Sayfa 9 / 11 İlkİlk ... 7891011 SonSon
241 ile 270 arası toplam 316 sonuç

Konu: Şampiyonlar Ligi | Grup G | 2.Hafta | CSKA - Fenerbahçe SK

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

1-0ken zaten kötü oynuyorduk maç 2-1 oluncn bütün ümitler bitmişti 1 puan almamız çok iyi oldu

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

Quote Originally Posted by hsncnmtn View Post
    Kezman'ı gören varmıydı?
    İleride birisi dolanıyordu ama Kezman mıydı bilmiyorum..
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Fenerbahçe bu grupta 2.olur.2-2 güzel sonuç.Maçın hakkı da beraberlikti bana göre.Edu'nun hataları Fenerbahçe için,Carvalho ve Akinfeev yokluğu Cska için şanssızlık.Mesela 2.golü Akinfeev yemezdi
    Tebrikler Fenerbahçe...Darısı Beşiktaşımızın,sonra da Galatasarayımızın başına

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Maçın ilk on beş dakikası ve son on beş dakikası çok iyi oynadık.Bir puan iyidir Rusya'da.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Çok iyi oldu bu 1 puan tahmin oyunuda tuttu.Gökhan Gönül'ün sağ bekte devamlı oynaması gerekir.Edu geldiğinden bu yana ilk kez kötü bir maç oynadı bence normal birşey bu

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

Bu Kezman'ın hala takımda tutulmasına inanmıyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Bu arada Colin Kazım'da çok iyi oynadı.Colin Kazım bu takımda her maç 11'de oynamalı.

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

Kezman en gereksiz oyunculardan birisi zaten
    Ziconun genç yetenekleri var onları oynatsın

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

edu dracena 2-2 FENERBAHCE gercekten edu haric butun oyunculari tebrik ederim ozellikle sonradan oyuna girmesine ragmen buyuk bir ozguvenle oynayan yasin,gokhan ve colin i ayrica tebrik ederim.Zico yu hep elestiririz ama bugun riski aldi puan almaya calisti onuda tebrik etmek gerek.bence en buyuk rakibimizden 1 puan aldik yani yenilmedik.insallah puanlar toplamaya devam ederiz.

Nesil
    2006

Hata ile gol bulduk, hata ile gol yemeyelim dedim ama yedik. Belliydi biz normal dururmuyuz. İllaha bir terslik olacak. Edu yaktı bizi yaktı. Tamam anladık insanlık halidir bir hata yapılır doğaldır. Bari daha aradan iki dakika geçmiş, geçmemiş gene hata yaptı.

Devied ne gol attı öyle, dondum kaldım adeta. İlk günden beri gitsin diyordum. Kaldığı için mutluyum helal olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

1 puan yeter Fb'ye.

maç boyunca bi varlık gösteremeyem deivid harika bi golle kendini affettirdi.Helal olsun adama 2 maçtır puanları kazandırıyor...

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

Bu macı da kurtardı Fener ligde başarılı olmasına hiç gerek yok

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Deivid bu sene gönderilseydi, Fenerbahçe'nin hali ne olurdu acaba, düşünemiyorum..

Tebrikler Fenerbahçe.
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

EDU 2 - 2 FENERBAHÇE

Maçı anlatan en güzel şey bu bence...

Galibiyeti kaçırdığımıza mı üzülelim, 1 puana mı sevinelim, şaşırdım.

Son zamanlarda böylesine adrenalinli bir maç izlememiştim, harika maçtı. Tebrikler Fenerbahçe, zorlu deplasmanda 1 puan almak iyiydi. 3 puan da alabilirdik, elimizden kaçırdık CSKA'yı...

Deivid'in golü neydi be, tam şutu çekecekken dedim "Vurma beee ordan!!!", topun auta gideceğini tahmin ediyordum ama süper bir gol oldu, evde çıldırdım

Edu bu maç tamamen bitti benim için. Hep Edu'yu savunan biriydim, bunu burada herkes bilir ama bu maçta ondan cacık olmayacağını anladım. Bu kadar rezil 2 hata ardarda yapılmaz. Hadi ilk hatayı yaptın, ikinci hata ne oluyor? Brezilya Milli Takımında falan da oynayamaz artık. Bu kadar berbat 2 hata yapılamaz ya, resmen takımı yaktı, maça damgasını vurdu.

Sene sonunda Edu derhal gönderilsin, Lugano ile Yasin oynasın stoperde, forvete yeni bir yabancı transfer edilsin. Yazık yahu, Yasin gibi kaliteli bir oyuncu harcanıyor.

Colin Kazım harikaydı sonradan girdi ama çok etkili oldu. Gökhan ve Yasin de öyleydi. Kezman, Edu ve Deniz hariç takım çok iyiydi, tebrikler...

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

Gol atan forvet istioruz..!

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Penaltıda Edu'nun hatası olduğunu düşünmüyorum tam topu çıkartırken kaybettik ve tek pasla ceza sahası içine girdiler.Orda zaten Edu'nun pek seçeneği yoktu.Bu arada Zico benim fm'de yapamadığımı yaptı 2 stoperi oyundan aldı.

Deividdddddddddddddddddddd !

O ne goldü yav

Bu adam bu sene müthis bir cikis yapti.Helal olsun be sana Senle dalga gecenler utaniyordur simdi !(Ben de dahil ) Mükemmelsin ! 2 macta takima 4 puan kazandirdin ! Böyle devam et !

Fenerbahce gitti denen maci cevirdi,ne güzel oldu Orada aldigimiz 1 puan bence cok iyi.Inter Psvyi yenerse ki bence yenecek ozaman liderligimizi devam ettirecegizz!

Deivid mac boyunca sahada döndü dolasti,cikmasini istedik hatta burada.Ama o hepimizi yaniltti ve ipten aldi bizi.Futbolda netice önemlidir.Deivid puan kazandirdi bize.Simdi morali tavan yapmistir,artik kendine gelmistir o

Kezman git,Kezman git,Kezman git ! Baska söz bulamiyorum

Roberto Carlos,yillarin tecrübesi.Bu sene takima Avrupada müthis katkida bulunacak buna eminim.

Edu ilk yari iyiydi,ikinci yari takimi batirdi yav Iyiki cikti oyundan.Berbatti !

Alex bugün vasatti,golünün disinda yaptigi birsey yok.Aynen Deividte oldugu gibi.Ama futbolda netice önemlidir ! Futbolun meyvesi goldür.Alex bunu yapti.

Tebrikler Fenerbahce.Böyle devam etmen dilegiyle...!

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Maç 1-0ken Cska çok bastırıyordu Edunun hataları olmasa bile mutalak gol bulacaklardı bunu herkes gördün endimizi kandırmayalım 2-1 oldu onlar kapandı biz iyi oynadık aslnda 1 puan çıkardığımıza sevinmeliyiz

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

Önümüzdeki maçlara bakacaz bu akşam fenerliyim

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Colin oyuna girdikten sonra takımı hareketlendirdi.Çok kaliteli bir oyuncu.Ama Edu'nun abartıldığını(özellikle de milli takıma çağırılmasından sonra) gördük.Kezman ne işi yapar ben anlamadım.

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Tebrikler Fenerbahçe.1 puanda böyle bir deplasmandan iyidir.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

[QUOTE=eGowiCh;912286][B][COLOR="Red"]

Deivid'in golü neydi be, tam şutu çekecekken dedim "Vurma beee ordan!!!", topun auta gideceğini tahmin ediyordum ama süper bir gol oldu, evde çıldırdım

[QUOTE]

Aynı şekilde ''Ya saçma sapan niye vuruyosun'' derken gol oldu

Edu'yu oyundan almakla iyi yaptı, morali tamamen bitmişti. İlk yarı çok iyiydi Edu, harika müdahaleler yaptı ama iki golün de yenilmesine sebep oldu. Yazık ya, bu kadar iki basit hata yapmasa... Herkes ona öfkelidir zaten, inşallah kendini toparlar diyeceğim ama gruptan çıkmamızı engellemez inşallah Edu'nun bugünkü hataları.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Colin kazım ne yaptıki bu kadar övdünüz anlamadım ??

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

CSKA Fener'i çok sıkıştırdı, gol attıktan sonra çok fazla kapandılar. Bu da golün yenmesine sebep oldu. Oyuncuların üstünde büyük rehavet vardı bu açıkça belli oldu..

Fenerbahçe'nin sıradaki avı PSV olur, en az 3 puan çıkaracaktır bu maçlardan. Bu oyun ve bu özveri devam ederse, Fenerbahçe bu gruptan kesinlikle çıkar !
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Emperor sana %100 katılıyorum

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Aslında ilk golü attıktan sonra çekilmeseydik ikiyide bulabilirdik ama sahamıza kapandık.Deivid'den de özür diliyorum.İlk yarı bittiğinde çıkmalı demiştim ama iyiki çıkmamış.

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Kezman gerçektende bitmiş be

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Pek iyi oynamıyorduk golü attıktan sonra gol yememiz muhtemeldi.İlk golü yedikten sonra daha toparlanamadan geldi 2.gol ilk golden sonra ilk 5 dakikayı atlatsak 2.yi yemeyebilirdik.Volkan hep savunurdum performansı en üst noktaya ulaştı.

Kezman ve Edu gönderilsin, bir tane kaliteli santrafor alınsın.

Volkan, Önder, Lugano, Yasin, R.Carlos, Deivid, Appiah, Aurelio, Vederson, Alex, {Yeni Santrafor}

Taş gibi takım olur. +1 sorunu da olmaz, hangisini yedek bırakacağım derdi olmaz.

Helal olsun Fenerbahçe'ye, gol yedikten sonra bile mücadele etti ve golü buldu. Deivid'e helal olsun, onun için söylediğim her şeyi geri alıyorum, bu sene harika AZ Alkmaar maçında kaçırdığı gol aklıma geliyor, bir de Inter ve CSKA'ya attığı goller aklıma geliyor, kararsız kalıyorum

Sayfa 9 / 11 İlkİlk ... 7891011 SonSon

Mesaj Yetkileri