düzeleceğim göreceksiniz!!!
FABIO AURELİO VE EDDİE JOHNSON ATLETİCODA
Atletico takımı Aurelio için 2.7 Mn avro Jonhson için ise 2.6 Mn avro para ile imza attırdı. İversen Ve Ia..quintanın yokluğunda Johnson iyi bir transfer oldu
Obi işi daha kesin deild daha!Sorunlar devam ediyor...
Sinan şampiyon olursa şaşırmam![]()
artik villareal acilen toparlanmali hedefleri yuksekse
" Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "
Tyler Durden- Fight Club
Morientes(kiralık), Kezman, Kherzakov, Obi, gibi oyuncularla son ana kadar ilgilendik ama alamadık..
Yıldız olmasalar da yetenekli 3 oyuncu aldık.
ARNAL (ST)
Top Sürme:15
Bitircilik:15
Soğuk Kanlılık:16
Hız, Hızlanma:16-17
Joseph Akpala (ST)
Bitiricilik:16
Soğuk Kanlılık:17
Hız ve Hızlanma 12-13
Vyacheslav Hleb(Çok Yönlü) [kiralık]
Top Sürme:15
Teknik:16
Hız:15
İlk Temas:16 (öylesine koydum)
Sinan lig sonuna kadar ilk 4'e girip CL'ye kalırsın bence.Gökhan'da yıldız değil gelecek vaad eden isimler almış.V'real'den atağa kalkmasını bekliyoruz.
Taktiğimi buldum artık...Daha güzel olacak!!!
ewet gökhan iyi oynamıştı sevilla ya karşı ama 2-2 bitti maç
ozendim valla size versiyon 7.0.0 oldugu icin online oynayamiyorum ben pek kimseyle basarilar La Ligada...
Recreativo maçı gerçekten güzel geçti ve galibiyeti aldık...
UEFA'da Lokomotif Moskova İle Eşleştik İlk Maç:3-2
Deportivo İle Maçımız 2-1 bitti.Hiç yenemedimVillarreal 1-2 Deportivo )
İlk yarıda 1-0 öne geçtik İkinci yarıda 1-1 oldu.1-1 olunca Taktiğimi değiştirdim(Atak Oynadım).Sonra Kontra atakla gol yedim.Bu dakikadan sonra ne kadar pozisyon bulduysak da atamadım...[SS koyamadım]
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
UEFA'da Lokomotif Moskova ile 2. maçımıza çıktık.İlk maçtan avantajlıydık zaten.Fakat ben defansif oynamak yerine daha da ofansif oynadım(gıcıklıına) 4-2-4.Ve Sonuçç=>3-0...2. Turu da geçtik artık rakibimiz Osasuna!!!
Zor bir maçtı ama yenmesini bildik!!!(Espanyol 2-3 Villarreal)
Sonunda... 7. sıraya yükseldik!!!
![]()
LA LİGA
YORUM: Güzel bir maç oldu ama böyle kötü bir mağlubiyet aldım.
LA LİGA
YORUM: Kolay bir galibiyet aldık. Mutluyuz.
LA LİGA
YORUMA GEREK YOK MALUM EZİLDİK.
LA LİGA
YORUM: İlk maçta elimizden kılpayı kaçırdığımız real i farklı mlup ettik gollerin hepsi çok güzeldi. Costinhanın attığı iki golden 1 i 35 metreden diğeri 30 metre civarıydı.
SPANİSH CUP
LA LİGA
BU SONUÇLARLA LİGDE HALA 1. SIRADAYIZ![]()
![]()
![]()
Villareal sonunda duzelmis. Atletico da iyi gidiyo masallah. Bu arada benim adam espanyolda harcaniyo benden soylemesi. Ben gokhanin yerinde olsam kiralarim onu.
gokhan olum naptin ya toparlanmaya bak yoqsa kume duscen
tebrikler....
" Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "
Tyler Durden- Fight Club
en yeni puna durumunu koyabilir misiniz
Atletico şampiyonluğa ilerliyor.
Şu an oyunda deiliz ama A.Madrid 1. Villarreal 7.
OOoooo Atletico Şampiyon
hadi basarilar ikinize
Şu an oynuyoruz bu akşam da bitirmeyi planlıyoruz Bekleyin!!!
Oo iyi beklemedeyiz![]()
UEFA Kupasında adım adım ilerleyen Villarreal ilk maçta 4-1 yenildiği turda 2. maçta 3-0'lık net bir skorla Newcastle'ı malup ederek adını Finale yazdırdı...
Maçtan sonra açıklamada bulunan Gökhan Özcan:
"Gerçekten de çok mutluyuz ligde bulamadığımız sonucu UEFA'da almak istiyoruz.Maçımız Bordeaux ile zor bir maç..."
şuanda ligde 1. sıradayım hala villarreal i 3-2 yendim ligdeyine