helal be müthişsin bu arada şu skini sölede bizde müthiş olalım![]()
helal be müthişsin bu arada şu skini sölede bizde müthiş olalım![]()
güzel gidiyorsun mert şampiyonlar liginde de çeyrek final oynarsın en azından
Gidişat güzel. devamını bekliyoruz![]()
Sağolun arkadaşlar..
-----------------------------------------------------
Turkcell Süper Lig 17.Hafta - Gaziantepspor 0-2 Fenerbahçe
Zorlu Antep deplasmnaından 3 puanla dönmeyi başardık.Uzun zamandır forma vermediğim oyuncular Kemal ve Can Arat'ın bu maçtaki oyunları çok iyiydi.
Ligde oluşan en son puan durumu şöyle:
Şampiyonlar Ligi A Grubu - Fenerbahçe 1-1 Shaktar Donetsk
Bu maçta alacağımız en az beraberlik bizi Inter-Valencia maçının skoruna bakmadan gruptan çıkarmaya yetiyordu.Shakta r ilk yarıda Belik'le öne geçti.Yediğimiz golden sonra toparlandık ve oyunu dengeledik.2.yarıda da epey bastırdık ancak gol bulamadık.İlsinho'nun 86.cı dakikada Appiah'ı cezasahasında düşürmesi sonucu penaltı kullanan Aurelio topu ağlara göndererek Fenerbahçe'yi 2.tura taşıyan golü attı.
Gruptan 1.ci çıktığımız için 2.ci turda grup 2.cileri ile eşleceğiz.
Muhtemel rakiplerimiz
-Porto
-AFC Ajax
-Girondins de Bordeaux
-Glasgow Rangers
-Tottenham
-Roma
-Celtic
Süper gidiyorsun.Rakiplerde seni pek zorlucak yok![]()
Evet Mert seni oradan zorlayacak takım göremiyorum![]()
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Sana başarılar diliyorum . ŞL rakiplerin de kolaymış
ŞL ligi şampiyonluğu bekliyoruz senden![]()
( ben Feneri şampiyon yaptım ŞL de sende yaparsın)
başarılar transferlerin hepsini yaparsan fener coşar
Şampiyonlar Ligi'nde rakip Bordeaux oldu..
İyi bir kura çektiğimizi düşünüyorum.Deplasmandaki maçta gol bulursak,kendi sahamızda oynacağımız maçta işimiz kolaylaşır.
Turkcell Süper Lig - Fenerbahçe 1-1 Kayserispor
Kayserispor maç boyu kazanmayı hakeden bir futbol oynadı.Golü yiyene kadar maçın kontrolü bizim elimizdeydi.Sonra Kayserispor biraz daha baskıyı arttırarak gol bulmaya çalıştı ama maç berabere bitti.
Sırada FORTİS Türkiye Kupası maçları var.Yabancı oyuncuların çoğunu dinlendireceğim kupa maçlarında.
Mert Bordeauxu geçersin ama deplasmanda dikkat et.
Yunus'a katılıyorum Berdeaux'u geçersin ama deplasmandaki maç çok önemli.
Fortis Türkiye Kupası
Türkiye Kupasında iyi maçlar çıkardık.Şans bulamayan oyuncular,bu maçlarda kendilerini gösterme fırsatı buldular.
Çeyrek finalde rakibimiz Trabzonspor oldu.
Bu arada Boluspor'la oynadığımız kupa maçını izlemeye gelen Schalke 04 kulübü yetkilileri,Can Arat'ı resmen istediğini bildirdi.3.5 Milyon Dolarlık bir teklif sundular Can için.
Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Can Edu,Lugano,Yasin ve Önder'in arkasında pek fazla forma şansı bulamadı bu sene.Kendisi ile yaptığımız görüşmeler sonucunda bize sözleşme uzatmak istemediğini bildirdi.Can'ı büyük ihtimalle Schalke'ye vereceğiz.
Last edited by Varonil : 19.Aralık.2007 at 17:33
güzel gidiyorsun Mert Can'ı da sat gitsin
Vay anasnın Can'a 3.5 Milyon Euro sat gitsin![]()
Hemen sat sakın durma.3,5 Milyon Euro Can Arat için süper bir fiyat.
Beşiktaş da her sene sana zorluk çıkarıyor şampiyonluk yolunda
Can'ı sat bu arada![]()
Canı sat gitsin Mert.
Fortis Türkiye Kupası Çeyrek Final - Trabzonspor 0-4 Fenerbahçe
Muhteşem bir oyunla Trabzon'u kendi evinde farklı mağlup etmeyi başardık.Yarı Final'i büyük ölçüde garantiledik
Turkcell Süper Lig 19.Hafta - Fenerbahçe 3-1 Sivasspor
Sivas'ı rahat bir şekilde yenmeyi başardık.Goller Uzun sakatlıktan çıktıktan sonra sahalara dönen Tümer ve ligde uzun süredir gol bulamayan Alex'ten geldi.
Turkcell Süper Lig 20.Hafta - Fenerbahçe 3-2 Beşiktaş
Müthiş bir derbi oldu.Maç boyu çok etkili bir futbol oynadık,ancak Beşiktaş'ta kazanmak için mücadele etti.Kezman ve Alex'in de etkili oyunları bize galibiyeti getirdi
Fortis Türkiye Kupası - Fenerbahçe 1-1 Trabzonspor
4-0'ın rövanşında kendi evimizde Trabzon'u ağırladık.Maçın sonuna doğru Ali Bilgin'le öne geçtik yalnız Umut'un golüyle maç berabere bitti
Yarı Finalde rakip .. Gençlerbirliği
Transferin son gününde Can Arat 3.5 Milyon $ bonservis bedeli karşılığı Schalke 04'le 4 senelik sözleşme imzaladı.
Mert sana önerim Bordeaux'da Chamakh'a 2 adam ver. Cavenaghi'yede bir adam ver. Eğer bu ikiliyi durdurursan hem içerde hemde dışarda rahat kazanırsın.
I'm back...
schalkeli yöneticiler birayı fazla kaçırmış anlaşılan
ii gidiyorsun bordeux sana rakip olamaz başarılar
Evet Mert Bordeauxa dikkat her ne kadar dün akşam bize iyilik yapmış olsalarda![]()
Turkcell Süper Lig 21.Hafta - Galatasaray 0-1 Fenerbahçe
Derbide gülen taraf yine biz olduk.Yenmedik ezdik adetaMaç boyu oyun hakimiyetini elimizde tuttuk.Kazanmayı sonuna kadar hakettiğimizi söyleyebilirim.
Şampiyonlar Ligi 2.Tur - Bordeaux 2-1 Fenerbahçe
Bu maçta bizim için avantaj olacak tek şey gol atarak yenilmemiz oldu.Aslında maça çok da kötü başlamamıştık.Ramon ve Kezman net gol fırsatlarından yararlanamadılar.2.yarı Bordeaux biraz daha istekliydi.Bir penaltı golü ile öne geçtiler.Alex'le beraberliği yakaladık,ancak bitime 2 dakika kala gelen gol ile yıkıldık
Last edited by Varonil : 23.Aralık.2007 at 16:37
Olsun skor gene avatajlı sayılır.Şükrü'de 1-0 yetiyor.İnanıyoruz sana turu geçersin Mert.
İstatistiklere bakarsak Bordeaux deplasmaninda iyi oynamamana rağmen son dakikalarda kaybetmişsin Kadıköy'de onları ezersin.(Galatasaray maçı için birşey söylemiyorum her zamankı gibi normal sonuç)
Turkcell Süper Lig 22.Hafta - Fenerbahçe 1-0 Kasımpaşa
Açıkcası maçı kazanmak pek de zor olmadı.Kasımpaşa takımı kazanmak için hiç çaba sarfetmedi..
Turkcell Süper Lig 23.Hafta - Fenerbahçe 3-0 Konyaspor
Açıkcası bu maçın zor geçeceğini biliyorduk.Konyaspor'un alt sıralardan kurtulmak için şiddetle 3 puana ihtiyacı vardı.O yüzden kazanmak için oynayacaklardı.Erken bulduğumuz gollerle maçı kopardık ve zorlanmadan kazandık.
Şampiyonlar Ligi 2.Tur - Fenerbahçe 3-0 Bordeaux
Bu iş bu kadar ..Maça çok hızlı başladık.Kezman ile %100'lük bir gol pozisyonundan yararlanamadık.17'de Appiah'ın füzesiyle öne geçtik.İkinci yarı Semih'i oyuna sürdüm.Semih'in girmesinden sonrada baskıyı arttırdık ve goller bulduk,maçı kazanarak Şampiyonlar Liginde çeyrek finale yükseldik.Artık kura çekiminde rakibimizi bekliyoruz.
Last edited by Varonil : 23.Aralık.2007 at 16:38
Tebrikler Mert![]()
Tebrikler Mert,demiştim turu geçersin diye.Rahat geçmişsin.Rakibini bekliyoruz![]()
Tebrikler Mert.Tur artık senin.
Bence şamp. liginde yarı final oynayabilirsin