Evertonu da elersin abi.
Evertonu da elersin abi.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Everton'u ezmişsin ama devirememişsin malesef![]()
Serkan Abi, Zico bizim portala girse senle gurur duyardı..
Everton deplasmanında başarılar...
Everton'u geçersin Serkan abi.Everton kim ki (:
Seni maça götüreyim Aydın, takımının sahasında yenilmesini canlı izle stadda.
Appiah sakat sadece, cezalı oyuncumuz yok.
Geçeceğiz inşallah.
Teşekkürler, Zico buraya girsin de, benden daha iyi olabilmek için neler yapması gerekir onu düşünsün.
Manisa maçı ardından Everton maçı var. Yarım saate herşey belli olur...
UEFA Kupası Yarı Final 2. Maçı
Everton – Fenerbahçe
Maça Appaih yerine Selçuk, Semih yerine İlhan’ı alarak başlıyoruz. Yine maçın başında erken bir gol buluyoruz ve maça rahatlamış bir şekilde başlıyoruz. İlk 11’de oynama fırsatı bulan İlhan 34. dakikada durumu 2-0’a getiriyor ve artık turu neredeyse garantiliyoruz.
İlk yarıyı 2-0 önde kapattık. İkinci devre Everton risk alarak başladı. Çok yüklendiler ve 66. dakikada golü de buldular. Baskılarını daha da arttırmışlardı. Yakaladığımız bir kontrada ceza sahasına giren Carlos’u Cahill düşürünce penaltı kazandık. Soğukkanlı Alex topun başına geçti ve durumu 3-1 yaptı.
4 dakika sonra Yakubu kendisinin ve Everton’un 2. golünü attı. Everton’a 2 gol daha lazımdı final için. Şuursuzca yüklenmeye başladılar. Zaten tek forvete ve kontraya dayalı sisteme dönmüştük. Kapanışı da Kezman yaptı ve İngiltere’de tarihi bir skor alarak tur atlayan taraf olduk.
Finaldeyiz, Sevilla ile oynayacağız.
Ve gerçekte pek rastlamadığımız bir durum meydana geldi. Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim de bizim kafileyle maça geleceğini bildirmişti. Maçtan sonra beni tebrik etti ayrıca basına da Selçuk, Aurelio ve Volkan’ı çok beğendiğini, Avrupa Şampiyonası için bu oyuncuların yerinin garanti olduğunu açıkladı.
![]()
Tebrikler Abi ddevirmişsin Everon'u, Finalde başarılar...
Mükemmel gidiyorsun abi,inaniyoruz,güveniyoruz Uefa kupasi Türkiyeye 2.kez gelecek (:
Tebrikler abi emindim devireceğinden finalde de kim gelirse elersin.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Kupayı bekliyoruz abi![]()
Aman Allah'ım, Fenerbahçe Finalde, inşallah alırsın kupayı Serkan abi![]()
(/s)
Avrupa’da finale çıkmışız ligi kim takar…
Bu havayla çıktığımız maçta Galatasaray’a mağlup olduk. Tek golümüz son haftaların yıldızı İlhan’dan geldi. Maç ortada geçti, derbiye yakışır bir mücadele oldu. Hala lideriz, son 3 maç kala…
Carlos’un sakatlığında forma şansı bulan Vederson perdeyi açan oyuncu oldu. İkinci yarıda gelen Selçuk ve Aurelio’nun golleri ile maç 3-0 sona erdi.
Ligde 2 maç kala 2 puan farkla lideriz.
Çarşamba günü oynayacağımız Final maçı için Pazar günü Londra’ya doğru hareket ediyoruz. Kupa ile dönmek için elimizden geleni yapacağız. İngiltere kafilemizde sakat olan Appiah ve Ali Bilgin bulunmuyor.
Tabi tabi yenilince hep öyle olur,bahane de hazir nasil olsa![]()
Kayseri sampiyon olacakk !
Kayseri'ye şampiyonluk yolunda başarılar![]()
İlk devre 0-0 sona erdi. Sevilla biraz daha üstün oynayan taraf. Topa daha fazla sahipler ve atakları bizden daha fazla. Devre arasında İlhan yerine oyuna Semih'i aldım.
52. dakikada Renato Alex'i düşürüyor ve ikinci sarıyı görerek takımını 10 kişi bırakıyor. İşte açın kader dakikası. Rakip 10 kişi, artık buradan bu maçı vermemeliyiz.
Bu maç senindir artık abi![]()
Kalan dakikalarda rakip üzerinde baskımızı arttırdık. Orta sahada bugün pek etkili olamayan Selçuk yerine daha çok ofansif özellikleri olan Sergio Mota’yı aldım. Maç iyice sertleşti, rakipten 6 bizden de 3 oyuncu sarı kart gördü. Uzatmalara gitmek bize yarayabilir. Son dakikalarda bu nedenle fazla yüklenmedik, gol yersek her şey bitebilirdi, son öldürücü enerjimizi uzatmalara saklıyoruz.
90 dakika 0-0 sona erdi. Yorulan ve sarı kartı bulunan Carlos yerine Vederson’u oyuna alarak uzatmalara başladık.
Ve beklenen gol Alex’in ayağından 100. dakikada geldi. İşte istediğimiz buydu, şimdi kalan 20 dakikayı gol yemeden tamamlayarak kupaya ulaşmak hedefimiz.
Maçın bitmesine dakikalar kala, sinirlenen Sevilla’da Boulahrouz da kırmızı kart gördü. Bu da Alex’i düşürerek 2. sarıdan atıldı. Alex maçta 1 gol 2 de kırmızı kart gösterterek oynadı. Maçın adamıydı.
UEFA Kupası 2. kez Türkiye’ye geliyor.
Sezon başında nasılsa alamayız diye primleri yüksek tutmuştuk.Şimdi tam 6 Milyon dolar prim vereceğiz oyunculara.
Ve böylelikle Zico mu yoksa ben mi sorusunun cevabını da almış bulunmaktayız.![]()
Helal olsun abi (:
En basindan beri güveniyordum sana![]()
Tebrikler Serkan Abi..
Helal valla Serkan abi.Sevilla gibi bir takımı devirmek her Türk takımının harcı değildir![]()
Helal olsun abi. Galatasaray'ın başında da görmek isteriz seni![]()
Teşekkürler arkadaşlar. Ligde 2 maç kaldı, nasılsa şampiyon oluruz ligde de. Önümüzdeki sezonun kadrosunu oluşturmak için çalışmalara başladım.
Galatasaray olabilir tabi ki, teklif yaparlarsa 2. defa UEFA'yı almak için Galatasaray'a gidebilirim.
helal olsn valla......sanalda da olsa Avrupa da basari kazanmamiz hos![]()
helal olsun demekten baska bişey gelmiyo aklımaaa...gerçekten Helal OLsunnn.....
Tebrikler abi.Devam edersen senden Şampiyonlar Ligini de bekliyoruz![]()