Sayfa 9 / 14 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon
241 ile 270 arası toplam 419 sonuç

Konu: Asya, Afrika Şimdi Sırada Meksika... [Meksika Dalgası Başlıyor]

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Ben de Asya maceram sayesinde iyice alıştım zorlanmaya, mağlup olmaya. Ben hiç büyük takım seçmem kariyere başlarken, Afrika'ya da alıştım zaten Güney Afrika Futbol Ligi'nde başarılı olamasakta Afrika'nın Şampiyonaları'nda başarılı oluyoruz.

Güney Afrika Futbol Ligi 6. Hafta Karşılaşması

Sundowns mağlubiyetinin ardından bir yükseliş gerekiyordu, ve o yükseliş bu maçla gelecek gözüküyor. Güney Afrika Futbol Ligi'nde ezilerek farklı şekilde yenildiğimiz Sundows'tan intikamı ve rövanşı Afrika Şampiyonlar Ligi Finali'nde alacağız.
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ligde de iyisin zaten Singapurda sen sondan 1. falandin ole sampiyon oldun. Burada da olursun.

Nesil
    2007
    Yer
    Hiç Kaybolmadım..

1. lik gelip geçici önemli olan istikrar o oldumu hepsi oluyor Oğuz'cum tebrikler başarılar..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Afrika Şampiyonlar Ligi Final İlk Karşılaşması

Afrika Şampiyonlar Ligi Finali'nde oynadığımız ilk maç için avantajlı bir skor elde ettik. Bakalım ikinci maçta neler olacak? Sundowns'tan intikamımızı alabilecek miyiz?

Güney Afrika Futbol Ligi 7. Hafta Karşılaşması

Daha önce de söylediğim gibi, ' Başarısızlık için kırk milyon neden vardır da, bir tek özür yoktur. ' Sanırım bu sözü bu sezon lig içinde birçok kez söyleyeceğim.

Güney Afrika Futbol Ligi 8. Hafta Karşılaşması

Evet rakibimiz kaleyi bir kez buldu o da gol oldu. Kötü gidiş tekrar başlamasın diye bu maça yeni taktiğim ' Orlando Elmasları ' ile çıktım.

Afrika Şampiyonlar Ligi Final İkinci Karşılaşması

Çok mutluyuz. Başarımızda en ufak bir emeği olan herkese teşekkür ediyorum. Üçüncü kupamızı kazandık, Sundowns'tan intikamımızı aldık ve Afrika'nın en büyüğü olduk.

Güney Afrika Lig Kupası Çeyrek Final Karşılaşması

Evet arkadaşlar, ilk yarı zorlansak da yeni taktiğimiz ' Orlando Elmasları ' sayesinde kazandık. Tabi rakibin 10 kişi kalması da işimizi kolaylaştırdı.
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Çok iyi olmuş kazanman.Kupayı bekliyoruz senden

Taktıik süper kardeş

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Güney Afrika Futbol Ligi 9. Hafta Karşılaşması

Evet yenildik, zaten maç boyunca da fazla varlık gösteremedik. Taktik içierisindeki oyuncular arasında dönüşüm sağlamam gerekiyor. Ligde kötüyüz ama şimdiden kupalarda Afrika Üçlemesi yaptık.

Güney Afrika Futbol Ligi 10. Hafta Karşılaşması

Taktiğimizde birkaç küçük değişikliğe gittim, artık daha defansif bir anlayışla sahaya çıkıyoruz. Fazla heyecanlı ve zorlu olmayan bir maç oldu ve sonunda böyle bir sonuç aldık. Bakalım artık bu taktikle oynayınca neler olacak.

10 Hafta Sonunda Oluşan Güney Afrika Futbol Ligi Puan Tablosu

Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Her kıtada kariyer yapıcaktın?Noldu devam etmeyecek misin?

Bu arada ne diyim valla tablo ortada.Umarım düzelirsin?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Merak etmeyin devam ediyorum. Maç için gitmiştim. Dün döndüm ve bugün devam ediyorum. Tüm durakları belirledim.

TEK Bir Kıt'a, TEK Bir Ülke, TEK Bir Takım Kariyerleri İçin Belirlenen Kıt'alar ve Ülkeler;

Asya - Singapur - Woodlands Wellington FC
    Afrika - Güney Afrika - Orlando Pirates
    Kuzey Amerika - Meksika - America (Mex)
    Güney Amerika - Brezilya - Cruzerio EC
    Okyanusya - Avustralya - İptal Edilebilir
    Ada Avrupası - İrlanda, Kuzey İrlanda veya Galler - Cork City, Shelbourne FC, Llanelli AFC, Glentoran veya Lisburn Distillery olabilir.
    Kıt'a Avrupası - Sırbistan - FC Red Star Belgrade

Takım ve ülke önerilerinizi yazabilirsiniz.
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Okyanusya için New Zealand Knights'ı öneririm.Ben denemiştim.Logosu çok güzel.Üstelik Avustralya Ligi yeni kurulmuş bir lig.Ordaki tüm takımların kuruluş tarihi 2004-2005.O yüzden aralarında güç farkı fazla yok.İyi bir taktikle güzel bir kariyer yapabilirsin.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Avustralya için şuan düşünme aşamasındayım, o ülkeye hiç uğramadan direk Ada Avrupası'na geçebilirim. Sizlerin görüşlerine göre rotamı çizmeye karar verdim.

Ada Avrupası için o takımlardan hangisini seçeyim. Başka takım da önerebilirsiniz.

Güney Afrika Futbol Ligi 11. Hafta Karşılaşması

Ortada bir maç oldu, böyle bir sonuç almamız doğaldı.

Güney Afrika Lig Kupası Yarı Final Karşılaşması

Evet arkadaşlar, fazla söyleyecek bir şey yok, elendik. Üzgünüz.

Güney Afrika Futbol Ligi 12. Hafta Karşılaşması

Soweto Derbisi'nde kazanan ezeli rakibimiz oldu. Şu sıralar kötü gidiyoruz ama düzeleceğiz. Artık yeni taktiğimiz Orlando Saldırısı ve Orlando Savunması'nı kullanıyoruz.

Güney Afrika Futbol Ligi 13. Hafta Karşılaşması

Yenildik, üzgünüz ama ikinci yarıda toparlanacağız.
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Nesil
    2007
    Yer
    Hiç Kaybolmadım..

Olur oguz toparlanirsin..Basarilar

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Cork City'i öneririm.Bu arada maçlar kötü olmuş ama toparlanırsın sen.

aga bu guney afrika ligi ne bicim bi seydir boyle ya. Orlando pirates in kadro da kotu degil amam nasil olur da boyle olur . Insallah duzeltirsin.

daha oncede demistim bi daha tekrar edeyim bence avustralya kariyerini es gec ben denemistim zevk alamadim. Bu ada avrupasinda iskocya yi neden dusunmuyorsun. Iskoc ligi ingiltere premier kadar heyecanli. Her ne kadar celtic ve rangers cok daha iyi olsa da kilmarnock ve hearts da hic fena takim degil ben hearts la hem sampiyon olup hem de kupayi almistim.

Hadi bu kariyer olayini cabuk bitir bizim ortak kariyer icin sabirsizlaniyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Bende Cork City'e daha yakınım, büyük ihtimalle Cork City'i seçeceğim. Bu arada Kıt'a Avrupası için seçtiğim ülke ve takım hakkındaki yorumlarınızı da öğrenmek isterim.

Ada Avrupası'nda daha önce İskoçya ve İngiltere'nin çeşitli liglerinde fazlasıyla kariyer yaptığım için o ülkeleri düşünmüyorum. Zaten amacım yapılmayanı farklı olanı yapmaktı ve onu da şuan yapıyorum.

Güney Afrika Futbol Ligi 14. Hafta Karşılaşması

Fazla söyleyecek bir şey yok, daha iyi oynamamıza rağmen golü bulan taraf onlar oldu.
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

sirbistan degisik olur kizilyildiza laf yok heyecanla bekliyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

başarılar kardeş.şampiyonluk beklioruz

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Devamı yok mu?

Gelir inşallah..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Arkadaşlar merak etmeyin yeni maçlar geliyor. Oyunu yeni açtım lige 17 gün ara verildi, o yüzden biraz gecikebilirim. Tatile gitmek istemiyorum ama aslında gitsem daha iyi olur.
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

ben de gercekte tatile cikacan sandim bi an icin. Haydi tatilden sonra cikis bekliyoruz

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Arkadaşlar tatilden döndüm. Bakalım bundan sonraki maçlarda neler olacak. Önümüzdeki maçla ligin ilk yarısını tamamlıyoruz.

Güney Afrika Futbol Ligi 15. Hafta Karşılaşması

Son dakikada yediğimiz gol bizi bitirdi. İlk yarının en kötü takımı olduk. Yakında ilk yarı değerlendirmesini yapacağım.
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Asya'da da kötü başlayıp sonradan düzelmiştin. Burada işin biraz daha zor gibi duruyor. Umarım toparlanıp sezonu en iyi yerde bitirirsin...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

İnşallah Serkan Abi umarım ligin ikinci yarısında toparlarız. Devre arasından faydalanıp taktiği biraz daha değiştirebilirim. Daha defansif bir taktikle sahaya çıkmayı düşünüyorum. Yeni taktiğimiz 4-4-2 stilinde olacak.

15 Hafta Sonunda Oluşan Güney Afrika Futbol Ligi Puan Tablosu

Evet ligin ilk yarısında gerçekten çok kötü bir performans sergiledik. İkinci yarı toparlanacağımızı umuyorum çünkü gerçekten çok farklı bir taktikle sahaya çıkacğız.
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

İnşallah toparlanırsın arkadaşım.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Güney Afrika Futbol Ligi 16. Hafta Karşılaşması

Yavaş yavaş toparlanacağız. Bakalım galibiyet serisine ne zaman başlayacağız? Umarız ligi yükseklerde bitiririz.

Güney Afrika Futbol Ligi 17. Hafta Karşılaşması

Bizim için bu sezon ligde oynadığımız her maç bir çöküş oldu ama olsun Afrika'da da dibe çökmek için mücadele etmiş olduk. Ama Afrika'nın uluslararası en büyük kupasını kazandık.
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

kara afrika da kara bahtin gulmedi gitti be

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

İnşallah bu sefer yüzümüz gülecek. Üstümüzdeki kara perde kalkıp gidecek. Güzel günler göreceğiz, yeniden şampiyon olacağız.

Güney Afrika Futbol Ligi 18. Hafta Karşılaşması

Evet arkadaşlar, sonunda beklediğimiz galibiyeti aldık. bu galibiyetin bir serinin başlangıcı olmasını umuyoruz. Şuan 1. olmamız neredeyse imkansız fakat 2.'lik için sonuna kadar savaşacağız.
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

hah soyle ya biz motorlari maviliklere suruyoruz sen de atla gel.
    Umit burnunda bulusalim

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Sonunda kazanmışsınDevamı gelir umarım...

Sayfa 9 / 14 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon

Mesaj Yetkileri