İlk maçta da iyi oynayan Galatasaray'dı. Ne olduğunu anlamadan yemiştik 3 gol. Sion da kendini birşey sandı sanırım 3 gol attılar diye.
Dün görmüşlerdir gerçek Galatasaray'ı. Ezmemiz gerekiyordu ve ezdik de. Tebrikler Galatasaray.
İlk maçta da iyi oynayan Galatasaray'dı. Ne olduğunu anlamadan yemiştik 3 gol. Sion da kendini birşey sandı sanırım 3 gol attılar diye.
Dün görmüşlerdir gerçek Galatasaray'ı. Ezmemiz gerekiyordu ve ezdik de. Tebrikler Galatasaray.
"YÜCE ATATÜRK"
Dün futbolcularımızla, taraftarımızla gerçek Türk gücünü gösterdik. İstanbul' a gelmeye çekiniyorum diyen Sion başkanına da iyi bir ders vermiş olduk.
Yanlış görmediysem şu an ülke puanı açısından çekiştiğimiz isviçreden Zurich ve Basel kaldı.Biri bizim gruba hemde ilk maç olarak düşsede biraz morallerini bozup ilk tur grubundan çıkamamalarını sağlasak![]()
umuyorum ki tekrar bir isviçre takımı ile karşılaşırız![]()
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
Eğer bu sene Fenerbahçe gruptan çıkmayı başarıp Beşiktaş' ta en azından Uefa' ya kalırsa ve de Galatasaray da Uefa' da 2. Tur a geçerse o zaman seneye ülke puanını yükseltip 10. oluruz ve şampiyon takımımz direk Ş.L' ne gider.
Orkun : Halen beklenen düzeyde degil,kendisine cok güveni ters tepki yapiyor her topa cikmaya calisti bir kac pozisyon tehlike oldu özellikle kafayla uzaklastirmak istedigi top.Gol sutu cok düzgündü yapacagi birsey yoktu.
Ugur : Bu cocuk dinamo,yavru aslan.Bitmek tükenmek bilmeyen bir enerjisi var,100%'lük bir pozisyonu önledi ki her oyuncunun cikaramayacagi bir pozisyondu.
Song : Macta 3 adam tuttu.Iki tanesi onlarin forvetleri digeri de Servet.
Servet : Cok cabaliyor o yüzden kizamiyorum ama yetenekleri kisitli.Agir,teknik 0,bir tek kafa topuna iyi cikabiliyor.Mac 0-0 giderken Servet'e sag aciklari yine cok kolay calim atti ,iyi ki birsey olmadi ama genel olarak kapasitesinin üstünde oynadi.
Volkan : Volkan forma askiyla oynuyor.Hatalari olmadi degil ama aciklarini kapatacak kapasitede.
Linderoth : Dinamo,baska söze gerek yok,caldigi topu cok hizli oyuna sokuyor bu onun en büyük özelligi.(bkz.Ilk gol)
Baris : Sahanin en iyilerindendi.90.dakikada halen pres yapti ama bir tek yönünü elestiricem.Her pas attiginda olur olmadik yere kafasini baska yere ceviriyor
Lincoln : Kapasitesinin yarisiyla oynadi.Buna ragmen 1 gol,1 asist.Golünden sonra armayi öpmesi günün fotografiydi.
Arda : Eski Arda geri döndü,top cambazi mükemmel isler yapti rakibi ayaginda oynatti.Golü gecenin en iyisiydi.
Hakan : Kral'in kralligi tutmadi,ezdi,iskaladi,yavas kaldi.Bütün olumsuzluklari yapti desek yeridir.Gol kacirdiginda moralini bozmasa cok daha verimli olacagina inaniyorum.
Ümit : Son vurus ustasi,yine tipik gollerinden atti.Ümit seyirciyle daha bir cosuyor.
Avatarımı ısrarla tutuyorum ve bir kez daha söylüyorum "Galatasaray'ın en iyi transferi ve en iyi oyuncularından biri Tobias Linderoth'tur". Dün yine çok iyiydi. Bu arada Lincoln'ün Hakan'a attığı arapas sonrası Hakan'ın ağır davranıp golü yapamaması beni üzdü. Ee be Hakan atılmaz mı o? Ama bu takımın hala Hakan Şükür'e ihtiyacı var. Çünkü rakipler ondan hala çok korkuyor. Ümit ve Nonda'ya Hakan'a aldıkları kadar önlem alamazlar. Mustafa'ya katılıyorum, yine bir İsviçre takımı gelse fena olmaz.Bu Galatasaray gruptan rahatlıkla çıkar. Tabi sonuç olarak rahat olur, yoksa maç içinde bize kan kusturacakları kesin (Bkz. Servet, Song, Volkan).
![]()
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Arkadaşlar yanlış anlamayın da maç sonunda bu yorumlara bakınca komik geliyor ya.Ben de bazen 3-5 atarız diyorum, sonra yeniliyoruz.
Ben maç sonunda böyle eski yorumları okumayı çok seviyorum.
Seni tebrik ediyorum ve alkışlıyorum.İyi bir analiz. Rakibin kötü bir savunması olduğu belliydi ama sorun bizimkinin de kötü olmasıydı.
![]()
Ugur uçardan söz etmek istiyorum...Uğur’la ilgili önceki düşüncelerim onun yetersiz olduğuydu ama dünkü oyununu ve daha önceki maçlardaki oyununu gördükçe yanıldığımı anladım. İnşallah bu formunu devam ettirir, akıllı davranarak, bakarak pas vermeye devam eder. İşte o zaman takımımıza ve milli takıma uzun yıllar hizmet edecek... seneki en büyük transferimiz oldu diyebilirim.sadece dün gece değil lig basından beri iyi bir performans yakaladı ve devam ettiriyor.suan takımda en cok asist yapan oyuncu.ileriye - geriye gidip gelmeleri orta yapmadan kafayı kaldırması zaten ne kadar iyi bir topcu olduğunu gösteriyor.allah nazardan korusun..
Şimdi milli takımda bu aralar sag kanat sorunuda var sabri sakat hamit cezalı serdar kurtuluş oda sakat galiba ve ben terimin onümüzdeki maçda uguru milli takıma alacagına inanıorum bence kesinlikle haketti.
Linderoth konusunda Bende Emrah abiye katılıyorum...
Takimimizin en iyisi Linderoth ! Kimse itiraz edemez herhalde.Müthis oynuyor müthis.Adamda bitmek tükenmek bilmeyen enerji var.Cok top kapiyor,iyi yerlere pas atiyor,hatta bos alanlara kaciyor bu da iyi bir özelligi.Yani tek yönlü bir futbolcu degil,iki yönlü.Bu devirde böyle bir futbolcu lazim.Galatasaray turnayi gözünden vurdu !
Lincoln muhtesem birisi,inanilmaz costuruyor taraftari.Takimla müthis uyumlu,ben onun sorunlu birisi oldugunu düsünürdüm ama hic öyle olmadi.Herhalde taraftari görünce kendinden gecmistirHagi`den sonra böyle birisinin gelmesi bizi cok heyecanlandirdi.Uzun seneler bizim takimda 10 numara olarak oyanyacak insAllah
![]()
Ugur Ucar`a güvenin diyorduk,o futbolcu bizim sag bekimizdir diyorduk.Kallide bunu uyguladi,ve iste Aslan dogdu ! Müthis bir sag bek,gerek kademe anlayisi ile,gerek bindirmeleriyle fevkalade.Galatasaray`a bu sene cok katkisi oluyor,ve bu katkisi devam edecek te.InsAllah milli takima secilir
Ümit Karan cok klas bir golcü.Vurus teknigi mükemmel.Topu kontrol etmeden vurdugu sutlar bir harika.Her ne kadar bizi bazen cileden cikarsa da,onsuz olmuyor takim
Arda geri döndü ! Calim ustasi sutlarini da gelistirmis.Dünkü golü muhtesemdi
Son olarak Baris hakkinda konusmak istiyorum.Kalliye minnettariz,müthis bir savasci getirdi bize.Bu futbolcu iki yönlü oynayabiliyor ve bize cok katkilari oluyor.Orta alanda müthis pres yapiyor,savasiyor,top kapiyor,takimi ataga kaldiriyor,cok sogukkanli,cok disiplinli(Alman altyapisindan ciktigi belli).Milli takimimiza böyle bir isim gerekiyor.Yani Fatih Hoca bunu görmeliydi.Aurelio var onun mevkisinde yani...
Sonuc olarak mutluyuz,gruplara kaldik.Rakiplerimizi bekliyoruz![]()
Evet dün akşam tüm takım süperdi ama gözüme 4 5 tane oyuncu dün akşam daha çok çarptı.
1)LİNCOLN:Hafta sonu olanlardan hiç etkilenmemiş gözüktü 1 gol 1 asist yaptı süperdi çalımlarıyla rakip defansın arasına attığı toplarla mükemmel oynadı Lincolnlüğünü herkese gösterdi sahanın yıldızlarındandı.
2)UĞUR UÇAR:Harika bir genç önünde uzun yıllar var dün yine harika bindirmeler yaptı çizgiden bir top çevirdi bu top döndü Sion kalesinde gol oldu rakibin ataklarını kesti duvar paslarında başarılıydı güzel ortalar yaptı muhteşemdi.
3)ARDA TURAN:İşte Arda bu eski Arda bu süper çalımlar akıl dolu paslar 1 gol 1 asist ve harika futbol Arda geri döndü ve süper bir genç yetenek o da dün gece paslaşmalarda herşeyde çok başarılıydı.
4)ÜMİT KARAN:Harika bir usta golcü tek vuruşları süper 2 golle Sionu açtı.
5)LİMDEROTH:Süper oynadı defansın önünde beyin gibiydi atakları başlattı heleki ilk golde kaptığı bir top vardı ki görülmeye değerdi süper bir yıldız sahanın en iyilerindendi.
6)VOLKAN YAMAN:O da çok koştu çok çalıştı güzel futboluyla göz doldurdu.
VE DE KALLİ:Kimseye aldırmıyor müthiş disipliniyle ve yaşına aldırmadan süper yönetiyor takımı GALATASARAYA çok şey katıyor.
ARTIK RAKİPLERİMİZİ BEKLİYORUZ.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Tebrikler Galatasaray başka var mı İsviçre takımı ?![]()
3-0'da bıraktım neler olmuş.Bouzid-Nonda ikili forveti süper olurGüzel bir UEFA Grupları'na hazırlık maçı oldu bizim için
![]()