Valencia'ya yazık oldu.Haydi Manchester sen al şu Chelsea'yi...![]()
Valencia'ya yazık oldu.Haydi Manchester sen al şu Chelsea'yi...![]()
herkes rahat olsun chelsea nin bu sene kupa mourinho var başında daha ötesi yok bu işin.
Chelsea 2. yarıdaki oyunuyla haketti bence maçı.
Roma'ya da geçmiş olsun kolay kolay geçmez bu skorun etkisi ama![]()
Tebrikler Chelsea çok güzel oynadı kanımca.M.UTD zaten şov yaptı![]()
Sagol lınkler ıcın 2 golde sahane.
M.United'tan Roma'ya inanılmaz fark:
Şampiyonlar Ligi'nde Manchester United-Roma mücadelesinde ortaya tarihi bir sonuç çıktı... Çeyrek Final ilk maçında İtalya'da rakibine 2-1 kaybeden Manu, evinde güçlü rakibine tam 7 gol atmasını başardı... İtalyanlar bu gollere 1 golle yanıt verebilince Old Trafford'taki müthiş futbol gecesinde ortaya 7-1'lik tarihi bir sonuç çıktı...
M.United 12. dakikada Michael Carrick'in golüyle 1-0 öne geçti. 5 dakika sonra Smith farkı 2'ye çıkarttı.
Manchester United fırtınası bu golle de dinmedi. Golden iki dakika sonra Rooney ön direkte meşin yuvarlağı ağlara gönderip durumu 3-0'a getirirken, oynadığı futbol ile parmak ısırtan C. Ronaldo ilk yarının bitimine 2 dakika kala attığı gol ile takımının soyunma odasına 4-0 gibi farklı bir skor ile gitmesini sağladı.
Devre arasında herkes Manchester United rüzgarının 4 golle kalıp kalmayacağını düşünüyordu. İkinci yarıya hızlı başlayan İngiliz ekibi yıldız futbolcusu Ronaldo'nun attığı gol ile durumu 5-0'a getirdi. Portekizli yıldız ceza sahası içinde Valencia savunmasından seken topa arka direkte kolay bir şekilde ağlara gönderdi.
Bitmedi bu golle de M.United durmadı. Gol perdesini 11. dakikada attığı akıl dolu gol ile açan M.United'ın yetenekli orta saha oyuncusu M.Carrick 60. dakikada ceza sahasının sol çaprazından harika bir vuruşla top 90 denilen yere gönderdi ve Roma'ya bir darbe daha vurdu. Roma adına tek teselli 70. dakikada Rossi'nin golüyle gelirken gol atanlar kervanına Manchester United adına son katılan isim Patrice Evra oldu. Evra gol perdesini 80. dakikada attığı gol ile kapattı ve M.United sahadan 7-1 gibi tarihi bir skor ile galibiyetle ayrıldı. Yarı finale yükseldi.
ewet ya bende şaşırdım tvdeki adam çok güzel bir maç bol gollü falan diyodu bende 4-3 falan heralde odur diyodum bi baktım maç skoruna 7- 1![]()
"Portekizli yıldız ceza sahası içinde Valencia????? savunmasından seken topa arka direkte kolay bir şekilde ağlara gönderdi"
Manu için müthiş bir skor.Böyle olacağı belliydi.
Chealsea Liverpool la eşleşecek büyük ihtimalle (PSV 4-0 kazanamazsa)
Manuda Bayern (Milanı eleyeceklerine inanıyorm) ile eşleşecek.
Gönlüm Bayern Münihin kupayı almasından yana ancak MANU çok formda ve favori MANU.
Ben arkadaşıma Roma'ya oyna demiştim. :S
Ben de televizyonda skoru duydum acayip şaşırdım.
link için teşekkürler goller güsel
Roma'ya ne oldu öyleErken veda ettiler...
Essien'in golüne aşık oldum..![]()
Maşallah Manchester'a.Roma gibi takıma kendi sahanda olsan bile 7 tane gol atmak zordur.Tebrik ediyorum Premier Lig'deki favori takımımı.Umarım hem ligde hemde şampiyonliginde şampiyon olurlar.
machester fena ezdi..
chelsea maçını izliodum star'da spiker çok gollü maç tam 8 gol falan var diordu bende zannediom maç 4-4 bi baktım 7-1hezimete uğradı roma..
bi sene 6 bi sene 7
her sene birine patlıyorlar![]()
İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) takımlarından AS Roma'nın Şampiyonlar Ligi çeyrek final ikinci maçında İngiliz ekibi Manchester United'a 7-1 gibi tarihi bir skorla yenilerek elenmesi İtalyan basınında adeta şok etkisi meydana getirdi.
Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final rövanş maçında Michael Carrick, Alan Smith, Wayne Rooney, Cristiano Ronaldo
ve Patrice Evra'nın golleriyle Manchester United'a 7-1 yenilen AS Roma, İtalyan basınını şoka soktu. İlk maçı 2-1 kazanmasına rağmen rakibine deplasmanda tarihi bir skorla yenilen Roma'nın tek sayısı Rossi'den geldi.
Gazzetta dello Sport Gazetesi, "Manchester tutuştu, Roma aşağılandı: Maç 7-1 bitti" başlığıyla okuyucularına seslendi. "Totti zayıf, Cristiano Ronaldo muhteşem" başlığı da yine Gazzetta dello Sport'da yer alırken, Şampiyonlar Ligi tarihinde bugüne kadar hiçbir İtalyan takımının böylesine ağır bir yenilgi almadığının altı çizildi. Gazete ayrıca, İtalyanların son umudunun da AC Milan olduğunu belirtti.
Corriere dello Sport Gazetesi; "Roma düştü, Milan inanıyor" başlığıyla Roma'nın tarihi yenilgisini okuyucularına aktarırken, bir diğer İtalyan temsilcisi AC Milan'ın Bayern Münih'i elemesi gerektiğini ifade etti. Gazete ayrıca, "Giallorossi, Manchester'da bozguna uğradı (7-1)", "Elveda Şampiyonlar Ligi", "Ve bu gece Rossoneri Almanya'da zafer kovalayacak" ifadeleriyle okuyucularına seslendi.
"Manchester-Roma 7-1", "Bu gece Milan başarı istiyor" başlıklarını kullanan Tuttosport Gazetesi ise, AS Roma'nın Kırmızı Şeytanlar tarafından Old Trafford'da bozguna uğratıldığını ve böylece Giallorossi için Şampiyonlar Ligi'nin tadının kaçtığını belirtti. Gazete ayrıca, Chelsea'nin de Valencia'yı deplasmanda 2-1 yenerek yarı finale yükselmesiyle birlikte Şampiyonlar Ligi'nin İngiltere Kupası'na döndüğünü ifade etti.
Corriere della Sera Gazetesi de diğer İtalyan gazeteleri gibi Roma'nın yenilgisini küçük düşürücü olarak değerlendirirken, "Giallorossi, Manchester'a Old Trafford'da 7-1 yenilerek Avrupa Kupaları'nda en ağır yenilgiyi alan İtalyan takımı oldu" ifadelerine yer verdi.
Mükemmel bir sezon geciriyor Cristiano Ronaldo!
Dünyanin en iyi futbolcusu!
Carrick'ten beklemediğim goller atmış.Bu sene Ronaldo ne top oynuyor anlamış değilim.Adam hiç mi kötü oynamaz?Her maç süper oynuyor.
Kupayı eğer Man Utd-Chelsea yarı finalde karşılaşmazlarsa finalde karşılaşırlar.Chelsea alır bence
Olley Chelsea yendii![]()
Chelsea ile Liverpool yapıcak Lıv,Chelseayı elycek.Manu zaten finale cıkar.
Finalde ıkı ıngılızın mucadeleseınde kazanan Manu olur.
Bu sezon Kupa'yi Chelsea alir gibime geliyor...
Kupa Manu'nun olacak .. Eze eze ..
bayern milan maçı çok heycanalı olacak inşallah bayern yener.
7 tane yiyen bi takımın buralara kadar gelmiş olması çok ilginç.Bi amatör küme takımı bile bu kadar golü yiyemezdi.Ben ManU yu değil Roma'yı kutlarım.
Chelsea bu sene çok hevesli zate Mourinho'da büyük olasılıklar ŞL alınmazsa gidecek o da bunun bilincinde.
[SIGPIC][/SIGPIC]
roma traffordda tarla gıbı alanlar bırakmıs dedıgınde haklısın cunku hakıkaten ceyrek fınale gelıpde rovans macında 7 gol yemek gercekten buyuk basarı ne gs ne fb ne bjk 7 yemezdı dıorum hatta en fazla 2-3-4 olurdu ama roma
1.golden sonra bırakmıs resmen
ınsalla lıverpool manutd fınal oynar kım kazanırsa kazansın bu sekılde olursa ama chelse fınale cıkabılırsede cok cok dehset bı mac ızleyebılırız malum lıgın ıntıkamı ecc de alınır
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ıngılız ıtalyan ıspanyol takımlarının avrupa kupalarındakı hegamonyasını eğer dedıklerını yaparsa platını durduracak merak etme ama ne zaman yapar bu dedıklerıı bılmıyorum
İngilizler perfect yapacaklar ManUtd-Liverpool finali izleriz gibime geliyor.ManU'ı sadece Liverpool durdurabilir bence ama kim kazanır bilememZaten bugün Liv PSV'ye 6 atacak
![]()