beni hiç sarmıyo öyle dandik takımları alıp yukarya oynatmak
oyuncular tanıdığım oyuncular olmalı
geçrek hayatta izlediğim oyuncular olmassa zevk almıorm
beni hiç sarmıyo öyle dandik takımları alıp yukarya oynatmak
oyuncular tanıdığım oyuncular olmalı
geçrek hayatta izlediğim oyuncular olmassa zevk almıorm
ben ajax ı tavsiye ederim elindeki oyucular çok kaliteli bide 3-5 tane genç yetenek aldın mı şampiyonsun ilk 2 sene takımını koruyum 1-2 takviyeyle ş.l de alabilirsin bnm yaptıım gibi
su hamburg ve newcastle cok methedilmis eve gıdınce bır denıyelım bakalım
PSG
Üstün kalite kadrosu ve yüksek finansıyla sizin için çok ideal. İlk yıl doğru transferlerle şampiyon olmanız çok kolay.
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
tabiki valencia
davil villa silva vicente zaten oyun başlar başlamaz 70 m $ a jo**uin i satıyorum agüero yu alınca daa takım inanılmaz bişe oluyor ispanya liginde barcelona ve r.madrid gibi rakiplere karşı valencia ile şmapiyonluk zor ama başarması zevkli oluyo şampiyon valencia
Man City
Harika bütçesi ve premier lig ortalamasının üstünde kadrosu ile oynanması gereken bir takım.Zaten iyi transferlerle ilk sezon şsampiyonluğa bile oynarsınız.Taraftarlara özlenen başarıyı getirebilirsizniz.
arkadaslar bana ikinci lig b kategorisinden adanaspor ve adana demirspor haricinde şampiyonluga oynayan 5 takım sölermisiniz
O. Lyon u tavsiye ederim...Çok iyi ortasaha (Kallström-toulalan ben arfa) ve harika forvetleri (benzema-elmander) var. Takımın belirli bir başarı geleneği var.Avrupada başarı amacı güdülerek zevkle oynanabilir.
Everton,
Her anlamiyla oturmus kadro, eger iyi bir menajer isen ilk sezonda takviyesiz sampiyon yapabilirsin.
Defansta: Baines, Neville, Yobo, Lescoot - Orta sahada: Cahill, Arteta, Pienaar, Leon Osman, Manuel Fernandes (ılk sezon kiralik) - Santraforlar : Andy Jonshon ve Yakubu.
Yemede yaninda yat (:
arkadaşlar tsl den 4 buyukler kayseri ve sivas haricinde oynaması zevkli bir takım solermisiniz nolur oyunu bırakma asamasındayım bu takım bana oyunu yeniden sevdirsin
@ De Guzman 10
Manisaspor, Gençlerbirliği..
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
çok teşekürler hp-fm-gs
bence juventus çok kaliteli bir kadrosu var ilk sene dördüncü oldum ama iyi bir menejer şampiyon yapar ilk sene 28 milyon dolara kadar transfer bütcesi verebiliyor ikinci sene 105 milyon dolara kadarayrıca oturmuş bi kadro tabi tek dezavantajı biraz yaşlı bir kadro oluşu ...
arkadaşlar bana öyle bi takım söyleyin ki
-bütçesi en az 5-10M euro olsun
-kadrosu oturmamış olsun (kadroyu yeni transferlerle ben kurayım)
-ingiltere liginde olmasın
tranbzon dediklerime uyuyodu ama sıktı
saol dediklerine bakicam
8.0.2 de manisa diyorum, ilk 2 sene içinde şampiyon olursunuz, ilk sene garanti uefaya falan gidersiniz, takıma hiç takviyeye gerek yok, özellikle forvette açık varmış gibi gözüküyor fakat kesinlikle burak yılmaz'ı oynatmanızı tavsiye ederim, taktiğinize göre sadece saf AMC pozisyonu oynayacak oyuncu takımda yok fakat, selçuk inan, sezer öztürk o mevkide çok iyi işler çıkarıyor
Girondins de Bordeaux
CM ve FM'de Bordeaux favorim olmuştur hep.Zaten oyuna ya Galatasaray'la ya da Bordeaux ile başlamışımdır. :P
FM2008'de süper bi takım bence,zaten gerçek hayatta da Fransa liginde 2. oldular.
Oyuncularına gelirsek Chamakh süper bi forvet, Saivet geleceğin süper yıldızı(7 yıldızlı), Obertan 1 sene içinde wonderkid oluyor, Planus ve Diarra'da diğer 7 yıldızlık oyuncular. Johan Micoud'un yaşlı olması sebebiyle orta sahaya bir oyuncu, kaleye de Lloris'i alırsanız süper takım oluyo.
Finansı çok iyi değil ama ben 2 senede adam ettim.![]()
Kısacası bence Fransa ligi çok güzel bi lig ayrıca Bordeaux süper bi takım.
ilhan abi ve coşkun ani kadar iyi bilmesemde BURSASPOR güzel takım
Benim şahsi düşüncem, eğer bu oyunda yetenekli bir menejersem bunu zayıf veya orta şekerli bir takımla almış olduğum başarılarla ölçerim.
Mesale türkiye süper ligi fenerbahçeyi ele alalım ligi ilk 3 te bitirememe ihtimali varmı sizce.Bence yok futboldan az anlayan biri dahi fenerbahçeyi şampiyon yapabilir. Ama orta şekerli bir lig takımı ile bu işi başara bilen varsa bu arkadaşları tebrik ederim.Çünkü bu arkadaşlar özveri ile bu takımlarda kafa patlatmakta ve uzun uğraşlar sonucunda ligde söz sahibi yapabilmektedir.
Ben oyuna rize sporla başladım ilk sezon düşmemek için çok büyük efor sarfettim.2 sezonumda türkiye kupasını kazandım ve süper kupayı alabilme başarısını gösterdim.
3.sezonumda lig şampiyonu oldum ve tüm kupaları aldım sadece türkiyedeki.
4.sezonum da tekrar lig şampiyonu oldum türkiye kupasını aldım fakat süper kupayı alamadım. Sezon sonunda Milan menajerlik teklif etti reddettim ve ocak ayında ingilterenin Blakbörn rovers kulübüne geçtim ingiltere 2 liginde 10.sıradaydı aldığımda ve ekonomik kiriz nedeni ile oyuncu alamadım. Bu şartlarda bbile yükselme maçlarına kalabildim ve 1 lige çıktım.
Biliyorum lafı çok uzattım ama bence iyi takım sıfırdan alıp kendimizin büyüttüğü takımdır.
Saygılar..
SiirT spor tawsiyemdir kadrosunda genç oyuncular ileride çok iyi oluyorlar siirt sporla başlıyan kariyyerimde şuan 2017 yılındayım ve her sezon hilesiz şampiyon oluyorum hem Süperlig , şampiyonlar ligi , türkiye kupası , world champions
Türkiyeylede Dünya Çapında Takım oLDum
biz arkadaşla ortak kariyer yapcaz da zevkli olması için hangi takımları almamızı önerirsiniz ? İspanya - İtalya gibi liglerde orta sıra takımı olması çok iyi olur
İspanya'dan
Zaragoza-At. Madrid
İtalya'dan
Udinese-Sampdoria-Napoli
benim onerim wolfsburg . Real Betis ve PSG. kadro yapilari nispeten iyi beklentiler dusuk. Bir de aslinda Dortmund var ama nedense bir tek o takimla bir turlu basaramiyorum .
arsenall cunku
alt yapıdan qelen qenclerle kadroyu tamamlıyorsunuz.
transferede qerek yok...
ama c.ronaLdo yu almak ayrı bır zevk![]()