Sayfa 9 / 28 İlkİlk ... 789101119 ... SonSon
241 ile 270 arası toplam 842 sonuç

Konu: Football Manager 2009 Oyuncu Tartışma Platformu

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

ya maça gelince forma numaralarını değiştir ekranı geldi bende confirm yerine devam et dedim ve hiç bi problem çıkmadan ikisini de oynattım bidaha denicem galiba bi bug var oyunda yeni keşfettim :S
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    nasıl becerdim bilmiyorum ama dokuz yabancıyla oynuyorum tek sorun her maç başında yeniden forma numarası verme ekranı çıkıyo olsun ama 9 yabancıya değer
    Last edited by bortecine : 09.Aralık.2008 at 20:51 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Quote Originally Posted by bortecine View Post
    ya maça gelince forma numaralarını değiştir ekranı geldi bende confirm yerine devam et dedim ve hiç bi problem çıkmadan ikisini de oynattım bidaha denicem galiba bi bug var oyunda yeni keşfettim :S
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    nasıl becerdim bilmiyorum ama dokuz yabancıyla oynuyorum tek sorun her maç başında yeniden forma numarası verme ekranı çıkıyo olsun ama 9 yabancıya değer
    iiyimiş 9 yabancı

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by theansw3r View Post
    iiyimiş 9 yabancı
    yaptığım hesaplara göre bu sayı daha da artırılabilir

Quote Originally Posted by bortecine View Post
    yaptığım hesaplara göre bu sayı daha da artırılabilir
    bende sana kötü bir haber veriyim az önce aynı olay bnmde basıma geldi aldıgım youncuları regester edemiyordum neyse... oyunu saveledim kapatmıstım sonra yeniden actıgımda register seceneği gelmişti...

yani bir daha ki oyunu yeniden actıgında yada en azından sezon sonu patlayabilir 9 yabancı elinde

Fiorentino ile 2. sezondayım forvet lazım acilen böle leblebi gibi gol atıcak gilardinoyu mutu yu sattım elimden keirrison huntelaar ve ikechukwu uche var keirrison tamamda dıger ıkısı yaramıo keirrisonun yanına bı adam para mühim deelll

Quote Originally Posted by katsu View Post
    Fiorentino ile 2. sezondayım forvet lazım acilen böle leblebi gibi gol atıcak gilardinoyu mutu yu sattım elimden keirrison huntelaar ve ikechukwu uche var keirrison tamamda dıger ıkısı yaramıo keirrisonun yanına bı adam para mühim deelll
    cruzeiro dan guilherme var.ben keirrison la beraber oynatıyorum ikisi de leblebi gibi gol atıyorlar.neredeyse her hafta biri hat trick yapıyor.

Quote Originally Posted by mgokalparslan View Post
    cruzeiro dan guilherme var.ben keirrison la beraber oynatıyorum ikisi de leblebi gibi gol atıyorlar.neredeyse her hafta biri hat trick yapıyor.
    guilherme olmaz avrupa birliği dısındakı oyuncu hakkım dolu eu national olcak bi zahmet

guilherme olmaz avrupa birliği dısındakı oyuncu hakkım dolu eu national olcak bi zahmet

Hoarau,Gomis,Melo,

sezon sonunu bekleyip guilhermeyi almaya karar verdim simdilik idare edioruz.Ama bu oyunda öle eskisi gibi takır takır gol atan bı adam yok sanırım o olayı duzeltmısler.

sezon sonunu bekleyip guilhermeyi almaya karar verdim simdilik idare edioruz.Ama bu oyunda öle eskisi gibi takır takır gol atan bı adam yok sanırım o olayı duzeltmısler.

Sana tavsiyem vazgeç guılhermeden felan...

Al Marquinhos'u....

Forvetlerimin uygun olmasından dolayı ortasahada oynatıyorum adamı(tam bir joker) ve harikalar yaratıyor...

Ortasaha oynamasına rağmen 7 maçta 4 golü var ...

hele bir golü varki tam ortasaha çizgisinden driblinge başladı ve golü attı,mükemmeldi...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

evet forvetler etkisiz
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Marquinhos diosun yani iyi onada bı bakalım olmadı ıkısınıde alırız para var Allaha sukur cardozoyu kacırmasaydım cok ıyıdı.Ajax 48m $ ıstıo ben o kadar para hıcbır oyunumda vermedım vermemde

Marcus Berg - Groningen'de oynuyor.Çok kaliteli bir golcü,bitirici özelliği 17

Nesil
    2007
    Yer
    Mersin

arkadaslar bu sezon lugano nun sozlesmesi bitiyor acaba alıp oynatan varmı ben gs ye almaya calısacam umarım gelir servet cok hata yapıyor

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Gs'ye gelmiyor... Adam karakterli çıkıyor ve Fenerbahçe'nin rakibi olan (vital team) takıma gitmem diyor...

Servet'i beğenmiyorsan sat... Emre Güngör'ü oynat..
    Sentugo.

Nesil
    2007
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by sentugo View Post
    Gs'ye gelmiyor... Adam karakterli çıkıyor ve Fenerbahçe'nin rakibi olan (vital team) takıma gitmem diyor...

Servet'i beğenmiyorsan sat... Emre Güngör'ü oynat..
    serveti begenmeme gibi birşey yok ama acayip hata yapıyor bende oyuzden lugano yu dusundum eger gelmezse eren gungoru almayı deneyecem emre gungor 11 de oynar eren yedek olur servetide satarım birine

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Babacım eren güngör'ü almana gerek yok. Adam gerçekten çok kötü.. Bende aldım ama hayrını görmedim. 1 maç oynattım o kadar...

Emre güngör takımda 11 oynar.. Hızı sebebiyle.. Benim sana Türk Gs'de Emre Güngör'ün yedeği hatta formayı kapabilecek birisini söyliyim.. İlhan Eker .. Gençlerde oynuyormuş sanırım eskiden.. Benim oyunda milli takıma kadar yükseldi.
    Sentugo.

Nesil
    2007
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by sentugo View Post
    Babacım eren güngör'ü almana gerek yok. Adam gerçekten çok kötü.. Bende aldım ama hayrını görmedim. 1 maç oynattım o kadar...

Emre güngör takımda 11 oynar.. Hızı sebebiyle.. Benim sana Türk Gs'de Emre Güngör'ün yedeği hatta formayı kapabilecek birisini söyliyim.. İlhan Eker .. Gençlerde oynuyormuş sanırım eskiden.. Benim oyunda milli takıma kadar yükseldi.
    bakıyorum arkadasım tavsiyen için tskler
    birde birşey sormak istiyorum sezon sonu yaklastı desantic sin kirası bitiyor adama kontrat oneriyorum ama kabul etmiyor takımda oynamaktan mutlu bir turlu ikna edemedim ne yapmam gerek

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gs ile 2. sezona başlayacağım. Transfer dönemindeyiz.

De Sanctis gidince yerine iyi bir GK almak istiyordum. Aklımda 4 oyuncu var, hangisini tavsiye edersiniz?

Remy Riou 21 Yaş
    Yohann Pele 26 Yaş
    Oscar Ustari 22 Yaş
    Carlos Kameni 25 Yaş

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Jonathan Cristaldo Forvet sıkıntısı çekenlere ilaç gibi gelecektir mutlaka almanızı tavsiye ederim ozellikle Türk takımlarına dusuk butceli mukemmel bir oyuncu Galatasaraya Aldım Ümit Karan la harikalar yaratıyorlar bide bana iyi bir stoper soyleyebilrmisniz 1tanesi ünlu bi tanesi genc olsun bide galatasaraya gelebilsin

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by De Guzman 10 View Post
    Jonathan Cristaldo Forvet sıkıntısı çekenlere ilaç gibi gelecektir mutlaka almanızı tavsiye ederim ozellikle Türk takımlarına dusuk butceli mukemmel bir oyuncu Galatasaraya Aldım Ümit Karan la harikalar yaratıyorlar bide bana iyi bir stoper soyleyebilrmisniz 1tanesi ünlu bi tanesi genc olsun bide galatasaraya gelebilsin
    Câcera sağlam defanstır, barcelonada oynuyo istersen kiralıyabilirsin ya da ilk sezonda satılık listesinde 22MN$ alabilirsin.

Quote Originally Posted by barman View Post
    Gs ile 2. sezona başlayacağım. Transfer dönemindeyiz.

De Sanctis gidince yerine iyi bir GK almak istiyordum. Aklımda 4 oyuncu var, hangisini tavsiye edersiniz?

Remy Riou 21 Yaş
    Yohann Pele 26 Yaş
    Oscar Ustari 22 Yaş
    Carlos Kameni 25 Yaş
    Kameni tabii ki ama Enyeama'yı ucuza kapsaydın...

Galatasaraya hızlı bir dc almak istiyorum tavsiye edebilirmisiniz arkadaslar 7 8 mılyon euro ya kadar olabilir

Küüçük KlüpLere Ucuz Ama GüzeL Ortasaha Ve Forvet ÖnerİrseNiz SeviNiRim

TŞKkrLrr

Arkadaşlar ben Kayserispor oldum. İyi para veriyorlar fakat hiç transfer yapamadım. Stephen Appiah boşta sizlere tercih ederim fakat kendim alamadım. Türkçe yama var. Garip bir mesaj geliyor. Sizce alamamamım nedeni nedir?

Quote Originally Posted by Plexicroma View Post
    Arkadaşlar ben Kayserispor oldum. İyi para veriyorlar fakat hiç transfer yapamadım. Stephen Appiah boşta sizlere tercih ederim fakat kendim alamadım. Türkçe yama var. Garip bir mesaj geliyor. Sizce alamamamım nedeni nedir?

Appiah oyunda sakat baslıyor o yüzden alamıyorsun sakat oyuncu almak istemiyor yonetim
    Editorden sakatlıgını gecirirsen alabilirsin ronaldo da aynı sekilde boşta ama alınmıyor sakat oldugu icin
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Plexicroma View Post

Appiah oyunda sakat baslıyor o yüzden alamıyorsun sakat oyuncu almak istemiyor yonetim
    Editorden sakatlıgını gecirirsen alabilirsin ronaldo da aynı sekilde boşta ama alınmıyor sakat oldugu icin
    Last edited by hakanyilmaz1984 : 12.Aralık.2008 at 23:52 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Türkçe yamayı silip İngilizcesini bize yazarsan şahsen ben yardımcı olabilirim Ve ya dili İngilizce yapıp ss alırsan
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Agueiro View Post
    bakıyorum arkadasım tavsiyen için tskler
    birde birşey sormak istiyorum sezon sonu yaklastı desantic sin kirası bitiyor adama kontrat oneriyorum ama kabul etmiyor takımda oynamaktan mutlu bir turlu ikna edemedim ne yapmam gerek
    De Santic'i unut abi.. Zaten o kadar mükemmel değil. Adama kendi takımından haftalık daha fazla versen dahil gelmiyor ve bende bu durum için hiç bir sebep de göstermedi..

Ben akılılık edip Asenjo adlı kaleciyi aldım.. 6,5 M pound'a.. Sen Ustari yi alabilirsin.. Türk Kalecilerden takibi Sinan Bolat gene en iyisi..
    Sentugo.

beşiktaşla oynuyorum iyi bir DL ihityacım var birde yedek oturabilecek kadro genişliğini sağlayabilecek DM iksi için toplam 15m$ harcayablilirm önerileri bekliyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Eduardo Costa, Insua, Fabio
    Futbolcu Bilgileri

Sayfa 9 / 28 İlkİlk ... 789101119 ... SonSon

Mesaj Yetkileri