Sayfa 9 / 16 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon
241 ile 270 arası toplam 465 sonuç

Konu: Eskişehirspor Kariyeri(cekochan)

1. Default

Güzel gidiyorsun.

Bekiyoruz.

bir süredir bakamıyordum co$mu$un sen..bence kupayı alırsın..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Mert coşmuşsun

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Mert çok iyisin...
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

inter-toto'ya rahat kalırsın bence..devamını bekliyorum

Kupa Özel

Fortis Türkiye Kupası Yarı Final...

Yarı final ilk maç için Beşiktaş takımı Eskişehir'e geliyordu..Tabi Beşiktaş'ın Eskişehire geleceğini bilen halk günler öncesini kenti cıvıl cıvıl süslemiş,daha maça saatler kala tezahuratlar başlamıştı..Formalarına "10 Elias" yazdıranlar, "21 Millan " yazdıranlar... Halk takıma güveniyordu. Stadımız daha saatler öncesinden tıklım tıklım dolmuştu yani...
    Tribünleri tıklım tıklım dolduran taraftarlar renkli tribün şovları ile çok güzel görüntüler çıkartıyorlardı ortaya...

Tezahuratlarda eksik kalmıyordu yani...

Maçın başlamasına az kala kadrolar açıklanmış iki takımın ilk 11'Leri belli olmuştu..

Maça hızlı başladık..15.dakikada genç starımız Nicolas Millan sol kanattan deparlanıp kale önüne gelerek attığı golle stadı sevince boğmuştu..Muhteşem bir oyun oynuyorduk son lig şampiyonu karşısında..İLk yarı bu sonuçla bitti..İkinci yarıda da üstün oyunumuz sürüyordu.Maçın sonlarına doğru 77.dakikada Nicolas Millan bir gol daha atarak herkesi ayağa kaldırıyordu..Artık finale çıkmış gibi hissediyorduk kendimizi..Ama hiç bir şey belli değildi..İbrahim Akın'ın attığı golle stad kısa süreli bir sessizliğe gömülsede maçı kazanmıştık artık..

Rövanş Maçı-İstanbul (İnönü Stadyumu)
    İlk maçta aldıkları yenilgi Beşiktaş taraftarının moralini bozamamıştı.Çünkü bu maçta çok rahat galibiyet alacaklarını düşünüyorlardı..İnönü stadı ve çevresinde maç öncesi derin bir sessizlik hakimdi..

Benim düşüncem ise skor avantajını koruyacak bir futbol oynatmaktı takımıma.İlk 11'Ler açıklanmıştı..

Maça kontrollü başlamıştık.Beşiktaş takımı pozisyonlar buldukça yüreğim ağzıma geliyordu.Lakin golsüz geçen her süre Beşiktaş taraftarı ve futbolcuları strese ve baskıya giriyor buda bizim işimize geliyordu.Maç golsüz bitti,finale yükseldik.p

Finalde Kupa'nın son şampiyonu Fenerbahçe ile oynayacağız

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

tebrikler..kupa senin olacak merak etme..Onlar alışık ne de olsa.. =)

8. Default

Fenerbahçe'yi yenersin inşallah.

süpersin..tebrik ederim çıkmışsın finale.. devamını bekliyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Umarım Fb'yi yenerek kupayı alırsın...
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2006
    Yer
    Island

ooooo çok iyisin Mert.Fortisi alıp UEFA'ya sorunsuz gitmeni diliyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    -

fener'i yenmek zordur

Ama tezahuratları yazmadın Atatürk Stadımızdaki tesahuratları bir yazsan süper olur

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

beşiktaşı yenmen kötü olmuş şaka şaka inşallah kupayı da alırsın ve uefa ya gidersin

Lig devam ediyor.

Ligde maçlarımız son sürat devam ediyor sezonun bitimine az kaldığı için bu kısmıda biraz detaya girmeden anlatacağım..

Sezonun bitimine 5 hafta kaldı ve bu beş maçımız şöyle;
    Gençlerbirliği
    Galatasaray (D)
    Fenerbahçe
    Trabzonspor (D)
    Sakaryaspor (D)

Bunların dışındada bir kupa finaline çıkacığız..Şimdilik bu kadar anlattım.Milan-Liverpool maçını seyredeceğim çünküzuhaha Kupa Finali ve diğer maçlar için beni takip etmeye devam edin

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

güzel gidio ama beşiktaş kupanın rövanşını kötü almış

tebrik ederim süper gidiyorsun.. sivas ve kayseri maçları çok kötü olmuş son dakikalarda gol yemişsin.. devamını sabırsızlıkla bekliyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İyi gidiyor Mert
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

tebrikler dostum kupayı bekliyorz senden

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

bravo dostum güzel gidiyorsun kupayı bekliyorum senden. Umarım hedefine ulaşırsın
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Güzel gidiyor Mert.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

güzel gidiyor ama beşiktaş'tan 3 yemen kötü olmuş =( kupa senin merak etme

23. Default

Puan durumunu koysaydın keşke.

Fortis Türkiye Kupası Final

Türkiye Kupasını alıp tarihe geçmek istiyorduk.Atatürk Olimpiyat Stadında gelen Eskişehirliler bize inanıyordu.. Stadda bir taraf sarı-lacivert diğer taraf kırmızı-siyah'tı.Rakibimiz maça hızlı başladı.Çok iyi oynuyorlar oyun üstünlüğünü vermiyorlardı.Rahat oynadıkları bir oyunun sonucunda rahat bir skor ortaya çıkmıştı..

Lig devam ediyor..
    Fenerbahçe şampiyonluğu ilan edince bizim içinde UEFA Kupası garanti olmuştuBelki bu yüzden lige biraz erken havlu atmıştık

Ve Lig sona erdi.Muhteşem bir sezondu Eskişehirspor için.Gelecek sezon UEFA Kupasında mücadele edeceğiz..İşte Turkcell Super Lig'de biten 2007-2008 sezonu puan durumu..

Türk Telekom Lig A'dan terfi eden Alanyaspor,İstanbulspor,Ankaraspor seneye Süper Ligde mücadele edecekler..

Gol Krallığı..

Çok güzel bir sezonu hep beraber burada yaşadık.Seneye Eskişehirspor UEFA Kupasında mücadele edecek.Bu platformda başarılı olmak için seneye çok ciddi yatırımlar yapmayı düşünüyorum.. 2008-2009 sezonu bambaşka olacakBeni takip etmeye devam edin.Şimdilik görüşmek üzere

25. Default

Güzel bir yerde bitirdin. Tebrik ederim.

UEFA gerçekten güzel olacak.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

yeni sezonu bekliyoruz artık

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kupayı alsaydın daha iyi olurdu. Genede başarılar
    Futbolcu Bilgileri

seneye uefa kupasında başarılar..devamını sabırsızlıkla bekliyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

trabzon mağlubiyeti ve kupayı alamaman kötü olmuş..UEFA'da ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyorum..

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

sabırsızlıkla bekliyoruz...

Sayfa 9 / 16 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon

Mesaj Yetkileri