Evet Hasagiç bugün çok ballıydı!
Evet Hasagiç bugün çok ballıydı!
Böyle maç olmaz.
Sergio Orteman'da sarı kart gördü.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Yenilirsek İBB'ye değil, HAKEME yenileceğiz.. 2. yarıda rakibi ezen takımım bu istek ve bu özveri ile Kadıköyden en azından 1 puan dönecektir..
Dakika 88 ve frikik oldu 25 metreden atıyor GS.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
VeriLmeyen penaLtıLardan sonra GaLatasaray Lı arkadaşLarda zamanında bizim ettiğimiz isyanLarı anLamışLardır umarım..
Türkiye de bu hakemLer oLduğu sürece adiL bir Lig hiç bir zaman oLmayacak.Yazık göz göre göre çaLmıyorsa bir hakem herşey aranabiLir bunun ardında.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
frikik kullanı gs tehlikeli bi yer sabri atacak helal be hasagiççççççç
Bu futbolu gördüm ya fark yesekte komaz bana ! Hersey ortada !
Hasagiç Sabrinin frikiğini 90'dan çıkardı.
Nasılmış hakem yüzünden kaybetmek ? Gerçi maç daha bitmedi ama..
Hasagiç delirdi.Yine çıkardı![]()
Hakem 5 dakika uzatma gösterdi.
Offf 90dan cikardi Hasagic !
Gir artık be gir kaleye. Yuh derim ben bu Hasagiç'e
I'm back...
Sallayacak Gs şimdi..
So what?
Saike
Dakika 90 oldu GS hala saldırıyor![]()
Bence hakem vermediği penaltının etkisiyle saçma bir penaltı çalcak ve 2-2 olcak...
5 dk ekledi
Bu herif antepte oynarken de böyleydi. Ama öyle bi şey ki yeri geldiğinde de acaip saçma hatalar yapıyordu. aslında iyi kaleci.. İyi yer tutuyor kontrolü falan çok iyi...
gol yemez bu kaleci ..
Hakem sana ne demeli bilmiyorum ?
Ben biliyordum böyle olacagini,herkes hakemlere salladi,bizim korundugumuzu söyledi.Simdi hakemler bize artniyetli davraniyor.
5 dk uzatma Saldır Galatasaray
GOL Ümit Karan attı.
golllll umit karan![]()
off olmaz böle şey ya2-2
Gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooollllllll llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
!!!!!!
Ümit Karan goooooooooooooooooooooooool