valla hakem hataliydi ama biz futbol oynamadik.. Gokhan zan, tuncay, mevlut bu takimda oynayamaz.. semih arda ve sabri bu takimda olmali bence
valla hakem hataliydi ama biz futbol oynamadik.. Gokhan zan, tuncay, mevlut bu takimda oynayamaz.. semih arda ve sabri bu takimda olmali bence
Böyle kadroya böyle sonuç. Fatih Terim'e Müstehak.
Tuncay'ın turnuva boyunca oynatılmaması lazım. Orta sahanın ortaya direk dikilse daha yararlı olur.
Semih ve Arda bir sonraki maçta ilk 11 başlamalı bence.
0 çekeriz böyle oynarsak..
Şimdi önümüzdeki 2 maçı kazanıp 6 puan çıkarmaya bakmalıyız..
ne diyeyim ya valla krize soktular gece gece adamı..![]()
ne kanadımız çalışıyor ne beklerimiz çalışıyor ne savunma biliyoruz ne hücum yapıyor. 2 pası arka arkaya zor yapıyoruz. santraforumuz yok. Allah aşkına bu takım nasıl gol atacak.
Takımda ayakta kalan tek adam ne işi var orda ne işi var onbirde denen Kazım.
Yazık oluyor cidden yazık.
Adam gibi kimse çıkıp oynamadıki.Emre,Tuncay,Nihat,Mevlüt vs..Hakemler hata yapsa ne yapmasa ne ? İyi oynasak haketsek maçı tamam hakemlerde buluruz hatayı ama iyide oynamadıkki.Servet 1 saat sakat oynadı zaten.Gökhan Zan gibi saniyesinde çıkmadı maçtan.Sonuna kadar oynadı..Toparlanmalıyız bir an önce..Çek Cumhuriyeti ve İsviçre maçlarını almamız şart.
Direk, Kazım ve Servet. Bu üçü bu maçın skorunu değiştirdi. Ya olmasa?
Hakem dakika 1'de Kazım'a sarı kart gösterdi. Kazım bunu görünce oynayamadı. Bir pozisyona girse ve faul ile çıksa oyundan atılacak. Mücadele gücünü etkiledi.
Servet sakatlığa rağmen Ronaldo'yu sahadan silebildi. Alkışı hak etti.
Direkler kahramandı. Prim verilmeli üç topumuzu kurtardı. Helal olsun.
Emre Aşık, Emre Belözoğlu, Tuncay Şanlı, Mevlüt Erding diğer maçta kesinlikle oynamalı.
bi servet bi kazım birde aurelio diğerleri hepsi fos cıktı.çok kotu oynadık haklarıydı kazandılar.inşallah diğer maclarda toparlanırız yoksa işimiz zor gercektende
Portekiz maçı sonuna kadar hak etti , Hayal kırıklığı yaşattı takım bize
Vay be terim harbi harbi futbolu unutmuş. sen turnuvanın sayılı yıldızından gösterilen arda yı yedek bırak, ssonra ilerde top tutama , yenil.
Tuncay savascı dedik, mücadele eder dedik oyunu katletti. Bu nasıl futbol, nasıl oyun, nasıl sistem? Ne yaptıgımız belli degil.
Gruptan çıkmamız bu oyunla cok zor.
Kazım ve Aurelio Servet'e Helal olsun.İlk yarının en iyisi Mevlüt ü çıkarıp Boş gezen Tuncayı oyunda tutup top tutan çoğalmayı sağlayan arda yı almadı.Emre maç boyunca birşey yapmadı pepe geldi bireysel golü attı.Soruyorum Bu maçta emre'nin yerine Yıldıray oynasa ne olurdu.Milii takım'dan sağ kanatta kazım oynasın müthiş oynadı
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Vasatların vasatı Tuncay yerine absürdde olsa ters kanatta da olsa, Arda girmedi ya, defans bloğu ortasaha arasında köprü durumunda olan kademede mehmetten sonra en başarılı adam hamit oyundan alındı ya, ben bu işi bilmiyorum demek-ki
iste takimimiz,ben hic sasirmadim skora dogrusu,1 puan alsaydik cok sasirirdim,olaya at gözlügüyle bakmasak zaten milli takimimizin bu grupta sonuncu olacagini anlardik.Bosuna hayal kirikligi yasamaya gerek yok,bu takimin basindaki adam egoist,cok bildigini sanan ama bisey bilmeyen kisi.Hersey ortada.
Ilk yaridaki yorumumu yapmistim,beni dogrularcasina dediklerim cikti,Portekiz 5 tane atardi bize bugün,cok sansliydik,2-0 bitti Allahtan ..
Emre Güngör gibi adam alinmiyor oyuna Gökhanin yerine onun yerine kalas Asik aliniyor,sonrasinda gelisen ataklar malum ...
Emre Belözoglu bir hic,zerre kadar katkisi olmadi ...
Tuncay ayni öyle.
Nihat aynen öyle ama yaninda St olsaydi gercek Nihati izlerdik.
Kazim sokak topcusu,Milli takimda isi yok.
Rüstü mutlaka Volkanin yerine oynamaliydi ...
Arda mutlaka macta oynamaliydi ...
Sabri mutlaka ilk 11 de baslamaliydi,Hamit ile önlü-arkali oynamalilardi.
Fatih Hoca bunlarin hicbirisini yapmadi,her zamanki gibi bencil,egoist,bilmis tavirlariyla takimimizi yakti ...
Biz bu gruptan 0 ceker döneriz(en iyi ihtimalle 1 puan) ...
hiç beğenmediğim 2 isim biri hamit diğeri tuncay bi top bu kadarmı cok tutulur ayağında yahu.hem aksıyolar hem vs işte.
Bugün anladımki taktiğimiz 21 yaşındaki genç ve tecrübesiz Mevlüt üzerine kurulmuş bir taktik. Sadece onun hızından yararlanabiliyoruz bu taktik ile.
Kanatları çalışmayan 4-3-3 olmaz. Santraforu olmayan takım 4-3-3 oynayamaz.
Direk , Servet , Kazım ... Kadroda ne işi var denilen Kazım neler yaptı helal olsun vallahi. Herkez yalan tek gerçek Servet ama en büyük katkı DİREKlerdi.
Bu takım bu turnuvada 0 çeker.
Hadi canım sende BaranKazim sokak topcusu,Milli takimda isi yok.![]()
Bugünkü ilk maça bakarak isviçreyi de çekleri de yeneriz demiştim ama bu kadar dağınık bir milli takım san marinoyu zor yener.
tuncay oynamayı unutmuş
emrenin aklı transferinde kalmış hala kontratında pürüzler var herhalde.
kazım ve servet takımın en iyisiydi.
sabri koşmaktan başka birşey yapmadı. olumlu bir top kullanamadı. kötü anında yakaladığımız bir durumda ise atağımızı katletti.
aurelio yine sağlamdı.
bunlar dışında sistemimiz de çok ilginç 4-3-3 oynayacaksak ortadaki adam pivot olmalı. nihat ne kadar iyi oyuncu olursa olsun bu taktiğin altında ezilir.
Kazım'ı yerden yere vuranlar gelsin konuşsun bakalım.. Takımda ayakta kalan 2-3 isimden biriydi.. Bi Servet bide Auralio işte..
şu servet gibi bir defans daha olsa keşke ama nerde
Kazım bu gün oynayan en iyi oyuncularımızdandı. Sarı kartlı olmasa oynayacaktı. Hakem dakika birde mücadele gücünü azalttı. Bir iki pozsiyonda yanlış karar verdi. Kazım'ı pozisyonla buluşturmadı.Originally Posted by EmperoR
Volkan ne yapsın? İlk golde oyuncu ile karşı karşıya. İkinci golde zaten defansımız yok. Adam defans oyuncu olmak zorunda kaldı golü kalemizde gördük.
Kalecimiz Volkan iyi göründü bugün,direkler de ona bol bol yardımcı oldu![]()
Defans bloğumuzda her zamanki hataları yaptık.İlk yarı bitiminde Gökay abi'ye msnde Gökhan her an bir hata yapabilir demiştim.Sağolsun beni yanıltmadı![]()
Sol bekte Hakan'ın ilk golü yiyene kadar ileri çıktığını pek görmedim tüm takım gibi ne olduysa o da 1.golü yedikten sonra biraz canlanmaya çalıştı.İlk yarıda sağ kanatta yer alan Ronaldo'yu durdurmayı başardı.
Scolari Hamit'in sağ bekteki zayıflığını görüp Ronaldo'yu sola çekti.Şahsi düşüncem Ronaldo'nun 2.yarıda daha başarılı olduğudur.
Aurelio az hata yaptı,birçok oyuncuğumuzdan iyi oynadığı aşikardır.Emre 1.gole kadar pek ortalıklarda gözükmedi. 1.golden sonra geriye gelip top almaya,topu dağıtmaya başladı.
Sağ kanatta Kazım bugünün en iyisi sayılabilir.Birçok kez 2 kişinin arasına daldı çoğu zamanda topu çıkartmayı başardı.
Solda Tuncay hiç beklediğim gibi oynamadı.Tuncay ilk yarıda kötü oynamıştı.Ama Tuncay hırslı bir yapıya sahip olduğu için kendini toplar daha iyi oynar diye düşündüm maalesef öyle olmadı :S
Nihat hakkında pek bir şey söyleyemeyeceğim.Pek topla buluştuğunu görmedim.
Oyuna sonradan giren oyuncularımız bir şeyler yapmaya çabaladılar ancak katkı sağladıkları söylenemez.
Benim şahsi düşüncelerim bunlar.Gözden kaçırdıklarım olabilir.Eğer böyle oynarsak 0 çekmememiz mucize olur![]()
Kıyamet kopacak da olsa bırakınız adalet yerini bulsun....
Baran Kazım bugün en iyi oynayandı hakkını yemeyelim adam 3 kişiyle mücadele etti ve hepsinden galip ayrıldı.Hakem abuk sabuk fouller çalmasaydı daha da iyi olurdu
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Formalar yüzünden oldu.
Baran, sen aldığın cezayı çabuk unuttun sanırım.
tamam kişisel görüşlere saygılıyız da göz var nizam var. kazım gsli olsaydı böyle konuşmazdın. hala fanatik yorumlarda bulunacaksan söyle, ne sen yorul ne biz yorulalım.
bu gidişle sıfırı buluruz gibime geliyor, hani ilk maçtan su koy verilmez fakat böyle bir maçtan sonra verilir..
Arda'nın oynamamasına çok çok şaşırdım, halen daha çözemedim, çözemiyorum..
Onun dışında Kazım'a birileri ikili mücadelede nasıl el kol yapılır, yapılmaz öğretilmeli, daha top gelmeden düdük çalıyor..
Ayrıca çok büyük bir sorunumuz daha var, gerçi kronikleşmiş bir vaka ama hemen sakatlanıyoruz, fiziken düşük kalıyoruz, 4-5 yıl turnuvaya gitmeyelim ama şu sorunu çözelim, servet, gökhan, sonradan girmesine rağmen eme aşık ayakta duramıyor
Alınan mağlubiyeti anlarımda,sahada ne oynadığımızı anlayamadım bir türlü.En güvendiğim çok şeyler beklediğim Emre,Tuncay,Nihat,Hamit dörtlüsü bugün sanki kötü oynamak için vardılar sahada.İnanamadım Tuncay'ı bu halde görünce.İngiltere'den başka bir adam mı gönderdiler?Bütün topları kaybetti.Emre sahada dolaştı adeta,hiç sorumluluk almadı,liderlik vasıflarını yerine getiremedi.Nihat'ta topla buluşmakta zorlandı yine,bulduklarınıda çok kolay kaybetti.Hamit hücuma yönelik oynadığı zaman daha etkili olan bir futbolcu,doğal olarak Simao ve Ronaldo karşısında başı döndü...
Maçın en iyi isimleri ise Servet,Aurelio ve Kazım'dı.Servet'e inanamıyorum,onu anlatacak kelime bulamıyorum.Helal olsun diyebileceğim sadece...
Sonuç olarak şampiyonaya kötü bir başlangıç yaptık,ama her şey daha yeni başlıyor.Rakiplerimizin oynadığı oyunuda gördük.Bizden fazlaları yok,eksikler var.Umarım takımımız bu maçtan gerekli dersleri çıkarır,önümüzdeki maça en iyi şekilde konsantre olur...
Sağlık olsun...
Kazım'dan baska takımda ayakta duran ne yaptığını bilen var mıydı?Ofansta Fenerbahceli olduğum içi değil,Kazımı cok sevdiğim için değil bunu bir milli takımını destekleyen vatandas olarak soruyorum.
Servet,Aureilo,Kazım dısında takım cok kötüydü....Ama ben yine de gruptan çıkacağımıza inanıyorum.
Baran takımı Gslilerden olusturdun masallah Volkan ne yapsın ki şlk golde hatası var orda ara pasını kesemeyen de Servet...Takımcılık yapmayalım hepimiz milli takımlıyız burada...
Kazım yinede takımın en göze batan oyuncusuydu. Hakemi falan geçelim beyler kaç tane organize atağımız olmuş ki .. 2-3 pas bile yapamadık . Bu takımın taktiği nedir , sahada yapılmaya çalışılan nedir kimse anlamamıştır heralde.. Çok zor çok bu futbolla bu gruptan puan almamız bile mucize.. Umarım bir daha ki maçta bu şekil oynamayız..
He bu arada Fatih Terim saolsun yine o dillere destan karizmasını konuşturuyor. İlginç mimik ve hareketleri yine esirgemedi ama oyuna müdahale adına hiç bir şey yapmadı. Ah bu karizma ahh ..