Sayfa 9 / 11 İlkİlk ... 7891011 SonSon
241 ile 270 arası toplam 314 sonuç

Konu: Fransa'da Monica Duellosu

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Serkan abi Monica senindir artık evlenmemeniz için hiç bir sebep göremiyorum ortada tek engel Kaan abiydi oda kalktı aradan 5ordeaux ile
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Kaan abi toparlaman lazım ıkıncı yarıda.chelea maçı ıyı olmus marsılya emın adımlarla ılerlıyor mutlu sona dogru

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ne yapayım abisi gördüğüm en şanssız sezon.Az önce Enyeama'nın parmakları kırıldı.2 ay yok

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Şampiyonlar Ligi eşleşmelerimiz. İşimiz zor

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

abı bayernı elersın ama marsılya serkan abı çok zor abı

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Serkan abi Monica senindir artık evlenmemeniz için hiç bir sebep göremiyorum ortada tek engel Kaan abiydi oda kalktı aradan 5ordeaux ile
    Aslında bir engel var benle aynı evde yaşıyor yarı Rizeli terlik atmadaki başarısını çifte tüfeklede gösteriyorsa ciddi bir engel olur

Quote Originally Posted by thehell61 View Post
    Kaan abi toparlaman lazım ıkıncı yarıda.chelea maçı ıyı olmus marsılya emın adımlarla ılerlıyor mutlu sona dogru
    Saol Mustafacım takım gerçekten iyi doktorlarda iyi sakatlık falan olmassa iyi gidiyoruz

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Kendi sahamızda mahkum ettiğimiz Toulousse karşısında 1 gol bulamadık ve 20. haftayı 2 puan kayıpla kapadık

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Talking

Kendi sahamızda güçlü Lille'e sahayı dar ettik ama Cavenaghi'nin 3 kere direğe vurduğu topu boş kaleye 3 kere tamamlayamayan Gouffran maçın skorunu belirledi

Chamakh iyileşene kadar bana beleş ve iyi bir golcü lazım.Şansımı Kallon'dan yana kullanacağım

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Kallon'u son çare olarak transfer ettik.Cimri Bordo sezon başından beri para koklatmıyordu,kırık çıkıklar peşimizi bırakmadı,neticede beleşe alınabilecek en iyi forvet bakalım ne olacak

Bu arada senelerin usta ayağı 33 yaşındaki Washington'a teklif götürdük.Özellikleri hala eskisi gibi çok iyi ,zaten kendiside çok iyi bir golcüydü Türkiye liginden anlaşılamadan ayrıldı çünkü sistem ona göre değildi,nasıl öyle oynarsın dendi

950K euro teklif verdik kulubü 2.750.000 isteyince transferdeki son çare Kallon oldu

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

abi beni al 5ordo'ya golleri sıralarım.Monica'yı da sana ayarlarım
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

İkinizde berabere kalmışsınız ne çok beraberlık oluyo ya bı gol çözümü bulmadınızmı anlamadım ben bı denıcem bakı nasılmıs bu fransa ligi valla merak ettım o kadar zormu

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    abi beni al 5ordo'ya golleri sıralarım.Monica'yı da sana ayarlarım
    Marsilyaya karşı oynama sakın Bende bir Diaz var ligin en psikopat adamı

Quote Originally Posted by thehell61 View Post
    İkinizde berabere kalmışsınız ne çok beraberlık oluyo ya bı gol çözümü bulmadınızmı anlamadım ben bı denıcem bakı nasılmıs bu fransa ligi valla merak ettım o kadar zormu
    Valla Mustafacım kankamın şampiyon olamadığı her lig zordur Bakma bende Pandev-Niangın anlık kıvılcımları ile yürüyorum o ikisi olmasa bir şey olacağı yok. Lyon bil 7. sırada öyle dengesiz bir lig bu gerisini sen düşün. Şl de üç takımı var Fransanın üçümüzde gruplardan çıktık Ligde zorlanan kankam ŞL grubunu 11 puanla ve Chelsea 'ye yenilmeden kapadı ama gelecek sezon ligi domine ederiz

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Tüm planlarımı Bayern maçı üzerine yaptım.İç sahada yeni diamond taktiğimi kullanıp dış sahada Aydın Örs taktiğine devam edip geçmeyi planlıyorum ,takımda o direnç var

Tek dezavantajımız var; Chelsea maçı sonunda da yazdığı üzere hakem ev sahibi takımı kollayıp misafir takım olan bize gereksiz kartlar çıkardı.(8 sarı 1 kırmızı) .Bu sebeple Bayern ile sahamızdaki ilk maçta Chalmé,Wendel,Eduardo,Fernando ve Planus olmadan çıkacağız.Planlarımız arasında sadece bu maçın önemi adına elde kalan 898 K euro ile iyi bir alternatif oturacak genç bir sağ bek ile olursa şayet bir de sol bek alabilmek.Bu kadar paraya çok zor ama bakalım bir de Avrupa birliği vatandaşı olacak çünkü hakkımız doldu,sonra yedek oturtmak zorunda kalırım.Bakalım bir kaç cevher çıkarırız.Olmadı bildiğim iki sonbaharında oyuncu var.Kendilerine 1 senelik sözleşme önerip olayı tamamlayacağım.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Baba Hamdi nin çöküşü. Ben senin yerinde oLsam bir daha kariyer feLan yapmam abi. Ne bu resmen reziLLik yahu.

Serkan ise Mafyası sayesinde aLmış başını gidiyor. CheLsea maçında görücem seni sayın Aydemir
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Şampiyonken de burdayız sonuncu iken de burdayız.( Kovmuyorlar ne yapalım çünkü Avrupa'da süper gidiyoruz ).Biz taraftarımıza hesabımızı verdik,alnımız ak şampiyonluk yolunda ilerliyoruz 2.sene taraftarımıza verdiğimiz sözü tutacağız, dış mihrakların moral bozmaya çalışmasıyla yıkılmayız,içimizdeki Marsilyalı ne olacak

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Bizim delikanlı oyun anlayışımız karşısında Burjuva İngiliz takımlarına anca oturup maçı izlemek ve sakatları saha dışına taşımak düşer (Diaz takımın panzeri 2 kırmızı, nerdeyse her maç 1 sarı kart, 1 de sakatı var )

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Şok Şok Şok

Fransanın kökLü ekipLerinden TouLouse Hayrettin Karaca iLe görüşüyor. Fransa Liginde inişLi çıkışLı performans gösteren TouLouse Mafyacı Aydemir ve Burjuva takımı Lyonun hegomanyasını yıkmak için Dünyanın en iyi hocası iLe anLaşmak üzere.

Karaca Beşiktaş iLe Avrupa futboLuna damgasını vurmuş ardından gittiği Everton da İngiLtere Premier Liginde rakipLeri iLe adeta daLga geçerek başarıLAr kazanmıştı.

Şimdi ise gözünü Fransaya diktiği ve Hatta Monica ya taLip oLduğu yazıLıp çiziLiyor.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Hazır Toulouse'la da maçım var bekleriz minik kankacım

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Quote Originally Posted by Baba Hamdi View Post
    Hazır Toulouse'la da maçım var bekleriz minik kankacım
    Ne miniği kankacım adam benden büyük (Yaş olarak değil ama maşallahı var Not: Yenge iyi bakıyor kardeşime)

Bekleriz nasılsa tek forvet oynayacan Gignacı 2 maça indiriler sonra sürünürseün Burası ne İngiltere nede İtalyaya benzer benden söylemesi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Zaten onun için "minik" dedim kankacım

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Karaca dan Basın açıkLaması.

Hakkımda çıkan speküLasyonLar doğrudur. İngiLtere Liginden de sıkıLdım. Hep yen, Hep yen bir yere kadar. Fransa ya geçebiLirim. Orda benim için özeL insanLar var.

Rakip oLarak kimseyi görmüyorum. Ne Aydemir, Ne Lyon bana rakip oLamaz. Baba Hamdi için zaten yorum yapmıyorum. Ahı gitmiş vahı kaLmış.

Ama henüz kesin birşey yok. Görüşüyoruz. Monica da geLmemi çok istiyor. BakaLım zaman neLer gösterecek.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Gel bakalım minik kankacım geleceğin varsa bana 5 atacağın da var

Bu arada yıl 1990'ların başları 4-3-3 sistemi ile harikalar yaratırdım o sistemi 2008'e adapte ettim herkes tek forvet en iyisi derken.

Yıl 2009 : Anchorman,Supportman zamanlarından kalan diamond taktiğimle geri dönüyorum Sadece kafanızda bir sistem oluştursun diye ilerki hafta sitede yayınlayabilirim ama sadece bazı konuları kapmanız için.Bire bir uygulanmasını tavsiye etmem çünkü siz kardeşlerimin daha iyisini yapıp geliştireceğine kendi öz taktiklerini bulacağına inanıyorum.

Basın toplantım sona ermiştir

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Hayrettn abide katılırsa buraya ortalaık dahada kızışır oyun daha zevklıbi hal alır.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Ya, imreniyorum. Abilerimle aynı kariyerde olmayı ne çok isterdim ama iş güç çok, o yüzden ocağa erteliyorum sizlere katılmayı.

Kaan abi, düzeltmeye başlamışsın durumu. ŞL'de tur atlarsan büyük başarı olur, gönlüm kazanmandan yana.

Serkan abi, çok iyi gidiyorsun. Ama bu iyi gidiş benim yengeyi arayıp seni ispilememle son bulabilir, zorla istifa etmek durumunda da kalabilirsin.

Hayro abi de katılırsa mükemmel olur. Hatta imrenerek izlerim.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

İlhancım Chelsea'ye karşı planlı beraberlikler aldım,puan için yapacak bir şey yoktu ama istediğimiz aldık juniorum,hatta o kadar güzel bir savunma idi ki maçtaki tek net pozisyon bizimdi maç sonu 1 de 1 olmasına rağmen

Sonra Lyon'a aynısının daha ofansifini oynadık şanssız kaybettik.Diamond sistemime döndüm fakat bu seferde karşımıza boş kaleye atma özürlü beceriksiz forvet çıktı .1 değil 2 değil 3 kerede olmaz ki Olsun yine de oyundan memnunum.

Tabi abisi sen işlerini hallet Ocak ayında çok katılımlı bir kariyer yaparız hep beraber.İsocum 1. 2. kim olacak gibi olur

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Hayretinin gelmesi iyi olur en azından Toulousse şu an 4. sırada rakibim iken o gelince Sadece PSG kalır oda bana rakip olamaz

İlhancım iyi gidiyoruz ama şöyle bir durum var benim adamlar o kadar çok milleti sakatlıyorki benimkilere korkudan kimse yaklaşamıyor. Pandev falan sakatlansa yanarız Beraber bir kariyer yapsak eminim oda güzel olur ama benim kankam gider bize hindistanda falan kariyer açtırır

Bir sitemimde kankacıma ; İtalyada ben 4 sezon tek forvet oynadım oda inatla 3 forvet oynadı benide alıştırdı şimdi ben 3 forvete döndüm o tek forvet oynuyor. Ortak bir taktik anlayışımız olamayacak bu gidişle zaten bana averaj olarak verdiği süre doldu 2. devre Bordeaux dağıtacak ortalığı. Chamakh Şubatta dönüyor ilk maçta kolunu bacağını krmak lazım yoksa 15 puan fark kapanır diye korkuyorum
    Bide İlhancım şu ispi olayını diyorum gelsende köfteci Orhanda falanda bir konuşsak

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Marsilya şampiyon olacak gibi geliyor bana bordo ise allaha emanet

sakary Ali Misafir

Hayrettin abi sende katıl süper kariyer olur zaten süper..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Sevgili kardeşlerim ben işteyken sizde scoutum olun benimde 898 K ya bir sol bek bir sağ bek lazım ,yaş farketmez sadece bir maçta iş görecekler.Sağ bek biraz daha fazla iş görecek,sol bek biraz sallama olabilir

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

ŞL de zorlu rakipler cıkmıs ama ben Bordeaux nun bi üst tura cıkmasını daha avantajlı görüyorum. Bu arada kariyer cok eglenceli geciyor
    TariboWest

Sayfa 9 / 11 İlkİlk ... 7891011 SonSon

Mesaj Yetkileri