aha yendiq![]()
aha yendiq![]()
Şİmdi Hedef BOSNA !
allaha şükür.....
Giden maçı aldık biz hakediyoduk Avrupa Şampiyonası oley be..
İşte bu kadar.............
Suanda Ellerim titriyor valla......
Savunmamız bence macın yıldızı.......
Emrede gayet iyi oynadı..Neyse Bırakalım sunları
TÜRKİYEEEEEEEEEE
iŞTE BU..........
Süpersiniz İşte Türk'ün gücü tebrik ederim hepinizi. Gökhan'ın oyuna girmesi maçı değiştirdi , süpersin sen dünyanın her takımında oynar bu oyuncu.
Euro 2008'i bu oyunumuzla sonuna kadar hak ediyoruz..
işte kazandık aldık maçı ağlmak istiyorum hatta ağlıyorum işte Türkiye bu Hakan Şükür'den Üzülmezden kurtulduk işte bu hepsine teşekkürler şimdi Bosna'yı yenelim İsviçre'ye gidelim
Ben kadronun belli olduğu konuda 2-1 kazanıcağımızı söylemiştim
yusuf yakıyodu az kalsın volkan 2 tane %100 golu onledi helal olsun gokhan superdi
İbrahim'in sakatlanması bize maçı kazandırdı.Çok iyi oynadık. Bosna'yı yenmeden gidemiyoruz...
Herkes çok iyiydi.Emre tecrübesini konuşturdu.Büyük hatalar yapmadı.Volkan çok iyiydi.Hamit ilk yarı mükemmeldi.Gökhan girince takım hareketlendi.Hakan çok iyiydi.Arda iyiydi ama takımın en kötü 2 isminden biriydi bence.Mehmet Aurelio defansa yardım etti.Orta sahaya geldi.O da çok iyiydi.Semih çok kötüydü.Maçın en kötü ismiydi bence.Nihat golden sonra iyi oynamaya başladı.Maçtada iyiydi zaten.ve EMRE.Takımın en iyisiydi.Mükemmeldi.Attığı gol süperdi.Bravo..Bravo Türkiye'm.
Tebrikler Türkiye'ye,sen maltayla 2-2 berabere kal bosna herseke 3-2 yenil norveçi yen kadere bak ...
bravo çocuklar tebrik ediyorum sizleri.sizlerle gurur duyuyorum.
Ben bu Norveç'in Malta'yı yeneceğini sanmıyorum..
Adamlar çağ dışı futbol oynuyor.
Neyse biz kendimizei bakalım Çarşamba günü Bosna'yı yener Euro 2008'e adımızı yazdırırız.
Helal olsun size,helaaaal !
Emre döktürdü yine,bu takimin gercek 10 numarasinin kim oldugunu gösterdi herkese !
Haydiiii.Son maçıda yenip üst tura çıkalım...
Gökhan Gönül!!!
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
O iyi oynadı bu kötü oynadı oLayı yok.Burda biLe böyLesine büyük bir zaferde biLe kendi destekLediğiniz takımdan pay çıkarmasanız oLmayacak değiLmi.Bu tarz söyLemLerde buLunanLar ceza aLıcak ona göre yorum yapın.
Müthiş bir gaLibiyet ve hakkettiğimiz Avrupa Şampiyonası.Oynayandan, oynamayana herkes maçın yıLdızı ve adamı.Çok üzüLdük son zamanlarda, çok geriLdik bırakında artık adam gibi biraz sevineLim.Sevinirkenden hep beraber sevineLim.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
2 golümüzde çok güzeldi Nihat ın dönmesiyle forvet sıkıntımızda bitti...
tuncay son dakkalarda girdi. iki sefer oyuncu gecmeye calisti ve gecemedi gecseydi belki skor 3-1 olurdu.
Emre,Hakan Balta,Gökhan cok iyi oynadilar gercekten.
Halen bir taraftar forumumda öbür macta Bosnaya basarilar yaziyorlar ya ben deli oluyorum![]()
Gökhan diyorum Gönül diyorum Başka birşey demiyorum..
Tebrikler Türkiye. Euro 2008 Geliyoruz.![]()
Helal olsun hepinize!Eğer 2008'e kalırsak genç bir kadroyala gitmeliyiz çünkü kaliteli bir nesli geliyor.
Ya herşeyden önce bu gaLibiyet süper oLdu ama .. Şimdi Bosna , Macaristan , MaLta, Norveç Li grupta bu kadar zorLanmamız normaL mi ? Şimdi bu maçı aLdık ya yeter anLayışı çok yanLış.. Neden bu maça kadar Bırak 1.Liği 2.Liği garantiLemedik tartışıLması gerekıLen bu.. Hep beraber gördük Norveç te hiç bişey yok. Hava topLarı hariç hıcbırsey yok.. Ha Football Manager de aLırsın Norveç i dünya Kupasına oynarsın.. Iversen sıçrama 19 kafa 19 değİl günümüz futboLu.. iLker Yasin tarih yazdık diyor.. Keşke bu durumLara düşmeseydik.. garantileseydık .. ama daha Bosna maçımız var.. Yusuf'un miLli takımda işi yok ayrıca.. az kaLsın yakıyordu bizi.. Onun yerine yavaş değiLde Hızlı bir oyuncu girse Gökdeniz gibi kontra yaKalamamız içten değiLdi neyse emeği geçen herkese tşkLer.. miLli takımın artık değişmesi gerek.
herkes yüreğiyle oynadı...Gerisi yalan..![]()