Sayfa 9 / 15 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon
241 ile 270 arası toplam 448 sonuç

Konu: Adres Değişti: "3. Durak Sevilla"

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Abi baya güçlü bir kadron olmuşun CLyi bir türk takımı alsın artık diyorum

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Laurito bu adam gerçekten süper. Tesadüfen buldum. Çok genç ve özellikleri çok gelişmiş. Hemen transfer ettim. Golleri diziyor
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bu Kadar Gelişti Bende Abi yıl 2014

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Üzerinde fazla durmaya gerek yok sanırım o zaman. 2 sene sonra gönderirim takımdan.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ligde 5 maç, Şampiyonlar Ligi’nde de 1 maç yaptık. Bursaspor deplasmanında çok zorlandığımızı söyleyebilirim, 1 puanı son dakikada Adriano’nun golüyle alabildik.

Ligde diğer maçlarımız rahat geçti, yenilgisiz yolumuza devam ediyoruz.

Şampiyonlar Ligi’nde ise ilk maçta şanssızdık. Beraberlikle dönebilirdik ama başaramadık. Bu sene de gruplarda elenmek istemiyorum. Şimdi Sevilla maçımız var evimizde, gruptaki diğer rakibimiz ise Celtic.

"YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Güzel gidiyorsun abi

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Fenerbahçe 1-0 Sevilla

Maça orta sahayı kalabalık tutarak başladık. Orta sahada kullandığımız Emre, Banega ve Enoh 3’lüsü ve AML’de Arda ile oynamayı düşündük. Atakları sol taraftan geliştirerek etkili pozisyonlar bulsak da bir türlü gol atamadık. İlk devre üstün oyunumuza rağmen golsüz sona erdi.

2. devre sağ kanadı da kullanmak adına Enoh yerine Salih’i oyuna aldım. Golün gelmemesi sebebiyle daha çok risk alarak Banega yerine Alex’i oyuna aldım. Direk paslarla hızlı bşr atak geliştirdik ve Kierrison’un golüyle 1-0 öne geçtik. Tek golle 3 puanın sahibi olduk.

"YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Abi Hadi Biraz Hızlan

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Genoa maçı kötü olsada Sevilla maçında durumu toparlamışsın.Grubun öyle çıkılamayacak bir grup değil.Kadıköyde 3/3 yaparsan rahat rahat çıkarsın.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ankaraspor’u evimizde Adriano’nun 2 Emre’nin 1 golüyle 3-0 yenerek 3 puana ulaşıyoruz. Adriano’nun uyum sorunu yaşamadan gollerini atmaya başlaması tüm camiayı mutlu ediyor.

Bu sezon 6 atmaya alıştık. Kornerleri iyi kullandığımız maçta Emre 2 gol atarak maçın adamı oluyor. Rakibin de 2 golü kendi kalesine atması maçın ilginç olaylarından biriydi.

Sivas deplasmanında zorlansak da Kierrison günündeydi ve son 20 dakikasını 10 kişi mücadele ettiğimiz maçta 2 gol atarak 3 puanı almamızı sağladı.

İskoçya’da iyi bir oyun sergilediğimizi düşünüyorum. Rakip kaleci Boruc’un maçın adamı olduğunu düşünürsek galibiyeti kaçırdığımız anlaşılabilir. Son 20 dakika rakip 10 kişi kalınca ataklarımızı daha sıklaştırdık ama bir türlü galibiyet golü gelmedi. Yine de deplasmandan 1 puanla dönmek güzel.

Konya karşısında farklı kazandık ama yediğimiz 2 gol beni çok sinirlendirdi. Bu maçta alt yapıdan bir oyuncu dahil ettim kadroya. Sakatlanması onun açısından şanssızlıktı.

Heyecanı yüksek bir derbi yaşadık. Maçta 1-0 öne geçtikten sonra Beşiktaş Holosko ile eşitliği sağladı. Sonra sahneye Arda çıktı ve ard arda attığı 2 golle durumu 3-1’e getirdi. Semih ilk yarı biterken durumu 4-1 yaptı ve soyunma odasına çok rahat girdik. Devre arası oyuncularıma rehavete kapılmamalarını söylesem de pek dikkate almadılar. 48 ve 65. dakikalarda sahneye yine Holosko çıktı ve durumu 4-3’e getirdi. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca maçı 4-3 kazandık. 4-1’den maçı versek herhalde istifa ederdim.

Destansı Bir Galibiyet

Evimizde oynayacağımız Celtic maçı ŞL şansımızın devam etmesi açısından çok önemliydi. Daha maçın ilk atağında 2. dakikada kalemizde golü gördük. Büyük bir şokla başlamıştık maça. Derken 18. dakikada Emre Güngör kendi kalemize topu gönderdi ve evimizde 2-0 geriye düştük.

Tribünde homurdanmalar başlamıştı ki Emre’nin golü geldi. Bu golle tribün de takımımız da uyandı ve sazı elimize aldık. İlk devre bitene kadar biri Semih’in biri Kierrison’un olmak üzere 2 topumuz direkten döndü. İlk devre kötü oyunla ve 2-1 yenik şekilde sona erdi. Devre arası oyuncularıma çok kızdım, bu mudur sizin kapasiteniz, eğer böyle oynayacaksanız beni hiç yormayın maç sonu ben görevi bırakıyorum dedim ve soyunma odasından ayrıldım. Ben çıktıktan sonra aralarında ne konuştular bilmiyorum ama işe yaradığı kesin. Destansı bir galibiyete imza attık.

47. dakikada Giray ile eşitliği sağladık. 54. dakikada Kierrison durumu 3-2’ye getirdi. 60. dakikada Semih fırsatçılığını konuşturdu ve ceza sahası içerisinde önüne düşen topu gol yapmakta zorlanmadı. Bu golden 3 dakika sonra Kierrison’un füzesiyle durum 5-2 oldu. Bu destansı gecenin kahramanlarından Emre 69. dakikada durumu 6-2’ye getirdi. Ben daha fazlası olmaz, bizim oyuncularımız 6’yı seviyorlar derken 80. dakikada Banega sahneye çıktı ve maçın son golünü kaydetti, 7-2. 2. devreyi yerimden hiç kalkmadan izledim ve oyuncu değişikliği bile yapmadım. Oyuncularımı tebrik ediyorum kapasitelerini gösterdikleri için.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Celtic maçında şike oldugunu düşünüyorum , tekrarlanmasını talep ediyorum
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Süper bir maç olmuş . . .Helal olsun

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Celtic maçında şike oldugunu düşünüyorum , tekrarlanmasını talep ediyorum
    UEFA bu isteği görüştü ve talebinizi reddetti. Tamamen oyuncuların emeğiyle kazanılmış bir maç olarak karara vardılar.

Quote Originally Posted by webcagri View Post
    Süper bir maç olmuş . . .Helal olsun
    Teşekkürler...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Büyük zaferin ardından Kayseri deplasmanı bizi zorlamadı. İyi bir hava yakaladık ve devam ediyoruz galibiyetlere. Adriano’nun sakatlığı ile Semih kendisini iyice gösterme fırsatı buldu ve yine 2 gol atarak beni de unutma kulübede mesajı verdi bana.

Semih bu maçın da kahramanı oluyor ve Ankaragücü ağlarına da 2 gol gönderiyor. Adriano’nun sakatlığı atlatmasıyla ve Arda’nın sakatlanmasıyla dizilişte biraz oynama yaparak 3 forvete döndüm. Adriano’nun sakatlığı atlattığı ilk maçta tekrar sakatlanması yine Semih’ yaradı. Adriano oyundan çıkıp tekrar 2 forvete döndüğümüzde 2 gol atarak 3 puanı almamızı sağladı. Bu maçta Salih’e çok önem vererek kullanmayı unuttuğum Emrah’a forma şansı verdim. İkisi de sağ kanat ama maalesef birini oynatabiliyorum. Emreah’ı Gökhan’ın yerine hazırlıyorum, bek özelliklerini arttırıcı antremanlar uygulatıyorum.

Kupa’da çok güzel bir gruba düştük. Şanlıurfaspor, Beylerbeyi, Erciyesspor ve Bursaspor. İlk maçımız evimizde Şanlıurfa ile oluyor ve karşılaşmayı 5-0 kazanıyoruz. Yedek oyuncuları kullandım diyemeyeceğim çünkü kadroda rotasyonu çok iyi ayarladığımı düşünüyorum ve yedek diye tabir ettiğimiz oyuncu sayısı çok az.

Lig sonuncusu Adanaspor ile golsüz berabere kaldık. Üstelik Adanaspor 2. devre 10 kişi mücadele etti. Puan kaybının yanı sıra Arda ve Emre’nin uzun süreli sakatlıkları da moralimizi bozan bir başka olay oldu.

Adriano, Emre ve Arda’nın yokluğunda çıktığımız maçı 2-0 kaybettik. Geçen maçta yaşanan mucize bu sefer de olur m u diye umut ettim ama olmadı. Bu maçı kazansak gruptan lider çıkmayı garantiliyorduk.

Bu maçın Kadıköy’de olması yeniden moral kazanmak için iyi oldu. Sakarya’ya şut çektirmeden maçı kazandık. Sezona sakat giren ve sonrada taktik gereği yedek kalan Alex sakatlıkların artmasıyla tekrar forma şansı bulmaya başlamıştı. 33 yaşında olmasına rağmen form tutması uzun sürmedi ve bu maçı bize kazandırdı.

Gaziantep deplasmanında Salih sezonun en iyi oyununu oynadı. Attığı ilk golün ardından 2 de asist yaparak geceye damgasını vurdu. Bu maçta da Kierrison ve ve Deivid’in sakatlanmasıyla Galatasaray derbisine elimizde forvet oynayabilecek tek Semih kalmış oluyor.

Emre’nin de sakatlığı atlatmasıyla Galatasaray deplasmanına tek forvetle çıkıyoruz, Semih’in arkasında Alex. İlk devre golsüz sona erdikten sonra Alex ipleri eline alıyor ve önce 62. dakikada durumu 1-0’a getiriyor sonra da 67. dakikada kazanılan penaltıyı ilk vuruşta gol yapamasa da kaleciden seken topu tamamlayarak durumu 2-0’a getiriyor. 86. dakikada da gecenin son golü Giray’dan geldi. Bu maçta da Salih’in sakatlanmasıyla sağlık ekibinin görevine son verdim ve yeni bir ekip kuruyoruz.

Şimdi Şampiyonlar Ligi’nde grubun son maçına çıkıyoruz, Sevilla deplasmanı. Fenerbahçe orada 1 kere mucizeyi gerçekleştirmişti, şimdi neden olmasın diyoruz. Her takımın şansı olduğu son haftaya girilirken kendime kızıyorum neden buraya kadar işi uzattım, daha önce garantileyemedim diye.Öyle bir durum ki grup lideri de olabiliriz, sonuncu olup elenebiliriz de. Sakatlarımız Salih oynayamayacak durumda, Adriano ve Kierrison’un hafif sakatlıkları var kadroya alacağım, Arda ise sakatlığı atlattı onu da maçın gidişatına göre kullanabilirim.

"YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Sonuçlar iyi güzel hoşta,

Adriano ile birlikte Gana'da bir gece kulübünden çıkarken fotoğraflarınız basına sızmış sayın menajer ne diyeceksiniz konu hakkında.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Gana’ya günü birlik gittim 1 kere, gece orada kalmadım ki gece kulübüne gideyim. Adriano ise 1 aydan fazla süredir sakatım diyor gelmiyor idmanlara, nerede ne yapıyor bilmiyoruz.

Bu arada Gana ile oynadığım maçları koymamışım yahu. Afrika’da devrim yapacağız. İlk maçımızı Somali deplasmanında yapmıştık 4-0 kazandık. 2. maçımız evimizde Uganda ile oldu. Maç sabahı Gana’ya indim, öğleden sonra maçı oynadık ve maçtan sonra tekrar Türkiye’ye döndüm. Bu maçı da 2-1 kazandık ve yolumuza devam ediyoruz.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Gana’ya günü birlik gittim 1 kere, gece orada kalmadım ki gece kulübüne gideyim. Adriano ise 1 aydan fazla süredir sakatım diyor gelmiyor idmanlara, nerede ne yapıyor bilmiyoruz.
    İşte sorunda orada gece kulübünden gündüz çıkmışsınız

Somali'yi yenmiş devrim yapacağız diyor yahu. Somali'ye yenilen var mı ki?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Tüh o kadar da para vermiştim kulüp çalışanlarına gizli tutsunlar diye ama, gitti paracıklarım...

Biz orada futbolcu bakmak için bulunuyorduk, yetenekli kişileri aramıza katmak için.

Hem 2 senedir Gana'nın başındayım sadece 2 maç yaptık yahu, maç olmuyor ki kazanalım, istafa etmem yakındır.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Tüh o kadar da para vermiştim kulüp çalışanlarına gizli tutsunlar diye ama, gitti paracıklarım...

Biz orada futbolcu bakmak için bulunuyorduk, yetenekli kişileri aramıza katmak için.

Hem 2 senedir Gana'nın başındayım sadece 2 maç yaptık yahu, maç olmuyor ki kazanalım, istafa etmem yakındır.
    Yetkili kişiler ha Türk yetkilelrin suyu mu çıktı

2 senede 2 maç oda güzelmiş. Zaten bas istifayı ya Gana ile ne işin var Allahını seversen Git Rusya'yı yönet Polonya'yı yönet olmadı İsveç, Norveç falan. Oradaki yetkililerde gece kulüpleride daha iyi

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Afrika'da devrimi gerçekleştirmeden istifa etmem.

Sevilla'ya Bir Zafer Daha

Galibiyetten başka sonuçta elenecek olan Sevilla maça atak başladı. İlk 20 dakika yarı alanımızı geçemedik. 20. dakikadan sonra orta alana oyunu taşıyabildik, ilk şutumuzu çektiğimizde dakikalar 30’u geçmişti. Maçın başında Sevilla’nın uyguladığı baskı sırasında gol yemeyerek şansımızı arttırdık. 40. dakikada kazandığımız korneri Alex çok iyi yere attı ve Giray’ın golüyle kaleyi bulan ilk şutumuzda golü attık. Rakibin üstün oyununa rağmen skorun üstünlüğü bizdeydi devre sona erdiğinde.

Uğur’un hafif sakatlığı vardı, Arda’ya dönüp baktığımda oynayabilirim hocam dedi ve 2. devre Uğur Arda değişikliğini yaparak başladık. Gökhan hiç gününde değildi, Palacio’yu kendi savunduğu bölgede kaçırınca 59. dakikada skora eşitlik geldi. Bu golden 8 dakika sonra Semih’i ceza sahası içerisinde düşüren Miggliaccio kırmızı kart gördü ve Sevilla 10 kişi kaldı. Penaltı atışını gole çeviren Alex yeniden öne geçmemizi sağladı. Sevilla 10 kişi olmasına rağmen inanılmaz bir baskı kurdu üzerimizde, 2 kere üst üste pas yapamaz olduk. Ve bu baskı sonucu 1 gol de attılar. Kalan dakikalarda da baskıları aynen devam etti ama maçta başka gol olmadı ve Sevilla’dan kaybetmeden dönüyorduk. Diğer karşılaşma da 0-0 sona erince 3. sezonumda ilk defa Şampiyonlar Ligi’nde 2. tura kalmıştım.

Devrenin son maçında Manisaspr’u Alex ve Semih’in golleriyle geçtik. Adriano ve Kierrison’un sakatlıkları sona erdi. Semih formda. Kimi oynatacağıma karar veremiyorum, Semih bizim çocuğumuz yedek otursa da sorun çıkarmaz sanırım…

İlk devreyi namağlup lider tamamladık. Trabzonspor 1 maç eksiğiyle en yakın takipçimiz.

Şampiyonlar Ligi’nde kuralar çekildi, istesem bu kurayı çekemezdim;

"YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2008
    Yer
    Gaziantep

Tebrikler, Serkan abi Bekliyoruz Afrika'da devrim

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Kurrada baya ballıymışsın Serkan.O kadar A sınıf takmın arasından Fiorentina dişine göre

Afrika Devrimiylede fazla uğraşma istersen nede olsa adamların arkasında Obama var

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Kupa maçlarında daha az forma şansı verdiğim oyuncuları kullandım. Beylerbeyi maçında Sonko’nun duan toptan attığı 2 gol maçın adamı olmasını sağladı.

Erciyes maçında ise sahneye Abdülkadir çıktı. Orta sahada gösterdiği üstün performansla ve attığı 2 golle beni unutma mesajı verdi hocasına. Diğer gol ise Adriano’dan geldi. Sakatlıktan sonra bu kolay maçların olması form tutması açısından iyi oldu.

Bursa maçı öncesi çıkmayı garantilemiştik. Maç gitmek üzere derken oyuna 2. devre giren Arda günü kurtardı ve 1 puanı almamızı sağladı. Kupada şansımız devam ediyor, bu sene alacağız sanırım, çeyrek finalde rakibimiz Kartalspor.

Maçı daha farklı kazanmamız gerekiyordu ama sadece 2 gol atabildik. Üstelik rakip son 30 dakikayı 10 kişi oynadı. Adriano’nun gollerine devam etmesi ve Emrah Balcı’nın 2 golün de asistini yapması bu maçta bizi sevindiren olaylardı.

Kısa bir sakatlığın ardından tekrar sahalara dönen Kierrison attığı 2 golle forma benimdir Semih’in değil mesajı veriyor.

Kartal deplasmanında kalecimiz hariç ideal 11’imiz ile mücadele ettik. Yedekleri oynatalım derken onların formlarını da düşürmeyelim. Kierrison yine 2 gol atarak maçın yıldızı oldu.

Ligde galibiyetlere devam ediyoruz. Lig 2.si Trabzon’u deplasmanda yenmemiz, üstelik rakibin kaleye isabetli şutunun bile olmaması şampiyonluk için bizi kimsenin durduramayacağının kanıtı oldu. İstanbul’da sanki şampiyon olmuş gibi karşılandık. Taraftar oynanan oyundan ve alınan sonuçlardan çok memnun. Takım tam bir bütün olmuş durumda, hiçbir huzursuzluk yok. Başarının gelmemesi için bir sebep yok.

"YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

İyi bir seri olmuş.Yarı finalde kim geldi?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ankaraspor. Galatasaray da Bursaspor ile eşleşti. Eğer bir şanssızlık olmazsa Galatasaray ile final oynarız diye düşünüyorum.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Ya seko sen kariyer mi yapıyorsun haLa. Bırak bu işLeri sen git BeLediye de çaLış. Ne işin var antrenörLükLe
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Abi seçime kadar boşluktayım, o araya sıkıştıralım dedik kariyeri.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

kariyerinde başarılar serkan abi.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Fazla havalandık sanırım. Bursa maçından önce oyuncularıma çıkın sahaya oynayın, nasılsa sonuç kendiliğinden gelir dedim. Neredeyse puan kaybedecektik evimizde. Bursa’yı seven Arda’da 77’de golü atarak 3 puana ulaşmamızı sağladı.

Erciyes deplasmanında ilk yarıda bulduğumuz 5 golle maçı 5-0 kazandık. 2. devre Erciyes 9 kişi kalsa da farkı arttıramadık. Adriano 2 gol atarak maçın adamı oluyor.

Hacettepe maçında da çok zorlanmadık. Emre, Adriano ve Giray’ın golleriyle maçı 3-1 kazandık. Fiorentina maçı öncesi kayıp yaşamamak sevindirici.

Duran toptan 2 gol ve Adriano’nun şık aşırtma vuruşu sonucu kazandığımız gollerle 2. maç için avantajlı skor elde etmiş bulunmaktayız. Maçı gol yemeden tamamlasak daha iyi olacaktı ama Fiorentina baskısını çok arttırmıştı, gol kaçınılmazdı.

"YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Çok güzel maçlar çıkarmışsın abi helal olsn

Sayfa 9 / 15 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon

Mesaj Yetkileri