Medyaya ilgilendiğini açıkla olmadık paralar teklif et...
Medyaya ilgilendiğini açıkla olmadık paralar teklif et...
olmadık paralar yok ki![]()
Kardeş sen o zaman bu adamı unut başka birilerine bak
ewt keseme göre bi tane ama bu sene iddialıyım alcam cl yi aslında alırdım persie yi ama ondan önce camoranesi ile borre yi aldım
dostum Van Persie için 15'i aşan teklifler olmalı.Bir de oyuncunun san gelmeyi kabul etmesi var.Bence onun yerine 6 milyona Kerlon'u al.(ara transferde getirebiliyorsun)
2008 yılında 13 Mn € Karşılıgında Gs ye aldım.. Avrupada başarın varsa kendıde gelmek ıstıyor klubu 11 ila 15 MN arasında satıyor.. Israr et mutlaka alırsın.. Sol bek AMC ve Forvette süper gerçekten tavsıye ederım.Originally Posted by ALİ_can
beyler forwete henry mi anelka mı arkadasla dunya kupsına katıldık fransa ile we tek forwetli amc li bi taktik kullanıyoruz hangisi kullanalım sizce???
bencede ii bı oyuncu ozeLLıkLe kendını geLıstırınce we bıraz zaman gecınce super oynuo ben 2007 yıLında fıorentına'ya 12.5 Mn £ aLmıstım
bence iyi bir oyuncu
abi bana kalırsa 2 forvet tek amc daha iyi olur.çünkü anelka'nın favori adamı Henry.İkisi süper anlaşırlar.Arkalarına da daya zidane'ı olsun bitsin.
ya kerlon öle abartılcak gibi durmuo özellikleri 17 yaşına göre iyi de ben öle pek oyuncu yetiştirme sabrı olan biri değilim.acaba yetiştirmek zevkli olur mu? kerlon u alıyım mı? van persie için başarıdan sora diretiyim mi? bu üçünü cvp ını alabilir miyim???![]()
Kardeş alamıyorsan biraz daha ucuz olanları denemesela damien lunayı dene sosa var ..
yok alırım da artık yıldız istiorm bide büyük adam alınca forma satışı artıo,dahga çok maç izlenio ve taraftar seni sewio saygı duyuyo ondan
hiç denemedim van perise'i ama methediyolardı ...
carrusca nasıl bir oyuncu daha evvel hiç duyan var mı
gerçekte soruyorsanOriginally Posted by eytanfb
top cambazı tam bir frikikçi(alexten daha güzel kullanıyor)
carrusca super adam bence kesin al derim
Arkadaşlar Tolga Seyhan oyunda nasıl alınmaya değermi?
Bu oyuncuyu deneyen varmı ?
denemiştim chealsede fena deil bazen sakat bazen cezalı orta duzey oyuncu
Yani fenerbahce de oynayabilir ?Originally Posted by alexx20fb
oynar oynar kardes!!!ant programlarıyla gelistirirsin
mental acıdan pek ii bir adam deil.
yerine daha kaliteli bir adam albilirsin...
mesela aaron lennon, rommedahl falan...
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
rommedahl quaresma dan iyi mi bi daha düşün istersenOriginally Posted by peluk
Sneijder nasıl olur ? tabi gelirmi gelmezmi bilmiyorum ama 22 trilyon param var
22ye gelir abi o en iyisi olur belkide kap hemen!!!
abi al quaresmayı pisman olmazsın adam korner cizgisinden alıyor topu taa diger cizgiye kadar iniyor ortalarıda cok iyi bence oyunun en iyi sag kanatlarından biri...
İnş sneijder gelmeyi kabul ederOriginally Posted by alexx20fb
Klübü 17 trilyona veriyo ama kendi kabul etmiyoOriginally Posted by nekop
![]()
![]()
düşündüm ve belirteyim dostumOriginally Posted by Hububat_Fiyatları
.
hızı ve hızlanması 20.
off the ball 20
dribbling de antremandan sonra 17-18 oluyor..
arkadasımın takımında kesin basarılı olur..
türkiyeyi sallar
avrupada da basarılı olur![]()
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
özelliklere baksak ne yıldızlar çıkarben potansiyele göre söylemiştim