Maçın bu akşam olduğunu unutuyordum yahu az kala.Tabii maçtan çok ilk 11 tartışması yapıldığı için artık pek Tv izlemediğim için unutmam normal.
Maçın bu akşam olduğunu unutuyordum yahu az kala.Tabii maçtan çok ilk 11 tartışması yapıldığı için artık pek Tv izlemediğim için unutmam normal.
So what?
Saike
Servet'le Milan maçında dalga geçenler, Servet GS'ye gelince Türkiye'nin en iyi stoperi yaptılar. Helal. Fatih Terim gibi ayrımcılığa tam gaz![]()
Servet en iyi stoper miToraman bence şuan en iyi stoper.Servet iyi ama o kadar değil.Abartmamak lazım..Toraman-Servet veya Toraman-Zan stoperleriyle oynayabiliriz.
Tebrikler Aygün işte objektif bir yorum...
Bu arada maça 1saat kaldı...
Romanya bizi yener gibime geliyor..
İlk yarı 1 maç sonucu 0 olur diye düşünüyorum.
Milan maçında sahada Servetten daha iyisi yoktu...Shevayla araarında 100 metre olmasına rağmen adam canla başal koşuyordu...Ben bile Toraman ve Zanın yerine oynasam daha iyi oynayacağım kesin...Servet gibi yurdumun stoperine lütfen kötü demeyin...Şu anda avatarımı Servetin resmini yapcam![]()
İlk 11mizde Değişiklikler Olmuş Kesin 11
Serdar
Mehmet Topuz
Gökhan Zan
İbrahim Toraman
İbrahim Üzülmez
Hamit
Sabri
Emre
Arda
Tuncay
Gökhan Ünal
Çok hatalı..Göbekte Toraman ve Zan ver gol yiyeceğimiz kesin bu defansla...Servet ve Emre aşık olmalıydı..Kaleye Orkun geçmeliydi Serdar yanlış tercih..Forvette Hakan olmalıydı..Defansın sağında Uğur Uçar olmalıydı..Ayhanda kadroya girebilirdi..Performasnı çok yüksek..Sabri ve Arda doğru tercih..Tuncay ve Emre sırıtmazlar..Üzülmezin yerine Yaman 11 de çıkabilirdi..O da bir yanlış..Hadi bakalım merak ediyorum sonucunu..
Bütün kadroyu galatasaraylı yaptın sende servet emre ayhan sabri arda volkan hakan şükürü de istersin
insallah sakat filan vermeden biter su macc![]()
başarılar TürkiyeM.
Arda 90'a vurdu..
Orta Saha defans bütünleşmsini sağlayamıyoz diyo Melih Üründül... Takımda DM yokki nsl sağlancak![]()
Fatih hoca Gökhan ve Toroman'ı çok öne çekmiş neredeyse orta sahada oynuyorlar arkaya adam sarkması normal geniş alan kalıyor.Anlaşılan Fatih hoca alan daraltmak istiyor ama işte riskide burda arkaya adam sarkabiliyor.
Arkadaşlar sabahleyinden beri yazdıklarımın ciddi olduğunu gerçekten düşünen var mı?Tabikide şaka yapıyorum...Ama yazdıklarınızı görünce gülmekten ölüyorum Servet tabikide hantal...Hantalın hantalı...
bir kere toraman banko oynar...diğerini fatih hoca düşünsün...
gokhan unal cok etkisizdi... mehmet topuzu ve hamit i begendim...
Emre ztn çıktı, sakatlandı yine galiba
arkadaşlar acil canlıdan maça ne vurulur ? maçı izlemiyorum sizce nolur ?