Biz kapattıkça olayı iyice açıyorsunuz..
Arkadaşlar tahrik etmeyin birbirinizi.Canınız yanabilir.
Biz kapattıkça olayı iyice açıyorsunuz..
Arkadaşlar tahrik etmeyin birbirinizi.Canınız yanabilir.
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Önemli olan X. hafta değil, lig sonu.. Daha 3. haftadayız yav, biraz sakin olun.. Son haftalara enerjiniz kalsın..![]()
Umarız tartışma bitmiştir.Tekrar edelim..
Tebrikler Beşiktaş, aferin Batuhan.![]()
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Sonuçta belki güzel bir oyun yoktu ama galibiyeti aldık bunun içinde mutluyuz diğer rakiiplerimizide başarılar diliyorum
Beşiktaş çok şişirdi, pas yapamıyorlar Ricardinho çok geride sürekli (bir çok maçta da aynısı), solda dribbling yapan adam yok defans maalesef sezonu tamamlayamaz.
Zan ağır, Toraman pozisyonu çözemiyor, fizik olarak zayıf kalıyor birebirde.Üzülmez zaten yıllardır sıkıntı..
Koray oynadığı sürede hep verim verir az çok, iş orta sahada bitiyor, Beşiktaş'ın hala bir taktiği yok..
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
ilk paragrafa katiliyorum cok top sisiriyoruz bu bana riza hocanin taktigini hatirlatti
ertugrul hocanin sonuda riza hoca gibi olmasa bari..
solda dribling adam tello var ,ben bu macta ibo akinida begendim gayet iyiydi nitekim golun pasinida o verdi ve ilk yarinin baslarinda cok guzel bir pozisyon hazirlatti ama nafile
defans ise en guvendigim mevki diyebilrim...
gecen maclarda(pasa,zurich,konya) zan cok kotu performans sergilemisti ama bu macta iyiydi, gecen yilki zani gorduk
![]()
Toraman ile Gokhan'i cogu kisi bu sitede begenmiyor nedense ama ben tekrardan soylemek istiyorum; su an turkiyedeki en iyi yerli DC Zan ve Toramandir.
Koray yorumuna katiliyorum. Oynadigi surece faideli olan bir oyuncu. Gerek ataklari pas keserek mani olmasi, gerek ilerdi yaptigi kritik paslar olsun takimin degismez isimlerinden biri olmasi gerek. Delgado'dan daha faideli mesela...
I.Uzulmez'i neden elestirme ihtiyaci duydun simdi onu cozemedim. Bu macta forma giymemisti cunku.
Bir kac sayfadir takip ediyorum yazdiklarini ABOO, bazen cok kontrolsuz gereksiz tahrik edici yorumlarin oldu. Konuyu uzatmamak icin detaya girmiyorum ama beni ve diger Besiktasli arkadaslarimizi rencide etmeye gerek yok. Diger BJK'li olmayan arkadaslari da gaza getirmeye gerek yok. Bir arastirmaci olarak senden daha olgun hareket etmeni rica ediyorum.
Hala devam ediyorsunuz abukluga...
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
GoLü izLe geL ondan sonra yorum yaz..
Bir takım 10 kişi iLe savunma yaparsa o takıma anca şişirerek goL atabiLirsin.Ne yapıcaktı Beşiktaş ? 10 kişi iLe savunma yapan bir takıma pas yapıp oyun kurmayı mı bekLiyecekti.En mantıkLısını yaptı atması gerekeni atamadı ve gitti en oLmicak şans deniLen goLü attı.Savunmada Türkiye de ki en sağLam savunmadır.Bunun farkına Fatih hoca da vardı sonunda kanıt oLarak ta Romanya maçını koymazsın umarım.
GeLeLim maça.Hakettik ve kazandık şans`a da oLsa.Ne kadar iyi oynanabiLirse o kadar oynadık işte.AkLı fikri savunma yapmakta iLeri çıkınca hocaLarı tarafından azarLanan geri koşun diye bağıran bir takıma karşı bu kadar oynanır.Tek sıkıntımız topu ayağına aLdığında gidicek adam eksiLtecek oyuncumuz oLmaması idi.Bobo yu aradığımız maç asıL bu maçtır.
3 te 3 gidiyoruz.Çok iyi de gidiyoruz.Üzerimizde ki gereksiz stersi de atarsak ondan sonra daha da iyi gidicez.
TebrikLer KartaL..
Not:Batuhan Karadeniz..Eğer İstanbuL geceLerine kızLarına takıLmazsan, at yarışı oynamaz kendine adam gibi bakarsan ve ben futboLcu oLucam Beşiktaş ve Türk futboLuna emek vericem yetmedi Avrupa da adımdan söz ettiricem diyorsan yoLun açık kardeşim devam et.Ama şımarmadan ve sana ne deniLiyorsa onu yaparak.Ne yıLdız adayLarı gördük söndüLer.Bravo Batuhan Karadeniz...
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
10 kişi ile savunma?!...
arkadaşım sen bu maçı izlediğine emin misin?.. ben ordaydım ve 10 kişi ile savunma yapan bir takım da, ileri çıkınca oyuncularını azarlayan bir hoca da göremedim!...
bakkal, maçtan önce diyodu, yeni bir oyun stiliyle oynucaz diye; oyun sitili buysa, pek de dahiyane ve içacıcı olmadığı ortada. ama 10 kişiyle savunma olmadığı da ortada...
sahada (iki takım için de), kanatlara top çıkaramayan, haliyle kanatların çalışmadığı, savunmada beceriksizlik yarışında olan ve (nedense) sanki kazanmayı istemeyen iki takım vardı...
ilk yarı pozisyon bulamasa da oyunun hakimi antep'ti, ikinci yarı ibrahim akın'ın girmesiyle beşiktaş biraz canlandı... zurita'nın beraberliğe yatması neticesi ise gol geldi ve beşiktaş kazandı...
ama beşiktaş böyle oynayacaksa, kusura bakmayın ama, daha çok bocalar... burası bjk-fb-gs tartışma yerine döndüğü için, antep hakkında fikrimi buraya yazmaktan vazgeçiyorum...![]()
Şimdi SHOW TV'de özeti var arkadaşlar. 1 dk içinde başlayacak yazdı.
Golü izledimde olmaz böyle birşey.
Golü izledim. Mükemmel düşünmüş İ.Akın, Batuhan'da kırık yıllık topçular kadar harika bitirmiş. Gole denecek tek kelime yok.
Ayagına çarptı be![]()
internet üzerinden nerden izliyebilicez beyler bilen avr mı
http://www.ligtv.com.tr/VideoLig/?s=0&v=2019&h=3#maclar
buradan izleyebilirsiniz.
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
Batugol ve kazandık.
Şans da olsa kazandık.Sonuç 3 puan,şampiyon olduğumuz zaman, hiçkimse ANTEP-BJK maçı 90+5'de Batuhan attı öyle kazandı şansdı demeyecek
Kazanmak güzel duygudur.Boşverin siz![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
golu gordum dayeni i. akin iy dusunmus.
denedim ama çok geç açılıyo
Ne yapalım futbol bu 90 dakka ve top yuvarlak..
Neyse artık olay bitmiştir.Beşiktaş 3 puanı aldı..
Batuhan 16 yaşında.4 sene sonra böyle devam ederse çok iyi olur herkes açısından..
Hangi Burak bu ?