çıksın artık![]()
çıksın artık![]()
gel fm gelll gelll gelll![]()
Hakket yahu iftarı unuttuk.
Babam 7ye 20 var diyo hımm evet 1 saat 20 dakika kaLmış yayınLanmasına diyorum.![]()
Hiç kullanamdım ki o yöntemleri ben
Sadece o şekilde girildiğini biliyorum. Madem açıldı http://uk.youtube.com/sigames buraya tıklayınca mahkeme kararıyla engellendi neden diyor. Bana mı garezleri var yahu
Ağız tadıyla bir oyun tanıtımı bile baktırtmıyorlar. Gidip konuşayım da 8 de açsınlar tanıtımdan sonra kapatsınlar. Ne bu beBak sinirlendim yine. Zaten karınım da acıktı. İsayanım uleen
edit..
Buldum.. Youtube Açılmış harbiden![]()
http://www.samanyoluhaber.com/haber-113853.html
Ama verdikleri süreyi de bir hayli geçmiş.
Last edited by Hugo : 03.Eylül.2008 at 20:07 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
FM 2009 Kapağı!!!
Keşke..![]()
Şu an yine girilemiyor. Bir gidip bir gelmekte, üstelik hiçbir zaman DNS'ler ile oynanmış bir bilgisayarda olmakta,
Bu arada SI Youtube kanalında 21 video varken an itibariyle 20'ye inmiştir. Neden olduğu bilinmemektedir.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
sabırsızlıkla bekliyorum herkez gb bende.. ama arkadaşlar size bi sorum olucak nedense bende http://uk.youtube.com/sigames bu siteye tıkladığımda sayfa görüntülenemiyor dior acaba sorun nedir bilen varmı? yada herkezdemi öle? :S:S:S
Aynen bende de öyle, hiçbir değişikik yok, bir ara girdi şimdi yine girmiyor.
Yayınlanır heralde, olmazsa Youtube'dan başka tür kaynaklar vasıtasıyla alıp başka bir video yükleme sitesine konur.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Last edited by goosfraba : 03.Eylül.2008 at 21:07 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
işe yarıyor youtube deyim resimli açıklama yapana teşekkürler...
3evet 21 video var ve ilk başta sağ üstte büyük bir fm 2008 trailer videosu var...
Yönetici 12 dakika önce yeni bir yazı yazmış çevirebilecek birisi var mı?
The home of Sports Interactive on You Tube.
The evening of Wednesday 3rd September will see the announcement of Football Manager 2009 made here. For now, please enjoy some of our previous video's.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
eyw... sağolasın dostum işe yaradı verdiğin yol...![]()
sigamesofficial
Style: Art
Last Sign In: 11 minutes ago
Videos Watched: 294
Subscribers: 1,818
Channel Views: 37,751
bu arada bence fm2009da interaktif özellikler eklenecek,çok ekstra bişey beklemiyorum,sadece oyundaki bugları halledip kadroları güncelleseler bana yeter
bence tam sekizde yayınlamazlar,sigames hep geç kalıyor
Arkadaşlar millet coşmuş siz hâlâ çok bir şey beklemiyorum diyorsunuz.Ayıptır.
![]()
Evet adım Taylan, ayrıca önemli değil görevimiz![]()
Futbolcu Bilgileri
ltunnel dende girebilirsiniz bu arada....
LtunneL
K,C,V tunnel hepsinden girebiliyorsunuz.![]()
Hiç kusura bakmasın SI ben yemeğe gidiyom. Tok karna daha iyi motive olacağımı hissettim bir an![]()
afiyet olsun....Video eklenince bende buraya eklerim...
Last edited by goosfraba : 03.Eylül.2008 at 21:02
Futbolcu Bilgileri