size sunulacak

Quote Originally Posted by gorkem88 View Post
    takılma sorunu çözülmeyecekmi ?
    Takılma sorunu yok. Burada Türkçe FM yi oynamanız için işlem yapılıyor ve bilgisayarınız bir kaç dk bu süre çerçevesinde çok yüklendiği için başka işlem yapamıyorsunuz. Türkçe FM yi oynamak için bu beklemeyi yapmak zorundasınız
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Ya siliyorum yine olmuo... Tamamen full nasıl silebilirim... Uninstall yapıorum ben. Kafayı yicem ya kaç saat oldu

Angry bu sorunu cezebilen warmi 2 gundur kimse cvp bile vermedi?

Quote Originally Posted by caglar_2296 View Post
    yahu benimde bi sorunum war turkce fm 2007 yi yukledim ve kurdum ama oyunu yarim saat 1 saat oynuyorum we sorun cikiyor array access out of bound die bisi cikio ve ok a basinca fmden cikio bu sorun nasil cozulebilir
    ya lutfen bi yardim edin

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

daha önceden kullandığın türkçe yama var mıydı?

Oyunu kaldırman iyi olur. Tamamen kaldırmak için oyunu kurduğun yerde oluşan dosyalarıda kökten silebilirsin..
    Mustafa Budak
    Turksportal

Bertolt Brecht

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Çok güzel bi çalışma olmuş elinize sağlık.Bende bi sorun çıkmadı.Şu an güzelce oynuyorum
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    Island

bende de Allah'a şükür bir sorun yok,tıkır tıkır çalışıyor

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

şimdiki rakamlara göre binlerce kişi günde türkçe fm 2006 ve 2007 sürümlerini oynuyor.. Tabi arada bazı arkadaşların bilgisayarlarında sorun çıkartması normal.. her yazılımda yaşanan olaylar bunlar.. bizde bu arkadaşlara elimizden geleni yapmaya çabalıyoruz. umarım sorun yaşayanlar bir an evvel çözerler. üstteki mesajları okuyarak çözüm bulabilirsiniz belki.. en kötü ihtimal halen çalıştıramıyorsanız benim msni falan kayıt edin. arada br bağlanıyorum
    Mustafa Budak
    Turksportal

Bertolt Brecht

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

valla bendede uygulama dosyası bulunamıyor hatası verdi ilk sayfalardaki denenleri yaptım ama maalesef yani henüz oynayabilmiş değilim oyunu bakalım yapmaya çalışacam
    So what?
    Saike

ya dosyayı indirdim herşeyi yaptım ilk deneyişte7 mausla klavye dondu 2 dk fln bekledim hala gelmedi reset attım sonra yeniden açtığımda takılma problemi yaşamadım ardından daha sonra yeniden açtığımda yine aynı sorun oldu her seferinde reset atmak zorunda kalıyorum bi yardımcı olursanız sevinirim

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

oyun açılıyor mu?
    Mustafa Budak
    Turksportal

Bertolt Brecht

26. Default

tek sorunum türkçefm çalıştır deyince 25 sn falan bekler demiştiniz. ama bende 1-2 dk bilemedin 3 dk bekliyor. bu bir sorunmudur?

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

1.olarak ßu çıkıyor...

http://img297.imageshack.us/my.php?image=34dt8.jpg

2.oLarakda ßu

http://img297.imageshack.us/my.php?image=ads305zoy2.jpg

ßende Oyunu Yükledim Gayet Güzel İlerliyorum Ama 2 3 hafta Sonra ßunlar Çıkıyor

28. Default

ya ben yamayı bilg e yükledim açtım winzip li fln bişiler yazdı bi yeri yükledi soora uptade fln yazdı onları uptade ettim ama şimdi na***aamı bilmiorm bi yardım edin

Alıntı:
    baristayfur´isimli üyeden Alıntı

ya sevgili vieri arkadasım..öcelikle cvp verdiğin için tşk ederm ama temp dosyası vardı ztn ama nolur nolmaz die yeniden oluştrdm yine aynı hatayı verdi runtime ile ilgili bütn dosyaları cektm netten bilgisayarı rahat 15 20 defa yendende baslattım ama hep aynı hata...runtime error 76 path not found bunu kesin bi çözümü yokmu delirdm yaa negüzel sevinmiştm fm07tr çıktı die ..kursağımda kaldı

Quote Originally Posted by baristayfur View Post
    Alıntı:
    baristayfur´isimli üyeden Alıntı

ya sevgili vieri arkadasım..öcelikle cvp verdiğin için tşk ederm ama temp dosyası vardı ztn ama nolur nolmaz die yeniden oluştrdm yine aynı hatayı verdi runtime ile ilgili bütn dosyaları cektm netten bilgisayarı rahat 15 20 defa yendende baslattım ama hep aynı hata...runtime error 76 path not found bunu kesin bi çözümü yokmu delirdm yaa negüzel sevinmiştm fm07tr çıktı die ..kursağımda kaldı
    Benim ark.a da aynısı oldu,çok ilginç wala

Sayfa 9 / 21 İlkİlk ... 789101119 ... SonSon

Mesaj Yetkileri