Sayfa 9 / 37 İlkİlk ... 789101119 ... SonSon
241 ile 270 arası toplam 1093 sonuç

Konu: Trabzonspor Transfer Haberleri

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Açıkcası Gökhan'a verilecek 1 Milyon Euroluk bonservise bile acırım.Bence Gökhan aradığımız oyuncu degil.Onun yerine Umut'u tercih ederim.Keske devre arası istenilen Denis alınabilse NTVspor'da Arjantin ligini izliyorum adam süper oynuyor Colman'la birlikte iyi bir ikili olurlar.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by nekop View Post
    İyi o zaman fotomactaki Yıldıray haberinide ekleyin bari...

yıldıray gelmez buraya bana oyle gelıo zaten kesın yalan haberdır fotomaca felan ınanmak ben pek

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Transfer dönemi resmi olarak başlamamasına rağmen renklerine şimdiden birçok futbolcu katan Trabzonspor'dan transfer daha!..

Bordo mavili yönetimin, bu sezon TFF 3. Lig'den TFF 2. Lig'e yükselen Altınorduspor'un kalecisi Yakup Bugün ile anlaştığı öğrenildi.

21 yaşındaki genç kaleci ile İzmir'de ön protokol yapılırken, Yakup pazartesi günü Trabzon'a gelecek ve kendisini bordo mavili kulübe bağlayan 5 yıllık mukaveleye imzayı atacak.

1998–2003 yılları arasında Sarıgöl Belediyespor alt yapısında yetişen Yakup Bugün, 5 yıldır Altınordu için ter döküyor. Genç kaleci, Altınordu'da iki yıl amatör olarak, son üç yıldır da profesyonel olarak oynadı.

MARATON.COM.TR ÖZEL
    HABER: CAN KARYAĞDI

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

genc genc genc bu takıma bi abi lazım soyle ıyı de bı abı olursa bu sene daha ne ısterız

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Forvete Babacar Gueye

Trabzonspor, forvet oyuncusu için bir yandan Türkiye'de Gökhan Ünal ve Mehmet Yıldız'ı almaya çalışırken, diğer taraftan da Avrupa'da arayışlarını sürdürüyor. Bordo- mavili takımın yabancı adayları arasına Fransa'nın Metz kulübünde oynayan Babacar Gueye de girdi.

Senegalli 22 yaşındaki golcü futbolcuyu teknik direktör Ersun Yanal'ın birçok kez
    izleyip olumlu rapor verdiği için harekete geçildiği öğrenildi. Mali sayman Mahmut Aksu'nun Fransız kulübüne bu futbolcu için 1.5 milyon euro bonservis önerip haber beklediği dile getiriliyor.

Hüseyin'e Köln talip

Tecrübeli kaptanı, Rus kulüpleri ve Yunanistan'ın AEK takımından sonra Alman Köln de transfer listesine ilave etti.

Trabzonspor takım kaptanı Hüseyin Çimşir'e Alman kulübü Köln'ün de teklifte bulunacağı öğrenildi. Tecrübeli oyuncuya daha önce Rus takımlarının yanı sıra, Yunanistan'dan AEK da istemişti. Trabzonspor, Hüseyin ile ilgili resmi teklif gelmediğini belirtirken, menajerler aracılığı ile birçok teklifler yapıldığını
    doğrulandı. Hüseyin'in en son olaylardan sonra arkadaş çevresine "Trabzonspor'da artık misyonumu tamamladım" dediği öğrenildi.

Mustafa Bursa'ya

SOL kanat oyuncusu Mustafa Keçeli'yi, Bursaspor istedi. Trabzonspor'un bu sezon kadrosunda düşünmediği Mustafa da eski hocası Samet Aybaba'nın yönetimindeki yeşilbeyazlı takımda oynayabileceğini belirtti.

Gönderilenler gidemiyorlar!

TRABZONSPOR'UN gelecek yıl kadroda düşünmediği oyuncula dan Jabi, Jeferson, Erdinç, Tolga ve Cem için resmi teklif gelmediği öğrenildi. Yönetim, bu oyuncuları yurt içinde yapılacak olan transferlerde takasta kullanmayı planlıyor.

Kaynak: Fotomaç

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Gustavo Colman, Hrvoje Cale, Egemen Korkmaz, Giray Kaçar, Ceyhun Gülselam, Selçuk İnan, Burak Yılmaz, Buğra Erdoğan ve İsmail Özeren’i transfer eden Bordo-Mavililer şimdide iki oyuncu daha alacak.

Transferde büyük hamle yapan Trabzonspor, teknik direktör Ersun Yanal’ın istediği 9 futbolcuyu renklerine bağladı. Savunmayı ve orta alanı tamamen değiştiren bordo-mavili takımda şimdide 2 futbolcunun daha alınması planlanıyor. Kale konusunda henüz net kararını vermeyen Yanal’ın forvete usta bir golcünün alınmasını istediği öğrenildi.

Futbol Şube sorumlusu Dr.İhsan Alioğlu alınan transferlerin tamamen teknik direktör Ersun Yanal’ın istekleri doğrultusunda gerçekleştirildiğine dikkat çekerek: “ Kaleci ve forvet konusunda bugünlerde bir nefes almak istiyoruz. Hazırlık kampı için önümüzde 1 aylık bir zaman var. Bu süreyi de iyi kullanıp takımımızı eksiksiz kampa göndermek istiyoruz.” dedi.

Trabzonspor’da teknik direktör Ersun Yanal Belçika’nın Germinal Beerschot takımından transfer ettirdiği Arjantinli oyuncu Colman Gustavo üzerine titriyor.

Aynı takımda oynayan Cruz’u izlerken bu oyuncuya hayran kalan Yanal orta alandaki bütün organizasyonları ona verecek. Yanal’ın ofansif oyun planında Arjantinli’nin önünde oynayacak olan Selçuk’un da önemli sorumlulukları olacak
    .

Trabzonspor’un yeni transferlerinden Manisasporlu Selçuk İnan, başarıya aç bir oyuncu olduğunu ve bordo-mavili takımda büyük başarılar yaşamak istediğini söyledi.

Selçuk İnan, yaptığı açıklamada, Trabzonspor ile Manisaspor arasında bonservis konusunda yapılan anlaşmadan dolayı mutlu olduğunu ve artık transferindeki belirsizliğin de ortadan kalkması nedeniyle rahatladığını ifade etti.

Teknik direktör Ersun Yanal`ın bugünkü noktaya gelmesinde emeği olduğunu da kaydeden Selçuk İnan, şöyle devam etti: ``Ersun hoca, beni Çanakkale Dardanelspor`dan Manisaspor`a getirmişti. Onunla da çalışacağım için ayrı bir mutluluk yaşıyorum. Ersun hoca ile baba-oğul gibiyiz. Beni çok iyi tanıyor. Geçen yılki dönemin ardından bu yıl takımda yeni bir yapılanma, yeni transferler var. İnşallah hep birlikte başarılı bir sezon geçireceğiz. Özlemi sona erdirmek için ben de elimden gelen gayreti göstereceğim.``

Takım arkadaşı Burak Yılmaz`ın da Trabzonspor ile anlaşmasına sevindiğini kaydeden Selçuk İnan, ``Burak ile 10 yıldır bölge takımlarından beri tanışıyoruz. Birlikte epey bir dönem oynadık. En yakın arkadaşım. Onla birlikte Trabzonspor`a gelmek benim için daha iyi oldu. Birbirimizi çok iyi tanıyoruz`` diye konuştu
    .

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

2 oyuncu daha bence 1 kaleci ve 1 forvet alınabilir.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Cogu futbolcu kiralanacak, yani yeni alinan genc oyuncular. Sol acik, Kaleci ve Forvet lazim, en az ikiside yabanci olcak

egemen super transfer bence tebrıkler ts

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Trabzon'dan yabancı bombası !Transfere çok hızlı giren Trabzonspor, Portekiz’li Pauleta ve Arjantin’li Aimar’ın peşine düştü..

Turkcell Süper Lig’de son şampiyonluğunu 1984 yılında bırakan Trabzonspor, özlemini dindirebilmek için şu ana kadar tam 8 futbolcunun işini bitirerek adeta yeniden yapılandı. Yeni başkan Sadri Şener önderliğinde yürütülen transfer politikası sonuçlarını yaklaşık 1 ay önce vermeye başlarken, toplam 8 futbolcunun sadece bonservis bedellerinin 10.5 milyon Euro olması yapılan yatırımın ciddiyetini gözler önüne serdi. Bordo-mavililer, defansın soluna alınan Cale için D.Zagreb’e 2.2, Germinal’e Colman için 2.8, Oftaş’lı Giray’a 2 ve son olarak Selçuk İnan&Burak Yılmaz ikilisine 3.5 milyon Euro öderken, genç isimlere de yatırım yapmayı bildi. Çanakkale’den orta saha Buğra Erdoğan ve stoper İsmail Özeren’i renklerine katan Kaplanlar şampiyonluk yarışında ’Ben de varım’ dedi.

‘MEHMET YILDIZ askıda’

ÖTE yandan Asbaşkan Hayrettin Hacıoğlu, Sivassporlu Mehmet Yıldız ile Trabzonspor adının anılmasıyla ilgili olarak “Öncelikli transferimiz kesinlikle o değil. Eğer diğerlerinde herhangi bir sıkıntı yaşarsak o zaman Mehmet Yıldız transferini devreye sokarız” diye konuştu. Bu arada Trabzonspor Başkanı şener’in PSG’nin Portekiz’li forveti Pauleta ve Zaragoza’da forma giyen Arjantin’li Aimar için de girişimlerde bulunduğu öğrenildi.

Vatan
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Gökhan Ünalın Trabzona geleceğini hiç sanmıyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Pauleta bi ihtimal olabilir de Aimar cok cok zor. Bi defa adam TR ye gelmek istemez. Olur da Trabzon alırsa harika iş yapar; ancak vatan gazetesi kolpadır genelde

Nesil
    2007
    Yer
    Ev

Aimar transferi yalandır bence. Ama Pauleta olabilir, keşke gelse Türkiye'ye..

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Pauleta neden olmasın, Aimar zor.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

ama zaragoza 2. lige düştü belki kralık olarak gelır adam der ıkıncı lıgde oynamaktansa

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ligimizin İspanya 2. Liginden daha iyi olduğunu düşünüyorum eğer zaragoza düşmeseydi aimar kesin gelmez derdim ama şimdi gelebilir bence

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

ewet bende onu dıyorum en azından kıralık gelır sene zaragoza cıkınca gıder gerı

Aimar gelirse güzel olur ama gelmesi zor gibi, Pauleta transferi daha yakın gibi duruyor, ki gelirse iş yapar Pauleta Trabzon'da.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Açıkcası ben pauletanın ülkemize bu yaşından sonra gelmesini pek istemem bence pek ekstra bir oyuncu değil onun yerine Kolleri alsınlar bence daha yararlı olur sonuçta nürnberg de küme düştü

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Paulete gelebilir.Aimar zor ama o da gelebilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Pauleta futbolu bırakmak üzereHatta Psg'nin son maçında ayakta alkışlandı..Bu arada Aimar falan gelmesi zor...Trabzonun çok isim yapmış oyuncu almaması lazım..Basarıya aç oyuncu almalı.Colman gibi..Çok isim yapmış oyuncu alınca genelde takım içinde sorunlar çıkıyor..Forvete Kovacevic alın bari.Gecensene paso gol atıyordu

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Pauleta futbolu bırakmak üzereHatta Psg'nin son maçında ayakta alkışlandı..Bu arada Aimar falan gelmesi zor...Trabzonun çok isim yapmış oyuncu almaması lazım..Basarıya aç oyuncu almalı.Colman gibi..Çok isim yapmış oyuncu alınca genelde takım içinde sorunlar çıkıyor..Forvete Kovacevic alın bari.Gecensene paso gol atıyordu
    Oldu defansa Costacurta , kaleye Ballotta da çok iyi gider hani .. Pazartesi yada Salı 1-2 sürpriz ile karşılaşabiliriz öyle duyumlar var

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Kovacevic'i küçümseme..Adam gecensene Cl ligi ve Yunan liginde ne goller attı..Pauleta haberine göre konusdum bu arada..Trabzonun suanda sıcak parası Basel'li ereni alsalar çok iyi olur..

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Yabanci olsun artik. Forvette pivot ozeligi olan bi oyuncu lazim, orta sahaninda sol ayakli bi futbolcuya.

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Yoan Gouffran,Jeremy Menez,Pascal Feindouno,Fode Mansare gibi iyi oyuncular alırsa bence iyi iş yapar Trabzonspor.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Mondragon Sürprizi

Trabzonspor´da transfer atağı sürüyor. Kaleyi de güvenilir ellere teslim etmek isteyen Yönetim Almanya´da forma giyen Mondragon´un peşinde
    31.5.2008

Yeni sezona yepyeni bir kadroyla girecek olan Trabzonspor, kaleyi de tecrübeli bir isme teslim etmekte kararlı. Şu ana kadar Ceyhun Gülselam, Cale, Colman, Giray, Egemen, Selçuk İnan ve Burak Yılmaz’ı kadrosuna katan Bordo-Mavililer’in 1 numaralı adayı ise Mondragon... İsveçli İsaksson ile de ilgilenen Karadeniz ekibinin, orta sahaya alınan Arjantinli Colman ile aynı dili konuşabildiği için Mondragon konusunda şartları zorladığı kaydedildi. Köln ile 2009’a kadar sözleşmesi bulunan Mondi için Almanlar 1 milyon 750 bin Euro istiyor. Trabzonspor Yönetimi de bu rakamı indirmek için pazarlıklarını sürdürüyor.

KAYNAK:FANATİK(Serhat DEMİRTAŞ)

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

1 sezon oynicak bi kaleci lazimda, boyle bonservis isteyende olmaz. Onur kalede dursun daha iyi ozaman

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Egemen ve Selçuk ile sözleşme imzaladık.Bugün imza atması beklenen Burak ise Salı günü Cale ve Ceyhun ile birlikte resmi imzayı atacaklar..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

'' Bu arada Trabzonspor'un Hertha Berlin takımında oynayan gurbetçi oyuncu Bilal Çubukçu konusunda da girişimlerde bulunduğu öğrenildi. ''

ajansspor.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Sakın ama sakın almasın Trabzon Bilal Çubukcu'yu.Tamamen şişirilme bir futbolcu.Türkiye alt liglerinde çok daha iyi gençler var...

Sayfa 9 / 37 İlkİlk ... 789101119 ... SonSon

Mesaj Yetkileri