Eminim çok iyi transferler yaptın çünkü Pedro Leon çok iyi fiyata gitti.
Eminim çok iyi transferler yaptın çünkü Pedro Leon çok iyi fiyata gitti.
İlk Transferim
Bu da Profili
Henüz 22 yaşında olması ve konsantrasyon,önceden sezme,hız özelliklerinin üst seviyede olması çok hoşuma gitti takımımız için çok iyi bir yedek olacak.Bonservisinede taksitli vadeli toplam 3.4 milyon pound verdim çok ideal bir transferdi.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
İkinci Transferim
Bu da Profili
Hızlı defansif özellikleri yüksek zihinsel özellikleri fevkalade daha ne olsun dimi..As oyuncu olarak oynıcak.Taksitli vadeli 8 milyon pound ödedik.22 yaşında olması da harika
İyi transfer Ömer Abi faydalı olucaktır...
Üçüncü'de Geldi..
Bu da Profili
Çok mücadeleci,Curtis Davies'e göre defansif özellikleri çok daha iyi ancak hiç teknik değil bu açığınıda Curtis tamamlıcak.İşalla iyi anlaşırlar.Zapata da as oynıcak.Zapata içinde taksitli vadeli 8.75 milyon pound ödedik.
Zapata da daha 21 yaşında...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ve Son Tranferim..
Bu da Profili..
Kameni'de şu an için kaleci problemimize ilaç gibi geldi.Tek problemi topu oyuna iyi sokaması ancak kalesindede devleşiyor bakalım nasıl olucak bende merak ediyorum.
Kameni de daha 23 yaşında..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Barclays Premier League
______22.Hafta______
Portsmouth-Chelsea
Ligin en önemli maçı Portsmouth için..Portsmouth defansif anlamda revizyona gitti ve yeni oyuncular daha hiç beraber oynamadı bu da teknik heyeti sıkıntıya sokuyor.Chelsea ise maç fazlasıyla (2 maç) 4 puan öndeler.Belki de şampiyonu bu maç belirlicek..
Bu maçtan önce biraz yorum alayım arkadaşlar sezonun en önemli maçı çünki.
Cok önemli bir mac mutlaka kazanman lazım.Basarılar![]()
Süper transferler yaptin
Chelsea'yi devirirsin
Curtis Davies ve Cristian Zapata cok iyiler kendi kariyerimde alacaktim onlari ama beceremedim![]()
Bence 1-0 senin.
Bu kadar yorum yeter artık maça geçelimAma kendi yorumumu da yapayım..
Chelsea maçı 10 hafta sonra olsaydı daha rahat konuşabilirdim ama defans daha birbirine alışmamış olabilir pek emin değilim onun için bu maçtan.
eglocc bu kadar parayı basarsan alırsın merak etme.
Bu arada Cesar Delgado antrenman'da sakatlandı 1 ay yok.
abi cesar delgadonun ligde kac golu var?
gol kralligi tablosnun ss sini merak ettim
5 dk sonra koyuyorum.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Pedro Leon'un takımdan ayrılması en çok Morais'e yaramıştı ve tekrar ilk 11'de çıktığı maçta 2 kez fileleri havalandırıp üstüne maçın oyuncusu oldu.Bianchi ve Arizmendi'nin etkisiz kaldığı maçta Pompeyler sonuca orta sahalarıyla gitti.
Valla ilk defa Bianchi'nin çok kötü oynadığı bir maçı kazandık.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
İşte Gol Krallığı 23 maç oynadık..
![]()
Chelsea'yi cok guzel yenmissin... Bianchi ve Delgado'da iyi isler yapmis ligde 19 gol iyidir...
Barclays Premier League
______23.Hafta______
Portsmouth-Bolton
Ligin sonuncusuna karşı evinde rahat bir galibiyet arıyor Portsmouth ancak Bianchi ve Delgado'nun ikisi de sakat..Bolton ise puan alıp moral bulmak istiyor..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Böyle şanssızlık,beceriksizlik olamaz.bir takım başarılı olmak istiyorsa bu kadar gol kaçırmamalı herkes şaşkın Bir tarafta kaleyi bulan 2 toptan 1 i si gol dier tarafta 12412332 tane şuttan gol yok..
Toparlanmalıyız..Forvetlerimizin iyileşmesi lazım.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
FA Cup 5th Round
Portsmouth-Chelsea
Portsmouth haketti.İversen formdaydı ve Bianchiyi arattırmadı.Üstünlüğünü maçın başında hissettiren Pompey'ler rahat kazandı...
oo chelsea 2-0 la geçmissin tbr
Abi Chelsea galibiyetleri süper olmuş.
omer ucusa gecti tutana ask olsun.
super gidiyorsun bu sene ligde sampiyon sensin ayrıca sampiyonlar ligindede barcelonayı yenip bi ust tura cıkarsın bence en az yarı final oynarsın sampiyonlar liginde![]()
Barca zor rakip ama sana güvenıyoruz.Basarıcaksın.
CL Champions League 1st Knock-Out Leg 1
Portsmouth-Barcelona
Artık Cl'de ciddi maçlar başladı ve Ömerçip ilk defa bu kadar büyük bir maç oynıcak.Otoriteler Barcelona'yı mutlak favori olarak görüyor.Pompey'ler de durumlar biraz kötü iki as forvetin de sakat olması(Bianchi Delgado) canları sıkıyor.Yedeklerin ise ne yapacağı merak konusu artık herkes bu maça kilitlendi..
abi yenersin hade sana güveniyoruzz
bu arada sakatlıklar için bi çözüm buldum. kurşun döktürelim![]()
İnşallah yenersin ancak sakatlıklar kötü olmuş..
abi bu kurşun döktürme ciddi bi iş gülme öyle annelerle olmaz bu iş. benim tanıdıklarım var bu konu da eğitim almış. bu iş profesyonal işi.
Portsmouth bu gece muhteşem oynadı..Ömerçip 2 as forveti olmayınca yeni bir taktik denedi ve kendini resmen ateşe attı ama 2-0 lık galibiyet herşeyi unutturdu..
Maçta sürekli daha iyi oynayan tarafan Portsmouth tu ve Bay İversen ne kadar iyi bir alternatif olduğunu gösterdi ve tek santraforda oynarım dedi.Maçtan sonra konuşan Ömerçip ''Tek santrafor kararını almak zor oldu benim için ama Barcelona ya karşı iki yedek forvetimi sahaya sürsem akılsızlık olurdu , bizde haddimizi bilerek oynadık artık 2.maça bakıyoruz'' dedi.
Superr.. 2 macta skoru korumaya bak... Bu maci atlarsan yari finale kadar cikarsin derim...
Carling Cup Final
Arsenal-Portsmouth
Bu maçın önemini anlatmaya gerek yok.Ömerçip takımına ilk kupasını kazandırmak istiyor.Arsenal ise ligte ilk 4'te değil ve umudunu Carling ve FA ya bağlamış durumda..
Basın mensuplarının tek forvet mi iki forvet mi oynıcaksınız sorularını yanıtsız bırakan Ömerçip Cesar ve Bianchi'nin durumları şu an belli değil onlara bağlı dedi.
üffff ne yaptin barcaya öyle. süpersin be kanimca
Müthiş gecede sonucu penaltılar belirledi..Maçta üstün olan taraf Arsenaldi ilk golüde onlar buldu.Portsmouth ise vasat bir oyun sergilemişti ancak dk lar 66 yı gosterırken 35 metreden(abartmıyorum) Riquelme bir banana sallamış ki anlatılmaz yaşanır.İnanılmaz bir gol ve bu golle maç uzatmalara daha sonra da penaltılara gitti.
3 penaltıyıda kurtaran Dudek le inanılmaz golü atan Riquelme maçın yıldızları oldu..
Ve kupa bizim..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Tesekkurler Yusuf'cum işalla deplasmanda da kontra'dan bir gol bulup işi bitiririz..![]()
Bravo Kupa'yi aldiiin