İyi 2. ile aranda 2 puan fark var![]()
Fenerbahce(Pes4ever)
Galatasaray(Yunusgs)
Kayserispor(Cekochan)
İyi 2. ile aranda 2 puan fark var![]()
Kayseri bi yenilse birinciliği ele geçircez ve bi daha bırakmıcaz![]()
GS kotu baslamis biran once toparlanmali...
SAMPIYON FENER olur.kayserı 2. OLUR.Geriside...............
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
...........sampıyon fenerlı ark.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
herkese basarılar guzel karıyer oluyo.......
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
herkese basarılar guzel karıyer oluyo.......
Mert la bnce senın tum macları bas antrenor yapsın yenip duruonuzsen olunca boyle oynamıyo takım
![]()
Beşiktaş veya Kayseri şampiyon olur![]()
Ben yeni cikiyorum isyerinden gecikibilirim biraz gecikirsem isterseniz bensiz oynayin yine![]()
mert sampiyon olcak
Mert Eren yok valla zaten sızın mac var Eren onu ızleyecek o yuzden bu gece sen gelırsen ıkımız oynarız 1 mac
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
MERT SAMPIYON INSALLAH BEN FENERLIYIM AMA KAYSERI OLUR BENCE AMA SON 2 3 HAFTA COK ONEMLI
Maç oynamıyonuz mu bugün? Tebrikler Mert.
ee mac oynayin biraz![]()
Maalesef Fenerbahce'nın on eleme macı oldugu ıcın oynayamadık.Büyük ihtimal yarında oynayamayabılırz.Cimbomun macı var Yunus onu ızleyebılır
Bekliyoruz Hezimete Ugrayicak Fener Taraftari Mertin Elini Bukemez Fener
Yaw millet ayıp oluo ama yawBen kayseriyi nasılsa yenecem bide şu sakatlar olmasa dahada iyi olcaktıkda işte.O gençler birliği maçı olmasaydı zaten su anda 1.'ydım.
ayıp olan bısey yok merak etme bız yorumlarımızla renklendıroyruz fanatıklık yapıyoruz ıste.senden kayserı macında galıbıyet beklıyorum.sampıyon zaten olacaksın
wouww mert hadı bakalım ıddıalı konustun naklen ızleyebılsek ne guzelolurdu be merak ettım sımdı o macı![]()
Şampiiyon belli, Gayseri![]()
Galatasarayı sız bır ıkı mac sonra gorun bana guvenenlere de cok tesekkur ederım
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Ah be moracy be yaktın benı.ne guzel bırıncı olcaktım.macı bn oynamadıgım ıcın bole oldu.aslında cok sınırlendım de forumdayız![]()
Çok büyük çekişme var.