Mista evli mi?? Soruya bak.. Alacağımız adamın medeni durumu yolumuza taş koyabiliyor. Eşleri gelmiyor vs. vs..
İstanbul gibi bir şehir'e kim gelemz![]()
Mista evli mi?? Soruya bak.. Alacağımız adamın medeni durumu yolumuza taş koyabiliyor. Eşleri gelmiyor vs. vs..
İstanbul gibi bir şehir'e kim gelemz![]()
Ertugrul senin haberin yok galiba........Birsey biliyorumda sordum.Alacagımız adam evliymiş eşini iknat etmişler canaydın acıkladı yani isim vermedi....Anladın...Komik deli yani....
Mista evilmiş
Sanırım pauleta-Mista arasında Ama bence morientes.....
Biliyorum evli olduğunu.. Hatta bir ara Portekizce konuşuyor dediler.
Hekes birşey diyor. Portekizce konuşanlar Portekizliler ve Brezilyalılar..
Eşini ikna ettiler tamam damı da ikna ederlerse süper olur. Ama mista da güzel olur bence.
G.Saray’ın yeni golcüsü cuma günü İstanbul’da
Galatasaray yönetimi, anlaştığı yeni golcüsünü en geç cuma günü İstanbul’a getirecek. Yönetici Haldun Üstünel, "Yeni forvetimiz en geç cuma günü İstanbul’da olacak" dedi. Haldun Üstünel, Türk basınında tüm Türkiye’ye ilk kez Fotomaç’ın duyurduğu Pauleta için ise "Pauleta ile görüşüyoruz. Bu doğru. Ama bu transferi henüz bitiremedik. Cuma günü getireceğimiz forvetimiz Pauleta da olabilir başka bir isim de..." yorumunu yaptı.
Pauleta tamam
"34 yaşındayım. Futbola veda edeceğim kulübü seçiyorum. Zor bir karar vereceğim. G.Saray’ın teklifi cazip. Olumlu bakıyorum ama korkularım da var".
Henüz ’hayır’ demedimG.Saray, iki gün süre verdiği Pauleta’dan cevap bekliyor. PSG’nin Portekizli golcüsüne verilen süre bu akşam sona eriyor. Pauleta, süre dolmadan G.Saray yönetimine ’Henüz ’Hayır’ demedim. G.Saray’a sıcak bakıyorum. Böyle olmasa zaten görüşmezdim. Ancak 34 yaşındayım, belki
de futbola veda edeceğim kulübü seçiyorum. Bu nedenle korkularım da var. Yarın (bugün) cevabımı vereceğim’ mesajı yolladı.
Üstünel’den yeni itiraf
Kalli’yi tanıdığını, Lincoln ve Hakan Şükür isimlerinin gelmesi için "referans" olduğunu Fransız gazetelerine açıklayan Pauleta’nın Türkiye hakkında bilgi toplamaya devam ettiği de öğrenildi. G.Saraylı yönetici Haldun Üstünel’in, "Pauleta ile görüştüğümüz doğru. Ama kesin gelecek diyemem" sözleri de bu transfer defterinin henüz kapanmadığını, hatta büyük bir umutla beklendiğini de gözler önüne seriyor. Yaşar YALÇIN
Ama bakya dalgamı geciyor.....Futbolu bırakacagı takımı seciyormuş ya böyle adamın ne işi var takımda.
Pauleta gelmesinde mistaya razıyım....Ama mista gelirsede necati tartısması baslar...ben gizlilikle yürütülen transferin morientes olduguna inanıyorum....
Pauleta gelmesinde kim gelirse gelsin..
Mista gelirse iyi olur. Sol bek bile oynatırız
Barca'dan 5 yedikleri maçta onu oyuna sokup sol beke koymuşlardı
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bir de necati tottenham, bolton, west ham gibi kulüplerle görüşüyormuş. almanya dan da teklifler almış.
ne kadar doğru bilemem
mista sol bek gibi birde sağ bek oynuyorsa faydalı olabilir![]()
oynattılar bekte diyorum. forvet oynuyor tabii![]()
kalli onu bunu sağ beke denedi (linderoth,barış,servet,song) mista hazır bekte oynuyormuş kafasına nası eserse joker gibi her yere koyar işte ne güzel![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
uzatmayalım bek olayını..
Mista bence de gelmiyecek.Çünkü portekizce bilen bir forvet düşünüyorlar ama mista gelse süper olur.
Ya portekizcesi olan bir adam göttürmüşler yanlarında giderken
ondan dolayı..
brezilyalı da olabilir..
Suanda haldun istanbulda mış...Sezginde dün gelmiş.......Carsamba günü ikisi birlikte gidicekmiş sanırım son noktaı koymaay gidiyorlar....olay bu arkadaslar.. suanda yönetimden kimse yurt dısında degil....
gs bu saaten sonra lincolnü gölgede bırakacak bir transfer yapamaz ama takıma yararlı olabilecek birini alır bence
nerden biliyosun yapamayacagını.
Hiç belli olmaz.Her an bir oyuncu açıklanabilir...
Carsamba günü son nokta koyulcakmiş.....Uefa listesine carsamba gecesi verilir...Cumada gelir........Bu arada her her oyuncu gelebilir.....Size göre zaten hep bir kötü adam alıyoruz..
Dünkü Canaydının acıklaması ve haldunun sözleri ne bakara bütün ipucular morientesi gösteriyor...Ayrıca zigicde valenciada...Gizlilikle yürütülen forvet bence o...İnsallah yanılmam..![]()
Morigol yakın gibi ama Mista'da olabilirBen şahsen ikisinide isterim
![]()
I'm back...
Pauleta gelmesinde mistaya razıyım........Mista geldigi an necati neden gönderildi tartısması baslar..
ben moroyu ısterım mısta gecen sezon 29 macta 3 gol atmıs.
Morientes gelsin başka bişey istemem.
Dileklerimiz Morientes üzerine...
Zaten yönetim morientesi getitrirse 1 sezon cok rahatlar.......kimse laf atamaz ozaman...
Morientes geldikten sonra zaten UEFA'yı alacağımızdan yönetime laf atmak biraz zor olur..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Galatasaray, merakla beklenen golcü transferine son noktayı koymaya hazırlanırken, Başkan Yardımcısı Adnan Polat'ın da transfer harekatına bizzat katılmaya karar verdiği öğrenildi...
Polat'ın, yarın yönetici Haldun Üstünel ile birlikte yurt dışı seferine çıkarak, herkesten gizlenen golcü oyuncunun transferini bitirmeye çalışacağı ve yeni forvetin 16 Ağustos'ta deplasmanda oynanacak Koprivnica maçında sahadaki yerini alacağı öğrenildi.
Yurt dışında yaptığı temasların ardından dün sürpriz bir şekilde İstanbul'a dönen Futbol AŞ. Genel Müdürü Adnan Sezgin'in verdiği rapor doğrultusunda harekete geçen Adnan Polat ve Haldun Üstünel'in, ismini herkesten gizledikleri oyuncunun kulübüyle masaya oturacakları ve transferi bitirecekleri kaydedildi. Teknik Direktör Karl Heinz Feldkamp'a da müjdeli haberi çok yakında verecekleri öğrenilen ikilinin, en geç hafta sonuna kadar transfer meselesini çözmeleri bekleniyor.
Sarı-kırmızılı takımın listesinde Arjantinli ünlü golcü Crespo ile Real Madrid'in Brezilyalı yıldızı Baptista'nın bulunduğu ancak, yönetimin daha sürpriz bir isimle flört ettiği öğrenildi."
Galatasaray'dan Pauleta'ya rest
Adnan Sezgin, prensipte ‘evet’ diyen ama detaylarda sorun çıkaran Portekizli yıldıza resti çekti: Salı günü cevabını ver. Çünkü diğer alternatiflere yönelecek, transferi perşembe bitireceğiz.
PERŞEMBE İMZA OLUR
Pauleta transferinde küçük pürüzler mide bulandırıyor. Karşıyaka maçında gol yollarındaki sıkıntı, transferin bir an önce bitirilmesi gerektiğini gösterirken, Fransa'da bulunan Adnan Sezgin, Pauleta'ya 2 gün süre verdi. Futbol A.Ş. Genel Müdürü Sezgin, "İmzayı en geç perşembe günü attıracağız. Kararını bildir, ona göre diğer alternatiflere yöneleceğiz" dedi.
BİLGİ TOPLUYORMUŞ
PSG'den ayrılmanın kendisine zor geldiğini belirten 34 yaşındaki golcü oyuncu ise "Çok çabuk karar vermek istemiyorum. Türkiye hakkında bilgi topluyorum. Şartlar çok cazip. Salı akşamına kadar kararımı bildireceğim" cevabını verdi. Pauleta'ya yıllık 2 milyon euro, Florya'da bir villa, lüks bir otomobil tahsis edilecek.Kaynak: FOTOMAC....
Haydi pauleta kabul etme!!!Ne işin var...........