Sayfa 9 / 20 İlkİlk ... 789101119 ... SonSon
241 ile 270 arası toplam 575 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by xxestergonxx View Post
    roberto carlosu fenerbahçe 500 defa yalanladı sonunda aldı...spor gazetelerinin her haberi doğrudur diyemeyiz tabii ama şunuda biliyoruzki fenerbahçenin her yalanlamasıda doğru değil..

1 hafta önce hiçbir oyuncu almayacağız diyolardı..şimdide appiahın sözleşmesini askıya alırsak 1 brezilyalı alacağız diye fenerin bir yönerticisi haber sızdırmış ismini vermeden...

hergün basını yalancılıkla suçlayan fenerbahçe roberto carlosu günlerce almayacağız deyip sonunda alınca kendiside aynı yalancı durumuna düşmüş olmadımı...
    Hayır olmadı b ence abi, Çünkü Carlos transfer edildiğinde şampiyonluğa giden takımın havasını bozmak istemediğimiz için yalanladık dediler. Ki Carlos aylar öncesinden bir tv programında Fenerbahçe ile anlaştığını açıklamıştı. Yalanlamalarının sebeplerini hep söylüyorlar.

Appiah olayını da daha önceden de söylemişlerdi, Appiah ve Tümer'in durumuna göre orta sahaya takviye yapılabilir diye.

Ayrıca geçen gün Nihat Özdemir ilgilendiğimiz isimler basına yansıyınca fiyatları çok artıyor, bu n edenle işlerimizi sessiz yapıyoruz dedi, bu yalnalamaları fiyat yükselmesin diye yapıyorlar.

Bu yalanlananlardan birini alabilirler ama o kadar isim yazılıyor ki, basının tutturamama ihtimali çok yüksek.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tümer, Duisburg yolunda
    Askerlik problemi nedeniyle mutlaka yurtdışında oynamayı kafasına koyan Fenerbahçeli milli futbolcu Tümer Metin’in , Bundesliga takımlarından MSV Duisburg ile temas halinde olduğu ortaya çıktı.

Tümer’in menajeri Youssef Mokhtari’nin yaptığı açıklamaya göre, kadrosunu güçlendirmek isteyen MSV Duisburg, ofansif orta oyuncusu ile ilgilenmeye başladı. MSV Duisburg Teknik Direktörü Rudi Bommer’in de transfer edilmesi için onay verdiği milli futbolcunun işine oldu-bitti gözüyle bakılıyor. Tümer’in en geç Pazar gününe kadar İspanya’daki hazırlık kampına katılması bekleniyor.
    11.01.2008

Kaynak : Hürriyet

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Süper Brezilyalı Haberi

Bugün tarihli Vatan Gazetesi'nde Feridun Niğdelioğlu imzalı haberde ismini vermek istemeyen bir yöneticimizin Brezilyalı bir oyuncuyu transfer edeceğimizi söylediği iddia edilmektedir. Söz konusu haber doğru değildir. Hiçbir yöneticimiz bir gazeteciye bu şekilde bir açıklama yapmamıştır. Herhangi bir transfer çalışmamız söz konusu olursa bu resmi açıklama ile kamuoyuna duyurulacaktır.
    Spor Kamuoyuna Duyurulur
    Fenerbahçe Spor Kulübü
    ..............

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Fenerbahçe yönetimide işi iyice abarttı.Çocukla çocuk oluyorlar resmen.Bir kere söyleyin bütün çıkan haberler yalandır diye.Tamamdır.Daha ne uzatıyorsun.Sanki önlerine geçebilecekler.Bu seferde yalanlıyorlar ama bir tane transfer kesin gelecek R.Carlos transferindeki gibi yorumları yine yapılıyor
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bencede şemsi. Bi kere yalandır gerçeği yansıtmamaktadır bu haberler dedin daha ne ısrar ediyorsun her haberi teker teker yalanlıyorsun. Böyle yalanladıkları için sonra yine R.Carlos transferinde olduğu gibi deniyor. Önceki konuşmaya şöyle benziyor o yüzden bu oyuncuyu alıcaklar. Hayır bu yazının şurası daha çok benziyor şu adamı alıcaklar. Zaten bizim medya'nın amacı balon haber yapmak, sansasyon yaratacak haber yapmak, sadece fenerin değil tüm takım yöneticileri bunlara sebebiyet veriyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sabah'tan Büyük İddaa !....

AFONSO ALVES FENERBAHÇE'DE

Alves F.Bahçe'de iddiası

Başkanımız Aziz Yıldırım'ın, yönetici arkadaşlarından bile saklayarak yürüttüğü transfer çalışmaları doğrultusunda kadrosunu güçlendirmek isteyen Fenerbahçe'nin, Afonso Alves'i renklerine bağladığı iddia edildi. Hollanda'nın yüksek tirajlı gazetesi De Telegraaf, Mateja Kezman'ın takımdan ayrılmak istediğini yüksek sesle dillendirmesinin ardından santrfor arayışlarını hızlandıran sarı-lacivertli yönetimin, Heerenveen formasını giyen Alves ile her konuda anlaştığını ve Brezilyalı forvetin önümüzdeki günlerde resmi sözleşmeye imza atacağını yazdı.

Afonso Alves İddaa ları gittikçe artmaya başladı. Ben yinede German Denis gelebilir diyorum. Afonso gelirsede hayır demem

Selçuk'un Cezası Unutuldu !

Fenerbahçemiz'in Teknik Direktörü Zico, 10 gün süren Antalya kampında sürekli olarak Selçuk'u lige hazırlamasına rağmen İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında Kemal'e görev verecek. Brezilyalı hocanın bu kararının altında ciddi bir unutkanlığın yattığı iddia edildi. Milliyet Gazetesi'nin 13 Ocak tarihli haberine göre, ligin ilk yarısının son maçında Trabzon'a karşı forma giyen ve gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşen Selçuk'un durumunu tüm teknik heyetin gözden kaçırdığı, Appiah ve Deniz'in sakatlığından orta sahanın geride kalan tek alternatifi olan Kemal'in son iki günde ilk on bir için denendiği öğrenildi. Teknik Direktörümüz Zico, Kayserispor ile oynanan kupa maçında da sahaya sürdüğü Selçuk'u, Antalya kampının son gününde yapılan hazırlık karşılaşmasında da ilk on birde görevlendirdi. 20 dakika sahada ısınan tecrübeli oyuncunun cezalı olduğu anlaşılınca tribünde oturan Kemal apar topar aşağıya çağrıldı ve Selçuk oynatılmadı.
    Brezilyalı hocanın Selçuk ile yaptığı görüşmede "Sen cezalı mısın?" diye sorduğu ve "evet" yanıtını alınca da tüm planlarını değiştirdiği bildirildi. Son iki gündür yüzüne bakılmayan Kemal'in adeta üstüne titreyen ve müzmin yedek olan bu oyuncuyla özel olarak ilgilenen Zico ve ekibinin böyle bir hataya düşmesi ise bir hayli yadırgandı.

Bu Arada Fenerbahçemizin Şaöpiyonlar Ligi 2.turundaki rakibi Dün aKşam Athletic Bilbao'ya Deplasmanda 2-0 yenildi.

Bilbao deplasmanında; Afrika Uluslar Kupası'na katılan Kanoute, sakat Kerzakhov ve cezalı Luis Fabiano'dan yoksun mücadelede eden Sevilla, savunmada görev alan Escude'nin kırmızı kart görmesiyle, son 35 dakikayı 1 kişi eksik tamamladı.
    Ve Artık RÖVANŞ zamanı.

Sezona yenilgiyle başlayan ancak özellikle son haftalarda müthiş bir çıkış yakalayıp, ilk yarıyı Sivasspor’la birlikte zirvede kapatan Fenerbahçemiz, ikinci yarıya merhaba diyor. Ligdeki son 5 maçını da kazanan Sarı-Lacivertli ekibimizde tek düşünce, seriyi Büyükşehir Belediye karşısında sürdürmek. Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak mücadeleyi Cüneyt Çakır yönetecek. Kanarya’da bu önemli karşılaşmada cezalı Selçuk, sakat Appiah, Deniz, Kezman, kaleci Serdar ile kendisine yurtdışında takım arayan Tümer forma giyemeyecek.
    Zico kararsız kaldı
    Kendisini iyi hissettiğini söyleyip, oynamak isteyen Kaptan Alex konusundaki kararı ise teknik direktörümüz Zico verecek. İkinci yarıya iyi bir başlangıç yapmak isteyen Brezilyalı hoca, Alex’i riske edip etmeme konusunda kararsız kaldı. Kadıköy’de ilk yarıda oynadığı 9 maçın 8’ini kazanırken, birinde berabere kalan Fenerbahçe, son 6 maçında ise aralarında Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzon’un da bulunduğu rakiplerini puansız göndermişti

İşte Fenerbahçe'nin İBB karşısına çıkacağı ilk 11.

---------------------------------- Volkan -------------------------------------------------------

------- Gökhan -------------Lugano------------Edu------------------ Carlos----------------

------------------------Aurelio----------------Kemal---------------------------------------------

----------Deivid----------------------------------------------------------------------Uğur-------
    --------------------------- Ali Bilgin---------------------------------------------------------------
    -------------------------------------------Semih Şentürk----

Fenerbahçemize Bu akşam İBB karşısında Baraşılar Diliyoruz..*

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

ALKMAAR İŞİ YATMIŞTI
    De Telegraaf'ın spor müdürü Jaap de Groot dün çıkan köşe yazısında, "Afonso Alves, Ocak ayından itibaren Fenerbahçe forması giyerse kimse şaşırmasın" ifadesini kullanarak bir anlamda bu transferi doğruladı. Sezon başında Galatasaray'ın çok istemesine rağmen transfer edemediği 26 yaşındaki Afonso Alves, astronomik bir teklif almasına karşın Hollanda'nın AZ Alkmaar ekibiyle yaşadığı flörtten olumlu bir sonuç alamamıştı.
    Bu da haberin devamı...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

"Fener Mehmet Topuz'u alamaz"

Kayserispor Basın Sözcüsü Yücel Şahin, Mehmet Topuz'un satılmasının söz konusu olmadığını söyledi.

Şahin, bazı gazetelerde Mehmet Topuz'a Fenerbahçe'nin yeniden talip olduğu yönünde haberlerin yer aldığını; fakat böyle bir teklif almadıklarını açıkladı. Şahin, "Fenerbahçe'nin Mehmet Topuz ile ilgili yeni bir teklifi yok. Cevabımızı bildikleri için yeni bir teklifte bulunmadılar. Mehmet Topuz'u satmayacağız." dedi.

Kaynak: Goal.com

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Alves ile ilgilenmiyoruz

Bugün tarihli Fotogol, Takvim, Fotomaç, Fotospor ve Sabah gazetelerinde yer alan Brezilyalı oyuncu Afonso Alves ile anlaştığımız yönündeki haberlerin tümü gerçek dışıdır.

Kulübümüz adı geçen oyuncu ile herhangi bir transfer pazarlığına girmemiş, dolayısı ile de kendisi ile bir anlaşmaya varmış olmamız söz konusu değildir.

Spor kamuoyuna duyurulur.

Fenerbahçe Spor Kulübü

...........

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu yönetimin hala transfer yapmamamada ısrar etmesini anlayamıyorum.Bugünde gördük ki orta sahamızda Alex'in alternatifi yok,Alex'in yedegı olacak bir adam lazım bize sonra forvete Afonso Alves gibi bir oyuncu lazım sol kanadımız bence cok kötü Ugur Boral ve Vederson bana güven vermiyor oraya adam almamız lazım ama yönetimin transfer yapıcagı yok.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Arkadaşlar hiç merak etmeyin transfer yapılacak.Heleki bugünden sonra..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Transfer olmaz ise, şundan eminim ki Şampiyonlar Liginde yol kat edemeyiz.

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

evet edemeyiz katılıyorum ama fenerbahcenın transfer polıtıkasını hiç tasvip etmiyorum gecen senede carlosla ılgılı ılgılenmıyoruz haberlerı cıkıyordu fakat geldı bunun yuzunden bazı medya dakı gazeteler yalanlasa bile yazmaya devam ediyor böyle gidersede hep böyle olacak sanıyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Başkan açıkladı: "FB Fred'i istiyor"

Fenerbahçe'de İstanbul BŞB karışısında sergilenen kötü ve etkisiz futbol bir kez daha transferi gündeme getirirken, bugün öne çıkan isim O.Lyon'un Brezilyalı forveti Fred oldu. Fransız Kulübünün Başkanı Jean-Michel Aulas kulübün resmi internet sitesine başta Fenerbahçe olmak üzere PSG, Tottenham ve Tuncay'ın takımı Middlesbrough'un Brezilyalı futbolcuya talip olduğunu açıkladı.

Kaynak:LigTv

İnş. Alınır...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fred müthiş bir oyuncu,insAllah alırız.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Ertem Şener’in sunduğu ve Star TV’de yayınlanan FutboLig programına konuşan Sırp golcü “PSV TV’ye yaptığımı açıklamalar çarptırıldı, Türkiye’de çok mutluyum, 2-3 yıl daha buradayım'' dedi.

Kezman, Star TV'den Uğur Önver’in sorularını yanıtladı:

- Mateja, Star TV'den Uğur ben. Nasılsın?
    - İyiyim. Teşekkür ederim.

- Şu an İstanbul’da mısın?
    - Tabii ki.

- Bazı açıklamalarını duyduk. Doğru mu?
    - Yani?
    - PSV TV'ye İngiltere Premier Ligi'ne gitmek istediğini söylemişsin.
    - Hayır. Ben gelecekte bir gün olabilir demiştim. Şu an devam eden 4 yıllık bir kontratım var. Burada mutluyum. Belki daha sonra.
    - Ben sana açıklık getireyim istersen. Çünkü herkes senin Fenerbahçe'den ayrılıp İngiltere'ye gitmek istediğini söylüyor.
    - Bu ülkede herkes istediğini konuşuyor ve yazabiliyor. Fakat benim devam eden bir kontratım var ve Türkiye'de kalacağım. Bunu herkese söyleyebilirsin. Burada mutluyum, hiçbir problemim yok ve hiçbir yere gitmiyorum.
    - Teşekkür ederim Kezman. Sakat değilsin değil mi?
    - Hayır hayır. Kendimi gayet iyi ve formda hissediyorum.
    - Tekrar oynayabilecek misin?
    - Evet yeniden oynayabileceğimi düşünüyorum. Eski formuma kavuşmam için yeniden forma giymem lazım.
    - Mateja, ben senin böyle bir açıklamada bulunmadığını ve Fenerbahçe'de kalmak istediğini, ancak ileride bir gün İngiltere'ye gideceğini söyleyeceğim.
    - Tabii ki dileğim günün birinde yeniden Premier Lig'de oynamak. Fakat bu belki de 2-3 yıl sonra gerçekleşir. Şu an buradayım ve mutluyum. Hedeflerimiz çok ve şampiyonluk istiyoruz. Ben de bu takımda forma giymek istiyorum.
    - PSV'ye de gitmiyorsun değil mi?
    - Hayır hayır düşünmüyorum.
    - Teşekkür ederim Mateja.

Tebrikler sahtekar basın. Teşekkürler Futbolig
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hepimiz burda bu basın yüzünden Kezman'a neredeyse hakaret ettik.Bu açıkalamadan sonra umarım Kezman eski forumuna kavuşur.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

kezman bu acıklamaları yapmamıs olsa dahi gitmeli.artık daha ne kadar sabretcez?:S 1.5 sezon oldu hala ısınamadı bu adam türkiye ligine

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Muhammed kardeş..Kezman konusmalarını Startvde dinledim ardından.Foxtv de dinledim onlarda tam tersini diyor..İki yayından birisi ..Foxda dedilerki kezman yine haksız yere medyaya sallıyor dedi.Kezman oraya baska diyor.Buraya baska diyor diyor dediler..Kezman Startv de ugur ünvere dediklerinin aynısını Fox'ye demiş..Fox Tv bence Psv Tv'ye dediklerini biraz degistirmiş gibime geldi...(Fox inandırıcı gelmedi)
    Last edited by Emurafu : 14.Ocak.2008 at 20:47

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Muhammed kardeş..Kezman konusmalarını Startvde dinledim ardından.Foxtv de dinledim onlarda tam tersini diyor..İki yayından birisi ..Foxda dedilerki kezman yine haksız yere medyaya sallıyor dedi.Kezman oraya baska diyor.Buraya baska diyor diyor dediler..Kezman Startv de ugur ünvere dediklerinin aynısını Fox'ye demiş..Fox Tv bence Psv Tv'ye dediklerini biraz degistirmiş gibime geldi...(Fox inandırıcı gelmedi)
    Evet Emrah ona da bir ara baktım. Kezman çark etti,Kezman kıvırdı benzeri birşeyler diyorlardı. Kezman ayrılmak istiyor haberinin altında kesin onlardan birinin parmağı vardır ki kendilerini kurtarmak için Kezman'ı yalancılıkla suçluyorlar. Verkaç değil miydi Fenerbahçe'ye dünya yıldızı geliyor diye alt yazı üstüne alt yazı geçen ardından da gelecek olanın RC3 markası olduğunu söyleyen. Yani RC3 markalı bileklik vb. şeyler Türkiye'ye geliyormuş ve bunu saatlerce Fenerbahçe'ye dünya yıldızı geliyor diyerek alt yazı geçen. Adeta milleti enayi yerine koyan Verkaç. FutboLig'de Ertem Şener özellikle Kezman'ın PSV TV'ye yaptığı açıklamaları da noktası noktasına çevirttik dedi ve Kezman'ın gelecekte Premier Lig'de oynamak istiyorum lafından gelecekte kısmının çıkarılarak medyanın haber yaptığını söyledi. FutboLig'e bu haberde güveniyorum.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Brezilyalıların olması, Fred'in gelmesini sağlayabilir.. Ancak Fred satılacak olursa, birçok kulüp talip olur bu da transferi zorlaştırır..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Evet Emrah ona da bir ara baktım. Kezman çark etti,Kezman kıvırdı benzeri birşeyler diyorlardı. Kezman ayrılmak istiyor haberinin altında kesin onlardan birinin parmağı vardır ki kendilerini kurtarmak için Kezman'ı yalancılıkla suçluyorlar. Verkaç değil miydi Fenerbahçe'ye dünya yıldızı geliyor diye alt yazı üstüne alt yazı geçen ardından da gelecek olanın RC3 markası olduğunu söyleyen. Yani RC3 markalı bileklik vb. şeyler Türkiye'ye geliyormuş ve bunu saatlerce Fenerbahçe'ye dünya yıldızı geliyor diyerek alt yazı geçen. Adeta milleti enayi yerine koyan Verkaç. FutboLig'de Ertem Şener özellikle Kezman'ın PSV TV'ye yaptığı açıklamaları da noktası noktasına çevirttik dedi ve Kezman'ın gelecekte Premier Lig'de oynamak istiyorum lafından gelecekte kısmının çıkarılarak medyanın haber yaptığını söyledi. FutboLig'e bu haberde güveniyorum.
    Adamlar bir holoskoyu bildik diye hava atıyorlar..Carew gelecekti hani foxtv

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Fred muhteşem bir transfer olur gerçekten.
    So what?
    Saike

24. Default

“Fenerbahçe’ye geldi, geliyor” haberleri arasında, önceki gün İtalya Serie A’da Napoli karşısında ilk 11’de forma giyen ve 2 gol, 1 asiste imza koyan Ronaldo, manşetlere taşındı. İtalyan basını, 31 yaşındaki golcünün müthiş bir geri dönüş yaptığını yazdı. Diğer Brezilyalılar Pato ve Kaka’nın da gol atması üzerine bazı gazeteler, “Ka-Pa-Ro” esprisi yaparak, 1950’li yıllarda Milan’ı büyük başarılara taşıyan Gunnar Gren, Gunnar Nordahl ve Nils Liedholm için yapılan, “Gre-No-Li” benzetmesinin yeniden yaşanacağı olasılığına vurgu yaptı. Teknik direktör Carlo Ancelotti, “Ronaldo’ya ayrı bir parantez açmak gerek. Bu kadar kısa sürede kendisine gelmesi, beni çok sevindirdi. Onun adına hepimiz mutluyuz” derken, Brezilya basınında, “Milan, Ronaldo ile yenilenmek istiyor” başlığı atıldı.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Fenerbahçe Yönetimi, sakatlıktan bir türlü kurtulamayan Stephan Appiah'ın sözleşmesini dondurdu. Sarı lacivertli yönetim, yeni bir yabancı oyuncu transferi için Futbol Federasyonu'na başvurdu.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Maldonado'yu düşünüyoruz sanırım şilili oyuncu

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

İşte şimdi heyecanlandım. İznin çıktığı günün gecesinde havaalanında görebiliriz yeni oyuncumuzu. Mutlaka birisiyle anlaşmışlardır, izin çıkınca getirilir.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Appiah sözlesme dondulacak büyük ihtimal..Serkan bilgin için sagol..Linderoth hakkında bizde yapalım,Carusca zaten gönderemiyoruz suan için..

Dün aksam Gürcan bilgiç konusdu;Kezman cuma gününe kadar gidiyor dedi..5tane kulüb istiyormuş..

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Benim kafamda hala soru işareti var resmi sitede görmeden inanmam...

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Appiah'ın sözleşmesi donduruldu!

FLAŞ! Fenerbahçe Spor Kulübü yönetimi bugün Türkiye Futbol Federasyonu'na başvurarak bir süredir sakat durumda bulunan ve futbol hayatı tehlikede olduğu belirtilen Ganalı futbolcu Stephen Appiah ile olan sözleşmesinin dondurulmasını ve TFF'nin kendilerine bir yabancı daha hakkı tanıması konusunda istekte bulundu. Bu gelişmeden sonra TFF'nin Fenerbahçe'ye bir yabancı daha hakkı tanıyacağı belirtilirken, sarı-lacivertli ekipte transfer edilecek isim merakla beklenmeye başladı...

Sayfa 9 / 20 İlkİlk ... 789101119 ... SonSon

Mesaj Yetkileri