sağlık olsun abi
sağlık olsun abi
iyi güzel gidiyorsun
GİRESUN'DA NELER OLUYOR ?
Giresun'da büyük bir şok daha !!!
Bu gelişme üzerine taraftarlar Kulüp binasına doğru yürüyüşe geçtiler...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
abi başkanının cep no vrede arayım daha doğrusu ödemeli atayımda tribünlere bakım yaptırsın![]()
Ana desene benim trübünlerde tehlikede heran kapatılabilir![]()
mali kriz mi var yardım ederiz sen korkma
ooo gçmiş olsun Murat abe! Tribünler gittiLigdede iyi gibisin
(HORT
)
Evet arkadaşlar maalesef tribünler oyuncular yavaş yavaş gidiyor işimiz oldukça zor...Hemen hemen her oyuncuda klübün finansal durumundan dolayı endişeli.Başkan'da her hafta açıklama yapıyor.Her hangi bir oyuncuma teklif gelirse anında satacağı konusunda...
Bu arada akşam 20.30 gibi 1 maç ekleyebilirim![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Tebrikler iyi gidiyosun
Tribünler gitmiş ha.Batıyor klüp iyi oyuncun varsa söyle Fenerbahçe'ye alalım.![]()
abi takım krize girmiş ilk defa böyle bir şey gördüm
inşallah krizi atlatırsın
Ne yapacam bilmiyorum valla oyuncuları da birer birer bırakıyor Başkan...
Başkan fena sende yaw...[HORT!
]
Kusra bakmayın bu gece yazamadım..
Ortak Kariyer biraz uzun sürdüde
Yarın söz...
Valla ben demistim sana murat kardes fazla maas verme diye oyunculara cunku sozlesmesi biten oyunculara cok maas verdin bence para edecek oyunculari sat
murat boşver ya 1 daha imza attırırsın :P bu arada ortak kariyerde şimdiden başarılar..
bekliyoruz.....
Herkesten özür dilerim...
Lig'imize Pazartesi günü devam edeceğiz.
Özel işlerimden dolayı Pazartesi'ye kadar ANKARA'dayım...
Murat aynı sorun bendede var benim başkanda ali melihi falan sattı bu gidişle lig a hayal olucak ama 500 bin EUROya bir oyuncu aldım şekerspordan kocaelispor altyapısından çıkmış bir regen potansiyel abiliti 190 küsür scoutum gelecegin gerrardı olacak diyor çok para kazanacam bu oyuncudan![]()
Not: 3 miyon euro bütce var fakat oyuncu alamıyorum![]()
Küme düşte kurtulalım![]()
Dalga mi geçiyorsun Aygün.
Süper Lig'e çıkacağım nerdeyse ilk sezonumda![]()
-----
Kadrolar
Maç başladı ve Sivas atak yapmaya çalışıyordu ancak defansımız etkiliydi derken Nazar değdi ve Adem Dursun penaltı yaptı.Serdar Özkan topu ağlara gönderdi.1-0.İlk yarıda başka da atak olmadı.2.yarı başlarken sadece taktiksel değişiklikler yaptık.Ve semeresini 80.dakikada Ceyhun ile aldık.1-1.
Maçın Adamı;
CEYHUN ERİŞ
Rekor devam ediyor...
Puan Tablosunda son durum
helal rekor devam ediyor bende ordu ile superlige 23 mac sonunda yenilmistim hemde malatyaya 5-0 basarilar
sivas'a karşı alınabilecek en güzel sonuç
----
Kadrolar
Konuk Kasımpaşa maça fırtına gibi başladı ve 10.dakikada Hakan topu kafayla ağlara gönderdi.0-1.Ancak 33.dakikada Ceyhun'un kornerine kafayı vuran özgür skoru 1-1'e getirdi.
İlk yarı 1-1 sona erdi.2.Yarıda daha etkiliydik ve 73.dakikada Ceyhun harika bir dribbling ile içeri girdi ve topu ağlara gönderdi.2-1.Kalan dakikalarda Ceyhun un çabası başka gol getirmeyince maç 2-1 sona erdi.
Maçın Adamı;
1 Gol 1 Asist ile
Ceyhun Eriş
ayrica yenilgi bir alinca takim surekli yeniliyor buna dikkat et