Çok güzel gidiyorsunuz zahmet olmassa taktiginizin ss'lerinizi koyabilir misiniz?![]()
Çok güzel gidiyorsunuz zahmet olmassa taktiginizin ss'lerinizi koyabilir misiniz?![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Tebrik ederim Mert çok güzel bir galibiyet almışsın.Mertcan bu kadarda olmaz ya olmaz.Deniz abi toparlanmalısın biran önce.
Ayrıca bu kadar saçmalık olmaz gerçekte 1 maçta bile kafa golü atamayan bir adam FM de her maçta kafa golü hatıyor bu hatalar da insanı oyundan soğutuyor.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Arkadaşlar bende anlamadım takımdaki düşüşü taktiğimde sorun olduğunu sanmıyorum çünkü daha öncede bu taktikle oynmıştım ve çokda başarılı olmuştum.Takımda 5 tane sakat oyuncu var bunların hepside direk 11de oynayan oyuncular bazen kadroyu kurmakta zorlanıyorym.Ayrıca forrvetlermin kaçırdığı gollerin haddi hesabı yok.En kısa zamanda düzelteceğim
Evet deniz benimde sakatlıklardan başım agrımıstı...İnşallah düzelirsin.Taktiginde biraz da olsa oynamalar yap inşallah düzelirsin
Mertcan Sampdoria'yı elinden kaçırmış..
Inter'den güzel sonuç..
Inter güzel sonuç almış
Mert şanssızsın Lazio'ya kendi sahanda kaybetmen kötü olmuş.Mertcan be kez rakip BALLIymışTebrikler Deniz abi uzun bir aradan sonra kazanmışsın.
Mertcan şanssızsın hakikaten 1 sut 1 gol bu sana hep oluyor.Üzüldüm valla senin adına.Diger arkadaşlarda şanstan yana pek balı yok![]()
Avrupada gerçekten kötü gidiyorsun Mertcan şanssız bir puan kaybı yaşamışsın.
Avrupada dökülüyorsunuz.Gerçekten bir sorun var takımızda galiba.Biran önce çözün çünkü şl de milan inter finali bekliyordum kariyerin başında
Mertcan düşüşte gibi![]()
milanın kadro süper ama istikrar yok düzeliceğine inanıyorum
Takımım adına aldığım sonuçlardan utanıyorum gerçekten İbrahimovic denen kazma sayısızca pozisyonlar kaçırdığı mütdetçe bizim istikrarlı bir gidiş sağlamamızın imkanı yok:@
Bu arada devre arası için transfer çalışmalarına başladım.Daha iyi bir kadro oluşturmak için birkak transfer yapacağım.
----------
Bomba Budur...Fernando Belluschi İnter'de!....
Ligin ikinci yarısında kadrosunu güçlendirmek için kolları sıvayan İnter Arjantinin yeni yıldızı Fernando Belluschi ile 5 yıllık sözleşme imzaladık.Oyuncuya bonservis bedeli olarak Olimpiakos'a 14MN Dolar ödediği öğrenildi.
Ayrıca İner'in Oscar Cardozo ve Lucho Gonzales gibi isimlerle sıcak temasta olduğu gelen bilgiler arasında...
Trezegeuet ManU'ya mı?
Juventus'ta Bu sezonki performansı ile Cisse ve Ia quinta'nın arkasında yedek bekleyen Trezeguet için İngiliz Manchester United kulübü Torino ekibinin kapısını çaldı.ManU'nun Trezeguet için 16 Mn $'ı gözden çıkardığı konuşuluyor.Eğer bu transfer gerçekleşirse Juventus'un Trezeguet'in veliahtı olarak Ajax'ta oynayan Klaas-Jan Huntelaar veya Benfica'da oynayan Oscar Cardozo'yu düşündüğü iddaa edildi
Herkese başarılar, İnter favorim ama transferler felan hepside süper. Herkese başarılar. Bu arada Lazio önüne geleni deviriyorBi bakmışsınız şampiyon Lazio olmuş
![]()
Forza Lazio O zaman.Transferler müthiş milan ve juve dende bekliyoruz bombalar
İtalya Serie A'da büyük maç !!
Juventus - AC Milan
Serie A'da 15.Hafta çok büyük bir karşılaşmaya sahne olacak.Lider AC Milan takipçisi Juventus'a konuk olacak.Milan'da bu önemli maç öncesi Barzagli şoku yaşanıyor.Sakatlığı bulunan futbolcunun Juve maçında forma giymesi riskli.
Juventus ise lideri devirmenin hesaplarını yapıyor.Teknik direktör Mert Çeken bu maça son haftalarda formsuz olan Trezeguet'i özel olarak hazırlıyor.Alessandro Del Piero sakatlığı nedeniyle bu maçta forma giyemeyecek.
Acaba bu maçı kim kazanacak? Juventus mu? Yoksa Milan mı ?
Gerçekte de Juve-Milan maçı var bu hafta.![]()
Juve'nin sahasında ise alır gibi me geliyor.2'nizede başarılar
belluschi hastayım bu adama inter muthıs bı ıs yapmıs..