pazzini kardes pazzini
pazzini kardes pazzini
al tabi ama pazzini daha yetenekli.
ark. lar ben naptıysam yapayım bu adamı alamadım.satmadı klübü bi gs nin tapusunu vermediğim kaldınese özellikleride aşırı ii deil ama 21 yaşında genç acaba deneyen oldu mu ii mi???
![]()
Kardeş ben denedim çok iyi oynuyor.Verim alınacak bi futfolcu
kesinlikle iyi bi adam al kullan
İyi antreman yaptırırsan playmaker forvet olur...
alamıom kiklübü bırakmıo.bu arada ne hızlısınız siz daha demin açtım konuyu.bide fm 2007 den beklentim van persie nin dünya kupası performansını görüp daha iyi yapmaları.bide arsene wenger in faworisi olarak eklenmeli çünkü öle.maçlarda fln van persie arsene wenger in beyaz atlı prensi ve vazgeçemediği bi oyuncu diyo
E gelmiyor diyorantremanını bırakın
![]()
Vermiyorlarsa üstünde durma hiç gelmez sana artık![]()
alacammmmmm zuhauahauahaua kimse önümde duramazwalla bi cl yi alam bu sene ilk alcağım adam olcak zlatan ı düşünüodum ama sinir oldum bunu alcam inat deil mi işte
![]()
Kardeş biraz daha uğraş belki gelir.Bazen öyle oluyo
Medyaya ilgilendiğini açıkla olmadık paralar teklif et...
olmadık paralar yok ki![]()
Kardeş sen o zaman bu adamı unut başka birilerine bak
ewt keseme göre bi tane ama bu sene iddialıyım alcam cl yi aslında alırdım persie yi ama ondan önce camoranesi ile borre yi aldım
dostum Van Persie için 15'i aşan teklifler olmalı.Bir de oyuncunun san gelmeyi kabul etmesi var.Bence onun yerine 6 milyona Kerlon'u al.(ara transferde getirebiliyorsun)
2008 yılında 13 Mn € Karşılıgında Gs ye aldım.. Avrupada başarın varsa kendıde gelmek ıstıyor klubu 11 ila 15 MN arasında satıyor.. Israr et mutlaka alırsın.. Sol bek AMC ve Forvette süper gerçekten tavsıye ederım.Originally Posted by ALİ_can
bencede ii bı oyuncu ozeLLıkLe kendını geLıstırınce we bıraz zaman gecınce super oynuo ben 2007 yıLında fıorentına'ya 12.5 Mn £ aLmıstım
AMC ve FC'de süper oynuyor.
Kesinlikle alınması gereken bir oyuncuyu.
Almak için büyük fedakarlık yaptım ama şimdi iki katına satmam.![]()
bence iyi bir oyuncu
ya kerlon öle abartılcak gibi durmuo özellikleri 17 yaşına göre iyi de ben öle pek oyuncu yetiştirme sabrı olan biri değilim.acaba yetiştirmek zevkli olur mu? kerlon u alıyım mı? van persie için başarıdan sora diretiyim mi? bu üçünü cvp ını alabilir miyim???![]()
Kardeş alamıyorsan biraz daha ucuz olanları denemesela damien lunayı dene sosa var ..
yok alırım da artık yıldız istiorm bide büyük adam alınca forma satışı artıo,dahga çok maç izlenio ve taraftar seni sewio saygı duyuyo ondan
hiç denemedim van perise'i ama methediyolardı ...
Henüz 2. sezonun başındayım van persie'yi aldım cimboma.4 milyon pound'a -satılık listesinden-
Haftalık 20.500 pound valla ben de şaşırdım gelince henüz ilk maçınca wislayla şampiyonlar ligi ön elemesinde 6. dakikada kırmızı kart gördü.Ben de sinirlenip çıktım elbette daha Bismillah demeden oyunun bu yaptığına.
Gerçek hayatta en sevdiğim futbolculardan biridir fmde de iyi bir performans ortaya koyar umarım.
Belgelerle konuşalım şüpheye yer bırakmayalım.
Bunu da geldiği fiyatı görün diye ekliyorum
![]()
Zaten wc 2006 de performansını da gördük.Kesinlikle süper bir futbolcu.
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
bnce de fm 07 de van persie süper olcak
beyler forwete henry mi anelka mı arkadasla dunya kupsına katıldık fransa ile we tek forwetli amc li bi taktik kullanıyoruz hangisi kullanalım sizce???
abi bana kalırsa 2 forvet tek amc daha iyi olur.çünkü anelka'nın favori adamı Henry.İkisi süper anlaşırlar.Arkalarına da daya zidane'ı olsun bitsin.
carrusca nasıl bir oyuncu daha evvel hiç duyan var mı
gerçekte soruyorsanOriginally Posted by eytanfb
top cambazı tam bir frikikçi(alexten daha güzel kullanıyor)