Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
52. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş

13 25.00%
  • Fenerbahçe

31 59.62%
  • Berabere

8 15.38%
Sayfa 9 / 10 İlkİlk ... 78910 SonSon
241 ile 270 arası toplam 276 sonuç

Konu: TSL 28. Hafta | Beşiktaş - Fenerbahçe

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Arkadaşlar Alex 2 saat yerde yattı,Kazım'ın topu dışarı çıktı falan bunlara gerek yok.Dün galibiyeti hak edecek bir oyun sergileyemedik.Kazım'ın pozisyonunda Alex o boyuyla o golü atıyorsa hiç bir şey demeye hakkımız yok.Bize düşen kalan maçlarda takımımızın arkasında olarak dağılmalarını önlemek.Önümüzde çok önemli bir Sivas maçı var.Ona odaklanmamız lazım..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bu şekilde oyunun ortasında yapılmış her hatanın resmini koyarsak burada yer mi kalır?

Spiker maçta ilk önce yanlış söyledi, bu golden önceki pozisyon değil, bu pozisyondan sonra top nerelere gidiyor geliyor sonra gol oluyor. Yardımcının açısını Kazım, hakemin de açısını 2 Beşiktaşlı oyuncu kapattığı için görememiş, top çıkmış yanlış karar.

Alex için de geçen sene Galatasaray maçını hatırlayın, orada koltuklar yağarken gidip atıyordu korneri ki artık atılamayacak duruma geldiğinde isyan etmişti. Verdiği acı doğrudur belki Alex gereğinden fazla yattı ama hakem de 8 dakika uzatma verdi zaten. Pet şişe geldikten sonra Gökhan'ın içindeki suyu boşaltması da beni güldürdü açıkçası, sonra Lig Tv boş şişeyi gösterdi zaten.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Bizimkiler yine umutlandırıp,utandılar.Aynı geçen sene olduğu gibi.Bu maç F.Bahçe ile aramızdaki kalite farkını açıkça ortaya koydu.Aslında zaten belliydi ama biz duygusal yaklaştığımız için göremiyorduk.F.Bahçe öne geçip oyunu soğutup,tempoyu düşürüp,çarşambayıda düşünüp yorulmadan götürmek istedi.Beraberlik golünü buluncaya dek güzel götürdüler.Ardından beraberliği bulduk,F.Bahçe biraz tempo yaptı,golü buldu ve oyunu tekrar rolantiye aldı.Kısacası F.Bahçe istediği her şeyi yaptı.Maçlarda zaten istediğini yaptıktan sonra kazanılıyor.Biz ise sürekli doldur boşalt yapmaya çalıştık.Neticesinde fazla pozisyon üretemedik.O.sahamız yoktu yine.F.Bahçe gibi en güçlü yanı orta saha olan bir takıma karşı sakatlıktan yeni çıkmış yarım Cisse ile karşılık vermeye çalışırsak böyle olur.Zaten Delgado'yu anlayabilmiş değilim.Kasımpaşa'ya,Rize'ye PAF'tan bir on numara getirsem oda gol atar.Önemli olan,büyük maçları kalitenle koparabilmek,takımına maç kazandırmak,takımını sırtlayabilmek,en önemli anlarda sorumluluk alabilmek.Delgado kendi havasında,topu alıyor ayağına dolaştırıyor,dönüyor,kendi kendine bir şeyler yapıyor.Yıldız futbolcu olmak kolay değildir.Yıldız bir Alex'tir,yıldız bir Sergen'dir.Delgado sadece yetenekli bir futbolcudur.S.Özkan'a helal olsun,takımın Rüştü ile ayakta kalan tek ismiydi.Bu arada Rüştü'ye maçtan önce anlamsızca ithafta bulunan arkadaşlarda utanmıştır umarım....

Tribünler takımımızın oynadığı futbolla orantılı olarak işledi.Saha kapanacaktır mutlaka.Baki'nin ıslıklanmasını bence yadırgamayın arkadaşlar.Alex bile ıslıklandı bu ülkede.Bize yazık oluyor resmen.Futbolcular sahada bizim kadar terlemiyordur yemin ederim.Neyse olan oldu.Tebrikler F.Bahçe...

Fakirin ekmeği umuttur.Ne olacağı belli olmaz.Bir umut...

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Üzüldüm tabii ama bir yandan da sevindim şampiyonluk şansımızın azaldığına bu yönetimin artık bu takımın başında kalmamasını istiyorum ve bu sene de olmassa gidecek gibiler ama ligi bitirebileceğimiz kadar üstte bitirmeliyiz.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Quote Originally Posted by gerrrard View Post
    Ve gördüğünüz gibi topun tamamı çıkmış.
    Kusura bakma bu açıdan çıkıp çıkmadığını anlayamayız.Ayrıca Alex'in dün Lig tv de gördüm Alex'in kafasının arkasına glmiş adamın kafası şişmiş hala provakasyon diyosunuz ve sadece iyi bi futbolcu olarak kalmayan adam gibi adam olan Alex'e diyorsunuz.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ben de Beşiktaşlı arkadaşları bir kez daha tebrik ediyorum burada. Çok kritik bir maçta yenilmelerie rağmen mesaj yazarken sakinliklerini koruyorlar.

Fenerbahçeli arkadaşlar da sevinecekler tabi ki ama aşırıya kaçmasın, dün b,r Fenerbahçeli üye aşırıya kaçtığı için banlandı.

Anlayışınız için tekrar teşekkürler.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Yahu 0sman nasıl anlayamayız ? Açık ve net. Çizgiden tamamen k0pmuş durumda işte. Y0ksa ben mi yanlış görüyorum ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

O pozisyon gol pozisyonu mu? O pozisyondan sonra top kırk defa başka yere gitti? Bir kulp yaratmak için farklı farklı şeyler söyleyip durmayın.

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Quote Originally Posted by _BeeTLeJuiCe_ View Post
    O pozisyon gol pozisyonu mu? O pozisyondan sonra top kırk defa başka yere gitti? Bir kulp yaratmak için farklı farklı şeyler söyleyip durmayın.
    Tamam değildi ben sadece 0sman'ın söylediğine karşı birşey söyledim.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Şu da var Gökay, perspektif ve bakış-göüş açısı gibi derslerden çokca aldığım için eğer top yerde değilse biraz havadaysa o şekilde çizgiyi geçmediği halde çizgiyi geçmiş olarak görülebilir. Bu resime bakarak net karar verilmez yani, kamera tam topun üzerinde olsa sorun yok ama kameranın açısı, topun yerden yüksekliğini de hesaba katmak lazım.

Videosuna bakmalı, top eğer havada değilse zaten dışarı çıkmış görülüyor ama top havadaysa kesin birşey söyleyemeyiz.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Serkan ben senin laflarını üzerime alıyorum Teşekkür ederim.

Maçta olay molay yoktu yalandan ortalığı kızıştırmayalım.Yok golden önce top dönmüş dolaşmış taçmış....E kardeşim çıkar topu bahane arama.Delgado sen artistlik pas vereceğine düz pas ver gole sebebiyet verme.

Ayrıca Alex'e gelen su şişesinde Gökhan Zan çok akıllıca anında gelen şişedeki suyu boşalttı.Boş şişeyi gösterdi ve temsilci kaydetti galiba

Ayrıca bu maçta olan şeyler her derbide oluyor.Yabancı madde,küfür,yerde yatma kalkma...

Tebrikler Fenerbahçe, tebrikler Alex.

Hakkaten Fenerlilerin dediği kadar KrAlex bu adam yahu

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Murat Özdemir View Post
    Serkan ben senin laflarını üzerime alıyorum Teşekkür ederim.

Maçta olay molay yoktu yalandan ortalığı kızıştırmayalım.Yok golden önce top dönmüş dolaşmış taçmış....E kardeşim çıkar topu bahane arama.Delgado sen artistlik pas vereceğine düz pas ver gole sebebiyet verme.

Ayrıca Alex'e gelen su şişesinde Gökhan Zan çok akıllıca anında gelen şişedeki suyu boşalttı.Boş şişeyi gösterdi ve temsilci kaydetti galiba

Ayrıca bu maçta olan şeyler her derbide oluyor.Yabancı madde,küfür,yerde yatma kalkma...

Tebrikler Fenerbahçe, tebrikler Alex.

Hakkaten Fenerlilerin dediği kadar KrAlex bu adam yahu
    Ne hikmetse dün sabah Alex videolarını izliyordum,işte bize tam böyle bir adam lazım diyordum ki akşam bize patladı...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Maç hakkında konuşalım yahu;

Maldonado açıkçası beklediğimden vasat bir performans sergiledi. Bu şekilde oynayacaksa Selçuk da oynayabilirdi yorumunu yapmıştım maçı izlerken. Daha takımla uzun süre oynamadı ve bu atmosferde böyle bir maçta hatalı oynamasını anlayışla karşılayabilirim. Ama biz Selçuk'tan aldığı topu sebepsiz yere ayağında tutması ve gereksiz çalım denemeleri yüzünden memnun değiliz.

Maldonado'nun direk paslar yapan, ayağında çok top tutmayan yapısı var diye görmüştük. Mücadele yönünden ise elinden geleni yaptı, bazı gereksiz işlere girmezse çok faydalı olacaktır.

Sol kanadımızda çok boşluk bıraktık ve buna rağmen Zico'nun orada tek başına Vederson'u bırakması Ziico adına en büyük hataydı dün gece. Golü oradan yedik ama yine de oyuna giren Semih golü attığı için kazanan haklıdır hesabı Zico'yu da tebrik ediyoruz.

Uğur ve Kazım 2. devre oyundan düştüler, Kazım yerine Önder'i alarak hem savunmaya sağlama alıp hem de Önder'in son durumunu görmüş olurduk ama bunu da yapmadı.

Lugano'yu dün biraz konsantre olamamış gördüm. Beşiktaş kalemizde çok büyük tehlikeler yaratmamış olsa da girilen pozisyonlarda onun hatası vardı, Edu O'ndan daha iyiydi bence.

Volkan eğer büyük kaleci olmak istiyorsa artık bu şekilde goller yememeli. Rüştü'den daha iyi bir form yakalamış olsa da aynı pozisyonda Rüştü olsa elini, ayağını, bacağını her yerini açar bir şekilde o topu geçirmezdi. Rüştü'den en beğendiğim özellik bu zaten.

Bir de küçük bir enstantane, Volkan aut atış öncesi yavaş hareketlerde bulunuyor ve kamera orada Rüştü'ye dönüyor. Yüz ifadesinden "Ben keşke bunu öğretmeseydim Volkan'a" der gibi bakıyordu. Tabi işin şakası, Rüştü de bu şekilde zaman geçirme konusunda gayet başarılı, maçı izlerken aklıma acaba böyle düşünüyor mudur diye geldi.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ve bu konu bir ilk olsun sahada oynanan oyunu konuşalım, taraftar küfür etmiş, sahaya madde atmış, Lugano 8 yapmış vs vs...

Tamam olmuş çirkin şeyleri de yazalım ama üzerinde durmamız gereken asıl şey oynanan oyun olsun, sitemizin içeriğine de uygun olarak.

Oyuncu analizleri, taktik analizleri vs bu tür şeyler konuşalım artık, çok ilginç değişik analizler geleceğinden eminim, onları okumak istiyorum ben. Herkes farklı açılardan bakabiliyor, biz bu şekilde saha dışı olaylara takıldığımız için asıl yazı yazmak isteyen arkadaşların da yazma hevesinin kalmadığını biliyorum ama onlar ne kadar burada o şekilde yaılarını arttırırlarsa kalite o derece artacaktır.

Ben de elimden geldiğince saha dışı olaylara girmemeye çalışacağım.
    Last edited by Sekopej : 30.Mart.2008 at 14:25
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Dünkü maçta 2 teknik direktörde sınıfta kaldı bence ... Zico Zorunlu değişiklikte yanlış tercih kullandı Semih Kezman'ın yerine girmeliydi Sol çok boş kaldı her an mağlup durumada düşebilirdik

Ertuğrul Sağlam ise 1 ay civarı oynamayan Cisseyi 4 günlük antremanla sahaya sürdü , Bakiye forma vermekle ve Ali Tandoğan'ı baştan oynatmamakla hata yaptı sonucunda Şampiynoluğu yitirdi

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Dünkü maçta 2 teknik direktörde sınıfta kaldı bence ... Zico Zorunlu değişiklikte yanlış tercih kullandı Semih Kezman'ın yerine girmeliydi Sol çok boş kaldı her an mağlup durumada düşebilirdik

Ertuğrul Sağlam ise 1 ay civarı oynamayan Cisseyi 4 günlük antremanla sahaya sürdü , Bakiye forma vermekle ve Ali Tandoğan'ı baştan oynatmamakla hata yaptı sonucunda Şampiynoluğu yitirdi
    Şampiyonluğu yitirdi vb şeyler söylerken başına ve ya sonuna "bence" kelimesini koysak daha iyi olmaz mı?Çünkü şampiyonluk falan gitmedi daha,o sadece senin görüşün...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bence Beşiktaş şampiyonluk şansını yitirdi demek için Sivas karşısındada yenilmeli.Bu sezon bir çok kez 5 puan geriye düştük.Futbol bu,top yuvarlak.Sezon sonu belki şampiyon bile olabiliriz.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Fenerbahçeli ve Beşiktaşlıları tebrik ediyorum..

Fakat kel kafalı bir adam vardı Baki sanırım o adamı kim profesyonel yaptıysa helal olsun..

Kazım'a girdiği pozisyon % 100 Kırmızı kart ama işte ne yaparsın..

Sanki insana değil hayvana giriyor..

İki takımada gelecek maçlarda bol şans

Fenerbahçem beni tekrar sevindirdiğin için teşekkür ederim..

Nesil
    2006

Sarper1903 adlı arkadaş resmi koymuş; ama top çizginin üstünde 1mm'den bile küçük bir boyutta dursa bile tac olmaz. O tac olup olmadığını sadece çizgi üstünden çekilen fotoğraf ile anlayabiliriz. Bu yüzden fotoğraf üstünden konuşmak yanlış olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Şampiyonluğu yitirdi vb şeyler söylerken başına ve ya sonuna "bence" kelimesini koysak daha iyi olmaz mı?Çünkü şampiyonluk falan gitmedi daha,o sadece senin görüşün...
    Evet katılıyorum, yorumlarımızın başına sonuna bence ekleyip, genelleme yapmazsak ve birbirimizin fikirlerine, düşüncelerine saygılı olabilirsek daha gerginliği az ortam olmuş olur.
    "YÜCE ATATÜRK"

Beşiktaş'ın 4-3-1-2 sistemi çok yanlıştı bence.Üstelik 4-3-1-2'nin "3-1" kısmındaki oyunculardan Serdar Özkan,Delgado,Tello hücum gücü yüksek,defansif gücü zayıf oyuncular.Hal böyle olunca koskoca ortasahanın yükü 1 aylık sakatlıktan sonra 4-5 günlük antremanla Fenerbahçe maçına çıkan Cisse'ye kaldı..

Dünkü maçta galibiyeti hak eden taraf bizdik ve iyi oynayıp kazandık.

Ben şunu söylemek istiyorum:Zico'nun uğur boral'ın yerine semih'i alması bence son derece yanlıştı.Nedenine gelirsek;böyle önemli bir maçta takımın bir sıfır galipken çift forvete dönmesini pek mantıklı bulmadım.Semih'i oynatmak istiyorsa kezman'ı çıkartmalıydı.(Bence kezman ilk onbirde dahi başlamamalıydı ama bu adamın kezmanla arasında ne varsa artık)Dün gördük arkadaşlar oyunun 82.dakikasında oyundan alınan kezman'ın kaleye şutu yoktu.Golcü olarak nitelendirilen bir forvet oyuncusunun 82.dakika sahada durup kaleye şut çekmemesi sizce normal mi?

Alex'in bu maçta kendini bir kere daha fenerbahçe için ne kadar önemli bir oyuncu olarak gösterdiğinden şüphe yok zaten.

Kazım göstermiş olduğu performans son derece iyiydi.Muhteşem bir oyunla fenerbakçenin sağ kanadı iyi kullanasını sağladı.

Maldonado'nun da bu maçta elinden geleni yaptığını düşünüyorum.

Son olarak Ali Bilgin'in harcadığı %100 lük gol pozisyonuna çok acıdım.Bunların olmaması gerekiyor artık.

Sonuç olarak bu maçı kazandığımız için son derece mutluyum.Tebrikler fenerbahçe...

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Evet katılıyorum, yorumlarımızın başına sonuna bence ekleyip, genelleme yapmazsak ve birbirimizin fikirlerine, düşüncelerine saygılı olabilirsek daha gerginliği az ortam olmuş olur.
    Çok yapıcı gördüm bugün seni
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Sarper1903 adlı arkadaş resmi koymuş; ama top çizginin üstünde 1mm'den bile küçük bir boyutta dursa bile tac olmaz. O tac olup olmadığını sadece çizgi üstünden çekilen fotoğraf ile anlayabiliriz. Bu yüzden fotoğraf üstünden konuşmak yanlış olur.
    İyide onu nasıl hesap edeceğiz Batuhan.

Boşverin yahu bitmiş gitmiş yenilmişiz ne yapalım canımız sağolsun dünyanın sonu değil ya. Bukadar birbirimizi kırmaya değer mi yahu?

Hayat güzel...

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Kabak yine Baki'nin başına patlamış yazık! Dün gece de bazı bjk forumlarında gezdim herkes Baki'ye öfkeli nedenide 2. golden önce pas hatası yapmış. İlk golde de Delgado pas hatası yaptı top döndü gol oldu. Bari onu da yuhlasalardı da tam olsaydı.

Bence Beşiktaşın şampiyonluk şansı artık hiç kalmadı çünkü sadece 1 değil tam 3 tane rakibi var şampiyonluk için biri kaybetse diğeri kazanıcak falan filan. Bence Beşiktaş bu andan sonra ancak inter toto'ya gitmemek için mücadele verebilir o da haftaya Sivas deplasmanında şekillenir.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Yahu Baki'yi yanlış yerde oynatan Hoca'nın hiçmi sucu yok...Ertugrul hocada daha fazla suc var.

Baki tek hamleli bir oyuncu..Hiç bekte oynatılırmı..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Bizimkiler yine umutlandırıp,utandılar.Aynı geçen sene olduğu gibi.Bu maç F.Bahçe ile aramızdaki kalite farkını açıkça ortaya koydu.Aslında zaten belliydi ama biz duygusal yaklaştığımız için göremiyorduk.F.Bahçe öne geçip oyunu soğutup,tempoyu düşürüp,çarşambayıda düşünüp yorulmadan götürmek istedi.Beraberlik golünü buluncaya dek güzel götürdüler.Ardından beraberliği bulduk,F.Bahçe biraz tempo yaptı,golü buldu ve oyunu tekrar rolantiye aldı.Kısacası F.Bahçe istediği her şeyi yaptı.Maçlarda zaten istediğini yaptıktan sonra kazanılıyor.Biz ise sürekli doldur boşalt yapmaya çalıştık.Neticesinde fazla pozisyon üretemedik.O.sahamız yoktu yine.F.Bahçe gibi en güçlü yanı orta saha olan bir takıma karşı sakatlıktan yeni çıkmış yarım Cisse ile karşılık vermeye çalışırsak böyle olur.Zaten Delgado'yu anlayabilmiş değilim.Kasımpaşa'ya,Rize'ye PAF'tan bir on numara getirsem oda gol atar.Önemli olan,büyük maçları kalitenle koparabilmek,takımına maç kazandırmak,takımını sırtlayabilmek,en önemli anlarda sorumluluk alabilmek.Delgado kendi havasında,topu alıyor ayağına dolaştırıyor,dönüyor,kendi kendine bir şeyler yapıyor.Yıldız futbolcu olmak kolay değildir.Yıldız bir Alex'tir,yıldız bir Sergen'dir.Delgado sadece yetenekli bir futbolcudur.S.Özkan'a helal olsun,takımın Rüştü ile ayakta kalan tek ismiydi.Bu arada Rüştü'ye maçtan önce anlamsızca ithafta bulunan arkadaşlarda utanmıştır umarım....

Tribünler takımımızın oynadığı futbolla orantılı olarak işledi.Saha kapanacaktır mutlaka.Baki'nin ıslıklanmasını bence yadırgamayın arkadaşlar.Alex bile ıslıklandı bu ülkede.Bize yazık oluyor resmen.Futbolcular sahada bizim kadar terlemiyordur yemin ederim.Neyse olan oldu.Tebrikler F.Bahçe...

Fakirin ekmeği umuttur.Ne olacağı belli olmaz.Bir umut...

Gerçekten mükemmel bir yorum olmuş aynen katılıyorum Fenerbahçe ile Beşiktaş kadrosu arasında bencede kalite farkı var.Kalite farkı az olsada tecrübe farkıda var bu ikisi bir oldumu gerçektende fark ortaya çıkıyor.Fenerbhaçe golü bulana kadar pas yaptı bastırdı golü buldu tempoyu düşürdü.Sonra golü yedi tekrar 7-8 dakikalık temposu yetti

Nesil
    2007
    Yer
    CORLU

Herşeyden önce istedik ve kazandık, bir sürü gol pozisyonu heba oldu vs..vs.. Tebrikler Fenerbahçe..

Benim anlamadığım şey,

Sağ bek : IBRAHIM TORAMAN!
    Stoperler: BAKI - GOKHAN
    Sol bek : I.Uzulmez..

Ali Tandoğan son haftalarda gayet iyi oynuyordu, neden yedekti ? ve neden bu kdr saçma bi defansla çıktı Ertugrul ? Zaten defansı el bombası olan Beşiktaş, böyle bir defansla çıkınca sahaya mağlubiyet kaçınılmaz oldu..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Yazdığım şeyler zaten benim görüşüm "bence"ye ne gerek var

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Yahu Baki'yi yanlış yerde oynatan Hoca'nın hiçmi sucu yok...Ertugrul hocada daha fazla suc var.

Baki tek hamleli bir oyuncu..Hiç bekte oynatılırmı..
    Abi altın semer de vursan yine aynı.. Nerde oynadığının ne önemi var ki? Sol bek oynadı aynı sağbek oynadı aynı. Ön libero oynadı aynı..

Sayfa 9 / 10 İlkİlk ... 78910 SonSon

Mesaj Yetkileri