Aygün çok yanlış transferler yapıyor kanımca..
Andriy (Arsenal)
Tr.Captain ( Liverpool )
Murat Özdemir (Chelsea)
Ayg.22( Manchester United )
Aygün çok yanlış transferler yapıyor kanımca..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Son maçı BEŞİKTAŞ' la yapıyorum, eğer çıkma şansları olursa maçı bırabilirim![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Ananı da al git![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Sayın Blatter Ben bir esnafım. Ben bir esnafım![]()
![]()
Liverpool ŞL de durumu kritik... Umarım tur atlar...
Luis Garcia bu arada iyi bir oyuncu orta Alan da her yerde oynuyor ama C.Ronaldo geldine göre fazla şans bulamaz kadroda...
İyi yapmışsın Emre, Luis Garcia bildiğim kadarıyla orta sahanın her yerinde çok iyi oynuyor oldukça faydalı olucaktır...
Evet ortasahanın her yerinde oynayabiliyor,ayrıca forvette de iyi iş çıkarıyor. Cristiano Ronaldo geldikten sonra onun yedek kalması takımda üzüntüye yol açabilir. Bu yüzden sattım.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Aygün hani nerde bombalar? Essien simdi Liverpooldami?
PremierLig 10.Hafta Sonuçları
![]()
ManU kumede kalma mucadelesi veriyo heralde![]()
Aygün istifa Aygün istifa
Chelsea zor bir deplasmandan galibiyet çıkarmış tebrikler...
Liverpool sahasında rahat kazanmış... Arsenal de iyi skor bence Reading deplasmanları çok zordur Doyle-Lita felan sürekli gol atarlar1puan iyidir...
A n T i Aygün'leri lig sonu görücez
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Forvet hattı baştan yenilenecek.Adriano eğer gelirse Adriano-Drogba-Berbatov(Julio Baptista).Bu 3'lüyle forvet hattını kuracağız.Adriano'yu getirmeye çalışıyoruz.Eğer Forlan gelirse Berbatov'u gözden çıkaracağız.Orta Saha'da ise sol tarafa CR'nun yerine Anderson veya Lennon gelebilir.Yıldız transferi fovet hattında kullanacağız.Defansa yedek bir stoper gerekiyor.Oraya transfer kesinlikle yapacağız.Orta saha hattımız bence çok iyi olacak.???-X.Alonso-Diego..Böylelikle daha da iyi bir kadroya sahip olacağımızı düşünüyorum..
Gelmiyoruz!!!!
İngiltere'nin en hızlı spor muhabiri Mertcan Dönmez,ManU'nun istediği 2 yıldızla röportaj yaptı.Bu yıldızlar Kaka ve Adriano.
ManU gibi küçük kulüblerde çalışmayız.
Adriano ve Kaka ile bir Cafe'de buluşan Mertcan Dönmez ManU'nun sizi ısrarla istediği herkes tarafından biliniyor sorusunu oyunculara yönelttiği anda cok sert bir cevapla karsılastı.İki oyuncuda ne ManU gibi küçük bir kulübe gideriz ne de Aygün gibi dandik bir menajerle çalışırız bu böyle bilinsin dedi ve hışımla Cafe'den ayrıldı.
Yanı bu röportajdan anlaşılacağı gibi Aygün bey boş hayaller kurmayın bu iki oyuncuda size gelmez!!!!
Medyadan gelen kötü haberler sonrası bir sonraki lig maçında alıncak kötü sonuçta Aygün ile iplerin kopması bekleniyor...Man Unt Başkanı 70yaşındayım Aygün gibi bir menejer görmedim dedi...
![]()
İsmi ManU ile anılan Yıldız Chelsea Yolunda
ManU'nun ısrarla istediği yıldız oyuncu Aaron Lennon Chelsea'ye gidiyor.Bugün yine Mertcam Dönmez farkı ile yayınlanan haberimiz Murat Özdemir tarafındanda doğrulandı.Murat Özdemir'le msn görüşmesi yapan Mertcan Dönmez,Lennon'ın ManU gibi küçük bir kulübte değil Chelsea gibi büyük bir kulübte oynamak istediğini söyledi.
Yani bir transfer daha Aygün için hüsranla bitmiş oldu.
Aygün bu gidişle alt yapı oyuncularıyla idare edecek![]()
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Aygün adlı menajer rastgele oyuncu alıyor !!!
Aygün Hagi nasıl bir teknik direktörsün sen!!!
Aygün adlı menajer yaptıgı bir acıklamada sol kanada Anderson'u alıcaz dedi ama Anderson sol oyuncusu değil ve hayatında hiç solda oynamamıs bu nasıl bir menajerdir rastgele oyuncu alıyor.Burdan ManU başkanına sesleniyoruz bir an önce Aygün Hagi'yi kovun.
Mertcan Dönmez Ada'da Büyük Kapışma 2'nin Basın danışmanı olarak işe başladı. Senelik 3.5 M YTL'den 3 senelik anlaşma yapıldı.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
İstenmeyen Adam Aygün
Bir Aygün haberi ile daha karşınızdayız.Aygün adlı menajerin istifa etmesi için yapılcak miting günü geldi bugün yaklasık 3 saat sonra başlıyacak Aygün istifa mitingine İngiltere basbakanı,kral,kralice ve dısişleri bakanınının da katılması bekleniyor.Ayrıca bu mitinge yaklasık 10 milyon insanında katılacağı söyleniyor.En bomba haber ise ManU oyuncularının tam kadro bu mitinge katılcak olmaları.
Aygün Gitmesin Diyenler 00'a mesaj atsın.
aygün ne oluyor yaw.Adamları sattın gelen göremiyoruz.Oyumu da sana verdim.Ama yanlışlıkla![]()
Bugün oynamadıkki adam alayım![]()