Saruman ne adamsın yav
Türkçe FM 2007'i 2008 için mi kullanıyon![]()
Saruman ne adamsın yav
Türkçe FM 2007'i 2008 için mi kullanıyon![]()
(/s)
Beyler Trabzonspor takım bilgileri ve oyuncu kadrosunu koyarsanız?Fazla vaktinizi almaz..![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
Bende Türkçe oynuyorum ve bir sorun yok.
Ayrıca maç içinde sadece hızlı taktik değişikliği yapabiliyoruz.Herhalde amaç gerçekçilik.
So what?
Saike
bende 2006 nın türkçe yamasını 2007 de kullanıyordum inş. 2008 final sürümündede olurda kullanırım...
tam sürüm çıksında aLayım demo oynamam ben
bu araştırma şefi ne adammış biraz baktımda önceki sayfLara
Musampa TS de oyun transfer tarihi olrarak acaba 31Ağustosumu aldı yoksa 3-5gün öncesimi?
Diarra Orhan Ak felan transfer olmuşlarmı?
Hedef olarak bunu gösterdim.
C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2008 Gold Demo
Yalnız ben Türkçe Fm çalıştır dedim hata verdi.Oyun çalışmadı.Sonra normal açtım oyunu.Baktım Türkçe olmuş.Şu ana kadarda bir hata vermedi.Gerçi daha fazla ilerlemedim ama bir kaç saattir açık oyun.
So what?
Saike
Çok sağol Şemsi patlamıştım burda
Trabzonspor'un rakiplerinde sadece Fenerbahçe var diğerleri nerde(GS-BJK)?Düzeltilmesi gerek bunun..
Ziya denen futbol zararlısı kişinin favorilerden kaldırılması çok iyi olmuş
Diğer özelliklerde normale çekilmiş futbolcuların.Jeff ve Ömer Rıza'nın profilleri gayet yerinde.Musampa ise artık TS futbolcusu değil..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Fıratcan, Musampa transfer bittikten sonra transfer oldu, yani bonservisi elindeydi ve serbest transferden Sunderland'a gitti..
(/s)
Zaten herkes neyin ne olduğunu anlamıştır senelerdir ama yine de türkçe iyi oluyor.Maç motoru çok hoşuma gitti bu arada.
FM Gazetesi
ben en kucugunu sectim bakalim nasil bisi olcak
Eğer dar alanda oynuyorsanız dar bir saha, oyunu geniş alana yığıyorsanız geniş saha.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Türkçe nasıl olmuş bu oyun yahu Türkçe demi var![]()
Valla ben bilinçsizce en küçüğü seçtim.Seçmemin sebebi oyuncularımın daha az yorulmalarını sağlamak.Taktiğimde oyun geniş alanda oynanıyor.Neyse bu demo.Öğrenecez daha..
So what?
Saike
2007'de herşeye ofsayt diyolar diye bıktık şimdide ofsayta ofsayt vermiyolar..
9 numaralı oyuncu 11 numaralı oyuncuya pas veriyor.%1500 ofsayt.Ama hakem ofsaytı vermiyor ve devam eden pozsiyon gol oluyor.
Aygün gösterdiğin resim oyunun küçük bir hatasıdır.. Tam sürümde düzeltirlir.. :P
Aygün 3 numara olcako
Evet ofsayt yok pozisyonda.Bi bardak soğuk su içeceksin..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Bu arada maçın ortasında arreyy aces bounds hatası verdi ama oyuna bir şey olmadı.
So what?
Saike
Bu arada Fortis Türkiye Kupası'nda deplasman golü kuralı yoktu.Umarım 2008'de vardır.