o zaman alabilirsen ki ben aldım van der vaart al mutlaka
o zaman alabilirsen ki ben aldım van der vaart al mutlaka
Yeni sezonda iyi transferler yapmaya çalıştım ancak yine yabancı kontenjanı.Yinede iki tane genç ve kaliteli oyuncu transfer ettim.
Bunlarda gidenler.
Sezon öncesi çok fazla hazırlık maçı yapmadım işte yaptığım iki karşılaşma.
Sırada Türkiye Süper Kupası Finali var.![]()
keşke van der vaart alabilseydin
Okadar param yoktu aslında bende düşündüm ama.Cardenas'a yetti param![]()
cardenas iyi oynat ama ilk sezon için çook zor ikinci sezon gör sen onu
Republic of Fenerbahceymişşşş hehhhh
TÜRKİYE CUMHURİYETİ!!!!!!!!!!!!
Transferler guzel ve yerinde olmus Emre abi..Yeni sezonda Avrupa kupasi bekliyoruz![]()
acaba devamı ne zamandı abi
Buyrun bir kupa daha görün.
İlk defa Galatasaray karşısında zorlandım.
Artık devamı ne zaman bilemeyeceğim....
Helal olsun Emre abi süpürmüşsün.
abi asüpersin desem yalan olurpenaltılarla yendin daha iyisi olabilirdi
10 kişi kaldım 2 kez yenik duruma düştüm 2 golüde 10 kişiyken attım bundan iyisi şamda kayısı![]()
Fenerbahce'yi anladimda bu Republic kelimesi ne oluyor?
Republic of Fenerbahce diye birsey varsa Republic of Diyarbakirspor yapalim, PKK amacina ulassin. PKK topraklarimiza konup vatanimizi bölmesin diye onlarca yüzlerce kahramanimiz sehit oldu. Onlar Güneydoguyla ugrasirken Istanbul'da vatani böldü 3-5 kendini bilmez.
Atam izindeyiz demek atamizin yaptigi gibi vatanimiza sahpi cikmak demektir. Onun gibi Cumhuriyet kurmak degil!!!
Hocam hop yavaş gel.Esprisine yapılmış bişeyi nerelere çektin ya.
Seninle tartışmayacağım ama madem 2 kişi çıktı yanlış anlayan değiştiririz.
emre abi sen takma böyle düşünen varsa ohooo
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ALLAH rahmet eylesin mekanı cennet olsun selim kardeş
Tamam, gerginliğe gerek yok. Emre'nin kötü niyetle yapmadığını biliyoruz. Rahatsız olanlar çıktığı için Emre'nin isteğiyle başlığı değiştirdik.
Bu arada Emre yeni bir kupa gelmiş, tebrikler.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Güzel gidiyorsun Emre abi Tebrik ederim.
Konu başlığınıda Emre abi´ye ben önermiştim Önermez olaydım..![]()
Emre abi tebrik ederim bir kupa daha kazanmissinBasarilarinin devamini bekliyorum
Teşekkür ederim tekrar Serkan.
Mehmet sen ne üzülüyorsun kardeşim takma boşver.
Herkese çok teşekkürler arkadaşlar 3. kupamızı aldık.Devamı gelir umarım.
inşallah gelir
Emre,yine aLmışsın bir kupa ama transferLerini beğenmedim ya.Daum`u da geçtin sen vaLLa.Ne o adamLar yakışıyormu sana hiç![]()
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Şimdi zannedersem sezona sadece 3 maç yaparak giriyorsun. Sezona girişte antreman programını iyi ayarlayıp, kondisyona ve kuvvete dayalı antremanı bol bol yaptırıp, 6-7 hazırlık maçı yapmalısın. Şimdi sezona girişte çok zorlanacaksın. Ama taktiğin iyi ise değiştirme çünkü sezon başında yaşadığın başarısızlığın taktik ile alakası olmaz.
Başarılar diliyorum.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
yha bndede o sorun war bas antronore diom hazirlik maclarini duzenlemekten sorunlu die ama taktigi yok mecburen kendim ayarlamaaa calisiom3. kupan hayırlı olsun
Eyvallah Hayrettin abi sağolasın.Ne yapalım abi ayağımızı yorganımıza göre uzatıık.
Evet haklısın İlhan sıkıntı çekeceğimin farkındayım ama aslında 2 tane lig usulü turnuva ayarlamıştım ama tarihleri geldiğinde iptal oldu turnuvalar sonrada zaman kalmamıştı ama inşallah hafif geçireceğiz bu sıkıntıyı.
Teşekkür ederim ama işlerini kendin yap bence.![]()
Süper kupayıalmışsın, bravo.