Ordu'da dogru
Ada'ya uctu
Helal olsun sana FERDİ baba FerdibabaD:.Gerçekten tebrikler.bekliyoruz yeni seoznu
Ordu'da dogru
Ada'ya uctu
Helal olsun sana FERDİ baba FerdibabaD:.Gerçekten tebrikler.bekliyoruz yeni seoznu
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Tebrik ederim Ferdi süprizini merakla bekliyorum
TariboWest
Tebrikler Ferdi usta![]()
başlık çok tanıdık![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Daha fazla bekletme taraftarlarını Ferdiii!!! patlat bombayı!!!
şov zamanı![]()
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
Arkadaşlar daha fazla beklemeye gerek yok.Taylan anladı galiba başlığa göreOyuna renk gelsin diye ufak bir değişiklik yaptık.Regen bir oyuncuya facepack ile Goal filmindeki Santiago Munêz'in resmini yaptık.Editör programıyla da oyuncunun memleketini Meksika yaptık sol ayaklı yaptık yani aynı filmdeki gibi bir oyuncu yaptım
Filmdeki senaryoyu aynen yürütmeyi düşünüyorum
İşte klübümüze transfer olan latin genç Santiago Jose Munêz
Munêz:Newcastle takımına transfer olduğum için çok mutluyum.Hayallerim gerçek oldu.Rüyada gibi hissediyorum kendimi.St.James Park'da Newcastle seyircisi önünde oynamak için sabırsızlanıyorum.Burası harika bir klüp...
Munêz'in çok heycanlı olduğu ve konuşurken sesinin titrediği gözlerden kaçmadı
Ayrıca facepacki hazırladığı için Nerzhull'a teşekkürler
Bari Gaven'ı da ekle olmusken tam olsun![]()
SANTII!!!!!
şık olmuş![]()
Yalnız ismini nasıl yaptınız bu arada teknik flair ve dribbling çok az olmuş ayrıca team workde düşürülmeli![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Ferdi MSN ekli ise gelsene![]()
Last edited by Nocna Mora : 17.Aralık.2008 at 00:32 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Futbolcu Bilgileri
Ferdi bir kaç oyuncunu bana yolla abisi , elimdeki kadroyla rakip kaleye gidemiyorum![]()
Ferdi sana diyom![]()
Futbolcu Bilgileri
Ordusporla hazırlık maçı ayarlasana![]()
Last edited by Nocna Mora : 17.Aralık.2008 at 00:47 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Futbolcu Bilgileri
Santi süper olmuş ferdi![]()
Bu forumda kariyerlerini zevkle takip ettigim bir kac kisiden birisisin Ferdi,harikasin gözüm benim.(=
Newcastle'da da devrim yaparsin umarim basarilar...![]()
O Santi'nin aklını başka yerlere çekiyo
Kimin sayesinde acaba?
Ekledim şimdi
Söyle abi kimi istiyosan senin maçlara yollarım
Hazırlık maçları bitti çoktan be önceden söyleseydin kupa bile ayarlardık
Sağol abicim yaparız
Sağol Deniz daha süper şeylere de imza atıcam
Baran sen ben bi de bi kaç kişi başka kim kaldı ki eski kariyercilerden
Devrimi soyunma odasından başlattık
Gelelim diğer transferlere
Campbell McPhee
Takımdan ayrılan Laplaud'un yerini yine süper bir oyuncuyla kapattık.Laplaud'un boşluğunu çok iyi doldurcağından eminim
Jorge
17 yaşında olmasına rağmen çok iyi özelliklere sahip.Büyük potansiyele sahip bir oyuncu.Ayrıca medya tarafından da yeni Guti olarak gösteriliyor
Sergio Asenjo
Ve en büyük bomba olarak İspanyol manyak kaleci Sergio Asenjo.Süper yetenekleriyle bu sezon kalemizde mümkün olduğu kadar az gol göreceğimden eminim.Gerçi geçen sezon da Krul 27 gol yemişti ama Asenjo takıma uyum sağladığı zaman daha az yiyeceğine inanıyorumAsenjo'yla birlikte takımdaki İspanyol oyuncu sayısı 5 oldu bir de latin Santi var uyum sorunu çekeceğini zannetmiyorum
Genel transferler
Takımda öncelikle yaşlı oyuncuların çoğunu gönderdim.Ayrıca geçen sezon aramıza katılan bek oyuncusu Laplaud gösterdiği yüksek performans sayesinde 20 mn pound karşılığında Espanyol'a gitti.Onun sayesinde transfer yapmak için bütçemiz oldu
Hazırlık maçları
Hazırlık maçlarında pek etkili bir performans gösteremeyen Santi hakkında bahçıvandan topçu mu olur??bunu nerden buldunuz da oynatıyosunuz gibi yorumlar ortaya çıktı...İngiliz basını yerden yere vurdu adamıSanti ise onlara gereken cevabı lig başlayınca vereceğini söyledi
Ferdi regenler çok deli adamlarmış yahu bu sene şampiyonluk şart![]()
ooow benim Wonderkid'i de kapmışsın
adamımsın Ferdi![]()
Şampiyonluk bekliyoruz abi..
Wow süper gençler
Futbolcu Bilgileri
Hadi bakalım inşl. şampiyon olcan Ferdi
Bir puan durumunu fena olmaz.Bakalım neler yapmışın Premier Ligde.![]()
Ligde tek hedefim o zaten Deniz
Ahtapot gibi adam heryere uzanıyor
İnş Ali
İlerde daha da süper olacaklar
Hadi bakalım Tolga
Daha 4 hafta oldu koyarım ilerleyen haftalarda
1.maç
Maçı Martins'in süper golüyle kazandık.Munêz de bir gol attı ama ofsayt gerekçesiyle gol verilmedi
2.maç
Zorlu Everton deplasmanından 1 puan çıkartabildik..
3.maç
Geçen sene sinsice gelip şampiyonluğu alan Arsenal'i bu sezon ligin başında deviriyoruz.Maçın adamı Munêz oluyor
4.maç
Yine geçen sezon zorlandığımız takımlardan birini daha yendik.Wigan müthiş futbolumuz karşısında direnemedi.Munêz basına adeta nispet edercesine her geçen hafta formunu artırıyorBöyle giderse takımın başarısında çok büyük katkısı olacak latin gencin
![]()
Sonra Owen takası yaparsın Madridle![]()
Futbolcu Bilgileri
Hiç satma Santi'yi karısı güzel ya asılırsın![]()
Futbolcu Bilgileri