Vay bee ismim en başta.Ne mutlu bana.Teşekkürler Çağrı abi![]()
Vay bee ismim en başta.Ne mutlu bana.Teşekkürler Çağrı abi![]()
ben seçilmedim zaten seçilmeyi de beklemezdim benden aktif olanlar var herkese başarılar
bensiz olmuş güzel olmuştebrikler Çağrı Abi bence en iyi seçimleri yapmışsın.Nekop u daha başlarda görmek isterdik ama olsun.
zaten sıralama önemli değil ki........
şimdi aklıma geldi de belki böle bişiey vardır ama bu işin sonunda kimin iyi olduğuna da oylama yapılarak oynamayan kişiler karar versin yani demek istdeğim oynamaynlarada iş düşsünzaten oynmayan burdan takip edecektir...
fm tarzı cevaplıyım"önümüzdeki maçlara bakacağız
"
Çağrı abi ben msn'den kayıt için geçerli şeyleri yazdım.Herkese başarılar.Bu arada ödül var mı ?![]()
Herkese hayırlı uğurlu olsun
Uzun soluklu olacağı kesin...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ödülsüz lig mi olur Aygün? Çağrı Abi düşünmüştür zaten bunu...
(/s)
ödül benimkazanana beni vercekler
![]()
Daha oyuna bile başlamamışken ödülün olup olmamasını söylemenin gereksiz ve saçma olacağını düşünüyorum.
Düşündümde böyle bir şeye katılmak iyi olacak beni içinAma kararsızı biraz zaman lazım düşünmem için
![]()
So what?
Saike
Kimse başvurmadı zaten Şemsi![]()
Oynamayanlar artsada bize sira gelse bari
Seçilmemişim sağlık olsun. Zaten online kariyerim vardı.
Hayırlı olsun.
http://forum.turksportal.net/vb/show...&postcount=225
Onaylatılan kayıtlara buradan bakabilirsiniz.
hayirli ugurlu olsun insallah bi dahakine ben de secilirim![]()
bu kdr ksi.hadi bakalim cok degisik olacak
seçilen bütün arkadaşlara başarılar.........
ben oynamıyorum arkadaşlar çıktım
senin yerine yedek listemizin 1 numarasında bulunan abasatli arkadaşımız eklenmiştir.
walla bu turnuwa olmadi/// ama bizde ilkinde takipci oluruz/// heyecanla takip ederiz///bi dahakinde zewkle bizde oluruz//// guzel bir calismaaa/////
Bu kariyer liginde olmayı çok isterdim artık başkalarına.
Çağrı birdaha ki İST buluşmasında karşıma çıkma...Daha yedeklere bile girememişim.
![]()
Evet Erdem abi bence hak etmişti.Ayrıca Çağrı abi bir daha ki bulışmaya bende geliyorum.Kuştepe'den adan çağırıcam![]()
Yahu ben seçilmişim ama olay nedir daha onu bile bilmiyorum desem![]()
Benim sınavlarda başladı bu hafta ama bakalım Çağrı'yla bir konuşayımda.
Ben yedeklerde bile yokum.Neyse sağlık olsun.![]()