Schweinsteiger gibi Dünya'nın en iyi kanadını umarım durdurabiliriz.
Schweinsteiger gibi Dünya'nın en iyi kanadını umarım durdurabiliriz.
Dünyanın en iyisi mi daha neler![]()
-----------Rüstü-----------
Sabri--Gökhan--Topal--Hakan
---Hamit--Aurelio---Ayhan---
---------Gökdeniz--------
------Mevlüt----Semih----
Ben böyle bir kadro bekliyorum,dizilis falan degisik olabilir de oyuncular bunlar olmali.
Orta sahada koşup oyun bozmak istiyorsak Ayhan kesinlikle oynamalı. Baran'ın yaptığı kadroya katılıyorum.
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
İŞTE İLK ON BİRİMİZ !..
A Milli Takımımızın bu akşam sahaya hangi 11 ile çıkacağı belli oldu !.. Lig TV'nin alt yazıyla duyurduğu son dakika gelişmesine göre Fatih Terim bu akşam sahaya şu 11 ile çıkacak:
Rüştü, Sabri, Gökhan Zan, Hakan Balta, Uğur Boral, Gökdeniz, Aurelio, Mehmet Topal, Hamit Altıntop, Kazım, Semih
Tabii ki Fatih Terim'in maça kalan süre içinde bu kadroda değişiklik yapma ihtimali var. Ancak zaten elinde çok sınırlı sayıda futbolcu olan Terim'in değişiklik yapma ihtimali çok da fazla değil.
Bende böyle bir kadro istiyorum...
Diziliş olarak böyle olur diye düşünüyorum;
------------------Rüştü-----------------
Sabri-------G.Zan-----M.Topal-----H.Balta
----------------Aurelio------------------
------------Hamit---Ayhan--------------
Mevlüt--------------------------Gökdeniz
----------------Semih--------------------
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Aykut bu bir önceki haber...
İşte buda son dakika haberi;
İLK 11'DE DEĞİŞİKLİK!..
EURO 2008 yarı finalinde Almanya ile oynayacağımız maç öncesinde teknik direktörümüz Fatih Terim sahaya çıkacak 11'de değişiklikler yapmayı düşünüyor.
Şu sıralarda futbolcular ile beraber yemekte olan Terim'in, Mehmet Topal’ı stoper’e çekip Hakan Balta'yı yine defansın solunda oynatacağı orta saha da ise Ayhan Akman'a görev vermeyi düşündüğü öğrenildi.
Tecrübeli hocanın, Colin Kazım ile Mevlüt arasında da tercih yapmakta zorlandığı, Uğur Boral'ın ise ilk 11'de oynamasının zor olduğu haberleri gelirken Terim'in maça çıkacak ilk 11 ile ilgili son kararını yemekten sonra vereceği tahmin ediliyor.
A Milli Takım'ın muhtemel 11'i şöyle:
Rüştü, Sabri, Gökhan Zan, Mehmet Topal, Hakan Balta, Gökdeniz, Aurelio, Hamit, Ayhan, Kazım, Semih (Mevlüt)
Almanya ile yapacağımız maç öncesinde kadro ile ilgili sıcak gelişmeleri MARATON.COM.TR'den takip edebilirsiniz.
MARATON.COM.TR ÖZEL
Last edited by anilton : 25.Haziran.2008 at 16:36 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Yani bu kadar eksik varken nasıL ideaL kadro oLur onu anLamıyorum. Çıkacak oLan takım en iyi takım oLacaktır. Zaten aLternatif yok gibi birşey, ama zaten geriye kaLan oyuncuLarımıza da baktığımızda yapı itibari iLe koşabiLen, pres yapacak, gerektiğinde ofansif anLamda da oynayabiLecek oyuncuLar.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Zaten oluşturduğumuz akdrodan maksimum iki kişi değişik olacaktır![]()
3 kişi 3tolgayıda unutma forvet oynıcak
şaka bi yana kazanmamız zor ama umarım kazanırız
![]()
Kazım yerine Mevlüt olmalı bence...
ON BİR DEĞİŞTİ !..
Tarihi Almanya maçı öncesi Milli Takım kampından yeni bir 11 haberi geldi !.. Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim'in öğle saatlerinde basında yer alan 11'den Gökdeniz'i çıkardığı, Mehmet Topal'ı da savunmaya çektiği son gelen haberler arasında.
Öğle saatlerinde verdiğimiz haberdeki "Terim'in düşük bir ihtimalle de olsa kadroyu değiştirebileceği" ön görüsü gerçekleşti.
Son gelen haberlere göre Terim sahaya şu on bir ile çıkacak:
RüştüSabri - Gökhan Zan- Mehmet Topal - Hakan BaltaKazım - Aurelio - Hamit - Ayhan - Uğur BoralSemih
Terim'in maç saatine kadar bu kadroyu da değiştirme ihtimali bulunuyor.
Tümer ikinci yarı oynayabilir demiş Terim.
11'in son hali nedir eğer Hakan Balta stoper oynarsa kötü olur çünkü sol kanat çok ofansif olur.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Bence bu kadro iyi terim bunu değiştirmesin
Tümer'in 30 dakika oynayabileceğinden dolayı maça 14,5 oyuncuyla çıkıyoruz.![]()
Emre yedekler arasında eklendi.
bu haberler ıyı olabılır emrenın eklenmesı vs vs allahtan umıt kesılmez yahu ne dıyelım ınsallah fınale adımızı yazdırırız..
"Türkler biletlerini Almanlara satıyor"
Erman Toroğlu bugün şahit olduğu üzücü bir görüntüyü Lig TV'de anlattı. Türkler ellerindeki biletleri 300-400 Euro kazanmak için Almanlara yüksek fiyattan satıyorlar !..
Trende gözlerinin önünde bir Türk'ün bir Alman'a 180 Euro'luk bileti 500 Euro'ye sattığını söyleyen Toroğlu "Almanlar zaten sayıca fazla. Bir de inşallah Türklere ayrılar tribünlerde Almanları görmeyiz." dedi. Toroğlu, Türklerin 300 Euro'luk biletleri ise 1000 euro'ya Almanlara sattığını sözlerine ekledi.
----------------
Yazık yaEskiden biz onlardan alırdık
![]()
Eğer maç sonunda yine masum Türklerimiz maganda kurşununa kurban gidecekse kazanmayalım.
Son kadro tam benim aklımdan geçen kadroydu.Çok sevindim bböyle oynamamıza.
Çok iyi basladık direkten dönen topumuz var böyle devam haydi.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Goooooooooooooooooooooooooooooool
Last edited by PesimiSTyLa : 25.Haziran.2008 at 23:10 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
İyi oynadık ve golü bulduk umarım bozmayız![]()
Kıyamet kopacak da olsa bırakınız adalet yerini bulsun....
Allah kahretsin öne geçtik :S![]()
1-1 oldu offf ya
ilk kez geldiler yedik Portekize attıkları golün aynısı![]()
Çok istekliyiz, Allah ın izniyle alıcaz şu maçı.
Portekiz'e attıkları golün aynısını bize de attılar.
İnanılmaz iyi oynuyoruz, şu ana dek oynadığımız maçlardan en iyisini çıkarıyoruz, inşallah böyle devam ederiz. Şansımız her zaman olduğu gibi yine bizden yana olursa, finale çıkmamamız için hiçbir sebep yok.
Kazım, Uğur, Ayhan, Semih, Hamit, M.Topal çok iyi oynuyor, çok beğendim. Bu onbirle devam etmeliyiz, sahadaki onbir çok iyi mücadele ediyor.
Lehmann iyi bir kaleci değil, sık sık şutlarla deniyoruz zaten ama ben Lehmann'ın hata yapacağını biliyorum, Hamit'in frikiği de az daha gol oluyordu zaten.
İlk yarı bitti ama bu kadar kişiyle harika bir oyun sergiliyoruz hem de Almanya gibi bir takıma karşı..
İlk yarının berabere bitmesine rağmen süperiz Allah'ın izniyle finale çıkacağız insAllah
Çok iyi oynuyoruz helal olsun hepsine..Çok iyi yükleniyoruz.Lehmann afalladı kalede..Topal çok iyi savunmada.Aurelio'da çok iyi.Hamit çok riske giriyor,çalımlamaya çalışıyor ve kaptırıyor.Zaten birinde gol yedik.Diğeri de az daha gol olucaktı..Bunalttık Almanları.11 Aslanımız varını yokunu ortaya koyuyor.Terim soyunma odasında gazı verdimi kimse tutamaz bizi.