Sayfa 9 / 10 İlkİlk ... 78910 SonSon
241 ile 270 arası toplam 295 sonuç

Konu: 30.Hafta Fenerbahçe-Denizlispor

Nesil
    2006
    Yer
    Uzaklarda arama,forumun merkezindeyim:D..

Yaa abi ZicoFenerbahçe'yi deneyim basamağı olarak görüyo.Bunun en büyük kanıtı,30 haftaya kadar değiştirmediği takımı son haftalara girerken aklına geliyo ve tuncayı sağa tümer i sola çekmek gibi karma karışık hareketlerle teknik direktörlük sınırlarını deniyo...ama bunun Fener e bi yararı olmuyo ve şu an ziconun Fener de durması o derece yanlış...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Lig tv de kesilen kabloları gösteriyordu az önce Fenerbahçe yönetimi kabloları kesenleri kameradan bulmuş gerekli işlem yapılacakmış

maç hakkında birşey demicem garip bir maçtı ama kamera kablolarını kesen prof arkadaşları tebrik ederim maçı bize izletmediler ayrıca kesmeye başladıkları anda 2 gol yediler alma mazlumun ahını hesabı oldu suçlu lig tv olur şimdi 2 gol yendi diye şaka bir yana fener oynadı oynadı ilk yarı sonra durdu sonuçta bu oldu

Del Piero_10 Misafir

Kabloları kim kestiyse haddini çok aşmış.Bu federasyonluk mevzu değil direk emniyeti ilgilendirir.

Ayrıca kameraların kesiliş süreci profesyonelce belli bir sıraya göre olmuş ve makasla kesilemeyecek cinsten kablolaro kim ne ile kesti?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

demin fb tv den maçı izledim kameralar süpermiş ya denizlinin 2. golü atılırkenki kameraya bayıldım sanki stattan izliyomuş gibi olduk
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    -

beşiktaş'ın şampiyonluğu hayırlı uğurlu olsun ne diyim

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    Kabloları kim kestiyse haddini çok aşmış.Bu federasyonluk mevzu değil direk emniyeti ilgilendirir.

Ayrıca kameraların kesiliş süreci profesyonelce belli bir sıraya göre olmuş ve makasla kesilemeyecek cinsten kablolaro kim ne ile kesti?
    Kamera görüntülerinden tespit edilmiş. Yönetim gereken cezayı verecekmiş.

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Kamera görüntülerinden tespit edilmiş. Yönetim gereken cezayı verecekmiş.
    Fenerbahçe yönetimi kim oluyor ki gereken cezayı veriyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by vento View Post
    Fenerbahçe yönetimi kim oluyor ki gereken cezayı veriyor.
    Mesela bir daha stada girememe cezası verebilir...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Bugun Turk futbolu icin kotu bi gun.

Ben Ingilterede yasiyom, ve bazen yabanci arkadaslarim mac izlemeye bana geliyolar, eger bugun gelseydiler ben onlara nasil anlatacaktim macin boyle goruntulenmesine.

Cok yazik, Fenerbahce bizim rakipimiz ve rakibimizin bu hallere dusmesi hic iyi degil. Rakibimizin guclu olmasini isterizki onlara karsi oynarken daha cok zevk alalim mactan. Ve galibiyet aldigimizda daha cok sevinelim.

1. Kabloları taraftar kestiyse -ki yönetim öyle iddia ediyor- neden kessin?
    2. Hadi taraftarın gıcığı vardı kablolara, kesmek istedi, makası veya bıçağı nasıl soktu, polis nasıl müsade etti?
    3. Kabloları nasıl bir düzene göre kesti? Neden pilotlar gitti ardarda?

... Böyle devam eder. Neyse, sonuçta maç 2-2 bitti ve Fenerbahçe yine bizleri üzdü. Haydi hayırlısı, ne olacak haftaya...

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by ibig61 View Post
    Bugun Turk futbolu icin kotu bi gun.

Ben Ingilterede yasiyom, ve bazen yabanci arkadaslarim mac izlemeye bana geliyolar, eger bugun gelseydiler ben onlara nasil anlatacaktim macin boyle goruntulenmesine.

Cok yazik, Fenerbahce bizim rakipimiz ve rakibimizin bu hallere dusmesi hic iyi degil. Rakibimizin guclu olmasini isterizki onlara karsi oynarken daha cok zevk alalim mactan. Ve galibiyet aldigimizda daha cok sevinelim.
    Malesef herkes bunu istemiyor.. Bağzıları bizi güçsüz düşürmek için ellerinden geleni yapıyor. Bizim bunlara karşı durmamız gerekirdi.. En sonunda taraftarda isyan etti..

Artık bu sene hiçbirşey beklemiyorum takımımdan. Umuyorumki gelecek sene herşey düzelir..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Fenerbahceli futbolcular 2-0 olunca skor oyunu biraktilar nasil olsa biz bu maci aliriz havasina girdiler ve mactan 2-2 yenik ayrildilar
    tuncay kezman olayinda kezman haklidir
    kezman bir pozsiyonda penalti bekledi hemen itiraz ediyor hakeme oysaki kaleci mudahaleyi topa yapti
    ve daha da onemlisi bilerek kesin kablular buda ilginc

ayrica alinan bu beraberlik bizim icin cok onemli gelecek hafta besiktas yenerse lider olacak ama ben galatasarayli olarak berabere kalmalarini istiyorum boylece iki takima yaklasiriz

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Herkes bayağı karamsar konuşmuş FB hakkında daha lig bitmedi arkadaşlar 2 puan öndeyiz BJK maçını kazanırsak büyük ölçüde şampiyonuz lütfen HEP DESTEK TAM DESTEK...

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by ewrim_FB View Post
    Herkes bayağı karamsar konuşmuş FB hakkında daha lig bitmedi arkadaşlar 2 puan öndeyiz BJK maçını kazanırsak büyük ölçüde şampiyonuz lütfen HEP DESTEK TAM DESTEK...
    Fenerbahce nin isi cok zor,

BJK
    Trabzonspor
    Cim-bom

bu maclardan en az 7 puan cikarmasi gerekir ama bugunki futbol gosteriyoki 3 puan cikarmalari bile basaridir.

Yani karamsar bakmamak elde degil .

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Fenerbahceli futbolcular 2-0 olunca skor oyunu biraktilar nasil olsa biz bu maci aliriz havasina girdiler ve mactan 2-2 yenik ayrildilar
    tuncay kezman olayinda kezman haklidir
    kezman bir pozsiyonda penalti bekledi hemen itiraz ediyor hakeme oysaki kaleci mudahaleyi topa yapti
    ve daha da onemlisi bilerek kesin kablular buda ilginc

ayrica alinan bu beraberlik bizim icin cok onemli gelecek hafta besiktas yenerse lider olacak ama ben galatasarayli olarak berabere kalmalarini istiyorum boylece iki takima yaklasiriz
    iyide 2-2 bitince kimse yenilmiş olmuyorki 2 takımda 1 puan alıyor
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Fenerbahce nin isi cok zor,

BJK
    Trabzonspor
    Cim-bom

bu maclardan en az 7 puan cikarmasi gerekir ama bugunki futbol gosteriyoki 3 puan cikarmalari bile basaridir.

Yani karamsar bakmamak elde degil .
    Elde olmadığını biliyorum ama bunun bir faydası yok şurada 4 hafta daha dişimizi sıkıp desteğimizi verelim sonra ne oluyorsa olur...

Nesil
    2006
    Yer
    Uzaklarda arama,forumun merkezindeyim:D..

Fenerbahçe'nin gözünde beraberlik yenilgidir,hele hele 2-0 dan geliyosa ...

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Elde olmadığını biliyorum ama bunun bir faydası yok şurada 4 hafta daha dişimizi sıkıp desteğimizi verelim sonra ne oluyorsa olur...
    Ben Trabzonsporluyum ve bizim hic bi iddaa miz kalmadi. Benim istegim ligin su son 4 haftasinin cok heyencanli olmasi.

Insallah Fenerbahce toparlanir ve bu son 4 haftada iyi bi yaris cikartir

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Ben Trabzonsporluyum ve bizim hic bi iddaa miz kalmadi. Benim istegim ligin su son 4 haftasinin cok heyencanli olmasi.

Insallah Fenerbahce toparlanir ve bu son 4 haftada iyi bi yaris cikartir
    Heyecanlı olacağı kesin

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

Son 4 hafta çok güzel geçeçek sonunda yine bir süpriz olabilir

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

tüm sezon tam destek yaptık zaten. bu zico,bu yönetimle olmaz bu işler.artık tepki koyma vakti gelmiştir.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Beraberlik çok güzel oldu bizim için...

Haftaya İnönüye bekleriz.

biz şampiyon olcaz

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Tigana cok elestirilidi
    Zico cok elestirildi
    Gerets cok elestirildi

Yani i$ futbolcularin ne kadar sampiyonlugunu istedigini kaldi, hangi takimin futbolculari cok isterse onlar sampiyon olur.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Tigana cok elestirilidi
    Zico cok elestirildi
    Gerets cok elestirildi

Yani i$ futbolcularin ne kadar sampiyonlugunu istedigini kaldi, hangi takimin futbolculari cok isterse onlar sampiyon olur.
    yalnız istemekle olmuyor ki. şans da gerekiyo bkz: beşiktaş

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Andriy View Post
    tüm sezon tam destek yaptık zaten. bu zico,bu yönetimle olmaz bu işler.artık tepki koyma vakti gelmiştir.
    Bitime 4 hafta kalmış 2 puan öndeyiz 3 tane kader maçı oynayacağız bunların öncesinde tepki koyarsak zararımıza olur kârımıza değil...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Bitime 4 hafta kalmış 2 puan öndeyiz 3 tane kader maçı oynayacağız bunların öncesinde tepki koyarsak zararımıza olur kârımıza değil...
    bu sezon şampiyon olacağımıza inanmıyorum.daha kendi evinde denizli'yi yenemeyen takım bjk yi, gs yi dışarda nasıl yenecek?. tepki koymak da geç kaldığımızı belirttim zaten.çok önceden yapmamız gerekiyordu

Sheriff Misafir

bu sezon şampiyon olacağımıza inanmıyorum.daha kendi evinde denizli'yi yenemeyen takım bjk yi, gs yi dışarda nasıl yenecek?. tepki koymak da geç kaldığımızı belirttim zaten.çok önceden yapmamız gerekiyordu
    Tepki olsa bile desteğimizi çekmemeliyiz takımdan. Sadece belli kişilere tepki koymak yeterli olur kanımca..

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Neyse ben kendi fikrimi söyledim sizin fikirleinizede saygım var uzatmak istemiyorum bu konuda daha fazla yorum yapmayacağım...

Sayfa 9 / 10 İlkİlk ... 78910 SonSon

Mesaj Yetkileri