İnter penaltı ile 1-0 öne geçti Psv karşısında...
İnter penaltı ile 1-0 öne geçti Psv karşısında...
İnter attı
Jo: dedim bu adam bişey değil ee çıktı ne yaptı acaba ?
Love: En korkulanacak adam dedim zaten belliydi ve öyle oldu.
Dudu: Bu hepsinden berbat dedim ve aynen öyle oldu.
Bunlara itirazı olan ve bana saçmalıyorsun diyen arkadaşlararla güzelce saygı ile tartışabiliriz.
İnter 2 oldu
Çok güzel golle 2-0 oldu 3 Puan İnterin
Inter 2-0 öne geçti.
Bu arada İbrahimovic harika bir gol attı![]()
Ibrahimovic'in attığı 2. gol şans, kalecinin hatası. Güzel goldü ama kaleci yenmeyecek golü yedi.
Gruptaki dengeler alt üst oldu
1:Fenerbahce:4
2.Inter:3
3:Psv:3
4:Cska:1
Fenerbahce`nin Psv ile oynayacagi mactan en az 1 puan almasi farz oldu.Kaybedersek isimiz zora girebilir.Ben bundan sonra Inter`in oynayacagi her maci kazanacagini düsünüyorum.
İnter 10 kişi kaldı...
İnter 2-0 kazandı inter çok farklı oynadı bu maç....
Bu PSV'yi Fenerbahçe yener.![]()
Inter Hakettigi Bir Galibiyet Aldı..
Fenerbahçe Deplasmanda PSV ' den en az 1 puan alır diye düşünüyorum
Fener'in Psv'den mutlaka 1 puan alması lazım.Alırda zaten..
PSV nın kadrosu sıradan dedıgımde herkes kızdı ama dunde gorduk farfan dan baska bırazda lazovıc baska oyuncuları yok.bence bız PSV den en az 1 puan alabılırız![]()
Deplasmanda kaybetsek de pek önemli değil. İçerideki maçı mutlaka kazanmalıyız. 2 maç arka arkaya oynanacak ve karşılıklı galibiyetler alınırsa yine avantajlı durumda olan biz olacağız.
Evimizde oynayacağımız 2 maçı kazanmak bizi gruptan çıkarmaya yetebilir. Kalan 2 deplasmandan 1 puan ya da 3 puan alırsak çok şahane olur.
"YÜCE ATATÜRK"
Cska'nın İnter'den 1 puan alması iyi olur ki İnter son maçta Psv'den puanlar almak için oynasın.
Fenerbahçe bu gruptan kesin çıkacaktır.3.lük garanti bence.
So what?
Saike
10 puanla bitiririz ben buraya yazıyorum![]()
fenerbahçeyi ben 2 sene önce ki O.Lyon a benzetiyorumReal madrid in olduğu gruptaydı..ve mükkemmel oynuyolardı.
arkadaslar psv macına iddaa oynarsanız 2 oynayın biz bu psvyi yenmek için sahaya cıkarsak yeneriz.bence tek dezavantajımız 1 puan alalım yeter diye dusunmek bunlar cskadan da kotu takım bence bi koneleri vardı onuda sattılar yani solemek istedigim düz takım fenerin savunmasını bozabilecek biresysel yetenekli oyuncuları yok avrupanın büyük takımları karsı basarılı olan bi takımı psv bunun sebebide rakibin oyununu bozarak oynadıklarında daha basarılı olmaları bize karsı simdi daha ofansif oynayacaklar yani bence cska macından kolay gecer
Kone gitti PSV bitti. Farfan ne ki ? Perez var onlarda o biraz iyi. Alex'te yok.
Fenerbahcenin Kritik virajı olan PSV maçlarında alacagi 2 galibiyetle grubu çıkarla.Alacagı 2 maglubiyet fenerbahceyi UEFAya götürür Alacagi 2 beraberlik diger maçlardaki sonuclarla gruptan çıkma olasılıgı oluşacaktır..Alacagı bir galibiyet bir beraberliklede büyük ölçüce 2, olmayı garantiler gibi...Bu arada CSKA Moskova Süpriz yapıp İnteri yenerse eger onlarda bir süpriz yapabilir.
PSV'nin dünkü Venlo'yu 3-1 yendiği maçı seyrettim.PSV eski PSV değil bence.Kadrosunda çok genç isimler var.Koevermans,Farfan ve Lazovic sırtlıyor takımı.Gerçi kaliteli bir kadroya sahipler.Asla küçümsenmemeli,ki küçümsenecek bir durum da yok ortada.İnter ve CSKA maçlarındaki koyduğumuz oyunu ortaya koyarsak puan veya puanlar alabiliriz Eindhoven'dan.
Zaten PSV hicbirsey,Fenerbahce dagitir onu.Birak Fenerbahce`yi,bizim Anadolu kulüpleri bile yener bu takimi.Farfan kim ki gercekten de ?Psv senin dedigin gibi tek kisiye endexli bir takim zaten,Koeavermans gelmis fln hic önemli degil.Kone gitti ya bir daha toparlanamazlar.
Senin futbol bilgine hayranim gercekten![]()