yaw bu donup kalma olayı canımı sıktı off....
FM Gazetesi
takılma sorunu çözülmeyecekmi ?
FM Gazetesi
ya bn oyuna grıorm ama turksportal database acılmıo yardım edebılrmsıınz
yahu benimde bi sorunum war turkce fm 2007 yi yukledim ve kurdum ama oyunu yarim saat 1 saat oynuyorum we sorun cikiyor array access out of bound die bisi cikio ve ok a basinca fmden cikio bu sorun nasil cozulebilir
yahu benimde bi sorunum war turkce fm 2007 yi yukledim ve kurdum ama oyunu yarim saat 1 saat oynuyorum we sorun cikiyor array access out of bound die bisi cikio ve ok a basinca fmden cikio bu sorun nasil cozulebilir
ya bende run time error 76 hatası var path not found diyor,ne demek bu..,eğer anlamı patch ise 701 i yüklkedim ama oyunu açınca 700 gözüküyo ne yapmam gerekiyo,yardımınız için şimdiden teşekkkür ederim...
bunun 2. turkce yaması ne zaman cıkar?yakın tarihte cıkacaksa bosuna bunu indirmeye kasmayalımda 2. yamayı alalım direk.ne zaman cıkacak?tesekkurler
ben yamayı indirdim ve calıstırdım ancak oyun yuklemesi bittikten sonra karsıma siyah bi ekran cııyo ve sag alt kosede bulunan top donmesini durduruyo.siyah ekrande bekliyorum ancak oyun acılmıyo neden acaba?lutfen yardım
Oyunu tamamen kaldır.. klasörleri falanda sil. tekrar kurup bir dener misin..
O kısımda sağ tıkla.. yeni anahtar de.. ismini folder yap..
oyun dil klavye ayarlarının ingilizce yapıp denermisin.
şimdi oyunu ilk defa çalıştırdığında tamponlanmış verileri sil kısmını işaretledikten sonra türkçeyi açarken bilgisayarının hızına göre değişen bekleme süresi normaldir.. Bunu bir sefer oynadıktan sonra ikinci sefer oyunu açmadan önce tamponlanmış veriyi sil seçeneğini kaldırabilirsin...
Türkçe FM yi kurudğun alanda Temp isimli bir klasör oluşturur musun..
tamponlanmış verileri sildiğin için bu kısımlar gözükmüyor.. skinleri tekrar yükletebilirsin...
Üstte yazdığım gibi Türkçe yamayı kurduğun alana Temp isimli bir klasör yaratmalısın.
Evet Türkçe spiker FM 2006 dan FM 2007 ye aktarıldı. FM 2007 ile eklenen yeni spiker kelimeleri çevrilip gelecek versiyonda size sunulacak
Takılma sorunu yok. Burada Türkçe FM yi oynamanız için işlem yapılıyor ve bilgisayarınız bir kaç dk bu süre çerçevesinde çok yüklendiği için başka işlem yapamıyorsunuz. Türkçe FM yi oynamak için bu beklemeyi yapmak zorundasınız
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
abi ben turkce yi yukledim ama skin ler yok yukledigim yeni skinler kayboldu gozukmuyo bunu nasil cozeriz
ne kadar teşekkür etmeliyim veya dua bilemiyorum ama çok mutlu oldum yaa
pardon ama ben sorunumun cozumunun cevabini alamadim nedir sorunun nedeni bilen warmi acaba
arkadaslar ben fm07 tr i dün aksam yükledm..9gibi fln..aksam hiçbi sorun çıkmadan rahat rahat oynadım tr i..fakat sabah kalktım açtım pc i tıkladm fm07tr e ayarları kont. ettim tmmdı hersey daha sonra calıstr butonuna bastm runtime error"76" path not found yazısı ile karşılaştm..tkrar tekrar yolu gösterdm hatta fmnin kurulu olduğu klasörü baska yere tasıyp tekrar denedim yine aynı hata..daha önceden söylenilenleri yaptm yine aynı şey dvm edio ne yapmam gerekir?
![]()
Run time hatası alanlar bu dosyayı indirsinler
Aynı sorun bendede var ..
Siyah ekran sağ altta da top donup kalıor.... Cvp beklioruz ......
ya şu FM2007 e dalacam bi türlü dalamadım ya.. hevesim kursağımda kaldı...![]()
Arkadaslar ; Turkce FM 'yi indirdim baska bir bilgisayar'a kurum ve orada calisti kusursuz sekilde; sonra geldim eve kendi pc me kurdum. Ama kendi Pc imde calismadi, program aciliyor ve su resimde gorulen HATA MESAJINI veriyor. Ok tusuna tikladigimda program kapaniyor. Oysa FM 2007 yi ingilizce oynayabiliyorum.
Allah rizasi icin lutfen yardim ederseniz cok sevinirim cunku icim icime sigmiyor Turkce oynayamiyorum diye
Tsk ler simdiden..
Iste Hata Mesaji verilen resim :
![]()
Arkadaslar Ozellikle Ceza ve Volkan Baros kardeslerime cok tesekkur ederim.
Bu mesajlari ozellikle alinti yapmamin sebebi, bundan sonra RUN TIME ERROR yuzunden programlari calismayan arkadaslar yukardaki gerekli dosyalari indirerek bu sorunu cozebilirler; boylece ayni zamanda herkesin bu konuda malumati olacagi icin sorunlar daha hizli sekilde cozumlenir...
Yardimi dokunan butun kardeslerimize cok tesekkurler.
Oyun kuruldu Turkce olarak Turksportal ekibine yaptiklari hizmetlerden dolayi da ayrica cok tesekkur ederim. simdilik bana musade ben biraz oyun oynamak istiyorum cunku 5 saattir bu problemle ugrasiyordum iyice bitlendim![]()
![]()
arkadaşlar bende maus ve klavye kitlenince çok uzun süre kalıyor bazen 3-4 dakika kalıyor halbuki açıklamada max 25 saniye diyordu.bunun çözümü nedir bilen var mı
Actigimda Pc mi Donduruyor 20 Dk Bekledim hala ayni pc donuo bende
Ya arkadaşlar yama yükledim oyun bozuldu oyunu uninstall yaptım geri yükledim ama Türkçe yamayı silmeme rağmen oyun türkçe
... Oyunu skini bozduğu için sildim...Oyunu orjinal haline geri getiremiorum.Lütfen yardım.
Ayrıca options a basınca oyundan atıo..
Ya siliyorum yine olmuo... Tamamen full nasıl silebilirim... Uninstall yapıorum ben. Kafayı yicem ya kaç saat oldu![]()
daha önceden kullandığın türkçe yama var mıydı?
Oyunu kaldırman iyi olur. Tamamen kaldırmak için oyunu kurduğun yerde oluşan dosyalarıda kökten silebilirsin..
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
Çok güzel bi çalışma olmuş elinize sağlık.Bende bi sorun çıkmadı.Şu an güzelce oynuyorum![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]