Birisi demiş ki Yıldırım Demirören için ; Babası vermiş eline Beşiktaş'ı oyuncak diye istediği gibi oynuyor.
Anıl'ın söylediği hesap artık yeter.Benim bile sabrım taştı.
Birisi demiş ki Yıldırım Demirören için ; Babası vermiş eline Beşiktaş'ı oyuncak diye istediği gibi oynuyor.
Anıl'ın söylediği hesap artık yeter.Benim bile sabrım taştı.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Denizli'yle geç saatte görüşme
Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü olması beklenen ve dün siyah beyazlı yöneticilerle el sıkışan Mustafa Denizli, Çarşamba'yı perşembe'ye bağlayan geç saatlerde Başkan Yıldırım Demirören'in Kanlıca'daki evine gitti.
Yaklaşık 2 saat Başkan Yıldırım Demirören ve bazı yönetim kurulu üyeleri ile görüşen Mustafa Denizli, yaptığı kısa açıklamada, "Henüz bir şey söylemek için erken. Bugün gündüz saatlerinde her şey daha netleşecek" ifadesini kullandı.
09.10.2008
Kaynak : DHA
Mustafa Denizli Besiktas´in basina gelirse,en azindan Ligtv de onun yorumlarini dinlemekten kurtulacagiz![]()
Hayırlısı olsun.İnşallah başarılı olur. Sevincim şu ki : LigTV'deki yorumlarını dinlemek zorunda kalmayacağız.
Mustafa Denizli'nin takımın başına gelmesinin şöyle iyi bir yanı olacaktır.(inşallah) Sezon sonunda takım şampiyon olamayınca artık Demirören ve yönetimi defolup gidecektir.Gerçi onlarda bu yüzsüzlükle zor.Adam olan çoktan istifa ederdi.Bu son şansları olması lazım.Camiadan yetkili isimlerde buna bir dur demeli artık..
So what?
Saike
DenizLi de başarıLı oLamayacak yani ne kadar da oLsa zaten en fazLa sezon sonuna kadar bu takımın başında. Bence öyLe yani. Şu anda yabancı hoca buLunmaz. Sezon ortasına kadar da DenizLi gibi bir isimi oyuncak gibi kuLLanamayacağımıza göre oyunumuzu sezon sonu oynayacağız. BeLki kaza iLe Yönetim feLan da gider sezon sonunda. Nerde o günLer.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Demirören net konuşuyor: "Ben olduğum sürece Mustafa Denizli Beşiktaş Kulübü'nden içeri giremez"
Aralık 2007'de Bu Lafı Dıyen Demıoren Yaklasık 1 Sene Snra Denızlıyı Takımın Basına Getırıyor :S
M.Denizli ile anlasılmış 17.00 de imzalar atılacakmış, resmi site de duyurdu... Hayırlı olsun...
http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=45585 bunu izlerken hiç yüzü kızarıyor mudur YD nin acaba ?![]()
hayırlı olsun Beşiktaşa..3 büyüklerde de çalışmış olacak böylelikle Mustafa Denizli.
Hayırlı olsun bakalım BJKnin aradğı isim olabilecekmi
Dünyada teknik direktör mü bitti de Yıldırım Demirören tükürdüğünü yalıyor anlamadım gitti.
Türk hocaların 3 büyük takımı başarıya taşıyamadığını hepimiz biliyoruz, Fatih Terim ile yakalanmış büyük başarılar dışında ( Galatasaray ile ). Herkesin bildiğini Beşiktaş yönetimi ve SAYIN başkanı nasıl bilmiyor anlamak imkánsız.
M.Denizli ve Beşiktaş yönetimi en kısa zamanda gider. Beşiktaşlılar da bir nebze rahatlamış olurlar böylelikle.
Anlaşılan İnönü'de bu sene ''Yeter Yıldırım Demirören Yeter !'' tezahüratını çok duyacagız ..
Belki de kendinin gideceğini bildiği için belki ben giderken Mustafa Denizli'de gider böylece Mustafa Denizli bir daha Beşiktaş'ta hoca olmaz diye düşünüyordur.
Şu ana kadar 3 büyük takımı da şampiyonluğa ulaştıran bir teknik direktör yok. Denizli'de bunu başarıp tarihe geçmek isteyecektir, bu düşünceyle, bunun heyecanıyla belki başarılı olabilir diye düşünüyorum yoksa artık Denizli'nin dönemi geçti...
"YÜCE ATATÜRK"
Sinan Engin de gitti!
Mustafa Denizli'nin Beşikta teknik direktörü olmasından sonra siyah-beyazlı takımın menajeri Sinan Engin de görevini bıraktı. Ertuğrul Sağlam'ın basın toplantısı düzenlediği ve istifasını açıkladığı salı günü, Sinan Engin'de istifasını vermiş ancak bu istifa yönetim tarafından kabul edilmemişti.
Lig TV muhabiri Ömer Güvenç'in verdiği bilgiye göre Sinan Engin, sağlık sorunlarını mazaret göstererek görevinden ayrıldı..
sporx.com
Harika bir haber
Kesin Mustafa DenizLi de şart koştu. Sinan Engin in oLmaması hususunda.
Ben Abdullah Avcı'nın gelmesini isterdim. Denizli yorumculuğuna devam etmeliydi. İyi bir yorumcuydu kendisi.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Sinan Engin'in gitmesi mükemmel olduSıra yönetimde
Tayfur Havutçu ve Sergen gelmiş duyduğuma göre , inşallah disiplinsiz davranmaz Sergen..
Ne diyelim hayırlısı olsun :S
Evet, Mustafa Denizli'nin yardımcılıklarını Tayfur Havutçu ve Sergen yapacak.
(/s)
İşin içine Sinan Engin in gitmesi ve Sergen, Tayfur ikiLisinin geLmesi ekLenince seyri değişti oLayLarın. Mustafa DenizLi eski kafa bir hoca ama Sergen ve Tayfur tecrübeLeri iLe en azından oyuncuLarın motivasyonunu sağLayabiLirLer. Tek korkum Sergen in takımda ki genç yetenekLeri At yarışı oynamaya aLıştırması![]()
Hadi Hayırlısı İnşallah Beşiktaş için iyi oLur.
mustafa denizliyi hic istemiyordum besiktasin basinda ama o geldi bise hayirlisi demekten baska bi sey düsmüyor.ama besiktasin basarili olmak istiosak ilk bas baskanin gitmesi lasim.sora basarilar gelir....
Galatasaray, Fenerbahçe şimdide Beşiktaş. Hayırlı uğurlu olsun. Ama şu gerçek Mustafa Denizli gibi bir isim Sinan Engin ile çalışacağını hiç düşünmüyorum.
Keşke Ertuğrul Sağlam kalsaydı Denizli ile herhangibi bir farkının olduğunu düşünmüyorum hiç olmassa kulübü bilen birisi.
Bravo Yönetim Bravo Demirören