Anket Sonuçlarını Görüntüle: Bir Hikmet Karaman bir Yılmaz Vural olabilir miyim?

Voters
78. You may not vote on this poll
  • Olabilir

17 21.79%
  • Onlardan daha çok takım değiştirir

48 61.54%
  • Olamaz

13 16.67%
Sayfa 9 / 13 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon
241 ile 270 arası toplam 374 sonuç

Konu: Anadolu Turları [Tekil Başlayıp Ortak SürüpTekrar Tekil Olan Kariyer]

Nesil
    2008
    Yer
    Sanliurfa

Lider ile arandaki puan farkini 6 ya dusurmussun, aslinda ust siralar cok karisik baskana sen 7. sin ve play off disindasin ama lider ile aranda 6 puan var yani her an hersey olabilir.
    Cok guzel maclar cikarmissin ama Karsiyaka macini yakistiramadim...
    Bu sezon Super ligdesin merka etme

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bana destek olan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. Ben bu desteği aldıktan sonra başarısız olmam imkansız.

Quote Originally Posted by fernandez View Post
    Galiba Antalya'dan sonra üst lige çıkaramadığın 2.takım bu olacak Serkan abi.
    Umarım sezon sonu sinirden Yılmaz Vuralımsı hareketlerle oyuncularını dövmezsin
    Antalya ile uzun dönem çalışmadık yoksa onları da çıkarırdım. Terfi edersek neden döveyim yahu, etmezsek bir şeyler düşünürüm.

Serkan abi'den mi bahsediyoruz?Maçlarının son 10 dksını yenilmemek ve gol atmak için maçı izlemekten çok dua etmekle geçiren Serkan abi'den

Ha ha ha, bu arkadaşın sözlerini dinlememenizi öneririm. Ben son 10 dakika hiç bir hocanın alamayacağı riskler alıp saldırırım rakibimin üzerine ve parçalar geçerim onları, sen ne diyorsun!
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya/Manavgat

Kariyerin Süper Bastan SOna Okudum Trabzondada Basarlı ve uzun Süre Kalman Dilegiyle

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Serkan bence ucu ucuna son maçta 2. olur Süper Lİge çıkarısn.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Kartalspor karşısında Anderson kendi rekorunu kırdı. 6 gol attığımız maçta Anderson 5 gol atıp Gökdeniz’in de golünün asistini yaptı.

6 gol attık ama neredeyse 6 gol de yiyecektik. İBB bize çok ters gelen bir taktikle oynuyordu. Bu mağlubiyet beni şoke etti. Üzgünüz…

Evimizde Denizlispor’u güzel oyunla yenerek taraftarımıza kendimizi affettiriyoruz.

2. maçta evimizde Konyaspor karşısında maça iyi başladık. 2-0’ı bulduktan sonra oyuncularda bir rahatlama oldu. Finale çıkma heyecanı oyuncularımı sarmış olacak ki son 10 dakikada 2 gol yedik ve maç uzadı. Neyse ki Anderson gibi bir golcümüz var da 95. dakikada ağları havalandırarak bizi finale taşıdı.

Finalde rakibimiz Galatasaray’ı penaltılarla geçen Fenerbahçe oldu.

Kasımpaşa maçını kaybederek ayağımıza gelen 2.lik fırsatını tepmiş oluyoruz. 1-0’dan sonra kaybetmemek için saldırınca 3’lük olduk.

5 maç kaldı ve hala 7. sıradayız, bir türlü ilk 6’da yerimizi garantileyemedik.

"YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Destek olmayanlar ne olacak

Aman aman aman Belediyeme bak sen 5lemiş. Paşada 3 tane sallamış helal olsun aslanlara.

sakary Ali Misafir

abi 2.bile olursun hadi biraz toparlan kalan maçlarını kazan rahat 2.sın

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by 1502005 View Post
    Destek olmayanlar ne olacak

Aman aman aman Belediyeme bak sen 5lemiş. Paşada 3 tane sallamış helal olsun aslanlara.
    Desteklemeyenlerin yakında başlarına geleceklerden ben sorumlu değilim.

Arada seni de sevindirmek gerek diye yeniliyorum Emre, başka nedeni yok.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Ben 1-0 yenilmenede sevinirim Serkan ama 3lerin 5lerin arkasında başka birşey var.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Merak etme Emre 1 İstanbul takımın da 6 tane yedik.

Önümüzdeki sene Süper Lig'e çıkarsak kadroyu baştan aşağı yenilemem gerek.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

7 isteriz banane banane

Nesil
    2007
    Yer
    .

Quote Originally Posted by Sekopej View Post

Antalya ile uzun dönem çalışmadık yoksa onları da çıkarırdım. Terfi edersek neden döveyim yahu, etmezsek bir şeyler düşünürüm.
    Canım bence terfi edemeyeceğin için şimdiden bir şeyler düşünmelisin

Ha ha ha, bu arkadaşın sözlerini dinlememenizi öneririm. Ben son 10 dakika hiç bir hocanın alamayacağı riskler alıp saldırırım rakibimin üzerine ve parçalar geçerim onları, sen ne diyorsun!
    Belediyespor ve Kasımpaşa maçlarında belli olmuş ne kadar parçalayacağı olduğun Serkan abi.Rakip yerine çimleri parçalamışsın.Olan stad çimlerine olmuş Yukarıdan desteğin de kesilmiş hem

Kalan 6 maçı merakla bekliyorum,galiba kovulacağın ilk takım bu takım olacak
    Kıyamet kopacak da olsa bırakınız adalet yerini bulsun....

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ben asla kovulmam istifa ederim aslanım, sen beni tanımamışsın.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    .

Evet evet aylık kulüp düşüncelerinin kötüye gittiğini gördüğünde hemen tası tarağı toplayıp kaçıyorsuın.Ondan kovulmuyorsun olsa gerek

Bu arada şu an kullandığın taktik ne abi,forvetsiz taktikler mi?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Evet evet aylık kulüp düşüncelerinin kötüye gittiğini gördüğünde hemen tası tarağı toplayıp kaçıyorsuın.Ondan kovulmuyorsun olsa gerek

Bu arada şu an kullandığın taktik ne abi,forvetsiz taktikler mi?
    Bu ay yönetim memnundu, bu ay hala buradayım.

Plevne taktiğini kullanıyorum, diğerini Süper Lig'e çıkarsak ona uygun oyuncular alıp kullanacağım. Defans üzerine biraz düzenlemeler yaparsam Plevne taktiği daha iyi olabilir, geriye düştüğümüzde genelde fark yiyoruz.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    .

Bu ay yönetim memnundu, bu ay hala buradayım.

Plevne taktiğini kullanıyorum, diğerini Süper Lig'e çıkarsak ona uygun oyuncular alıp kullanacağım. Defans üzerine biraz düzenlemeler yaparsam Plevne taktiği daha iyi olabilir, geriye düştüğümüzde genelde fark yiyoruz.
    Yönetim fazla insaflı olsa gerek

Hayret ettim,sen genelde defansif taktiklerle oynarsın,geriye düşünce fark yemen bayağı ilginç geldi;çünkü geriye düştüğünde daha fazla gol yemeyeyim düşüncesi ile geri çekilirdin,mentalite mi değiştirdin yoksa

Bu arada maçların msn + hamachi yayını yapılıyor mu,bir maçını izleseydik yahu.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Yönetim fazla insaflı olsa gerek

Hayret ettim,sen genelde defansif taktiklerle oynarsın,geriye düşünce fark yemen bayağı ilginç geldi;çünkü geriye düştüğünde daha fazla gol yemeyeyim düşüncesi ile geri çekilirdin,mentalite mi değiştirdin yoksa

Bu arada maçların msn + hamachi yayını yapılıyor mu,bir maçını izleseydik yahu.
    Kardeşim sen insanları neden yanlış yönlendiriyorsun, ben ne zaman defansif taktik yapmışım yahu, ters bana defansif oynamak.

Bu sezon için yayın haklarımızı kimseye satamadık maalesef. Artık Süper Lig maçlarının yayın hakkını alanolursa olabilir.

Gelelim son 5 maçlık periyota;

Anderson artık nasıl bir hastalığa yakalandıysa 3 hafta evde dinlenmesi lazımmış. O’nun yokluğunda Yaser’e şans verdim ve 2 gol atarak görevini yerine getirdi.

Çok şanssız bir maç oldu bizim için. Erciyes’in kaleyi bulan 2 şutu var ve galip geldiler. Erken öne geçmemize rağmen skoru koruyamadık. Kayseri’den kiraladığım Emre Çolak’ın formunu beğendim, önümüzdeki sezon da kadroda olmasını sağlayacağım.

Anderson yoktu, Emre kiralık diye oynayamıyor, Tayfun Cora da cezalıydı. Yeneceğimizi aslında pek sanmıyordum ama bu şekilde yenileceğimizi de düşünmemiştim. Şimdi Fenerbahçe’nin şampiyon olmasını bekleyeceğiz UEFA’ya gidebilmek için.

Kolay bir rakibi evimizde yenemiyoruz ve maçta taraftarın homurdandığını duydum. Son 2 maçımızda ligde üzerimizde bulunan 2 takımla oynayacağız.

Anderson 3 hafta sonra sahalara golle döndü. Fakat 4 dakika sonra defansımızdan Hüseyin’in mükemmel asistiyle Malatyaspor golü buldu. Son dakikalarda da kontra ataktan bir gol daha buldular ve maçı 2-1 kaybettik.

Ve son maçımız 6. sırada bulunan İskenderun ile Trabzon’da. Kazanan play off oynamaya hak kazanacak.

Son maçımız öncesi Anderson 1 ay sakatlandı. 14 maçta 21 gol atarak sezonu tamamlamış oldu. Play off maçlarında çok katkısı olabilirdi.

"YÜCE ATATÜRK"

sakary Ali Misafir

rahat yenmen lazım abi sonucu merakla bekliyoruz

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ergin Anderson’un yokluğunu hissettirmedi 3 gol atarak bize galibiyeti getirdi ve ligi 6. sırada tamamladık.

İlk maçımız Kasımpaşa ile hedef Süper Lig.

"YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    .

Kardeşim sen insanları neden yanlış yönlendiriyorsun, ben ne zaman defansif taktik yapmışım yahu, ters bana defansif oynamak.

Bu sezon için yayın haklarımızı kimseye satamadık maalesef. Artık Süper Lig maçlarının yayın hakkını alanolursa olabilir.
    Bana attığın taktikler hiç ofansif görüntüsü çizmiyor ama
    Trabzonspor'un yayın haklarına grubumla birlikte talibim.Onlar kim olduklarını yakında sana ofisine gelerek tanıtacak

Ayrıca Anderson'a da büyü yapmışlar galiba.Sürekli sakatlanıp duruyor.
    Kasımpaşa'dan fark yediğini göreceğim mesajı merakla bekliyorum

Quote Originally Posted by sakaryaligocmen View Post
    rahat yenmen lazım abi sonucu merakla bekliyoruz
    Aliciğim,Serkan abi seni öm yolu ile propaganda yapman için falan mı tuttu (Şaka sakın alınmayasın )

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Arkadaşım dışarıdan bakınca sessiz sakin biri gibi durabilirim ama beni öyle tehdit edemezsin. Teklifi sunarsın, beğenirsek yayın haklarını veririz.

Bu arada başarısız olmamı bekleyenler için üzücü haberlerim var;

Kayseri’de oynanan play off maçlarında ilk maçımızı kazandık. Gökdeniz’in takımını sırtladığı maçta goller Gökdeniz ve Ergin’den geldi. Şimdi rakibimiz İBB. Sezon içersinde yarım kalmış bir hesabımız var, bu hesabı kapatacağız.

Ve intikamımızı acı aldık. İBB’yi Denis ve Ergin’in golleriyle 2-1 yenerek Süper Lig’e, Trabzonspor’u hak ettiği yere çıkardık.

Ve beni çekemeyenlere inat bu ssyi koyuyorum.

"YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Leeds United.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Leeds United.
    Kardeşim kariyerimden çıkar mısın? Orada ben kovulmak nasıl bir duygu diye denemek için istifa etmedim, isteyerek kovuldum yani. (Bilmiyorum ne kadar inandırıcı oldu. )
    "YÜCE ATATÜRK"

sakary Ali Misafir

tebrikler abi fener şampiyon olmasına gerek yokkki avrupa kupalarına gidecek yerde olsun yeter fb kacıncı oldu?

Nesil
    2007
    Yer
    .

Arkadaşım dışarıdan bakınca sessiz sakin biri gibi durabilirim ama beni öyle tehdit edemezsin. Teklifi sunarsın, beğenirsek yayın haklarını veririz.

Bu arada başarısız olmamı bekleyenler için üzücü haberlerim var;

Göreceğin alet edevat karşısında beğenmemen senin için çok üzücü olur

Ve beni çekemeyenlere inat bu ssyi koyuyorum.

Mesajın başlığı garip.Mesajın fake olduğu belli.Bir kere sen şampiyon olmadın ama şampiyon oldun yazıyor mesajlardan birinde.İyi sallıyorum değil mi
    Leeds United.
    Ben o kariyeri takip edemiyordum iyi ki söyledin Emre abi.Serkan Özışık beyfendi şimdi de kurtulun bakalım

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Fenerbahçe sezonu 2. tamamladı bize de Avrupa yolu gözüktü. Şimdi işimiz daha zor, Ergin ve Ferhat başka takımlarla anlaştı, kaleci Onur sözleşme imzalamadı, takımın neredeysetamamını gönderip yeni bir takım kuracağız. Şimdi hedef transferler...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

En iyisini yapmış adamlar bakarsın devam falan edersin Trabzon ile.

Bu arada inandım.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Mesajın başlığı garip.Mesajın fake olduğu belli.Bir kere sen şampiyon olmadın ama şampiyon oldun yazıyor mesajlardan birinde.İyi sallıyorum değil mi

Ben o kariyeri takip edemiyordum iyi ki söyledin Emre abi.Serkan Özışık beyfendi şimdi de kurtulun bakalım
    Yukarıda verdim cevabımı. Çok şükür her lafa verilecek bir cevabım var.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Nedir senin bu Emrelerden çektiğin Serkan

Kabus gibi çöktüler kariyerine sabote ediyorlar. Fake resimlerle gelme arkadaşım karşıma. Kendin ol.
    Last edited by El Barto : 24.Temmuz.2008 at 20:58 Reason: "s" büyük olacak "S" şeklinde. :p

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ayy bunaldım kapatacağım şimdi konuyu, sileceğim kariyeri o olacak.
    "YÜCE ATATÜRK"

Sayfa 9 / 13 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon

Mesaj Yetkileri