Emarufu elersin bence Altay'ı
altay maçı kolay olmalıydı ama olsun
kendi evinde altaydan avantajlı bir skor elde etmeliydin. ikinci maçın İzmir'de çok zor olabilir ve gerçekten zorlanabilirsiniz. Başarılar dilerim.
Hadi ama yap artık Aston Villa ile maçını..![]()
1-0 olsun bizim olsun::![]()
Altay'a helal olsun....
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
söylemiştim altay maçının zor geçeceğini.. tahminimde de yanılmadım görüldüğü üzere... umarım seneye kupada bu hatayı yapmazsın.![]()
Şanslı değilmişsin Altay maçında.. Neyse sağlık olsun.. Aston Villa maçını hala bekliyoruz..![]()
Turkcell Superlıg
Antalyaspor-Orduspor
Zor bir mac oldu ilk yarı kötü bir futbol oynadık ama 2.yarı cok güzel bir futbol oynayarak galibiyeti kacırdık
Beklenen mac geldi cattı uefa kupası 2.tur karsılasması bu maca cift önlibero cıkıcam çünkü rakibi ortasaha durdurmam lazım ve diger maclarda oldugu gibi kontradan golü arıyacam umarım steinert yine kontradan gol atar stoperlerimde iyilesti bu sevindirici
Orduspor-Astonvilla macı az sonra
basarilar... bu arada dalla valle yi benim oyunda 16 yasina gelince ben de alicam gelecegin superstari![]()
dostum ben birde senden ilhan parlakın ss bekliyorum
Ordu kötü bir dönemden geçiyor...
Önce Fortis şimdide Uefa, şansın gerçekten çok az Villa Park'da...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
İlhan iyi bir oyuncu senin için en iyi futbolcu bence
dostum bence düşük özellikleri oynat bolca
UEFA'ya da veda ettim desene..![]()
TURKCELL SUPERLIG
Orduspor-Eskisehir
Bu macı alarak rahat bir nefes almıs oluyoruz aslında 4 mactır lıgde yenılmıyorum ama kötü futbol oynuyoz o yüzden rahat ve net bır skorla kazanmamız iiyi oldu
Ayrıca en iyi oyuncum ilhan degil
türk olarak en iyi oyuncum mehmet düz ayrıca deniz yılmaz suan mesela 17 asisti var kanatta oynuyor artık zi düsünün
En iyi yabancım ise steinert 30.macta 27.golünü attı degeri tavan yaptı
Astonvilla-Orduspor Kader macı az sonra
Tebrikler.Aston Villa maçında başarılar.
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
aston villa maçını bekliyozz
Tebrikler...
UEFA KUPASI
Astonvilla-Orduspor
İlk yarı cok kötü oynadık ama 2. yarıki oynumuzdan aston villa korktu nedenmi? 10 tane net pozsıyonumuz var yani onları atsak en az mac 3-2 biterdi ama kalecileri artur boruc kalesınde devlesti zaten 10 ile oynadı macın yıldızı oldu offf ulan offff artık tek kulvar kaldı o da lig sampiyonlugu
Gecensene oldugu gibi busenede ceyrek finale cıkamadık
abi eskişehirsporun kadroyu görebilirmiyim.....
elenmişsin uefa'dan kötü olmuş ama ligde galatasarayı yenmen iyi olmuş bu galibiyetten sonra yükselişe geçebilirsin![]()
I'm back...
dotum geçmiş olsun uefadan elenmen kötü olmuş zaten şimdiden uefada bişeler yapman zordu lige asıl sen en iisi
Emarufu elenmen kötü olmuş.Başarılar.
artik ligde birseyler bekliyoruz