Fenerbahçe
Galatasaray
Beşiktaş
Taye Taiwo Fenerbahçe'de
Fenerbahçe Spor Kulübü, Nijerya Milli Takımının sol kanat oyuncusu Taye Taiwo'yu renklerine bağlamıştır.
Marseille takımında forma giyen 21 yaşındaki futbolcu 4.8 milyon Pound karşılığında sözleşme imzalamıştır.
Taiwo 2010 yılına kadar Fenerbahçe forması giyecekken, yıllık 350.000£ ücret alacaktır.
Fenerbahçe Spor Kulübü
Ben bu haberi dün söylemiştim kendimle gurur duyuyorum
Cok güzel transfer oldu Egemen.Scout ekibi iyi calısmıs(Ben)![]()
Çok iyi bir transfer oldu Fener açısından. Umarım bekleneni veremez.Tebrik ediyorum Egemen Bey.
Gökay'da bombaları patlatamadı bir türlü![]()
Muhteşem bir oyuncu aldık
Egemen Işık, transferin gerçekleşmesiyle ilgili çok kısa konuştu: "Çok yetenekli bir futbolcu transfer ettik. Kendisi henüz 21 yaşında ve çok yetenekli. Harika transfer oldu. Başkanıma teşekkür ederim."
Egemen Işık yarın Lig TV'nin programında yeni sezon transferlerini değerlendirecek ve tüm transfer hikayesini bizlerle paylaşacak. Bugün yayınlanması gereken program teknik aksaklıklar sonucu yarına ertelenmiştir.
Yarın saat 16.30'da yayın başlayacaktır.
Taiwo sürati ve uzun şutlarıyla dikkat ceken bir oyuncu müthiş şutlarıyla en az 10 gol atar bu sene.
Nerde Transfer... Nerde Başarıı Klüp binasının basıcazz![]()
Luiz Adriano dedikodusu dolasıyordu ama.(Gs içn)
Necati Ateş Fenerbahçe'de
Galatasaray forması giyen Necati Ateş Fenerbahçe ile 4 yıllık sözleşme imzalamıştır.
Fenerbahçe Spor Kulübü'nün Necati Ateş için ödeyeceği bonservis bedeli gizli tutulacaktır.
aaa cok kotu oldu gs acısından
Cok yanlıs bir transfer.
Hakan Balta Fenerbahçe'de
Fenerbahçe Spor Kulübü, Vestel Manisaspor futbolcusu Hakan Balta ile 4 yıllık sözleşme imzalamıştır.
Kulübümüz Hakan Balta için V.Manisaspor'a bonservis bedeli olarak 3.3 milyon Pound ödeyecektir.
Bu transferle, transferlerimiz noktalanmıştır.
Kamuoyuna duyurulur.
Fenerbahçe Spor Kulübü
Bu güzel transfer işte![]()
Basın Açıklaması
Egemen Işık, tüm transferlerle ilgili geniş bir değerlendirme yapacaktır. Bu değerlendirme yarın saat 16.30'da Lig TV'den yayınlanacaktır. Taiwo transferinden Vela transferine kadar her transfer en ince ayrıntısına kadar açıklanacak ve gerçekleştirilemeyen transferlere de netlik kazandırılacaktır.
Kamuoyuna duyurulur.
Fenerbahçe Spor Kulübü
Ego iyi transferler olmuş ama Necati kötü yaa..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Fenerbahçe'den Cafu Atağı
100. yılda hız kesmeyen Fenerbahçe Milan'ın yıldızı Cafu ile prensipte anlaştı. 100. yılda taraftarına büyük bir yıldız armağan etmeye çalışan yönetim. Cafu ile anlaşıp taraftarının yüzünü güldürdü. Sağ kanatta ilerlemiş yaşına rağmen altın gibi parıldayan süper ayak Fenerbahçe benim ikinci baharım olacak dedi ve iddia'lı konuştu hazırlanın taraftar Avrupa Kupası almaya geliyorum.
Önder Medya
Aygün yarıştan çekil.
Güzel bir tablo...![]()
İDDİA EDİYORUM BENİM KADRO İLE HERKES İSTEDİĞİ HERŞEYİ YAPSIN 1 GOL ATSIN ELİNİ ÖPÜCEM!!!!sorun egoya Can'a tek kale oynuyorm 1 atak oluyor ve gol yiyorum.Bu kadar iddialıyım!!!!
Evet arkadaşlar Gökay'ın bir suçu yok. Şakayla karışık da olsa üstüne gitmeyin. Her maç süper ataklar yapıyor, en az 4-5 tane gol kaçıyor ne hikmetse. Bu onun elinde olan bir şey değil.![]()
Bilmiyordum Aygün'ün ayrılması isabet oldu yer varsa geleyim diyecem ama takım yok.Zaten kısa süre sonra İst. dışına çıkacam istesemde gelemem.
![]()